bibal

مشکل عدم حذف گزینه های مطلب !

9 پست در این موضوع

من از طریق گزینه های مطلب همه عناوین رو بر روی مخفی گذاشتم ولی همچنان در صفحات سایت مشاهده میشه و مخفی نمیشود

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام

قسمت مدیریت مطالب که میرید اونجا گزینه انتخابها رو بزنید و از اون قسمت نمایش عناوین رو مخفی کنید

با تشکر از شما :)

مرسی

برای تشکر هم همیشه فقط از دکمه میپسندم استفاده کنید

پیروز باشید و پایدار

سلام دوستان

من تنظیمات کلی مطالب (پیش فرض) رو که تغییر میدم اعمال میشه ولی وقتی برای هر مطلب بطور خاص تنظیماتی رو ست میکنم اعمال نمیشه و همون تنظیمات پیش فرض اعمال میشه !!

فرض کنید من بخوام توی یه مطلب عنوان نمایش داده بشه و توی یکی دیگه نمایش داده نشه. حالا چکار کنم؟؟

با تشکر

سلام دوستان

من تنظیمات کلی مطالب (پیش فرض) رو که تغییر میدم اعمال میشه ولی وقتی برای هر مطلب بطور خاص تنظیماتی رو ست میکنم اعمال نمیشه و همون تنظیمات پیش فرض اعمال میشه !!

فرض کنید من بخوام توی یه مطلب عنوان نمایش داده بشه و توی یکی دیگه نمایش داده نشه. حالا چکار کنم؟؟

با تشکر

درود

توی منویی که اون مطلب رو بکار میگیرید سمت چپ تنظیمات مطالب دارید . برای هر مطلب از خود منو جداگانه اقدام کنید

موفق باشید

ارسال شده در (ویرایش شده)

تبلیغات ممنوع دوست عزیز

ویرایش شده در توسط saber

دوست گرامی جناب pcbrain لطفا از ارسالهای بی مورد و درج لینکهای تبلیغاتی خودداری کنید در صورت مشاهده مجدد طبق قوانین انجمن برخورد خواهد شد

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری