حجت مردانه زاده

روز مهندس،بر مهندسین جوملای ایران مبارک باد....

1 پست در این موضوع

با سلام خدمت دوستان گرامی خودم...

attachment.php?attachmentid=3121&d=1361555411 از جانب خودم روز 5ام اسفند ، روز گرامیداشت حکیم خواجه نصیرالدین طوسی و همچنین روز مهندس رو به تمامی دوستان جوملافرومی و مهمتر از اون مهندسان عزیز تبریک میگم.

فرقی هم نمیکنه اول راه مهندسی ان یا آخر راه ؛ کلهم اجمعین ، مبارکتون باشه...انشالله همگی بتونیم با همدیگه روز به روز به پیشرفت خودمون در درجه ی اول و بعد به پیشرفت جامعه مون و سهل و آسون کردن زندگی ها و رفع مشکلات کمکی هرچند کوچک ؛ و به اندازه ی خودمون بکنیم....

سری هم بزنیم به واژه ی مهندس :

مهندس (به فارسی افغانستان: انجینیر)‏ کسی است که تلاش میکند که یک ساختار عملیاتی و عملی از مفهومی را ایجاد کند و در یکی از رشته*های مهندسی آموزش دیده باشد و یا به طور حرفه*ای در آن رشته مشغول به کار باشد. مهندسان از فناوری، ریاضیات، و دانش برای حلّ مسائل کاربردی استفاده می*کنند.

ریشهٔ واژه در فارسی

  • مهندز(معرب از اندازه ٔ فارسی ). اندازه گیرنده .غیاث. تقدیرکننده . [۱] محاسب . شماردار.
  • متخصص ایجاد طرحها و کارهای ساختمانی و معماری یا راهسازی یا کشاورزی و یا ساختن انواع ماشین .
  • کسی که در علم هندسه و اشکال عالم باشد. (غیاث ).عالم هندسه .هندسه دان. [۲]. مساح. زمین پیما. اندازه گیرنده ٔ زمین و بنا و کاریز و بنا و جز آن و سنگ تراشی و نجاری و معماری و غیره .
  • آنکه اندازه گیرد مجاری قناتها و ابنیه را. مقدر مجاری میاه و قنی .[۳]. معمار. متخصص در امور ساختمان . کار نمای بنایان [۴]

ریشه واژهٔ مهندس واژه فارسی اندازه است. این واژه در فارسی میانه به گونهٔ تلفظ می*شده که پس از وام گرفته شدن این واژه از سوی عربی و صرف آن در یکی از بابهای آن زبان واژه مهندس به معنی اندازه گر از آن ساخته شده است. اما امروزه مهندس به کسی اطلاق می*شود که به یکی از علوم مهندسی آشنا باشد و در میان عامه کسی که هندسه بداند را مهندس خطاب نمی*کنند.

در افغانستان از واژه انگلیسی آن استفاده میشود.

پیشینه

در ابتدا، مهندس به کسی گفته می*شد که ماشین*های نظامی را می*راند. مفهوم مهندس غیر نظامی در قرن شانزدهم در هلند پدید آمد و به سازندگان پل*ها وجاده*ها نسبت داده می*شد، سپس این مفهوم در انگلیس و سایر کشورها هم ظاهر شد.

وظایف یک مهندس

وظایف مهندسی بدین گونه*اند که یک مهندس میبایست محدودیت*های مربوطه را تشخیص دهد تا بتواند به دستاوردهای لازم برسد. محدودیت*ها شامل منابع در دسترس، محدودیت*های جسمانی یا فنی، آمادگی برای پیرایش*ها یا افزایش*های آینده، و دیگر عامل*ها مانند نیازهای هزینه ای، ساخت*پذیر بودن، و کاربردی بودن می*باشد. با درک این محدودیت ها، مهندس، شناسه*ها و مشخصات حدودی که یک شیء یا سامانه می*تواند در چارچوب آن ساخته شود را مشخص کرده و ارائه می*دهد. از اینرو ملاحظات بسیاری بر روی کار مهندسی تأثیر دارند. که از آن دسته ملاحظات دقت بالا توانای تحلیل کنش ها و وا کنش ها می باشد . یک مهندسی موفق در بالا رفتن سطح زندگی بشر تا ثیره بسزای می گذارد بنا بر این یک مهندس علاوه بر دانستن قوانین فیزیکی وشیمیایی جهان هستی باید از قوه تخیل بالای بر خوردار باشد که موجب گسترش دانش بشر می شود. یک مهندس با در نظر گرفتن قوانین و استفاده بجا از آنها و ترکیب موثر برخی از آنها قادر خواهد بود نیاز های اجرای نسل بشر را در کمتر ین زمان وبا بالا ترین بازده بر طرف ساخته .مهندس با درک بهتری که از قوانین هستی دارد علاوه بر طراحی تولید و راه اندازی در زمینه نیاز های حال و آینده بشر باید از قدرت تحلیل خود در رسیدن به بهترین بازده تلاش کرده و بهره وری را افزایش دهد .مهندس کسی است که مساله را به شکل فرمول در می اورد.

+به نقل از ویکی پدیا+

----------------

موفق و سربلند و پایدار باشید

حجت مردانه زاده

Share this post


Link to post
Share on other sites
آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری