راهبران

  1. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      16

    • تعداد ارسال ها

      116


  2. p30template

    p30template

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      11

    • تعداد ارسال ها

      170


  3. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      6

    • تعداد ارسال ها

      5,669


  4. امیر طالبی

    امیر طالبی

    مدیر کل


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      5

    • تعداد ارسال ها

      399



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 31/05/97 در تمام بخش ها

  1. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  2. 2 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  3. 2 لایک
    باسلام دوست عزیز یکی از ساده ترین راهکارها این هستش که دستکاری ای در هسته جوملا انجام ندید و ولی بجاش از فرم ساز Rsform استفاده کنید. در این فرمساز یه پلاگین موجوده که برای ثبت نام هستش شما میتونید فرم ثبت نام جوملا رو بعد از فعالسازی این پلاگین غیرفعال؛ و فرم دلخواه خودتون که میتونه یک فیلد و یا نامحدود فیلد دلخواه داشته باشه ایجاد کنید. چون اگر طبق روشهایی که در بالا ارجاع داده شده پیش برید؛ ناچاراً میبایست هسته رو ویرایش کنید که طبیعتاً در بروزرسانی های جوملاغ اساساً سورستون به احتمال فراوان دچار مشکل خواهد شد! موفق و سربلند باشید
  4. 2 لایک
    بروزرسانی داشتید که خطا نمایش میدهد یا بدون هیچ تغییراتی خطا دارید ؟ اگر بدون تغییرات خطا دارید چند علت میتواند باشد 1 - هاست شما پر شده و فایلهای مربوط به سایت به دلیل پر بودن فضا اسیب دیده است ( فضای هاست را ارتقا بدید و براساس نسخه جوملایی که دارید از سایت جوملا دانلود و بروی سایت اکسترکت کنید ) 2 - هک شده اید ( در صورت داشتن بک آپ ، بک آپ برگدرانید و بروی امنیت سایت کار کنید ) اگر بعد از تغییرت مانند بروزرسانی جوملا اینمشکل را پیدا کرده اید 1 - قالب شما و افزونه های شما سازگار با نسخه جدید جوملا نیست ( بک آپ برگردانید و قبل از بروزرسانی با پشتیبانی قالب صحبت کنید ) 2 - جوملا شما ناقص بروزرسانی شده است ، اگر جوملا را بروی جوملا اکسترکت کردید تا بروزرسانی شود این کار اشتباه است بک آپ برگردانید و از منو کامپوننتها بروزرسانی جوملا را انتخاب و بروزرسانی نمایید
  5. 2 لایک
    سلام این آموزش را ببینید https://docs.joomla.org/J3.x:Missing_JBrowser_class_after_upgrading
  6. 1 لایک
    سلام برو به این لینک توضیح داده که چطور کدی رو در بین تگ head قرار بدی http://docs.gantry.org/gantry5/configure/page-settings
  7. 1 لایک
    اول باید ابزار مربوطه را نصب کنید بعد اکسترکت ، این مطلب را بخوانید : https://www.tecmint.com/how-to-open-extract-and-create-rar-files-in-linux/ برای نسخه های دبیان و اوبونتو هست
  8. 1 لایک
    هاست را میتونید به پشتیبانی هاست بگید ریست کنن اما با اینکار کل اطلاعات شما پاک میشه بله باید دیتابیس بسازید و مراحل نصب را پیش برید یک آموزش بروی سایت داریم برای نصب بسته نصبی بروی هاست سی پنل. https://www.p30template.com/learning-department/how-to-make-a-website
  9. 1 لایک
    بله / بعد از نصب قالب جدا باید تنظیمات و چیدمان ها را دستی انجام بدید
  10. 1 لایک
    با سلام اگر منظور شما این است که بسته نصبی جدید را روی سایت فعال نصب کنید و قالب سایت شما تغییر کند ، امکان پذیر نیست . بروی سایت فعال فقط میتونید قالب جداگانه نصب کنید ، بسته نصبی برای سایت های تازه تاسیس هست
  11. 1 لایک
    راه حل بدست آمده جهت حل مشکل رو پیدا کردم امیدوارم مابقی دوستان هم بتونن استفاده کنن: برای حل این مشکل ابتدا به phpmyadmin بروید و تیبل ماژول _modules را پیدا کنید و داخل این تیبل گزینه mod_vmmenu را سرچ کنید و از قسمت published مقدار 1 را به 0 تغییر دهید موفق باشید
  12. 1 لایک
    دوستان گرامی با سلام میخواستم تجربه ام را پس از پروسه حذف index.php از انتهای آدرس سایت بگم که پس از اینکه در تنظیمات کلی سایت، تنظیمات سئو رو فعال کردم و mod rewrite رو هم هم فعال کردم..سایت غیر فعال شد.با راهنمایی های آقای حجت مردانه زاده در همین باب، باز هم سایت فعال نشد...حتی فایل زیپ htaccess که ایشان قرار داده بودند رو هم نصب کردم ولی باز سایت ارور 404 میداد. با مراجعه به مدیریت منو متوجه شدم که هیچ کدام از منوها در حالت پیش فرض نیستند و دلیل بالا نیامدن سایت هم همین بوده است. گویا در طی پروسه حذف index.php منوها از حالت پیش فرض خارج می شوند..حالا اگر منو اصلی خود را پیش فرض قرار دهید و آن را ستاره دار کنید سایت دیگر بالا می آید. باز هم با تشکر از آقای مردانه زاده.
  13. 1 لایک
    بله دقیقا باید همین کارو بکنید
  14. 1 لایک
    خیلی ممنونم بابت زمانی که گذاشتید
  15. 1 لایک
    سلام خیر صحیح نیست قالب باید بصورت مجزا روی سایت قبلی نصب شود تنها راه نصب قالب یا هر افزونه دیگری روی جوملا تنها از طریق افزونه ها > نصب می باشد
  16. 1 لایک
    با سلام در عنصر فوترتون خاصیت Parallax تعریف شده که میبایست اون رو به حالت نرمال دربیارید.
  17. 1 لایک
    سلام سایت شما با پیج بیلدر ساخته شده. وارد پیج بیلدر بشین و موارد رو به راحتی اصلاح کنید
  18. 1 لایک
    ویرچومارت کامپوونت قوی ای هست و حتما تو تنظیمات کامپوننت امکانی برای خرید بصورت کاربران مهمان یا guest وجود داره. باید اون تنظیمات رو پیدا کنید و همچنین در فرآیند خرید ، مرحله ثبت نام رو حذف کنید. شخصا تا بحال با ویرچومارت کار نکردم ولی باید چنین تنظیماتی داشته باشه.
  19. 1 لایک
    سلام عکسی موجود نیست از چه کامپوننتی برای فروش استفاده کردین؟
  20. 1 لایک
    سلام بااین کامپوننت میتونید VM excel-like manager
  21. 1 لایک
    ممنون 1- مسلما یه سری توابع داره ولی دستکاری هسته جوملا توصیه نمیشه. چون با بروز رسانی جوملا تمام تغییراتی که در هسته دادین بر می گرده سر جای اولش 2- نداره. مدیرای محترم لطف کنن بذارن ممنون میشیم
  22. 1 لایک
    در خط 1360 فایل قالب که در مسیر http://nase.journaliran.ir/templates/joomina-ir-fetr90/css/template.css هست خصیصه color روی مقدار #0000 قید شده. در اصل یه 0 زیاد داره. باید یا 3 تا صفر باشه یا 6 تا. اصلاح کنید درست میشه
  23. 1 لایک
    مثلا برای منوی مدیتیشن باید نوع منو رو بجای مطالب > مجموعه بلاگ گزینه k2 > دسته ها انتخاب کنی و در زبانه انتخابها ، فیلد انتخاب مجموعه رو روی مجموعه مورد نظر تون بذارید
  24. 1 لایک
    چشم ! حتما . آپدیت رو تو لوکال انجام دادم خطا داد ! بعد به صورت اتفاقی متوجه شدم اگه دیتابیس قبل از آپدیت رو برگردونم می نویسه بروز رسانی انجام شد ! در قسمت تماس با ما و در قسمت ثبت نام کپچا فعال کردم و به نت افزار تیکت زدم تا مجوزهای لازم رو برای ثبت نام کاربر فعال کنه ..، در واقع مشکل مربوط به محدودیت های هاست بود پ ن 1 : من تو جوملا تازه کارم ! ولی فکر می کنم اگر هاست هم قبول نمی کرد می شد صفحه ثبت نام رو هدایت کرد به سمت php و از اون صفحه ثبت نام انجام بشه ، جوملا توابع برنامه نویسی داره ؟! ( برام سواله ) پ ن 2 : پست بالایی مو میخواستم ویرایش کنم دکمه ویرایش پیدا نکردم ، دکمه ویرایش این سایت کجائه پیداش نمی کنم
  25. 1 لایک
    فایل css قبلی catch شده .... دکمه ترکیبی ctrl+F5 رو بزنید.
  26. 1 لایک
    برای آپدیت جوملا اول روی لوکال انجام بده بعد ببر روی هاست از بروز رسانی مستقیم استفاده نکن. پکیج بروز رسانی رو دانلود کن و بعد با استفاده از این پکیج، بروزرسانی رو انجام بده
  27. 1 لایک
    صفحه ساز را باید به اخرین نسخه قبل از بروزرسانی جوملا ، بروزرسانی کنید
  28. 1 لایک
    این خطا ممکنه از سمت هاست باشه ، یک جوملا خام نصب کنید ببینید ثبت نامش این خطا را داره بیا نه تا از سمت هاست مطمین بشید اگر از سمت جوملا مشکلی نبود در پشتیبانی پی سی تمپلیت تیکت بزنید چک میکنیم خدمت شما
  29. 1 لایک
    آپلود فایل بسته نصبی در قسمت ثبت نام یعنی چی ؟
  30. 1 لایک
    سلام آموزش : https://www.p30template.com/learning-department/forgot-joomla-administrator-password
  31. 1 لایک
    با سلام این قالب و فریم ورک کلا باگ زیاد داره بهتره قالب دیگه ای با فریم ورکی بجز yt دانلود و استفاده کنید
  32. 1 لایک
    نیاز به ویرایش مستقیم فایل ها نیست خود فریم وورک امکاناتی برای جابجایی داره که وقتی وارد رابط کاربریش بشین خودتون متوجه میشین معمولا با drag&drop انجام میشه. حتی رنگهای قسمت های مختلف هم داخل فریم وورک قابل تنظیمه در اصل شما به واسطه فریم وورک ، فایل ها رو ایجاد یا ویرایش میکنید
  33. 1 لایک
    یه کاری کن اول برو تو هاست و ببین نسخه php چنده. بذار روی 5.6 یا 7 و یه تست بگیر اگر درست نشد سایت رو دستی بکآپ بگیر ببر روی لوکال و یه بار از صفر جوملا و تمام افزونه هات رو دست کن و دیتابیس سایت قدیم رو روش سوار کن انشالله نتیجه بگیری
  34. 1 لایک
    سایت شما با فریم وورک yoo theme طراحی شده. این فریم وورک در حال حاضر باید روی سایت شما نصب باشه از طریق همین فریم وورک می تونید اینکارو انجام بدین
  35. 1 لایک
    سلام به فایل index.php در پوشه قالب رفته وعناصر aside رو پیدا و اولین عنصر aside رو در کنار اون یکی عنصر aside قرار بدید.
  36. 1 لایک
    مشکل حل شد تو تنظیمات بخش ایمیل - درخواست پرداخت غیر فعال بود
  37. 1 لایک
    سلام جوملا را از سایت جهانی جوملا به نشانی Joomla.org دریافت و نصب کنید
  38. 1 لایک
    سلام احتمالا در نمای بلاگ تنظیمات نمایش برچسب غیرفعال هست. مطمئن باشید که تنظیمات نمایش رو از مطلب / تنظیمات / مطالب ... مجموعه و همینطور تنظیمات منوها ، گزینه نمایش برچسب روشن باشه
  39. 1 لایک
    احتمالا داری روی لوکال انجام میدی. سایت که آنلاین بشه درست میشه
  40. 1 لایک
    سلام قالبتون اگر از فریم ورک هلیکس استفاده میکنه باید تو فایل زیر تغییراتی بدید : ‘/plugins/system/helix3/helix3.php خط 50 کد زیر را درج کنید : if (is_object($data)) { $data = (array)$data; } و ذخیره کنید
  41. 1 لایک
    سلام یکی از مشکلاتی که اکثر کاربران بعد از انتقال سایت خود از لوکال به هاست و یا از یک هاست به هاست دیگر با آن روبرو هستند خطای jfolder ، حلقه بی نهایت و ... هست که در هنگام نصب افزونه نمایش داده میشود . علت این خطا تغیر مسیر پوشه tmp و تفاوت در نوع آدرس دهی هاست ها میباشد. با توجه به تعداد کاربرانی که با این مشکل مواجه هستند لازم شد تا آموزش رفع این مشکل را به صورت کامل در این تاپیک قرار دهم. دو روش برای حل این مشکل وجود دارد و روش اول در اکثر مواقع جوابگو بوده و نیازی به روش دوم نیست . روش اول : همانطور که عرض شد ریشه این مشکل مسیر پوشه tmp است . پس لازم است در اولین قدم مسیر درست را پیدا کنیم . برای این کار فایل پیوست را در روت سایت خود آپلود کنید . سپس در آدرس بار مرورگر خود فایل را اجرا کنید . http:// yourdomain/test.php پس از اجرا ، مسیر صحیح پوشه tmp به شما نمایش داده خواهد . این مسیر را کپی کنید و در مدیریت جوملا – تنظیمات کلی – تب سرور آن paste نمایید. حالا در روت سایت خود در هاست کد زیر به فایل .htaccess اضافه کنید. php_value open_basedir NULL روش دوم : مسیر مدیریت جوملا – تنظیمات کلی – تب سرور را دنبال کنید مسیر tmp را به شکل زیر وارد نمایید. /tmp حالا در هاست خود این مسیر را دنبال کنید . libraries → joomla → filesystem → folder.php در فایل folder.php کد زیر پیدا کنید $obd = ini_get('open_basedir'); و با این کد جایگزین کنید //$obd = ini_get('open_basedir'); نکته آخر : هر مسیری برای tmp قرار دادید همان را برای logs بزارید و فقط به جای واژه tmp واژه logs را جایگزین کنید. همواره موفق باشید
  42. 1 لایک
    باسلام من تصور نمیکنم چیزی که مدنظرتون هست صرفاً قالب سایت بالا باشه؟ به نظرم سناریو و عملکرد سایت رو میخواهید پیاده سازی کنید درسته؟ خوده قالب ساختار پیچده و سنگینی نداره... میتونید از قالبهای آماده استفاده کنید و رنگ بندیش رو با همین رنگ ها ست کنید. و یا با فریم ورک helix طراحی قالبش رو خودتون از صفر استارت کنید. اما اگر میخواهید سناریوش رو پیاده کنید .چیزی که بنده سرسری نگاه کردم پروفایل گسترده ای هر فرد... میبایست از افزونه های پروفایل ساز استفاده کنید. موفق باشید و سربلند
  43. 1 لایک

    Version 4.0.10

    225 دانلود

    امکانات افزونه اموزش مجازی گورو: کاملا کد باز و بدون محدودیت نصب محیط مدیریت سازگار با زبان فارسی و دارای تقویم های شمسی اضافه کردن نامحدود دوره ایجاد دوره ها بصورت درختی چیدمان دروس بصورت دلخواه دارای کتابخانه رسانه ای طرح های اشتراکی برای فروش دوره ها امکان ایجاد آزمون های نامحدود قابلیت اتصال به درگاه پرداخت بانکی امکان انتشار بخشی از دوره بصورت رایگان امکان تولید کد تخفیف مدیریت کامل سفارشات امکان دسته بندی دوره ها مدیریت دانش آموزان و دانشجویان دارای سطح بندی مدیر، استاد، دانشجو امکان افزودن توضیحات برای معرفی دبیران امکان اختصاص هر دوره به یک دبیر خاص امکان قرار دادن فیلم آموزشی برای هر دوره این افزونه فایل زبان فارسی داشت ولی ناقص بود که کاملترش کردم چون نسخه آخر نیست رایگان میزارم محصولات دیگه منو ببینید حتما دوست داشتید نظر بدید ممنون

    رایگان