hamedalizadeh

افزونه قرار دادن پس زمینه

6 پست در این موضوع

سلام وخسته نباشید من به یه افزونه که با اون بشه به پس زمینه سایت عکس گذاشت نیاز دارم چین چیزی وجود داره مثلا بزارم وقتی هر مجموعه ای باز میشه تصویر پشت سایت تغییر کنه

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

یه افزونه هستش که با اون میتونید برای قالب پس زمینه بذارید خواستید میذارم

ولی اینکه هر مجموعه یه تصویر داشته باشه باید هر منو رو به یه استایل مختلف اختصاص بدید

آقا صابر لطفاً اون افزونه ای رو که میشه برای قالب پس زمینه داد رو معرفی بکنبن. اگه لینک هم بذارین خیلی ممنون میشم.

برای جوملا 2.5 رو میذارم لینک جوملا جهانیش خاطرم نیست از آرشیوم برداشتم

الان مدیریتشم نگا کردم امکان نمایش تصادفی تصویر بک گراند هم داره احتمالا باید از یه پوشه به چند تصویر مسیر داده بشه تا تصادفی نمایش بده

این امکانش رو چک نکردم خودتون میتونید امتحانش کنید

براش میتونید استایل css هم بدید که بک گراند تکرار بشه یا نه

لینک دانلود برای جوملا 2.5

1.5 هم اگر دوستان خواستن بگن پیوست کنم

اینو چطور برای هر صفحه یه عکس بزارم مثلا وقتی دسته خودرو باز میشه عکس زمینه اون قسمت تغییر کنه؟

این خودش این امکان رو نداره که برای هر صفحه یه بک گراند بذاری ولی میتونی از قالبت در مدیریت کپی بگیری و برای هر قالب یه بک گراند بذاری

و منوی هر مجموعه رو به هر کدوم از قالبها اختصاص بدی

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری