ali300

خروج از پنل کاربری در هنگام نصب افزونه یا آپدیت کردن از قسمت افزونه ها-

4 پست در این موضوع

میخواستم از داخل پنل کاربری جمولا1.7.3 اون رو به جمولا بالاتر ارتقاء بدم و به روز کنم این پیام خطا رو داد:

======================================

JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد

مسیر به روز رسانی مشخص نیست

JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد

امکان شناسایی فایل manifest وجود ندارد

----------------------------------------------------------------

COM_INSTALLER_TYPE_TYPE_ با موفقیت بروز رسانی شد

======================================

البته بسته بروزرسانی 1.7 رو با آدرس مستقیم به 2.8 پیدا کردم و در قسمت به روز رسانی از طریق url یا همون آدرس اینترنتی فایل مورد نظر قرار دادم که جواب داد و به روز شد ولی حالا یک مشکل دیگه پیدا کرده که هر افزونه ای رو که میخوام نصب کنم یا وقتی که میخوام دوباره به روز رسانی کنم از پنل کاربری جمولا خارج میشه و دوباره باید با یوزرنیم و پسوورد وارد بشم و وقتی هم که وارد میشم هیچ منویی در بالا دیده نمیشه و فقط مشاهده سایت و خروج فعال هست.مثل این تصویر

1214.jpg

همانطور که مشاهده میکنبد هیچ منویی فعال نیست.تا این که مجبور میشم از گزینه خروج استفاده کنم و یک بار خارج و دوباره وارد بشم که منوها ظاهر بشه.

وقتی هم که منوها ظاهر میشه مثل تصویر زیر حالت ستونی داره.نمیدونم علتش ارتقا ب نسخه جدیده یا کلا فاتحش خونده شده

114.jpg

در ضمن در سر برگ منو گزینه ای به نام مدیریت محتوا نداره.چون تو آموزش جمولا 1.5 دیده بودم که همچین گزینه ای داره و مدیریت مطالب بر سه نوعند

اول مدیریت محتوا دوم مدیریت مجموعه سوم مدیریت مطالب که به ترتیب اینها زیر مجموعه یکدیگرند.مثل این عکس

1212.jpg

حالا دوستان انجمن در هر کدوم از این دو مورد هر چه در توانشون بود منو راهنمایی کنند ممنون میشم

یا علی

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

منوی نصب و حذف برید و در سربرگ "دیتابیس" گزینه تعمیر کلیک کنید

جداول دیتابیس شما ساختار درست ندارند باید تعمیر بشن

اونو پاک کردم یکی دیگه نصب کردم باز مصیبت بیشتر شد چون حالا تو مرحله چهارم نصبش موندم.بگو نونم کم بود آبم کم بود سایت ساختنم دیگه چی بود:21:

تصویر قرار بدید از مرحله 4 ببینم چه چیزهایی وارد کردید در فیلدها ؟... روی لوکال نصب میکنی یا روی هاست؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری