saeedclever

نیاز به کمک درباره کامپوننت Rsmembership 1.0.0 rev17

6 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

بنده به تازگی کامپوننت RSmembership 1.0.0 rev17 رو که برای جوملا 1.6 و 1.7 هست رو دانلود کردم و پس از نصب هیچ مشکلی به ظاهر وجود نداره و بدون خطایی نصب میشه و هیچ خطایی تولید نمیکنه.

اما یک مشکل اساسی وجود داره اونم اینه که از قسمت shared content برای membership که ساختم مطالب و مجموعه ها رو به اشتراک میذارم بازم در قسمت frontend سایت تمام این مطالب و مجموعه ها قابل نمایش هستند و هیچ محدودیتی روی آنها اعمال نشده است. یا با غیرفعال کردن ثبت نام خود جوملا بازم ثبت نام جوملا انجام میشه و غیرفعال نمیشه!!!

بنده پچ منو و ماژول رو هم نصب کردم و ماژول ها و منوها مشکلی ندارند و وقتی share میکنم مخفی میشن و اصلاً تو سایت نشون داده نمیشن و فقط کسی که توی membership باشه میتونه اونارو ببینه اما همونطور که گفتم مطالب و مجموعه ها اصلاً هیچ محدودیتی اعمال نمیشه روشون.

بنده حتی برای اطمینان قالب پیش فرض رو هم امتحان کردم اما بازم همین مشکل وجود داره.

در ضمن تا یادم نرفته بگم که جوملای بنده 1.7.3 هست.

لطفاً مدیران و کاربران سایت لطف کنند و این کامپوننت رو یه نگاه بندازند راهنماییم کنند.

لطفاً چک کنید و راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم جاهای دیگه هیچ کسی جواب نداده امیدم به شماست.

این هم لینک دانلود کامپوننت: (روی پیکو فایل آپلود کردم)

::::: لینک دانلود حذف شد :::::

ویرایش شده در توسط tarantino
خلاف قوانین

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام و تشکر بابت جوابتون

ببخشید نمیدونستم که گذاشتن لینک دانلود خلاف قوانینه.

بنده هنوز روی سایت آپلود نکردم و روی لوکال با xampp تست می کنم یعنی کلاً تا چیزی رو مطمین نشم که درست کار میکنه استفاده نمیکنم.

خواهشاً اگر امکان داره خودتون روی لوکال تست کنید فقط ببینید که اصلاً کار میکنه یا کلاً مشکل داره.

فقط همینو بدونم که سالمه یا نه کافیه.

ممنون میشم.

مطالب سایتتون که براش حق دسترسی تعریف کردید ، دارای گزینه ادامه مطلب هست؟

مشکلی با این افزونه تا به حال ندیدم به این شکل

مطالب سایتتون که براش حق دسترسی تعریف کردید ، دارای گزینه ادامه مطلب هست؟

مشکلی با این افزونه تا به حال ندیدم به این شکل

ممنون که جواب دادید.

بله ادامه مطلب هم داره مطالب...

جالبش اینه که ماژول ها و منوها هیچ مشکلی ندارند و محدود میشن ولی مطالب و دایرکتوریها اصلاً هیچ محدودیتی اعمال نمیشه روشون.

یعنی ممکنه که از نال شدنش باشه؟

بنده نسخه قدیمی رو روی جوملا 1.5 تست کردم کاملاً جواب میده و این مشکلاتو نداره ولی این نسخه اینطوری میشه.

میشه شما خودتون این نسخه رو تستش کنید ببینید برای شما هم اینطوری میشه یا نه؟

روی جوملا 1.7.3

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری