راهبران

  1. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      4

    • تعداد ارسال ها

      185


  2. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      4

    • تعداد ارسال ها

      5,682


  3. omidsaadat

    omidsaadat

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      2

    • تعداد ارسال ها

      58


  4. امیر طالبی

    امیر طالبی

    مدیر کل


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      2

    • تعداد ارسال ها

      405



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 29/07/97 در تمام بخش ها

  1. 2 لایک
    با سلام میتونید از افزونه جی تو استور هم استفاده کنید. همچنین افزونه های مدیریت عضویت و اشتراک دهی هم بکارتون میتونه بیاد... موفق باشید و سربلند
  2. 2 لایک
    با سلام نمایش صفحه سفید به معنای وجود خطا است ، نمایش خطا را روشن کنید ببینید چه خطای نمایش داده میشه ارسال کنید خدمت شما راهنمایی انجام شود . برای فعال کردن نمایش خطا میتونید فایل configuration.php در روت جوملا را با ویرایشگر باز کنید ، مقدار disaply_error را برابر با maximum قرار بدید اگر مجدد صفحه سفید بود ، نمایش خطا بروی هاست شما هم غیر فعال است و باید فعال شود این را باید مسئول هاست فعال کنند
  3. 1 لایک
    سلام در هاست نسخه php تون رو روی 5.6 یا 7 بذارید حل میشه نیاز به تغییر در htaccess نیست
  4. 1 لایک
    سلام از ماژول زیر استفاده کنید http://masoudnicksefat.ir/شاید-شما-هم-بپرسید؟/دور-زدن-تحریم-نقشه-گوگل-مپ-در-دامنه-ir-در-جوملا
  5. 1 لایک
    در پنل مدیریت هاستتون در پوشه‌ی plugins، سپس پوشه‌ی system، سپس پوشه‌ی remember، فایل remember.php رو به remember_back.php تغییر نام بدید و بعد دوباره وارد بخش مدیریت جوملا بشید و عملیات fix database رو از منوی افزونه‌ها -> مدیریت -> پایگاه داده -> بازسازی انجام بدید.
  6. 1 لایک
    با تشکر فراوان از کارشناسان محترم انجمن که خیلی زحمت کشیدند! خودم با کمک یک سایت خارجی راه حل رو پیدا کردم. همون‌طور که حدس می‌زدم این خطا مربوط به دیتابیس هست. برای حل چنین خطاهایی باید در مدیریت جوملا این مراحل رو رفت: منوی افزونه‌ها -> مدیریت -> پایگاه داده -> بازسازی در صفحه‌ی پایگاه داده، روی دکمه‌ی بالای صفحه با عنوان «بازسازی» کلید می‌کنید و بعد از چند ثانیه دیتابیستان به‌روز و اصلاح می‌شود. گویا معمولاً چنین خطاهایی بعد از به‌روز کردن جوملا رخ می‌دهد. از خودم ممنونم!
  7. 1 لایک
    با سلام مشکل اکثر کاربران جوملا صفحه خطای 404 میباشد و سعی در رفع آن و ارجاع ان یه صفحه ای دیگر دارند و این از لحاظ سئو از اهمیت بالایی برخوردار است. امروز قصد قرار دادن آموزشی رو دارم که با این روش کاربر درصورت عدم وجود یک صفحه در سایت شما به صفحه ای که میخواهید منتقل میشود. این روش بدون استفاده از هیچ افزونه ای و فقط با ایجاد یک فایل error.php در قسمت قالبی که دارین استفاده میکنید میباشد. بعد از ایجاد این فایل کد زیر رو در داخل فایل قرار بدین. <?php if (($this->error->getCode()) == '404') { header('Location: /index.php'); exit; } ?> در این کد تعیین شده که همه آدرسهای 404 به صفحه اصلی ارجاع شوند. و درصورتی که میخواهید به یک لینک دیگر ارجاع شود کافیست به جای index.php یک آدرس دیگر مانند index.php/forum را وارد کنید تا به ان ادرس هدایت شود. برای مثال این آدرس یک صفحه از سایت منه: نمایشگاه خودرو - نمایشگاه خودرو همینطور که میبینید با وارد شدن به این آدرس مستقیم وارد صفحه اصلی سایت میشود. موفق باشید با تشکر از آقای عباس افشار
  8. 1 لایک
    باسلام میتونید از سورس رایگان زیر استفاده کنید https://extensions.joomla.org/extension/osmap/ همچنین در صورت نیاز به نسخه تجاری ورژن ۲.۵ میتونید از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید موفق باشید و سربلند
  9. 1 لایک
    با سلام دوست عزیز بهترین راهکار این هستش که فرمول هاتون رو از طریق نرم افزار Math Type ایجاد و یک خروجی تصوریی بهتون میده که میتونید اون رو در محتوای دوره ها قرار بدید. موفق باشید و سربلند
  10. 1 لایک
    سلام کدوم نسخه جوملا رو دارین استفاده می کنین؟ اگر سایت یک زبانه هست نیاز به این چیز ها نیست
  11. 1 لایک
    سلام 1- اگر بخواین هر دو سایت A و B از یک دیتابیس استفاده کنن و این دو هاست روی یک هاست نباشن باید remote بزنین. البته فکر کنم روی هاست های اشتراکی اجازه اینکار رو ندن و باید هاست اختصاصی تهیه کنید. سایت B می تونه add on domain باشه ( در مورد سوال شما ، لفظ زیر دامنه یا sub domain اشتباه هست) . اگرسایت B بصورت add on domain روی هاست باشه ، تو تنظیمات جوملا می تونید مشخصات اون یکی دیتابیس رو وارد کنید. البته خودم تا حالا چنین کاری نکردم ولی فکر نمیکنم مشکلی باشه 2- این رو سایر اساتید باید بگن. چون هر دو سایت از یک دیتابیس استفاده می کنن و تنظیمات قالب در دیتابیس یکسان هست احتمالا نشه ولی شاید راه هایی برای اینکار وجود داشته باشه. مثلا دستکاری آدس صفحه با فایل htaccess بطوری که برای سایت B عبارت templateStyle=xx رو ( xx شناسه قالب هست ) به آدرس اضافه کنه ولی تو نوار آدرس نشون نده که سئو بهم نریزه 3- بله میشه. کافیه به دیتابیس دسترسی پیدا کرده و صرفا اطلاعات جداول مورد نظر تون رو ( نه همه رو ... چون نیازی ندارید ) واکشی کنید
  12. 1 لایک
    با سلام می توانید از افزونه زیر استفاده نمائید. OSDownloads - Joomla! Extension Directory با تشکر
  13. 1 لایک
    چند وقتی بود دلک تنگ شده بود کامپوننت بنویسم . اما اصلا وقت ندارم ... ولی تصمیم گرفتم امروز کمی وقت بذارم و دوتا کامپوننت ( نمیشه گفت بهشون کامپوننت ، بیشتر یه سری کد که خیلی شاید به درد نخورن ) نوشتم . کامپوننت اول --> کامپوننت محتوای خالی : این کامپوننت یک مشکل رو حل میکنه اون هم ایجاد صفحه بدون کامپوننت به منظور قرار دادن ماژول... زیاد دیدم که دوستان میخوان یک صفحه داشته باشن که مطلب نداشته باشه . من این کامپوننت رو نوشتم تا دوستان استفاده کنند . کافیه کامپوننت رو فعال کنند و در مدیریت ماژول ، ماژول رو اختصاص بدن ... کامپوننت دوم --> اعلام نتایج فوتبال به صورت زنده : از اسمش معلومه ... مطالب رو از ورزش سه میگیره و به نمایش میزاره .. همه امکانات ورزش سه رو نداره چون زمان نداشتم .. کد هر دو کامپوننت بازه . هرکی تونست بنویسه و قرار بده . [ATTACH]4746[/ATTACH] [ATTACH]4745[/ATTACH] مخلص همه : نیما حبیب خدا