ro_e_ali

استفاده از کدهای java در جوملا

13 پست در این موضوع

من میخوام نرخ ارز و طلا رو تو سایتی که طراحی کردم قرار بدم(سیستم مدیریت محتوای جوملا)، اما از هر سایتی که کد میگیرم کدهای java به من میدند!!!! اما من نمیتونم این کدها رو استفاده کنم و ماژول درست کنم چون تو جوملا باید از html استفاده کنم. کسی میدونه چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنییییییید!!!!

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
من میخوام نرخ ارز و طلا رو تو سایتی که طراحی کردم قرار بدم(سیستم مدیریت محتوای جوملا)، اما از هر سایتی که کد میگیرم کدهای java به من میدند!!!! اما من نمیتونم این کدها رو استفاده کنم و ماژول درست کنم چون تو جوملا باید از html استفاده کنم. کسی میدونه چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنییییییید!!!!

با سلام

عزیز برای این کار ماژول هست ولی اگه خواستین میتونید کد گرفته شده رو از سایت های مختلف تو یه ماژول html سفارشی هم در سایتتون استفاده کنید

موفق و پیروز باشید

خیلی ممنون از راهنماییتون، اما مشکل اینه که موقعیت این ماژول قابل تنظیم نیست!!!! یا حداقل من نمیتونم تنظیم کنم.. میشه در این مورد هم راهنماییم کنید؟؟؟

چرا شما کدهاتون رو در بخش مربوطه ماژول قرار میدید بعد اون رو مثل همه ماژولها در موقعیتی که میخواین منتشر میکنید

خیلی ممنون از راهنماییتون، اما مشکل اینه که موقعیت این ماژول قابل تنظیم نیست!!!! یا حداقل من نمیتونم تنظیم کنم.. میشه در این مورد هم راهنماییم کنید؟؟؟

ماژولهای دیگه رو چطور در یه موقعیت منتشر میکنید؟ اینم دقیقا مثل هموناست

با سلام

عزیز برای این کار ماژول هست ولی اگه خواستین میتونید کد گرفته شده رو از سایت های مختلف تو یه ماژول html سفارشی هم در سایتتون استفاده کنید

موفق و پیروز باشید

ماهان جان میشه بگی برای html سفارشی چه کا باید بکنم.... همینطور اگه امکان داره ماژول رو هم لینکش رو واسم بذار. ممنون

وارد مدیریت ماژول که میشید سمت چپ کدهاتون رو وارد میکنید و سمت راست هم مثل همه ماژول ها موقعیت نمایش و حالت انتشار و صفحات

تصویر مشخص کردم

[ATTACH=CONFIG]2981[/ATTACH]

وارد مدیریت ماژول که میشید سمت چپ کدهاتون رو وارد میکنید و سمت راست هم مثل همه ماژول ها موقعیت نمایش و حالت انتشار و صفحات

تصویر مشخص کردم

[ATTACH=CONFIG]2981[/ATTACH]

اگر بخواهیم در چند قسمت جدا کدهای جاوا را قرار بدیم چکار کنیم؟ مثلا میخوام ی کد جاوا در سمت راست باشه و ی کد دیگه در سمت چپ و . . .

میشه راهنمایی کنید؟

اگر بخواهیم در چند قسمت جدا کدهای جاوا را قرار بدیم چکار کنیم؟ مثلا میخوام ی کد جاوا در سمت راست باشه و ی کد دیگه در سمت چپ و . . .

میشه راهنمایی کنید؟

از ماژول خودتون چند تا کپی بگیرید و در جاهای مختلف اجرا کنید.قطعا هر ماژول هم کدهای جاوای متفاوت میدید واسه اجرا

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری