راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      32

    • تعداد ارسال ها

      5,214


  2. Masood Ashoori

    Masood Ashoori

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      3

    • تعداد ارسال ها

      4,311


  3. ابوالفضل طالبی

    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      2

    • تعداد ارسال ها

      7,212


  4. sarj

    sarj

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      1

    • تعداد ارسال ها

      1,281



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 08/03/96 در تمام بخش ها

  1. 1 لایک
    خب دوست عزیز ورژنی که در سایتش موجوده برتی آخرین ورژنی که ازجوملا که در حال استفاده ازش هستیذ مناسب نیست... از یک ماژؤل دیگه استفاده کنید... موفق باشید و سریلند
  2. 1 لایک
    کپی محتوا بدون ذکر منبع مشکلی نداره برای سئو منبع هم باید لینک بدی به همون صفحه ای که ازش کپی کردی
  3. 1 لایک
    باسلام همه ی سایت های چک کننده که نمیتونند ملاک خوبی برای تست سایت باشند...از یک سرویس دیگر و معتبر تر استفاده کنید... شاید هم اون داره سایتتون رو از روی کشش میخونه. (قبلا باهاش چک کردین)
  4. 1 لایک
    باسلام خدمت شما اگر زبان هیکاشاپتون انگلیسی هست به مسیر زیر برید و دنبال عبارت Display a contact button on the product page باشید: Hikashop->System->Configuration->Main و اگر هم فارسی هست به مسیر زیر برید و دنبال فیلد نمایش دکمه تماس باشید(بسته به ترجمه ای که دستتون هست دنبالش بگردید) مدیریت جوملا>هیکاشاپ>سیستم>پیکربندی>اصلی موفق باشید و سربلند
  5. 1 لایک
    با سلام اول اینکه میتونید روی توضیحات متا و تگهای متا مانور بدید چون اگر آیتمی دارای این دو فیلد باشه موتورها در نگاه اول این رو مورد توجه قرار میدند بجای اینکه کل مطلب چند خطی تون رو بخونن. مورد دوم اینکه میبایست جوری بنویسید که موتورها متقاعد بشن که این مطلب و محتوا همون مطلب و محتوایی که از مرجعش برداشتید نیست "دقیقا! " اینهم با افزودن پیشوند و پسوند و میانوندهای مختلفی میشه اون مطلب رو ماله خود کرد. موفق باشید و سربلند
  6. 1 لایک
    باسلام اگر از سایتهای بالا اکانت گرفته باشید یک کد بهتون میده که میتونید در سایتتون چت آنلاینش رو راه اندازی کنید.برای اتصال به محیط مدیریت چت هم میبایست از طریق کنسول مدیریتی که اون سایت در اختیارتون قرار میده استفاده کنید .البته سرویسهایی هم هستند که بهینه سازی شدند برای ورژن های موبایلی یا حتی دسکتاپ و قابل نصب هستند روی ویندوز کامپیوتر . روند کار کاملا مشخص هست .شما مشکلتون کجاست دقیقا دوست عزیز؟
  7. 1 لایک
    باسلام درخواستتون رو در انجمن " نیازمندی ها و درخواست های تجاری " ثبت کنید. همچنین میتونید با جناب صابر http://joomlaforum.ir/profile/1089-saber/ تماس بگیرید. موفق باشید و سربلند
  8. 1 لایک
    مشکل ویروس اینها نیست . این دامنه بنام شماست در حالی که dns روی ssl به سایت دیگه میره . باید اکیدا از هاست بخواید مشکل رو حل کنه و ممکنه نیاز بشه با icann مرجع دامنه جهانی هم مکاتبه کنید . چیزی نیست شما بخواید رفع کنید
  9. 1 لایک
    اکستنشن calendar روی هاست شما فعال نیست باید به هاستتون بگید فعال کنن تا تابع gregoriantojd در دسترس باشه و سایتهاتون بدون مشکل کار کنن
  10. 1 لایک
    منظور دوستمون animated number هست می تونید از افزونه رایگان زیر استفاده کنید https://extensions.joomla.org/extension/tsi-animated-number/
  11. 1 لایک
    سلام مجدد بنده متوجه منظورتون شدم دوست عزیز... از لینک ارسالی همین موارد وجود داشتند البته اینی که در قالب بالا لینک فرستادید از افزونه های شورتکد استفاده کرده ZT Shortcode - YT ShourtCOde - bd Ultimate ShourtCode و.... میتونید از موارد بالا استفاده کنید موفق باشید و سربلند
  12. 1 لایک
    با سلام شما میخواهید بکاپ بگیرید نیازی نیست چیزی رو "چک این" "بررسی" کنید. برید توی آکیبا و ایجاد بکاپ رو بزنید تا تولید کنه خودش...
  13. 1 لایک
    نسخه قدیم یک افزونه ، ممکن است با نسخه جدید تری از جوملا سازگار نباشد ، باید ورژن جدید این اسلایدر رو نصب کنید ، این افزونه تجاری هست و نمیشه مستقیم به روز رسانی بزنید . در هنگام ارتقا جوملا ، باید از سازگاری تمام افزونه ها با نسخه جدید جوملا مطمئن شوید
  14. 1 لایک
    باسلام خوش آمد به انجمن جوملافروم. به مدیریت جوملا/مدیریت منوها/منوی اصلی/صفحه اصلی برید و در تب گزینه های صفحه اصلی فیلدی هست بنام " نمایش عنوان صفحه" اون فیلد رو یا خالی کنید و یا چیزی که مدنظرتون هست رو وارد کنید موفق باشید و سربلند
  15. 1 لایک
    باسلام سعی کنید سوالاتتون رو در تاپیک مجزا مطرح کنید و از بالا آوردن تاپیکهای قدیمی خودداری کنید. برای دسترسی به این افزونه به لینک زیر برید: http://www.hdflvplayer.net/joomla/hd-flv-player-features.php جوملای جهانی: https://extensions.joomla.org/extension/multimedia/multimedia-players/hd-flv-player/ موفق باشید و سربلند
  16. 1 لایک
    منوی ورود رو باز کنید و در تبهای "گزینه های صفحه " نمایش عنوان رو حذف یا غیرفعال کنید. اون کادر هم به مسیر f7/templates/zo2_f7/assets/zo2/css/template.css برید و در خط 2273 : fieldset { border: 1px solid #c0c0c0; margin: 0 2px; padding: 0.35em 0.625em 0.75em; تبدیل بشه به : fieldset { border: 0; margin: 0 2px; padding: 0.35em 0.625em 0.75em; این کادر یه بوردر هستش که با کدبالا حذف میشه. موفق باشید و سربلند
  17. 1 لایک
    باسلام خود افزونه قابلیت افزودن برچسب رو داره . نیازی به ایجاد فیلد مجزایی نیست...اگر هم یه فیلد برای برچسب ها ایجاد کنید. طبیعتا اونم یه فیلده مثل سایر فیلدها و کاربرد تگ واقعی رو نمیتونه براتون داشته باشه موفق باشید و سربلند
  18. 1 لایک
    باسلام خدمت شما احتمالا چون دارید از قالب آماده استفاده میکنید در این قالب , سازنده ی اصلیش استایلی رو برای این ماژول پیاده سازی و بصورت Override درون قالب فراخونی کرده. برای دسترسی به این سورس میبایست به مسیر زیر برید و این فایلها رو مورد ویرایش قرار بدید: Site.com/templates/YOURTEMPLATE/html/mod_login وقتی که اون قالب روی سایتتون فعال باشه ؛ استایل و تنظیمات سفارشی سازی شده ی سازنده توسط این پوشه کنترل میشه موفق باشید و سربلند
  19. 1 لایک
    باسلام جون بسته به صورت کوئیک استارت هست میباییست بطور کامل نصبش کنید اگر میخواهید در لوکال نصب کنید. در پوشه ی روتتون یک فولدر به نام دلخواه ایجاد کنید. بعد این فایل دانلود شده رو داخلش آنزیپ کنید. بعد اون رو از طریق مرورگر فراخونی کنید مانند نصب یک جوملای خام اقدام به نصب کنید... موفق باشید و سربلند
  20. 1 لایک
    نحوه آپدیت ، از هر ورژنی ممکن است متفاوت باشد و باید متناسب با ورژن مبدا و مقصد ، روش صحیح را انتخاب کرد ، گاها ، سایتی به واسطه افزونه ها و قالب نصب شده آپدیت نمی شود ، بعد از آپدیت تازه خطا ها را باید رفع کرد . گاها خیر، در کامپوننت به روز رسانی ، فقط زدن دکمه به روز رسانی کافیست و همه چیز به خوبی انجام می شود . هیچ جریان مشخصی وجود ندارد و به سایت شما بستگی دارد ، فعلا هم آپدیت به ۳.۷ توصیه نمی شود با توجه به مشکلات سایر کاربران ، قبل از هر کاری بک آپ مطمئن تهیه کنید
  21. 1 لایک
    باسلام و ضمن خوش آمد به انجمن جوملافروم. مقاله زیر رو مطالعه کنید دوست عزیز http://www.netshahr.com/4468/نحوه-لینک-دادن-به-یک-فایل-سی-اس-اس-css-در-یک-فایل-اچ-تی-ام-ال-html موفق و سربلند باشید
  22. 1 لایک
    سلام مجدد. بله خود کاتو ماژولی بنام K2 Content داره که میتونید توش تنظیم کنید مواردی اعم از : عنوان/نویسنده/تصویر/لینک/خبرخوان/زمان ایجاد/تعدا بازدید/فیلداضافی/پیوست/رسانه/کامنت و.... نشون داده بشه یا نشه.... از اون استفاده کنید بصورت پیش فرض هم بصورت vertical نشون میده اصلا ... موفق باشید و سربلند
  23. 1 لایک
    باسلام بوجود اومدت تداخل در زمان آپدیت سورس و تغییر هسته و یا مهاجرت در هر سیستمی ممکنه رخ بده و هیچ ارتباطی در جوملا و وردپرس و پرستا و...نداره! استانداردترین حالت آپدیت این هستش که شما نسخه ی پچ آپدیت رو از حوملای جهانی دانلود و بروی هاستتتون اکسترکت کنید . موتور آپدیتری که در جوملا تعبیه و تعریف شده طبیعتاً برای حالتی هست که شما سایتتون صرفاً هسته ی جوملا باشه و یک قالب بسته ی نصبی نباشه یا سایتی نباشه که کلی افزونه و پلاگین و ماژول مختلف روش نصب شده باشه! روش کامل به همراه جزئیات در لینک زیر تشریح شده: روش آپدیت هیچ تفاوتی نمیکنه و برای ورژن های 3.7 و 3.7.2 هم صادق هست.. در آپدیت هسته ی جوملا هیچ تغییری در افزونه ها اتفاق نخواهد افتاد... جز اینکه سری افزونه تون متفاوت باشه که در اون صورت میبایست نسخه ی اون افزونه رو دانلود و روی سایتتون نصب کنید. منظور از سری افزونه : بطور مثال سری : 1.5 / 2.5 / 3.0 / 4.0 و... هستش. موفق باشید و سربلند
  24. 1 لایک
    باسلام اگر افزونه ی دیگری نصب کردید و غیرفعال هم کردید و اوکی نشده؛ کش مرورگر و جوملا رو بطور کامل حذف کنید و با یک سیستم دیگه هم چک کنید. ضمناً اون مسئله ای که در بالا خدمتتون عرض کردم در حالت انگلیسی مشکلی نداره و قالب بصورت انگلیسی با قابلیت 100% ای خودش میبایست کار کنه موفق باشید و سربلند
  25. 1 لایک
    باسلام خدمت شما اگر نسخه های دیگر از سایت A صرفاً همون سایت با همون امکانات ولی با زبان دیگری میخواد باشه که پیشنهاد میکنم اینکار رو نکنین و از قابلیت چندزبانگی هسته ای جوملا استفاده کنید. چون اینجوری مجبور هستید بجای اینکه یه سایت رو مدیریت کنید به تعداد زبان هاتون سایت رو مدیریت کنید.. محتوا بذارید...بخشهای داخلیش رو بررسی کنید و کلیه دردسرهایی که یک سایت میتونه داشته باشه ؛ در تعداد زبانهاتون ضرب میشه و میشه مدیریت 3الی 4 تا سایت مستقل! اما اگر طبق همون یک سایت زبانهای دیگرتون رو ایجاد کنید همه ی کارها صرفاً متوجه یک سایت خواهد شد. موفق باشید و سربلند
  26. 1 لایک
    باسلام خدمت شما سایتتون رو آپدیت کردید؟ وقتی در تنظیمات همون گزینه قابلیت ویرایش ماژولها در بخش کاربری رو بروی "هیچ" قرارداده باشین نبایستی مشکلی وجود داشته باشه. با یک مرورگر دیگر هم تست کنید. ضمناً اینکه تنظیمات و گزینه های فریم ورک قالبتون هم خونده نمیشه از دو حالت خارج نیس .یا به دلایل کش مرورگر و کش جوملا این مشکل بوجود اومده و یا شما فایلهای قالبتون رو ادیت کردید و دچار این مشکل شده در صورت نیاز میتونید اطلاعاتتتون رو پیام خصوصی کنید تا بررسی بشه. موفق باشید و سربلند
  27. 1 لایک
    در این نسخه از جوملا چون هنوز بسته فارسی ساز رسمی منتشر نشده؛ قالبش برای زبان فارسی فیکس نیست. میایست قالب مدیریت رو باز کنید و فونتش رو اصلاح کنید. و همچنین این فونت آیکون ها رو هم بهش بشناسونید.
  28. 1 لایک
    انتشار افزونه حرفه ای و بی نظیر RSMail! تقدیم به جوملای ایران همگی با قابلیت این افزونه آشنایی کاملی دارند. در زیر به برخی از ویژگی های آن اشاره می کنم: آخرین نسخه منتشر شده RSMail 1.0.0 Rev 14 (در اکثر سایت ها Rev 8 آن فارسی سازی شده است.) سازگار با جوملا 1.5 و 1.7 بدون محدودیت نصب بر روی دامنه ها دارای تاریخ شمسی محیط کاملا فارسی کاملا اپن سورس (بدون هیچگونه رمزنگاری فایلها) امکان ارسال خبرنامه و ایمیل های های گروهی امکان ارسال زمان بندی شده (برای جلوگیری از اسپم) ارسال ایمیل نامحدود ارسال خروجی به اکسل و فایل csv کاملا رایگان به همراه پلاگین ویژه ارتباط با RSForm Pro (برای ساخت فرمهای دلخواه در RSMail)
  29. 1 لایک
    باسلام دوست عزیز جوملاتون رو به آخرین ورژن یعنی 3.7 و 3.7.1 و 3.7.2 آپدیت کردین؟
  30. 1 لایک
    با سلام متوجه منظورتون که " میگه باید مطلب وارد کنم" نشدم! خب قالب اگه نصب کرده باشین در ساختار خودش مطالب جوملا رو نمایش میده...حالا اگر افکت و استایل دیگری مدنظترون باشه ؛ برای اینکار از ماژول دلخواهی استفاده میشه موفق باشید و سربلند
  31. 1 لایک
    باسلام طراحی قالب برای دو حالت فرانت و بک اند تفاوتی ندارن...اما طبیعتاً با توجه به تعداد زیاد فریم ورکهای اختصاصی طراحی قالب جوملا برای بخش کاربری؛ و همچنین وجود صفحه سازهای متعددی که خیلی خوب هم کار میکنند. بسیار ساده تر و راحت تر هستش. و اصلا هیچ کدنویسی ای نیاز نداره اما برای طراحی قالب مدیریت حتما میبایست که به کدنویسی php و html و css اشنایی داشته باشید. موفق باشید و سربلند
  32. 1 لایک
    اخلاقا اینکار درست نیست خصوصا که هموطن هست این موضوع رو با خود طراح مطرح نمایید
  33. 1 لایک
    سلام مجدد به مسیر زیر برید و در خط 39 دنبال عبارت #rt-feature .rt-container باشید: https://123parse.com/templates/rt_voxel_responsive/css/main-light.css اینجا مقدار #rt-feature .rt-container { border-bottom: 1px solid #C6C6C6; تبدیل شود به : #rt-feature .rt-container { border-bottom: 0; بعد از ادیت برای نمایش تغییرات اعمال شده صفحه رو با کنترل اف5 رفرش کنید. موفق باشید و سربلند
  34. 1 لایک
    باسلام برای بنده در حالت موبایلی مازولهای زیر اسلایدر "آخرین اخبار و اون منوها" کلاً مخفی هستند و نمایش داده نمیشن. در کل اگر قرار بر استاندارد سازی یک قالب از نظر واکنشگرایی باشه هم میبایست قالبتون این فناوری رو پوشش بده و هم اینکه اجزا و افزونه هایی که در سایت استفاده میکنید اونها هم این متد رو بطور کامل پشتیبانی بکنند موفق باشید و سربلند
  35. 1 لایک
    باسلام برای اینکه روی هر کدوم از پوشه هایی که در هاستتون وجود داره روشون پسورد بذارید اگر بروی نام پوشه کلیک راست کنید گزینه "Password Protect" وجود داره با زدن اون میتونید برای پوشه تون یوزر و پس تعریف کنید. البته متداول هست که صرفاً برای پوشه administrator جوملا این پسورد رو تعریف میکنند. برای پسورد گذاری بروی دسترسی phpmyadmin عموماَ در هاست های اشتراکی توسط مدیر هاست میبایست کانفیگ شده باشه که شما برای ورود به محیط phpmyadmin صرفاً با همون یوزر و پس دیتابیسی که دارید وارد محیطش میشید و دیگه نمیتونید کلیه دیتابیسهای موجود رو مشاهده کنید. موفق باشید و سربلند
  36. 1 لایک
    باسلام فایلهای قالبتون رو باز کنید . در حالت پیشفرض میبایست توی فایل index.php یا component.php قالبتون باشه . اگر نبود سایر فایلهای php قالبتون رو باز کنید. فایلیهایی که احتمال داره توشون وجود داشته باشه این اسم ها میتونند باشند: footer.php / copyright.php / template.php ضمنا میبایست این کد رو پیدا کنید در فایلهایی که در بالا گفته شد و حذف یا تغییرش بدید <div class="clear">Template Design:<a href="http://www.dima.ir" target="_blank">Dima Group</a></div> موفق باشید و سربلند
  37. 1 لایک
    با سلام برای تعریف سناریوهای مختلف امتیازبندی در سایت میبایست از AlphaUser Point یا AltaUserPoint استفاده کنید. آر اس فرم به خودی خود نمیتونه این قابلیت رو براتون ایجاد کنه.... موفق باشید و سربلند
  38. 1 لایک
    باسلام و خوش آمد برای عضویت در انجمن جوملافروم. ساز و کار و روش دقیقا همونی هست که سایت اصلیتون رو بالا آوردید فقط در اینجا اول میبایست به هاستتون برید و از طریق بخش ساب دومین ] یک ساب دومین دلخواه (archive.name.com) رو بسازید بعد از اینکه ساب دامین رو ساختید در پوشه public_html فولدری به همون نامی که ساختید بطور خودکار ایجاد میشه. حالا در این پوشه میتونید پروژه تون رو آپلود /اکسترکت و مراحل نصب جوملا رو در پیش بگیرید. موفق باشید و سربلند
  39. 1 لایک
    افزونه ها که معلوم و مشخص هستند چی هستند و چیکار میکنند، !!! برای این تابحال افزونه ای کاملی رو ندیدم. در افزونه های جوملایی مثل ایزی سوشیال/ایزی بلاگ و کومنتو این موارد بصورت هسته ای کدنویسی شده.... موفق باشید و سربلند
  40. 1 لایک
    سلام بسیار ممنونم من این روش رو نمیدونستم حقیقت کاری که شما فرمودید در قسمت پلاگین ها برای TinyMCE من به اجازتون در نظرات ویدئو در آپارات این مورد رو اضافه میکنم (پست رو نمیتونم ویرایش کنم که تصحیح کنم مورد رو متاسفانه) اما استفاده از پلاگین هایی مانند sourcer قبلا آموزش هاش در انجمن مطرح شده بود من دیگه به اون اشاره ای نکردم باز هم ممنون بابت نظرتون من این مورد رو برای آینده در نظر خواهم گرفت حتما
  41. 1 لایک
    درست است که بک لینک های نوفالو (Nofollow) اعتبار را به طور مستقیم منتقل نمی کنند اما اکنون اکثر سایت ها، کدهای آماده و سیستم های مدیریت محتوا، لینک های خروجی را به طور پیش فرض نوفالو کرده اند. حتی برنامه نویسان و طراحان وب سایت که به طور اختصاصی سایتی طراحی می کنند نیز همین گونه عمل می کنند. با این حساب، اکثر لینک ها به طور پیش فرض نوفالو هستند. آیا فکر می کنید وقتی بیش از ۷۰ درصد لینک های خروجی سایت ها نوفالو است، گوگل صرف دیدن مشخصه نوفالو، آن ها را تاثیر نمی دهد؟ آیا می دانید با این روشی که از حدود سال ۲۰۰۸ میلادی آغاز شده است (نوفالو شدن تدریجی لینک ها)، اکنون لینک فالو بسیار کم است و اکنون گوگل باید از بین تمامی بک لینک های نوفالو، سایت ها را رتبه بندی کند؟ بدون شک به این نتیجه باید برسید، که گوگل مجبور است لینک های نوفالو را نیز تحلیل کند و در رنکینگ خود تاثیر دهد. مگر می شود از انبوهی از لینک های نوفالو که کمتر از لینک های فالو در سطح وب نیستند، صرف نظر کرد و آن ها را بی تأثیر خواند؟ آیا می دانید نویسندگان زیادی وجود دارند که کاری به لینک نوفالو و فالو ندارند یا فرق این ها را نمی دانند و در سایت خود لینک هایی را معرفی می کنند؟ (سایت های خبری، آموزشی و ...) آیا می دانید سایت های معروف و قدرتمند و یا در انجمن های پرسش و پاسخ (مثل stackoverflow.com) وقتی لینک مفیدی را معرفی می کنند، به صورت نوفالو است؟ در این سایت ها لینک صرفا به خاطر مفید بودن در یک مطلب مرتبط معرفی شده است و طبیعی ترین بک لینک ممکن است پس آیا منطقی است که گوگل صرف نوفالو بودن به آن اهمیت ندهد؟ آیا می دانید که اگر تمام بک لینک های شما فالو باشد، غیر طبیعی است و گوگل متوجه حقه شما می شود؟ مگر می شود یک سایت فقط بک لینک نوفالو یا اکثرا بک لینک های فالو داشته باشد؟ با این توضیحات بدون شک بک لینک های نوفالو، می توانند به تمام بک لینک های فالوی شما معنا و اعتبار ببخشند و آن ها را طبیعی جلوه دهند. آیا می دانید سایت هایی که تبلیغات گسترده محیطی، تلویزیونی و اینترنتی می کنند، اکثر لینک هایی که دریافت می کنند نوفالو است و چون برندینگ قوی دارند، نیازی به Link Building ندارند؟ همین برندینگ آن ها که برایشان لینک طبیعی ایجاد کرده است، شامل لینک های نوفالوی خیلی زیادی است. اما این گونه سایت ها معمولا در رتبه یک نتایج گوگل هستند. آیا باز هم اعتقاد دارید بک لینک های نوفالو خوب نیست و بی تاثیر است؟ منبع: *****
  42. 1 لایک
    درود به همه کاربران انجمن جوملای ایران از آنجایی که هدف انجمن جوملای ایران فقط و فقط خدمت به جوملای ایران است و رشد و توسعه آن در گرو همکاری همه عزیزان است لذا به عنوان یک عضو کوچک از این خانواده بزرگ تلاش خود را انجام میدهیم تا خدمتی صادقانه به شما عزیزان ارائه دهیم. به عنوان یکی دیگر از هدایای انجمن جوملای ایران ، پکیج کامل پرداخت اتصال جوملا به بانک ملت را برای شما آماده و در اختیار شما عزیزان قرار گرفت. توجه نمایید که در حال حاضر کاملترین پکیج رایگان منتشر شده در ایران همین پکیج است که نسخه ای رایگان از افزونه P30 Mellat می باشد. از امکانات این افزونه : شامل کامپوننت و ماژول بانک ملت برای جوملا امکان مدیریت پرداختها متصل به وب سرویس بانک ملت امکان ارسال ایمیل پس از ثبت خرید موفق به مدیر و مشتری امکان ارسال پیامک پس از ثبت خرید موفق به مدیر و مشتری مشاهده پرداختهای وصول شده و تائید شده نصب آسان دارای ماژول چند کاره ( فروش مستقیم - لیست فروش) و.. توجه 1: بدلیل جلوگیری از سو استفاده از افزونه پی سی ملت توسط برخی افراد سودجو ، افزونه به صورت کد شده منتشر شده است لذا برای استفاده از آن از نصب بودن ioncube بر روی هاست خود مطمئن شوید. در صورتی که قصد استفاده بر روی لوکال هاست را دارید میتوانید از طریق این آموزش روش نصب ioncube را بر روی xampp دنبال کنید. توجه 2: یکی از قابلیتهای مهم افزونه های پرداخت پی سی دکتر امکان اتصال آنها به تقریبا 99 درصد افزونه های منتشر شده جوملا میباشد!! یعنی شما می توانید امکان پرداخت آنلاین را در اکثر افزونه ای دیگر فراهم نموده و آنها را به افزونه های پرداخت پی سی دکتر متصل نمایید.بزودی یک تاپیک با عنوان "آزمایشگاه افزونه های پرداخت پی سی دکتر" باز میشود که در آن روشهای اتصال افزونه های پرداخت پی سی دکتر را به سایر افزونه های جوملا به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. پیروز و سربلند باشید. :25::1::auizz3ffy9vla57584x ستل اتوماتیک در این افزونه انجام میشود توجه: امکان ستل مجدد در این افزونه وجود ندارد
  43. 1 لایک
    سلام دوست عزیز،برید پوشه xampp و بعد پوشه php فایل php.ini رو باز کنید. upload_max_filesize و post_max_size رو سرچ کنین مقدارشون رو افزایش بدید. مثلا به 2000m
  44. 1 لایک
    سلام.من وقتی میخوام بعضی ماژول ها رو روی قالبم نصب کنم این عبارت میاد و نصب نمیشه: آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد حداکثر اندازه آپلود فایل PHP بیش از حد کوچک است: این تنظیمات را باید در فایل php.ini برای هر دو متغیر upload_max_filesize و post_max_size در تنظیمات PHP انجام دهید. (واقع در فایل php.ini و / یا فایل htaccess) زیادم اتفاق میفته.علتش چیه؟
  45. 1 لایک
    معرفی ماژول ماشه ای بسیار زیبا و واکنشگرا برای جوملا 2.5 و 3 قابلیت ها : * قابلیت سازگاری با کلیه مرورگرها * قابلیت ریسپانسیو (واکنشگرا ) * قابلیت انتخاب منو دلخواه * قابلیت انتخاب منو و گزینه هایی مانند رنگ و فونت * انتخاب فعال و یا غیرفعال کردن jquery دمو در سایت اصلی صفحه ماژول در جوملای جهانی لینک دانلود از انجمن جوملای جهانی
  46. 1 لایک
    باسلام ورژن 2.5 و3.0 پیوست شد... موفق باشید و سربلند
  47. 1 لایک
    بخاطر مسائل امنیتی تابع ini_set() از طرف سرور بسته میشه. سرور هم برای اینکه سایت شما پر از خطا نشه display error را خاموش میکنه جایی هم که خطا ها save میشه همون error log هست دو تا راه حل هست 1- هر چند وقت یکبار حذف کنید 2- مدیر سرور error_log را ببندد که اصلا ساخته نشه
  48. 1 لایک
    به دو طریق می تونین این کار رو بکنین 1.روش اول اینه که به پشتیبانی هاستینگتون بگین که سایتتون رو از هاست قبلی به هاست جدید منتقل کنه معمولا رایگان این کار رو انجام میدن 2.به سی پنل برین و از طریق Filemanager کل فایل های سایتتون رو زیپ کنین بعد فایل زیپ رو دانلود و تو هاست جدید آپلود کنید و بعد از اپلود اون رو اکستراکت کنید سپس به phpmyadmin برین و دیتابیسی رو که تو سایت استفاده کردین رو باز کنید ، از منوی بالای phpmyadmin گزینه export رو انتخاب کنید و بر روی go کلیک کنید و فایل .sql رو که بهتون میده رو تو کامپیوتر ذخیره کنید بعد به هاست جدید برین و دیتابیس و یوزر دیتابیس جدید بسازین و بعد از ساختن تو هاست جدید به phpmyadmin برین و دیتابیسی رو که ساختین رو باز کنید و از منو به گزینه import برین تو اون صفحه روی browse کلیک کنید و فایلی رو که با استفاده از export در هاست قبلی از phpmyadmin گرفتین رو بهش بدین تا براتون ایمپورت کنه بعد به filemanager برین و فایل رو unzip کنید . بعد از unzip کردن فایل configuration.php رو باز کنید و سطر های مربوط به دیتابیس و نام کاربری دیتابیس و رمزعبور دیتابیس رو ویرایش کنید و سپس در اخر فایل configuration ادرس پوشه های tmp و logs رو به طور دقیق بهش وارد کنید .