مسعود

Fatal error

12 پست در این موضوع

سلام

من یه ماژول نصب کردم ولی این پیغام رو میده . حتی موقع عزل ماژول هم این پیغام رو میده

Fatal error: Call to a member function getCfg() on a non-object in /home3/ragagame/public_html/administrator/components/com_eventtableedit/uninstall.eventtableedit.php on line 24

چکارش کنم ؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای حذفش به همون قسمت نصب و حذف برید و تب مدیریت اونجا پیداش کنید و حذف کنید

اگرم نمیشه و خطا میده دستی برید فایلهاش رو از قسمت ماژولها حذف کنید فایلهای زبانشم از پوشه زبان حذفش کنید

برای حذفش به همون قسمت نصب و حذف برید و تب مدیریت اونجا پیداش کنید و حذف کنید

اگرم نمیشه و خطا میده دستی برید فایلهاش رو از قسمت ماژولها حذف کنید فایلهای زبانشم از پوشه زبان حذفش کنید

این کار رو انجام دادم ولی هنوز تو لیست افزونه ها هست و همون پیغام خطا رو هنگام عزل میده

شما دیتابیستون رو هم در phpmyadmin چک کنید جداولی که به این کامپوننت مربوط هست رو حذف کنید

شما دیتابیستون رو هم در phpmyadmin چک کنید جداولی که به این کامپوننت مربوط هست رو حذف کنید

یه دونه پیدا کردم و پاک کردم . ولی هنوز تو مدیریت افزونه ها هست . راهی نیست بتونم راحت تر پیداشون کنم ؟

حتما بازم هستش به دقت بررسی کنید جدول extensions رو هم چک کنید افزونه جانبی مربوط به این کامپوننت نباشه

اسم افزونه event table edit هست . هیچ چیز دیگه ای با این نام پیدا نکردم . ولی همچنان تو مدیریت افزونه ها هست .

حتما باید یه چیزی باشه که نمیره خواستید مشخصات هاست و مدیریتتون رو پیام خ ارسال کنید ساعت یک به بعد میام بررسی میکنم

حتما باید یه چیزی باشه که نمیره خواستید مشخصات هاست و مدیریتتون رو پیام خ ارسال کنید ساعت یک به بعد میام بررسی میکنم

خیلی خیلی ممنون . برات فرستادم

کامل حذفش کردم فایلهاش رو کامل حذف نکرده بودید دیتابیس هم چند جا بود حذفشون کردم

موفق باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری