ميثم كاظمي

نساختن فايل كانفيگ در دايركت ادمين (خسته شدم ....)

6 پست در این موضوع

با سلام بنا به دلايلي بايد جوملا رو بجاي سي پنل تو دايركت ادمين نصب كنم

براي نصب مشكلات زير را دارم كه مي خوام يه جورايي حل شه!

1-چرا موقع نصب فايل configuration.php خودش ساخته نمي شه؟مشكل از كجاست ؟سرور مشكل داره؟يعني تمامي دايركت ادمين ها اين مشكلو دارند يا فقط پنل من داره؟

براي حل اين مشكل من مجبورم بصورت دستي فايل configuration.php بسازم كه باعث مي شه در مرحله آخر نصب موقع نصب اطلاعات نمونه اروره (the XML response that was returned from the server is invalid) رو بده !و اطلاعات نمونه نصب نشه !(كه خيلي بده من خيلي وقتها بايد جوملا رو بصورت بسته نصبي نصب مي كنم )...

اگر كسي منو راهنمايي كنه ممنون مي شم.....

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

یه راه ساده برای حل مشکل شما هست. جوملا رو روی لوکال نصب کنید، بعد که نصب تمام شد، بکاپ لوکال رو ببرید به دایرکت ادمین

اما اگه روی دایرکت ادمین دارید نصب میکنید ، تو کدوم مرحله گیر میکنید که متوجه میشید فایل config ساخته نمیشه؟

در فایل configuration.php مسیر پوشه های log, و tmp رو باید به درستی تعیین کنید .

var $log_path = '/home/YourPanelUsername/domains/YourDomain/public_html/logs';
var $tmp_path = '/home/YourPanelUsername/domains/YourDomain/public_html/tmp';

یه راه ساده برای حل مشکل شما هست. جوملا رو روی لوکال نصب کنید، بعد که نصب تمام شد، بکاپ لوکال رو ببرید به دایرکت ادمین

اما اگه روی دایرکت ادمین دارید نصب میکنید ، تو کدوم مرحله گیر میکنید که متوجه میشید فایل config ساخته نمیشه؟

در فایل configuration.php مسیر پوشه های log, و tmp رو باید به درستی تعیین کنید .

var $log_path = '/home/YourPanelUsername/domains/YourDomain/public_html/logs';
var $tmp_path = '/home/YourPanelUsername/domains/YourDomain/public_html/tmp';

روی لوکال نصب کنید کانفیگو آپلود کنید،فقط مسیر log و tmp و اطلاعات دیتابیس و یوزر رو وارد کنید

ارسال شده در (ویرایش شده)

تو هيج مرحله اي ساخته نمي شه ....تو جوملا 2.5 مشكل نيست ولي تو 1.5 مشكل دارم ..نصب اطلاعات نمونه برام مهمه ....

اگر مي شه دسترسي به شما بدم يه نگاه بياندازيد ممنون مي شم

ویرایش شده در توسط ميثم كاظمي
تصحيح

من متاسفانه به دلیل کلنگی اینترنت فعلی شرکت، الان کمکی ازم ساخته نیست. برای سایر مدیران پ خ کنید یا برای من بفرستید شب چک کنم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری