mermb

مشکل به وجود امده در سطح دسترسی مدیر کل

7 پست در این موضوع

آقا من یه گند زدم حالا نمیتونم درستش کنم لطف کنید کمکم کنید:

تو جوملا 2.5 گروه های کاربری رو میخواستم فارسی کنم بعدش گرفتم زیر مجموعه همدیگه که بودن رو تغییر دادم مثلا گروه Register متنش انگلیسی بود کردمش مدیر کل بعدش گذاشتمش سر دسته همه زیر مجموعه ها یعنی اخرین مرحله فک نمیکردم تاثیری داشته باشه بعدش خودم رو از اون گروهی بودم انتقال دادم به این گروه مدیر کل (همون ثبت نام شده قدیمی) البته باید بگم که گذاشتمش سردسته

حالا تو مدیریت که میرم هیچی نشون نمیده غیر از دکمه خروج و نمایش سایت

بکاپ هم ندارم

از تو دیتا بیس میشه کاری کرد امیدی هست؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام و خوش آمد به جوملا فروم

به phpmyadmin برید و در دیتابیستون به این جدول برید

#__viewlevels

داخل فیلدهای جدول در قسمت Special عدد 8 رو که مربوط به ادمین هست وارد کنید

با سپاس از خوش امد گوییتون

nxl8gaiixwguxl1npnj.png

مدیر عزیز این قسمتی که گفتید.

باید بگم که من هم سطح دسترسی هارو و هم گروه های کاربری رو تغییر دادم

طبق گفتم نمیدونم شاید الان گروه ثبت نام شده باشه مدیریت و مدیریت شده باشه ثبت نام

فک نمیکردم این تغییر مشکلی به وجود بیاره اخه تو درج گروه جدید هیچ متغیری ندیدم فقط زیر مجموعه هم بودن بودش و متغیر دیگه ای نبود واسه همین بی مهابا گروه هارو تغییر دادم

جداول دیگه نباید جایی کاری بکنم؟ اگه میشه نمیخوام بکاپ دیتابیسمو برگردونم اخه کلی کامپوننت و مطلب گذاشتم که همشون با بکاپ دیتابیس میپرن اگه میشه یه لطف کنید راهنمایی کنید که چکار کنم بتونم مدیریت رو ببینم

از طریق این جدول

#__user_usergroup_map

ببینید group_id مربوط به ادمین چند شده؟ آی دی یوزر ادمین رو پیدا کنید و اونجا آی دی گروهش رو چک کنید باید آی دی گروهش 8 باشه

ای دیش 4 بود کردمش 8 ولی درست نشد

میشه لیست جدول هایی که مربوط به گروه های کاربری و سطوح دسترسی میشه رو بدید

اخه از توی گروه ها فک کم چندتا رو حذف کردم که فک کنم این گروه مدیر هاهم جزو حذفی ها بوده میخوام همه ی جدول های مربوط به اون قسمت رو از اول چک کنم و تغییرات رو برگردونم

جواب مارو نمیدین؟ میشه اسم دیتابیس هایی که به گروه های کاربری و سطوح دسترسی مربوط هست رو به من بدید؟

دوستان عزیزی که به مشکل بنده بر خورد کردن میتونن با این روش مشکلشون رو حل کنند. اول یه دیتابیس بسازید بعدش جوملاتونو روش نصب کنید سپس برید توی تیبل ها و این چهارتا تیبل رو تموم جزئیاتشونو مث دیتابیسی که جدید ساختین ویرایش کنید.

تیبل ها:

*_usergroups

*_user_usergroup_map

*_viewlevels

*_users

لازم به ذکر هست کش مرورگرتون رو حتما خالی کنید.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری