راهبران

  1. saber

    saber

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      22

    • تعداد ارسال ها

      7,960


  2. alirezazare

    alirezazare

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      13

    • تعداد ارسال ها

      1,372


  3. mitra1980

    mitra1980

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      7

    • تعداد ارسال ها

      329


  4. armiya

    armiya

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      5

    • تعداد ارسال ها

      137



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 27/07/96 در تمام بخش ها

  1. 2 لایک
    سلام کاربرد این فایل اعمال تغییرات در تنظیمات اولیه وب سرور است و با توجه به نیاز وب سایت نوشته می شود. برای نوشتن کدهای اچ تی اکسس میتونید از این سایت کمک بگیرید. https://htaccessbuilder.com/
  2. 2 لایک
    سلام به نظر خیلی نوع سایت در انتخاب فونت تاثیر گذار نیست. مهم خوانا بودن فونت برای کار در دستگاه های مختلف است.
  3. 2 لایک
    htaccess چیست؟ فایل هایی با نام htaccess. برای ایجاد پیکربندی در دایرکتوری ها یا پوشه ها متفاوت در سرور آپاچی به کار می روند و در صورتی مورد استفاده قرار می گیرد که پوشه کاربری نیازمند به پیدکربندی خاصی باشد و دسترسی روت(root) ندارید. با استفاده از اچ تی اکسس می توانید پسوند فایلها را تغییر داده و یا صفحه ای را به صفحه دیگر انتقال دهید و می توانید ارورهای مانند 404,400,401,500,403 را نمایش دهید و آنها را مدیریت کنید حتی میتوانید با فایل htaccess. برروی یک فایل پسورد قراردهید و یا آی پی های خاصی را مسدود کنید در مواقعی ممکن است بعضی از دستورات در این فایل باعث غیر فعال کردن کل سایت شود که این امر مربوط به غیر فعال بودن بعضی توابع در فایل httpd.conf سرور می باشد و شما باید دستورات مشابه آن راقرار داده تا توابع بدرستی کار کنند و یا بعضی از توابع را حذف کنید. استفاده از این فایل در همه موارد پیشنهاد نمی شود زیرا ممکن است شما با فعال کردن یک تابع باعث هک شدن سایت خود شود ولی در سرورهای اشتراکی که تعداد زیادی سایت برروی آن قرار دارند پیشنهاد می شود که از فایل htaccess استفاده شود. زیرا هر سایت باید توانایی پیکر بندی قسمت مربوط به خود را دارا باشد. برای اعمال تغییرات مورد نظر در فایل htaccess کافی ایست فایل را در پوشه هاست خود قرار داده تا وب سرور آپاچی پس از بررسی این فایل تغییرات را برروی فایلها و پوشه ها اعمال کند. برای دسترسی به این فایلها در هاست سی پنل خود و یا فایلهای مخفی به File manager رفته و تیک (Show Hidden Files (dotfiles را بزنید و برروی GO کلیک کنید حال می توانید فایل های htaccess. را ببینید برای مخفی کردن فایلها در لینوکس باید در اول فایل . اضافه کنید تا فایلهای شما مخفی شوند همانطور که می بینید فایلهای htaccess. مخفی هستند و انیت یک فایل در حالت مخفی می تواند بیشتر باشد. با گوگل مهربان باشید Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
  4. 1 لایک
    برای نمایش مجموعه های خاص در صفحه ثبت آگهی فک میکنم همچین امکانی نداره و اگر بخواید اینطوری درست کنید باید با کدنویسی این موارد بهش اضافه بشه
  5. 1 لایک
    میتونید از کامپوننت دیجی کلسفیلد استفاده کنید در بخش ایجاد فیلدهای اختصاصی فک کنم یه گزینه داره که میتونید فیلدی رو که میسازید به مجموعه خاصی منتسب کنید
  6. 1 لایک
    در بخش ادمین کامپوننت به مسیر زیر برید helpers/html/mediastore.php داخل فایل mediastore.php یه متد به اسم price داره داخل اون متد میتونید اعشار رو از 2 به 0 تغییر بدید توی کد زیر باید 0 کنید. $price = number_format($price, 2);
  7. 1 لایک
    بله به صورت ماژول هم نمایش داده میش ود به شرط نصب ماژول مربوطه
  8. 1 لایک
    سلام ارزش گذاری نسبیه اگر مشتری سفارشی برای این قالب پیدا کنید ممکنه تا 2 تومن بتونید برای پیاده سازی و پشتیبانی و ... بگیرید ولی اگر دنبال خریداری میگردید که طراح باشه هنوز خیلی راه داره تا به یک پکیج تبدیل بشه و برای این مورد باید با قالب های آماده مقایسش کنید به نظرم برای طراحی اختصاصی از فریمورک ها استفاده کنید هم واکنشگرایی کاملی دارند و هم امکانات مناسب البته نظر من بود از اساتید عذرخواهی میکنم
  9. 1 لایک
    سلام. یرعکس اکثر دوستان من قالبتون رو میپسندم اما فقط یه مشکل کوچیک داره که همین مشکل باعث شده قالب شما در سال 96 بد بنظر بیاد. اون مشکل هم خلاقیت و عدم استفاده از ui های جذاب هستش. البته این مسئله ای هست که مطمئنن برای همه ی همکارای طراحی سایت در اول راه بوده و خواهد بود. یه پیشنهاد برای ادامه کارهاتون.در اوقات بیکاری انواع مختلف سایت ها و قالب های جدید رو مرور کنید تا دیدتون به ساختار و استفاده بجا و درست از المان ها در قالبتون بازتر بشه. چون فرمودید روی بوتسترپ کار کردید بد نیست در مورد متریال دیزاین بوتسترپ هم کار کنید https://mdbootstrap.com/ موفق باشید و ادامه بدید
  10. 1 لایک
    سلام افزونه ای که استفاده میکنید پیوست کنید Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
  11. 1 لایک
    سلام این کد را به یکی از فایل های css اضافه کنید #cf_1.convertforms,.cf-form-wrap{background: unset !important;}
  12. 1 لایک
    برای آپدیت به شکل دستی عمل کنید تا به این مشکلات نخورید ابتدا فایل بسته آپدیت رو از سایت جوملا جهانی دانلود کنید بعد اون رو در روت سایتتون آپلود اکسترکت کنید در مرحله بعدی هم در مدیریت سایتتون از منوی مدیریت افزونه ها به منوی دیتابیس برید و گزینه فیکس یا بازسازی رو بزنید تا دیتابیس رو هم بروزرسانی کنه
  13. 1 لایک
    جدول یوزر نمیتونه خالی باشه احتمال داره جدول رو اشتباهی رفته باشید چک کنید ببینید پیشوند جدول #__users دقیقا همونی باشه که در فایل کانفیگ ثبت شده و همینطور نام دیتابیس رو هم چک کنید کاملا درست باشه
  14. 1 لایک
    با سلام. چون خودم خیلی مشکل داشتم و هنوزم دارم و ی قسمت جامع پیدا نکردم که برای مبتدی ها آموزشی در این مورد باشه این تایپیک رو زدم که همه چی ی جا جمع بشه. فقط چندتا نکته 1- اینجا سوال طرح نکنید.چون مطالب قاطی میشه. 2- هرکسی چیزی از آموزش به نظرش رسید لطف کنه بذاره تا همه ازش استفاده کنیم من خودمم بنا به سوالاتی که برام پیش میاد و به اساتید اینجا زحمت میدم و میپرسم و وقتی جواب سوالاتمو گرفتم به آموزش ها اضافه میکنم. در پناه االله
  15. 1 لایک
    با سلام بنده سایت هم را که می خواهم اپدیت کنم ورژن 3.8 آپدیت میشود ولی در نهایت صفحه سفید کامل در لوکال و یا صفحه سفید در هاست می دهد که فقط منو ها هستند و هیچ منی باز نمی شود . آیا نباید به 3.8 آپدیت کنم ؟
  16. 1 لایک
  17. 1 لایک
    شرمنده در پست قبلی یادم رفت لینک تصویر رو بنویسم: http://akasia.ir/files/css.png
  18. 1 لایک
    توی فایل template.css قالبتون به کلاس خط 905 کد زیر رو اضافه کنید width: 100%;
  19. 1 لایک
    دوست عزیز سلام اگر می*خواهید مسیر طولانی*تری را طی نکنید از لینک زیر این نسخه را نصب کنید هدیه انجمن ساز حرفه ای کیوننا _ kunena نسخه فارسی به همراه آموزش کامل موفق باشید
  20. 1 لایک
    احتمالا نسخه جوملا 3 رو گرفتید. نسخه مربوط به جوملا 2.5 رو بگیرید
  21. 1 لایک
  22. 1 لایک
    فایل زیر رو دانلود کنید داخلش دو تا فایل هست جایگزین فایلهای خودتون کنید و مجدد نصب کنید 2.8.x.install دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران
  23. 1 لایک
    سلام میبخشید مشکلم حل نشد فایلی که تغییر دادم رو براتون پیوست کردم مشاهده کنید این ارور رو میده
  24. 1 لایک
  25. 1 لایک
    سلام ممنون از پاسختون من از جوملا 2.5.16 استفاده میکنم اگر لازم هست مشخصات ادمین رو پ.خ کنم
  26. 1 لایک
    سلام ممنون از پاسختون من از جوملا 2.5.16 استفاده میکنم اگر لازم هست مشخصات ادمین رو پ.خ کنم
  27. 1 لایک
    سلام من افزونه رو نصب کردم اما ارور پایین رو میده مشکل از چیه؟ سپاس
  28. 1 لایک
    با سلام و خوش آمد به جوملا فروم نسخه ای که در پی سی جوملا هستش 2.6.2 هست روی جوملا 3 تست نکردم ولی اگر منظورتون از ورژن 3 خود جومسوشیال باشه فایل زبانش کمی تغییرات داره و قسمتهایی اضافه شده در مورد css ورژن 3 هم تغییرات زیادی کرده خودش البته rtl ساپورت هست ولی برای زیبایی بیشتر باید کمی تغییرات بهش داده بشه
  29. 1 لایک
    دوستان من جومسوشال رو هم از سایت مهندس دانلود کردم هم اوریجینال ورژن 3 اون رو هم پیدا کردم. 3 تا سوال داشتم 1- فایل مهندس روی جوملا 3.1 نصب میشه یا خیر 2- فایل ترجمه زبان روی ورژن 3 کامپوننت کامل هستش یا مشکل داره؟ 3- برای راست چین کردن همون تغییر کد تو css که در صفحات قبل اومد کافیه یا نه؟ مرسی
  30. 1 لایک
    جومسوشیال خودش حالت ایجکسی هستش و پیامهای جدید رو خودکار میاره
  31. 1 لایک
    با سلام و خوش آمد به جوملا فروم این تنظیم مربوط به جوملای شماست و ربطی به جومسوشیال نداره برای اینکار به مدیریت کاربران برید و بالا آیکون انتخابها رو بزنید و اونجا گزینه فعالسازی رو روی هیچ قرار بدید
  32. 1 لایک
    سلام به همه ی دوستان عزیز، من ورژن 2.8 اون رو نصب کردم و می خواستم بپرسم که چه جوری میتونم یه کاری کنم که کاربران پس از عضویت در این سیستم، مستقیما فعال شده و نیازی به دریافت ایمیل فعال سازی نداشته باشند؟
  33. 1 لایک
    برای ایجاد انجمن جوملا اولا باید ی سایت جوملا طراحی کنید که جزئیاتش در صفحه ایی که مدیر محترم سایت قرار دادن هست. اینم لینکش... http://joomlaforum.ir/showthread.php/1813-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2.5-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D8%AF%DB%8C-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84 در قدم بعدی و بعد از طراحی سایت باید فایل کیونا رو از همین انجمن که لینکش هست دانلود کنید . لینکش انجمن ساز حرفه ای کیوننا _ kunena نسخه فارسی به همراه آموزش کامل در ادامه بدون اینکه فایل رو از حالت فشرده خارج کنید.به قسمت مدیریت افزونه رفته یعنی این قسمت. و فایل فشرده شده رو بارگذاری کرده و نصب میکنید .
  34. 1 لایک
    اگر اشتباه نکنم شما برای مدیریت کاربرا و حتی پول گرفتن برای ادامه مطلب و غیره شاید RsMembership هم به دردتون بخوره
  35. 1 لایک
    سلام دوست عزیز شما میتونید از سیستم فروش فایل که تو همین انجمن قرار گرفته استفاده کنید. جستجو کنید...
  36. 1 لایک
    http://raziarchitecture.com/jomsocial.html كاملا راست چين نيست و ثبت نامش رو هم بزنيد و تا مرحله آخر بريد متوجه ميشيد
  37. 1 لایک
    اگر منظورتون منوها هستش اونها رو میتونید از مدیریت جوملا منوهای جوم سوشیال رو فارسی کنید اما راست چینش اگر اونی رو که در سایت استاد طالبی منتشر شده نصب کردید کاملا راست چین هستش ولی اگر از جای دیگه گرفتید دمو بذارید راهنمایی کنیم
  38. 1 لایک
    براي راست چين كردن قالب و فارسي سازي كامل بخش كاربري چه كار بايد كرد ؟ چون قالب در بخش كاربري كاملا راستچين نيست و بعضي از قسمتها بهم ريخته هستش.
  39. 1 لایک
    کامپوننت جومسوشیال خودش داری قالب اختصاصی هستش که در واقع روی قالب جوملایی که نصب کردیم میاد قالب جوم سوشیال هم دارای موقعیتهای ماژول هستش ولی اگر بخواین در مدیریت ماژولها ماژولی را در یک موقعیت نمایش بدید در لیست موقعیتهای قالب جوملا موقعیتهای قالب جوم سوشیال نمایش داده نمیشه تا ماژولی رو در اون موقعیت منتشر کنیم اما راه استفاده از اون موقعیتها خیلی ساده هستش فقط کافیه موقعیتهای قالب جوم سوشیال رو نگاه کرده با همون کد معروف ?tp=1 بعد برای اینکه یک ماژول در اون موقعیت نمایش داده بشه کافیه در موقعیت نمایش ماژول موقعیت جوم سوشیال رو بطور دستی بنویسیم به همین سادگی...
  40. 1 لایک
    در چه مورد کمک کنیم دوست خوبم اگر منظورتون در مورد همون پیام خ هست که فرستادید پاسخ دادم...
  41. 1 لایک
  42. 1 لایک
    برای فارسی کردن منوها از مدیریت جوملا به منوها برید و از قسمت منوهای جومسوشیال میتونید اونجا ویرایش کنید و فارسیشون کنید...
  43. 1 لایک
    ممنون بابت این افزونه مشکلی که هست اینه که منوی داخل سایت فارسی نشده چطوری میشه فارسیش کرد؟ http://civila.ir/1391-07-30-14-15-37/groups/mygroupupdate.html
  44. 1 لایک
    سلام به همه بچه ها این جوم سوشال یک کامپوننت تجاری هست آیا اگه من تو سایتم استفاده کنم امکان داره که سایتم بسته شه ؟ یا مثلا اگه قالب غیر لایسنس داری استفاده کنم همچین امکانی وجود داره؟:33::33::auizz3ffy9vla57584x
  45. 1 لایک
    عزیزم pending یعنی در حال انتظار کمی صبر کن تا گوگل لینک سایت مپ تو رو چک کنه ولی خودت یکبار با استفاده از گزینه test لینک سایت مپ خودت رو تست کن ببین درست هست یا نه بعد دوباره ثبتش کن موفق باشی
  46. 1 لایک
    شما به اسم فایل زبان نگا کنید و در پوشه زبان خود جوملا دنبالش بگردید پوشه language جوملا توی روت سایتتون فایلهای زبان پس از نصب کامپوننت به اونجا منتقل میشن....
  47. 1 لایک
    خوب همین دیگه.پوشه زبان کجاست.؟اینو پیدا نمیکنم:dadad4::dadad4:
  48. 1 لایک
  49. 1 لایک
    این فایل هایی که دادی رو باید تو کدوم پوشه جایگزین قبلیاش کنم؟؟
  50. 1 لایک
    ممنونم ازت.ولی راه حل اون مشکل فکر نمیکنم این باشه.چون اصلا به هم ربطی نداره.شما این کامپوننت رو نصب کردی؟مشکلی برات نداشته تو ارسال وضعیت ؟