ارسال شده در بهمن 90 (ویرایش شده) بستی امنیتی آسان نصب جوملا 1.7 فارسی - انجمن جوملای ایران ( نسخه یک "بیتا" ساخت شد ) با توجه به استقبال کاربران گرامی تیم بررسی امنیت سایتها جوملایی ایران از مجموعه امنیتی نسخه پک را به تمام دوستان خود در انجمن خبر میدهد . کاربران گرامی میتوانند بستی ارزشمند مجموعه امنیتی نسخه پک را دانلود کنن . امکانات مجموعه : 1 - شاخهAdministrator قفل شده و برای ورود به شاخه مدیریت به غیر از بخش "ورود به بخش مدیریت جوملا" رمز عبور لازم است . √ 2 - بست شدن تمامی شاخها در این بسه 3 - بستن کلیک راست و اجازه ندادن برای کپی رایت . √ 4 - بستن تمامی تصاویر ساید برای استفاده عموم ( تمام عکس های شما در سایت شما قابل نمایش دادن است و افراد دیگه درسایت خود نمیتوانن استفاده کنن ) 5 - غیر فعال شدن تمام سایت برای نرم افزار های هک . √ 6 - تغییر شاخه ادمین √ 7 - داشتن رمز مادر √ 8 - دارا بودن امکارن تغییر , ویرایش پیشوند دیتابیس√ 9 - امکان پیکربندی سطوح دسترسی √ و ..... برای دانلود اینجا کلیک کنید با احترام مدیریت تیم امنیت جوملا ویرایش شده در بهمن 90 توسط spyman Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 90 سلام یه سوال من اینو بسته نصبی درستش میکنم ساختارش بهم میخوره چیجوری یه نسخه نصبی درست کنم که باگ نگیره ؟ Share this post Link to post Share on other sites