m.naderi

درخواست ماژول ورود و عضویت کاربر شبیه ماژول لاگین k2

7 پست در این موضوع

سلام به همه.

کسی فرم ورود به سایتی که مثل ماژول لاگین k2 کامل باشه و امکان آپلود عکس و ویرایش پروفایل رو به کاربر بده سراغ داره؟

اگه فارسی هم نباشه ایراد نداره.

ماژول لاگین k2 علاوه بر امکان ویرایش پروفایل و آپلود عکس برای کاربر ، پس از ورود کاربر آواتارشو همرا با اطلاعات کلی اون کاربر در قسمت خوش آمد گویی به کاربر قرار میده که خیلی زیباست من دنبال همچین ماژولی هستم.

یه سوال دیگه.

میشه از k2 فقط از یه ماژول خاصش استفاده کرد و بقیه رو پاک کرد؟مثلاً فقط از ماژول لاگین کاربرش استفاده کرد.

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

ماژول ورود k2 به تنهایی کاربردی نداره .چون اطلاعات رو از خود کامپوننت دریافت میکنه .و بخش پروفایل و ثبت نام در داخل پوشه خود افزونه هست .

اما میشه کامپوننت و ماژول پیش فرض جوملا که مربوط به ثبت نام و ورود کاربران میشه .را به همون شکلی که گفتی تبدیل کرد .نیاز هست که php و کمی هم برای زیبایی css بلد باشی .

کار زیاد سختی نیست.

به سایت اصلی خود جوملا برو .داخل بخش افزونه هاش نمونه ماژول ها و کامپوننت های زیادی هست .که مربوط به ثبت نام و ورود کاربران هست .

موفق باشی

ایول سرعت ....

مرسی از پاسخ دهی سریعتون آقا.

متاسفانه من نمیتونم کدهاشو درست کنم.کلی از جوملا افزونه گرفتم همه رو هم متحان کردم ولی هیچکدوم اون امکانات رو نداره متاسفانه شما اگه افزونه خاصی میشناسی معرفی کنی ممنون میشم.

حقیقتش من خودم نمونه خاصی را نمیشناسم .چون کلا از نصب افزونه ها خوداری میکنم .من یک نمونه دارم . که عکس رو برات میزارم .ببین بدرد میخوره .به کارت میاد یا نه .

البته الان منتشر نمیکنم. بعد از امتحاناتم و با اجازه مدیریت منتشر میکنم .اگر به کارت میاد باید کمی صبر کنی تا کاملش کنم . و در انجمن بزارم. برای اینکه تبلیغات نشه و اطلاعات هویتی من پخش نشه .روی اطلاعات رو پوشیدم .

موفق باشید

ممنون آقا این ماژول خیلی خوبه.هر وقت صلاح دونستید به ایمیل من پیام بدین که مزاحمتون بشم واسه این ماژول.

راستی یه سوال.

چرا افزونه نصب نمیکنید؟مشکل خاصی داره؟اگه ممکنه راهنمایی کنید که منم بدونم چه افزونه هایی ممکنه مشکل واسه سایت بوجود بیاره.

مرسی از پاسخ شما

ممنون آقا این ماژول خیلی خوبه.هر وقت صلاح دونستید به ایمیل من پیام بدین که مزاحمتون بشم واسه این ماژول.

راستی یه سوال.

چرا افزونه نصب نمیکنید؟مشکل خاصی داره؟اگه ممکنه راهنمایی کنید که منم بدونم چه افزونه هایی ممکنه مشکل واسه سایت بوجود بیاره.

مرسی از پاسخ شما

m.naderi1980@yahoo.com

نه مشکل خاصی نداره .به دلیل اینکه اکثرا افزونه های خوب تجاری هستن . و به نسخه های نال شده هم نمیشه اعتماد کرد .تجاری هم که گرون هستن .به خاطر همین ترجیحآ از خود جوملا استفاده میکنم .سعی میکنم با امکانات خود جوملا نیاز ها رو رفع کنم.

افزونه های رایگان که از طرف سایت جوملا تایید شده و افزونه های تجاری، بدون مشکل هستن .

اما افزونه های نال شده نا امن هستن .اکثرا دارای باگ هستن .پیشنهاد میکنم از افزونه های تجاری یا رایگان .استفاده کن .و یا از سایت های ایرانی معتبر که تاییدیه از انفورماتیک دارند خرید کن

در مورد افزونه بالا هم .هر وقت اماده شد . و از نظر مدیریت مشکل نداشت. بصورت عمومی در انجمن میزارم .

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری