arashghgood

ادیتور قسمت ادمین سایت غیب شده است

5 پست در این موضوع

سلام . از جوملا 1.5 استفاده می کنم و چند روزی استکه نمی دونم ادیتور جوملا کجاست!!!!!!!!!!!!!11

یم هو غیب شده و نمی دونم چی کار کنم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برید به تنظیمات اصلی، شاید ویرایشگر رو غیرفعال کردید یعنی روی no editor گذاشتید

بهتر هست توی پلاگین هاتون چک کنید ببینید ادیتور موجو هست و اگر موجود هست فعال هست؟

بعد به سراغ قسمت تنظیمات سراسری سایت برید ببینید ادیتور و ویرایشگر tinmyc یا غیره انتخاب شده است

اگر ادیتور موجود نبود یک بار اون رو نصب کنید.

آقایون سلام مشکل ظاهرا از غیب شدن نیست. چون اصلا غیب نشده. مشکل اینه که تو IE ادیتور دارم ولی تو Firefox ندارم. اما من همیشه از firefox استفاده می کردم و نمی دونم چرا الان اینجوری شده

لطفا اینو راهنمایی بفرمایید

آخرین ورژن فایرفاکس رو نصب کن و مطمئن شو که نسخه پایدارش باشه واسه این کار می تونی به سایت خود من مراجعه کنی اگر سیستم تو ویندوزش 64 هست توصیه می کنم waterfox رو دانلود کنی که همون فایرفاکس هست اما واسه 64 بیت

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری