javancop

افزونه ای برای دانلود فقط برای اعضا

5 پست در این موضوع

سلام

من می خواستم ببینم چنین افزونه ای هست که فقط عضو های سایت بتوانند دانلود کنند و دیگران نتوانند

لینک دانلود را برای من بگذارید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام خدمت شما

تا اونجا که می دونم با استفاده از افزونه قدرتمند فوکا دانلود شما می تونید مشخص کنید که چه فایل هایی رو چه کسانی دانلود کنند به عنوان مثال چندین گروه کاربری بسازید.

و به راحتی لینک فایل ها را در جای دلخواه قرار بدید.

این افزونه به طور فارسی +آموزش در انجمن موجود می باشد.

ارادتمند.

سلام دوستان

من چند وقتیه که از RSMembership استفاده می کنم و تا حالا هم چندتا مشترک VIP داشتم ولی یه مشکلی که آر اس ممبرشیپ داره اینه که به جای اینکه لینکها رو مخفی کنه ادامه*ی مطلب رو مخفی می کنه!! و این کارش باعث می شه کل مطلب توی گوگل ایندکس نشه!! ولی من راهی رو می خوام که کل مطلب برای کاربر باز باشه الا لینک دانلودی! مثل انجمنهایی که فقط لینکها رو مخفی می کنند! ولی مطلب خونده میشه! ضمنا کاربر باید به روال سابق کاربر VIP بشه تا لینکها براش نشون داده بشن!

سایت هایی مثل جومینا و آنی پلاس این کار رو کردن حتی آنی پلاس از ار اس ممبرشیپ هم استفاده کرده ولی من فکر میکنم این کار زمانی می تونه باشه که فایلت داخل همون سروری باشه که سایتت روش نصبه! ولی فایلهای من داخل یه سرور دیگس و فقط لینک دانلودش رو می ذارم برای کاربرا

ممنون میشم اگر کسی بلده توضیح بده چه جوری میشه این کار رو کرد؟ یعنی به جای بستن ادامه*ی برا کاربرا فقط لینکها مخفی بشه اونم لینکهایی که در یه سرور دیگه هستن.

من خود آر اس ممبرشیپ رو چک کردم یه قسمت به نام آدرس داشت که اونم ظاهرا فقط لینکهای داخلی جوملا رو مسدود می کرد.

با تشکر و احترام

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری