sado1214

پیغام خطای مربوط به غیر فعال شدن ine_set()

22 پست در این موضوع

سلام دوستان

من با یه مشکلی برخوردم که هر چی سرچ می کنم به نتیجه نمیرسم

سایت پیغام خطای زیر رو در چندین خط میده

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/qtscir/public_html/zabanequran.com/libraries/joomla/session/session.php on line 150

به مسئول هاست که گفتم،که گفت تابع ini_set رو غیر فعال کرده به خاطر مسائل امنیتی

روی همین هاست یه سری سایت های جوملایی دیگه هم هستند اما با این مشکل برنخوردند

من حتی فایل session رو هم جایگزین کردم اما مشکل حل نشد

لطفا راهنمایی بفرمایید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوستان اين ارور خيلي داره منو اذيت ميكنه الان يك هفته هست به هيچ نتيجه اي نرسيدم

لطفا راهنمايي بفرماييد

اساتيد،حرفه اي ها،با تجربه ها و ....

دوستان اين خطاي سايت خيلي طولاني شده

الان يك هفته هست به هيچ تيجه اي نرسيدم

لطفا راهنمايي بفرماييد

اساتيد،حرفه اي ها، با تجربه ها و...

من چیکار کنم

باور کنید خیلی سرچ کردم ولی نتیجه ای نداشت

می خوام بدونم فقط از طریق سرور قابل حله یا نه

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!book]:dadad4::13:

session.php از تابع ine_set استفاده میکنه که روی هاست باید فعال باشه اگر براتون فعال نمیکنن هاستتون رو تغییر بدید

با سلام....خب علت رخ دادن این خطا دلایل مختلفی داره...حالا شرح اون رو فاکتور میگیریم . میریسیم به حل مشکل.

بهترین کار و اولین کار اینه که مدیر سرور از طریق تنظیمات سرور اوکی کنه.اما خب وقتی محدودیت دارید ، میبایست که بصورت دستی خودتون برای هاست خودتون انجامش بدید.

ببنین داخل هاستتون فایل php.ini موجوده یا خیر!؟ اگر نیست که ایجاد کنید (یک فایل با نام php.ini ) و اگر وجود داره بازش کنین و دنبال تابع error reporting بگردین. و مقدارش رو برابر صفر قرار بدین. اینجوری دیگه خطاهایی که مربوط به تنظیمات پی اچ پی سرور هست نشون داده نمیشه.

این کار رو انجام بدید .نتیجه رو اعلام کنین..

موفق باشید و سربلند

یا حق

اول از اینکه پاسخ دادید و راهنمایی می فرمایید بی اندازه سپاسگزارم

مسئول سرور ردر جریان هستند و از طریق ایشون پیگیری کردم اما ایشون گفتند سایت های جوملایی دیگه ای که روی سرورشون هست با این مشکل برنخوردند و گفت به تنظیمات خودتون مربوط میشه البته ایشون برای این تابع ini_session رو برای امنیت غیرفعال کردند

کارایی که گفتید انجام دادم

نتیجه:

من دوتا سایت روی هاستم دارم که هر دو این مشکل رو دارند

برای یکیشون فایلی که شما گفتید وجود نداره

اما برای دومی یه فایل با نام phph.ini هست که فقط 6 خط کد داره و این تابعی که گفتید رو نداره

جناب مردانه زاده

استاد بزرگوار من الان چیکار کنم

منتظر پاسخ شما هستم

در جداول دیتابیس خودتون یک جدول به نام session دارید .. بعضی مواقع دیدم که با empty کردن اون جدول مشکل برطرف میشه .. این راه حل رو هم یک بار انجام بدید

در جداول دیتابیس خودتون یک جدول به نام session دارید .. بعضی مواقع دیدم که با empty کردن اون جدول مشکل برطرف میشه .. این راه حل رو هم یک بار انجام بدید

این کار رو هم انجام دادم اما رفع نشد

دوستان خواهشا یکی بگه چیکار کنم

این مشکل شما فقط به دست مدیر سرور گویا قابل رفع هست .. اگر این مشکل رو شما داشته باشید مابقی سایتهای جوملایی روی این سرور هم باید داشته باشند .. از مدیر سرور خودتون بخواهید چند تا سایت جوملایی به شما معرفی کنه رو همین سرور درست کار میکنه!!!

اگر دقت کرده باشید تو همون پست های اول گفتم که مسئول سرور میگه بقیه سایتهای جوملایی که داره رو سرور این مشکل رو ندارند فقط سایت منه که این مشکل رو داره

یه نکته دیگه اینکه من یه سایت با دروپال هم روی همین سرور دارم که اونم همین مشکل رو داره

درود

یه جوملا خام روی هاست خودت نصب کن و ببین نتیجه در اونجا چی میشه . اگر اونجا خطا نده اعلام کن تا برات بررسی کنیم. در غیر اینصورت مشکل را باید مدیر سرور حل کنه.

اما برای دومی یه فایل با نام phph.ini هست که فقط 6 خط کد داره و این تابعی که گفتید رو نداره

خوب خودت تولید کنه و دستور مورد نظر را ایجاد کن .

البته با راهکاری که مدیران گفتند باید مشکل حل میشد. وقتی حل نشه یعنی یه گیری توی سرور هست . و فقط باید اونا رفع کنند.

موفق پایدار

یه جوملای دیگه هم نصب کردم همین مشکل رو داشت

گفتم که با دروپال هم همین ارور رو میده

من اون کد دستوراتی که دوستان گفتند وارد کردم اما جواب نداده

خوب خودت تولید کنه و دستور مورد نظر را ایجاد کن .

میشه دقیقا بگید چه کدی رو وارد کنم

چون من می نویسم اما نتیجه نمیده شاید جایی رو درست انجام نمیدم

تابع error reporting رو از تو فایل config.php پیدا کردم و صفر گذاشتم

اما یکی از سایت هام مشکلش بااین روش حل شد

اما سایت دومی فقط بخش ادمینش درست شد و بخش جولی سایت این خطا رو میده هنوز

چیکار کنم

ارسال شده در (ویرایش شده)

درست شد

برای دوستانی که احیانا با این مشکل برخورد کردند و چنانچهبا این شیوه ای که دوستان اساتید گفتند درست نشد به روش زیر عمل کنند

البته تقریبا همون کاراها رو باید انجام بدید با یه تفاوت خیلی کم

تابع error reporting رو از فایل configuration.php برابر صفر قرار بدند و فایلی با نام php.ini در روت ایجاد کنند و کد زیر را در آن قرار دهند

register_globals=Off

safe_mode=Off

allow_url_fopen=Off

allow_url_include=Off

disable_functions=show_source, system, shell_exec, passthru, exec, phpinfo, popen, proc_open

open_basedir=/home/qtscir/public_html/sitename.com

اگر فایل های ساتیتون تو روت نیست و تویه پوشه هست به جای sitename نام پوشه رو قرار بدیددر غیر اینصورت این قسمت لازم نیست

ویرایش شده در توسط sado1214

درست شد

برای دوستانی که احیانا با این مشکل برخورد کردند و چنانچهبا این شیوه ای که دوستان اساتید گفتند درست نشد به روش زیر عمل کنند

البته تقریبا همون کاراها رو باید انجام بدید با یه تفاوت خیلی کم

تابع error reporting رو از فایل configuration.php برابر صفر قرار بدند و فایلی با نام php.ini در روت ایجاد کنند و کد زیر را در آن قرار دهند

register_globals=Off

safe_mode=Off

allow_url_fopen=Off

allow_url_include=Off

disable_functions=show_source, system, shell_exec, passthru, exec, phpinfo, popen, proc_open

open_basedir=/home/qtscir/public_html/sitename.com

اگر فایل های ساتیتون تو روت نیست و تویه پوشه هست به جای sitename نام پوشه رو قرار بدیددر غیر اینصورت این قسمت لازم نیست

سلام مجدد

دوستان با این کاری که اجام دادم مشکل تا حدی رفع شد

الن می بینم که وقتی از بخش مدیریت وارد کامپوننت فروشگاه جومشاپینگ میشم بازم با این پیغام روبرو میشم

فقط صفحات مربوط به این کامپوننت در بخش ادمین این مشکل رو داره؟

چیکار کنم؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری