aminweb

ساخت منوی بالا بدین صورت!!

3 پست در این موضوع

با سلام و خسته نباشید

میخواستم از اساتید و کاربران گرامی درخواست راهنمایی کنم

ممنون میشم اگر کمک کنین و راهنماییم کنین که به چه صورتی میشود منوی بالا را بصورتی در قالب طراحی کرد که به کلیک بر روی گزینه های منو به صفحه دیگری ارجاع داده نشود در همان صفحه اول به پایین در مورد آن منو انتقال یابد

البته به این سایت دقت بفرمایید :

http://www.artamahnoush.com/index.php?lang=fa

که با کلیک بر روی هر منو ، اسکرول میره به سمت پایین صفحه

یعنی تمام صفحات منو در همان صفحه اول هستش

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

برای اینکار میتونید از دستو html و ترکیب css استفاده کنید . شما باید برای هر منو یک تگ a تعریف کنید . و herf آن منو را یک نام بزارید . و سپس برای توضیحات نیز یک تگ a تعریف کنید و سپس برای آن name را تعریف کنید .

مثلا منو اول

<a href="#name menu 1">منو شماره یک<a/>

و برای توضیحاتش بصورت زیر عمل می کنید .

<a name="name menu 1"> توضیحات</a>

در واقع زمانی که بر روی منو شماره یک کلیک بشه به همان موقعیتی که توضیحات منو شماره یک است ارجاع داده میشود .

و در مورد اینکه منو بالا را به حرکت در بیارید باید تغییراتی در CSS انجام بشه . که بتونه منو شماره را با پایین اوردن اسکرول حرکت بده و اینکه بگه بخواهید زمانی که منو مورد نظر به توضیحات مربوط به خودش برسه . تغییر رنگ بده باز باید تغییرات CSS اعمال کنید .

من یک نمونه کد HTML برای شما پیوست میکنم . اگر این کد را ببینید فکر کنم راحتر بتونید موضوع را درک کنید . ضمنا خروجی را نیز برای شما میزارم .

موفق پایدرا

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری