آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل

راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      16

    • تعداد ارسال ها

      4,869


  2. Masood Ashoori

    Masood Ashoori

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      7

    • تعداد ارسال ها

      4,259


  3. amirparvaneh

    amirparvaneh

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      4

    • تعداد ارسال ها

      2,150


  4. wefam

    wefam

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      4

    • تعداد ارسال ها

      111



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 05/01/96 در تمام بخش ها

  1. 1 لایک
    باسلام احتمالا اصلاحی که انجام دادید حواستون به کلاس ها و کدهای سی اس اسش نبوده و کلا متنتون رو حذف کردید و به همراهشونم اون کلاس ها حذف شدند! لینک بدید و بگید کدوم ماژ<ل مدننظرتونه تا سورس کد اولیه رو در اختیارتون قرار بدیم. موفق باشید و سربلند
  2. 1 لایک
    3 سال سابقه کار با جوملا و فتوشاپ (البته فتوشاپ تسلطم یه کم، کمه)، آماده همکاری بصورت دورکاری در زمینه: طراحی انواع سایت با جوملا (و سایر CMS ها) ترجمه افزونه جوملا طراحی و فارسی سازی قالب
  3. 1 لایک
    باسلام بله دوست عزیز افزونه roktabs برای جوملای 3.0 دیگه منتشر نشده. برای تب سازها میتونید از افزونه های زیر استفاده کنید https://extensions.joomla.org/extension/tabs/ https://www.joomshaper.com/joomla-extensions/sp-tab موفق باشید و سربلند
  4. 1 لایک
    باسلام برای اینکار عموماً سعی میشه که روی قالب و درView ِبلاگ و View ایتم این تنظیمات صورت بگیره. نکته ی دیگر اینکه اگر از فریم ورکهای طراحی قالب استفاده میکنید , عموما بعنوان یک پارامتر در تنظیماتشون وجود داره که قابل فعال یا غیرفعال سازی هست. قالبتون از چیه؟ همچنین میتونید از پلاگین های زیر هم استفاده کنید https://extensions.joomla.org/extension/imageresizer/ https://extensions.joomla.org/extension/eir-easy-image-resizer https://extensions.joomla.org/extension/resize-image-on-the-fly-and-cache موفق و سربلند باشید
  5. 1 لایک
    با سلام شما بهشهای دریافت مقالات یا ارتباط بین کاربری و پیام رسانیهای داخلی رو میتونید با ترکیب افزونه های فرم ساز و تیکت و پشتیبانی و پیام رسان پیاده کنید اما این نوع سیستم ها صرفا بهمین بخشها ختم نمیشن بلکه شامل بخشهای تخصصی داوری مرحله ای و دارای تاییدیه های اختصاصی هستند که بعد از تایید هر داور یا مسیول اونبخش وارد گام بعدی میشه.... منطور بنده اون سازمان بندی و نطام کاملی هست که الزام پیاده سازی چنین ساز و کاری هست. هرچیزی عیر از شکل اصلیش باشه خب دیگه بهش یه سیستم جامع همایش گفته نمیشه ، یه سورس دمه دستی میشه... اگر مشتری با مبالع زیر ۲-۳ تومن (برای نسخه ی پایه و چیزیکه داریم میبینیم مطمئنا بخشهای مدیریتی و داوری امکانتت گسترده ای هم داره که اونم قضیه ش جداست و میبایست روی قیمت کلی اضافی بشه)چنین سایت و ساز و کاری رو میخواد به نظرم قبل از اینکه شروعش کنید عذرش رو بخواهید. چون میبایست سناریوی این سیستم بصورت اختصاصی کدنویسی بشه... موفق باشید و سربلند
  6. 1 لایک
    با روش زیر میتونید درست کنید 1: ایجاد یک فیلد free text با مقدار زیر <div id="aras-loading" style="display: none"> <img src="images/loading.gif" alt="لطفا صبور باشید" /></div> 2: قرار دادن کد زیر در بخش جاوااسکریپت <script type="text/j-avascript"> function arasLoading() { document.getElementById('aras-loading').style.display = 'block'; } </script> 3: قرار دادن کد زیر در بخش php در کادر Script called on form display $formLayout = str_replace('<form method="post"','<form method="post" on-submit="arasLoading();"',$formLayout); 4: آپلود تصویر loading.gif در پوشه images سایت http://arasjoomla.ir/joomla-tutorial/rsform-loading-on-submit-form
  7. 1 لایک
    اگر توی تنظیماتش چیزی نداشته باشه باید توی سورس بگردید و جاهایی که مبلغ رو نمایش میده اصلاح کنید معمولا برای نمایش مبلغ از تابع number_format استفاده میشه که اعشارش رو باید صفر کنید
  8. 1 لایک
    باسلام فکرکنم منظورتون این باشه که زمانی که روی مطلب کلیک میکنید مطلب بصورت پاپ آپ براتون باز نمیشه. این مربوط به کانفیگ سرور هست. روی یه سرور دیگر تست کنید مشکلی نداره چون بالای جندهزار بار دانلود شده ازین سورس. مشکل نمایش نقشه هم مربوط به سرور هست که میتونید اون رو اصلاح کنید. طبق راهنمای زیر عمل کنید. http://stackoverflow.com/questions/38160006/google-maps-error-oops-something-went-wrong-this-page-didnt-load-google-maps موفق باشید و سربلند
  9. 1 لایک
    با درود خدمت شما دوستان گرامی . نسخه 3 کامپوننت آسان پرداخت با اضافه شدن ۱. ایمیل فاکتور ۲. داشبرد پرداخت ها ۳. نمایش فاکتور در دسترس شما عزیزان می باشد شما می توانید از پست اول این کامپوننت را مستقیم از گیت هاب به صورت کاملا کد باز دانلود کنید دانلود از گیت هاب همچنان منتظر نظرات شما عزیزان هستم برای ارتقاع این کامپوننت
  10. 1 لایک
    الان که چک میکنم رنگش رو ظاهرا تغییر دادید . اگر همچنان مشکلی هست قید کنید
  11. 1 لایک
    باسلام هم میتونید از منوی آراس فرم یک بخشی رو برای جستجوی فرم کاربر با استفاده از کد رهگیریش پیاده کنید و هم اینکه میتونید از مازول آر اس فرم اسفاده کنید. اگر سورس فرمتون تجاری باشه ؛ میبایست بهمراهش بیش از 20-30 بسته ی ماژول+پلاگین +پک همراهش دریافت میکردید.... اینم مطالعه کنید شاید بکارتون بیاد و روی ورژن فرم سازتون اجرا بشه موفق باشید و سربلند
  12. 1 لایک
    باسلام در کل خطای 500 برای خطاهای سروری هستند و یا خطاهایی که عموماً به htaccess گرفته میشه. فایل htaccess جوملاتون رو تغییری ندادید؟ اگر تغییر دادید و یا شک دارید؛ یه جوملای خام دانلود کنید و از روی اون این فایل رو بردارید. تست کنید نتیجه رو اعلام کنید موفق باشید و سربلند
  13. 1 لایک
    باسلام میتونید با ترکیب و توسعه هسته کاربران جوملا توسط افزونه های پروفایل ساز فیلدهایی که مدنظرتون هست رو برای کاربران تعریف کنید. و بعد بصورت دستی اطلاعاتی که میخواهید رو به هر یوزر دسترسی بدید. همچنین میتونید از افزونه های پیام خصوصی مثل uddiem استفاده کنید . به این ترتیب که به هر فرد پیام خصوصی کنید کارنامه ش رو و اون فرد هم صرفا به اون فایل دسترسی نداره و چیز عمومی ای نیستش. علاوه بر همه ی اینها هم افزونه های ساده تری در جوملا هستش که سبک تر از گورو هستند و اونها هم میتونه مدنظرتون باشه موفق باشید و سربلند
  14. 1 لایک
    با سلام دسترسی های usergroup در دیتابیس رو چک کنید... ضمنا اگر سایت دچار تغییراتی نشده باشه خودش به خودی خود چیزی نیست که تغییر کنه... سایتتون یهویی اینجوری شده؟
  15. 1 لایک
    برای اینکار باید نتایج رو در داخل یک div با id خاص قرار بدید و سپس از طریق جاوااسکریپت متد پرینت رو فقط به اون div اختصاص بدید
  16. 1 لایک
    دسترسی هاست و لینک سایت رو خصوصی کنید چک کنم
  17. 1 لایک
    با این روش یک یوزر‌ ادمین بسازید http://joomlaforum.ir/topic/23912-ایجاد-کاربر-ادمین-جوملا-3-از-طریق-دیتابیس/#comment-133327
  18. 1 لایک
    یوزر که نیاز نیست . پسوردش رو ریست کنید کافیه . از طریق phpmyadmin وارد دیتابیس شده جدول user رو باز کنید ، نام یوزر ادمین رو برای ویرایش باز کنید ، در سطر password ستون سمت چپ رو روی md5 قرار بدید و در کادر مقابل که یک رشته کاراکتر های مختلف وجود داره رمز جدید رو وارد کنید ، ترجیحا ساده باشه مثل ۱۲۳۴۵۶ بعد از ورود به جوملا از طریق مدیریت کاربران تغییر بدید
  19. 1 لایک
    سلام. آیا این امکان وجود داره که دو قالب (مجزا) برای سایت فعال کنیم، یکی رو فقط برای نمایش در کامپیوتر تنظیم کنیم، اون یکی رو برای موبایل؟ یعنی دو قالب مجزا فعال کنیم. اگر کاربر با کامپیوتر وارد شد، قالب تنظیم شده برای کامپیوتر و اگر با موبایل وارد شد قالب تنظیم شده برای موبایل فعال بشه. این نکته رو هم میدونم که قالب های رسپانسیو خودشون دستگاه رو تشخیص میدن و . . .، ولی مشکل اینه که قالب فعلی (و ریسپانسیو) سایت، موقعی که با گوشی وارد میشی مشکل داره(مثلا منو رو نشون نمیده، ماژول ها رو نشون نمیده و فقط مطالب رو نشون میده، اون هم بصورت چپ چین) . . .
  20. 1 لایک
    باسلام طبیعتا اگر قالبی رو بصورت کوئیک استارت مجدد نصب کنید. میبایست کارهایی که روی اولی انجام دادید اونور منتقل کنید! به نظرم یک تصمیم اساسی بگیرید بهتر از این هستش که هر روز و هر دفعه یک مشکلی برخورد بکنید با سایت... یک قالب استاندارد/ سالم و اورجینال رو انتخاب کنید. نصبش کنید و و اطلاعاتتتون رو از سایت اولیه برداشت کنید. دیتاها رو روی قالب مطمئن و سالمتون منتقل کنید. در مرحله ی آخر هم سایت رو بیارید بالا و کارهای مربوط به بهینه سازی و ثبت در گوگل و... انجام بدید. موفق باشید و سربلند
  21. 1 لایک
    با سلام برای اینکار میتونید از افزونه های زیادی استفاده کنید. K2Store ( برای اون دکمه های دانلود و دمو و قیمت باید فیلد کاستوم ایجاد کنید و در ویوی کامپوننت اصلاحاتی بدید) J2Store ( برای اون دکمه های دانلود و دمو و قیمت باید فیلد کاستوم ایجاد کنید و در ویوی کامپوننت اصلاحاتی بدید) MediaStore ( خودش در زمان درج محصول فیلدی اختصاصا برای وارد کردن دموهای محصولات و دانلود های فایل اتچ شده داره) که کارش نسبت به اون 2تای بالایی کاربردی تر و ساده تر هست و نیازی به کدنویسی اضافی نداره. موفق باشید و سربلند
  22. 1 لایک
    این افزونه ای که شما میگید Akeeba Backup هست. فکرکنم منظور شون این باشه...
  23. 1 لایک
    باسلام وقتی که لینکهاتون از حالت یونیکد خارج میشه یعنی شما تغییری در تنظیمات سئو دادید. در همین حین هم رفتید منو یا مطلبی رو باز کردید و مجدد ذخیره کردید. حالا به مدیریت جوملا برید. تنظیمات سئو رو چک کنید که همگی رو بله باشند. فایل htacess.txt هم به شکل زیر باشه (دقیقا) htacess. نقطه در ابتدای نام فایل باید باشه. حالا که اینها رو اوکی کردید. برید همون مطلبی رو که باز کرده بودید و تاریخ هاتون بهم ریخته بود .بازش کنید و نام مستعارش رو به شکلی که ذخیره کنید. موفق باشید و سربلند
  24. 1 لایک
    باسلام چیزی که مشخص هست هم سورس قالبتون و هم افزونه هایی که استفاده کردید ناسالم هستند. حدالامکان از قالب و یا افزونه هایی که اساساً رایگان (توسط سازنده) منتشرشدند استفاده کنید و اگر میتونید هزینه کنید برای پروژه تون؛ نسبت به خرید تجاری و اورجینال افزونه ها اقدام کنید. موفق باشید و سربلند
  25. 1 لایک
    باسلام دو مورد رو توی عکسهای ارسالی شما دیدم. اول اینکه شما دارید فایل htacess رو داخل پوشه قالب میریزید. روت شما اینجا نیست. این فایل باید در روت سایتتون باشه نه قالبتون. و مورد اینکه اگر اون فایل زیپی که در تصویر مشخص هست رو دارید نصب میکنید؛ توی عنوانش نوشته "Coded" از جایی که دانلود یا خریداری کردید بپرسید قابلیت نصبش رو دارید شاید کد شده ست نمیتونید استفاده کنید و روش لایسنس گذاشتن موفق باشید و سربلند
  26. 1 لایک
    2 تا بسته نصبی جدا دارید نصب میکنید ؟ یا 2 تا قالب رو یک جوملا میخواید نصب کنید ؟
  27. 1 لایک
    درود شما باید در طرح سوال یکم دقت کنید به فایل index.php برید وببیند این کدهستش یانه کد : // no direct access defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' ); اگه بودبا کد زیر عوضش کنید کد : // no direct access defined( '_VALID_MOS' ) or die( 'Restricted access' );
  28. 1 لایک
    سلام دوست عزیز اگه منظورتون ازقالب بسته نصبی هستش که مشخصه مثل قالب اول ابتدا یک پوشه مثلا (test) تومسیر:user:\xampp\htdocst ایجاد میکنی محتویات بسته رو تو اونجا استخراج میکنی بعد از طریق پنل xamppروی sqlکلیک میکنی بعد تو مرورگر یه صفحه میاد که باید اونجا دتابیس جدید ایجاد کنی بعد انجام این کار ها فقط کافیه آدرس: localhost/test رو توی مروگرتون فراخوانی کنید که صفحه نصب جوملا بالا میاد وشما کافیه اطلاعات دتابیس و اطلاعات کانفینگ رو وارد کنید تا قالب شما به صورت خودکار نصب بشه ولی اگه منظورتون از قالب قالب خام جوملا هستش شما ابتدا یه پوشه ودتابیس میسازید بعدش جوملای خام رو از سایت دانلود واستخراج میکنید بعد از نصب جوملا شما باید قالب رو تو جوملا نثب وموقعیت ها وافزونه هارو تنظیم کنید تا قالبتون به خوبی نصب بشه . بازم اگه سوالی داشتید در خدمتم یاعلی
  29. 1 لایک
    در این صورت مشکلی پیش نمیاد اگر قالبتون همونه با اکیبا بک آپ بگیرید.سپس رو ساب دامین نصب کنید اگر از قالب دیگه ای میخواید استفاده کنید بهترین راه اینه که با افزونه j2xml مطالب رو منتقل کنید
  30. 1 لایک
    درود قالب شما نال هست دوست گرامی لطفا از قالب های اوجینال استفاده نمایید
  31. 1 لایک
    اگر سایت شما قبلا در گوگل ثبت شده باشه تمامی لینک های شما از بین میره و ارور 404 دارید
  32. 1 لایک
    در برخی هاستینگ ها اگر شما در File Manager یک فایل را حذف کنید، آن فایل واقعا حذف نمی شود؛ بلکه به فولدر دیگری خارج از Public_html منتقل می شود تا اگر اشتباهی در حذف رخ داده باشد فایل قابل بازگشت باشد؛ برخی کاربران در خصوص پر شدن فضای هاست خود تیکت می دهند که هاست آنها بی دلیل پر شده است ! اما فایل های موجود در Trash جز فضای هاست محسوب می شود و باید حذف شود. Files in hidden subdirectories : فایل های داخل پوشه های مخفی می باشد ، پوشه هایی که با . شروع می شوند ( معمولا پوشه سطل زباله سی پنل است Trash ) برای خالی کردن این قسمت مراحل زیر را انجام دهید : 1- در فایل منیجر به قسمت تنظیمات بروید 2- تیک نمایش فایل مخفی Show Hidden Files (dotfiles) را بزنید 3- به پوشه trash واقع در روت هاست بروید 4- فایل ها را انتخاب و حذف کنید دقت کنید فقط محتویات پوشهtrash را حذف کنید البته دقت کنید چه فایل های رو حذف می کنید تابرای شما دردسرساز نشه ودرآخرقبل هرکاری پشتیبان گیری ازیاد نره. یاعلی
  33. 1 لایک
    درود از همه لحاظ واقعا نمیشه گفت . بستگی به نیازهاتون برای راه اندازی فروشگاه داره . یه زمان شما میخواید فایل بفروشید و این فایل ها هم محدود هست پس نیازی به پیچیدگی فروشگاه های پیشرفته ندارید . یه زمان سایت صرفا فروشگاه هست و شما نیازی به پیچیدگی های جوملا و وردپرس ندارید . باید اول از همه نیازهاتون رو بصورت دقیق بیارید روی کاغذ بعد فروشگاه مورد نظر رو بررسی و پیاده سازی کنید . الان سی ام اس های فروشگاهی مثل اپن کارت و پرستا شاپ قابلیت های خوبی دارن . در خصوص جوملا هم هیکا و ویرچو خوبن . توی وردپرس هم ووکامرس واقعا خوبه . اینم در نظر داشته باشید اگه بخواید یه فروشگاه حرفه ای با قابلیت های بسیار زیاد راه اندازی کنید هر کدوم از این فروشگاهها رو انتخاب کنید نمی تونید بصورت رایگان و با هزینه کم به هدفتون برسید . قطعا افزونه های متصل به این فروشگاهها رو باید خریداری کنید و هزینه هم کم نیست . باز هم تاکید میکنم حتما نیازهاتون رو روی کاغذ بیارید تا راحت تر بشه راهنمایی کرد . موفق باشید
  34. 1 لایک
    سلام نظر من هیکاشاپ یا ویرچومارته که امکاناتشون خیلی گستردست. برای اینکه یک سایت (با هر کاربری ای) داشته باشین که (در کنار مثلا شرکتی یا . . . بودن) یکی از امکاناتش فروشگاه آنلاین پیشرفته باشه انتخاب خیلی خوبیه. بخصوص هیکاشاپ و ترکیبش با هیکاسریال و هیکامارکت و سایر افزونه های مربوطه. البته اوپن کارت که دیگه خودش مخصوص راه اندازی فروشگاهه و اگر کاربری سایت مدنظرتون صرفا فروشگاهیه (درصورت اضافه کردن افزونه های جانبیش)، انتخاب خوبیه. ووکامرس وردپرس هم امکانات خوبی داره اما من خیلی راضی نبودم. البته موارد بالا نظر و حاصل تجربه شخصی بنده است و واضحه که ممکنه بقیه دوستان نظر متفاوتی داشته باشن.
  35. 1 لایک
    افزونه "گلوبال نیوز" هم میتونه بهتون کمک کنه، آپشن های زیادی داره
  36. 1 لایک
    درود میتونید از افزونه ویجت کیت استفاده کنید قابلیت و افکت های خیلی خوبی داره و میشه ازش به عنوان اسلایدر مطالب , نمایش آخرین اخبار و . . . با نمایش تصاویر بندانگشتی استفاده کرد
  37. 1 لایک
    باسلام قالبتون نال هست؟ چون لینکهایی که در بالا فرستادید هیچکدومشون مربوط به سایتهای توسعه دهنده قالب و افزونه ی جوملایی نیست! یا از یک قالب و بسته ی نصبی سالم و مطمئن استفاده کنید و یا بشینید کل سایتتون رو بررسی کنید که از کجا این ارجاعات انجام میشه. موفق باشید و سربلند
  38. 1 لایک
    در تنظیمات واحد پول ، فیلد سوم یعنی groups separation رو خالی کنید ، احتمالا برای شما در حال حاضر کاراکتر اسپیس یا فاصله ست که برعکس میشه .
  39. 1 لایک

    Version 1.0.0

    قویترین افزونه برای سئو کردن جوملا sh404sef است . امکانات زیادی داره و نسخه اخر هست که خودم خریداری کردم لطفا تایید کنید. امکانات sh404sef • قابلیت ساخت URL های SEF (Search Engine Friendly) . • قابلیت حذف URLهای یکسان . • کنترل مد بازنویسی URL با پایه preapplication . • قابلیت مشاهده داشبورد Google Analytics در بخش مدیریت جوملا برای کنترل دقیق حجم ترافیک و سایت هایی که به آنها رجوع شده است . • پشتیبانی از فرمت Google News URL . • قابلیت بدست آوردن کوتاهترین و پرارزش ترین URL ها برای سایت و رنکینگ وب . • اضافه کردن ساده و سریع دکمه های رسانه های اجتماعی به سایت . • مانیتور و کنترل کردن مطالبی از سایت شما که در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاری می شوند در بخش مدیریت جوملا . • پارامترهای قابل تطابق با افزونه های add-on به منظور شخصی سازی سیمای هر افزونه URL . • ساخت URLهای کوتاه برای مطالبتان به صورت اتوماتیک ( که pageID خوانده می شود) . • سفارشی سازی تیتر صفحه و توصیفگر صفحه . • تاکید بر کل مقاله بوسیله برچسب های عنوان به صورت اتوماتیک . • برآورده کردن بسیاری از توصیه های گوگل برای بهینه سازی موتور جستجو تنها با چند کلیک • سازگاری کامل با سولوشن های چند-زبانه برای جوملا مثل JoomFish (یعنی بین المللی سازی) . • هدایت ترافیک به سایت شما بوسیله تولید کننده های اتوماتیک کدهای QR . • اضافه کردن اتوماتیک لینک های نوع HTML5 قبلی و بعدی به لینک های صفحه بندی شما . • اضافه کردن اتوماتیک سرتیتر ها rel=”canonical” نوع HTTP به فایل های غیر-HTTP مثل فایل های PDF

    50٬000 ریال

  40. 1 لایک
    با سلام تو تنظیمات قسمت مشاهده مجموعه نمایش تصویر به جای آیکون پوشه را روی بلی قرار بدین
  41. 1 لایک
    در نسخه: 4.0.7 که جدید ترین نسخه این شرکته نیز به این روش میشه برداشت : public_html/new/libraries/kunena/view.php خط 741 کد echo $credits; رو به // echo $credits; تبدیل میکنید فقط همین کار کافیه
  42. 1 لایک
    درود . خاطرم نیست که آدرس بدم انجام بدید . مشکل بخاطر جداکننده سه رقم هست . یا خودتون بگردید و پیدا کنید .یا دسترسی و زمان بدید فرصت کنم چک میکنم براتون مشکل اینه فاصله دهنده بین سه صفر و عدد بعدی "اسپیس" هست که باید حدف بشه . داخل فیلد مذکور چون فقط یک کاراکتر اسپیس خورده مشخص نیست . انگار خالیه
  43. 1 لایک
    :25: لطفا قبل از شروع ، مطلب را تا انتها خوانده و سپس اقدام به اعمال تغییرات نمایید :25: :1: :1: :1: این روش در جوملا 3 تست شده و صد در صد عملی می باشد . مراحل انجام کار برای جوملا 2.5 نیز به همین شکل خواهد بود. :yoho: در این آموزش طریقه کار برای cPanel و DirectAdmin و به زبان ساده توضیح داده شده است :yoho: اگر با افزونه های امنیتی همچون RS!Firewall کار کرده باشید ، یکی از مواردی که به عنوان اخطار به شما گوشزد می کند مسیر فایل configuration.php جوملاست که در آن اطلاعات مهم و حیاتی وبسایت شما ، از جمله نام کاربری و رمز عبور پایگاه داده ، نام کاربری و رمز عبور FTP و سایر تنظیمات پایه ذخیره شده است . این فایل در حالت پیشفرض در روت جوملا قرار داشته و این امر احتمال دستیابی افراد سودجو و هکر ها را بالا برده و امنیت سایت شما را به خطر می اندازد . راه حل این اشکال چیست ؟ :auau: شما میتوانید این فایل را در جایی خارج از دسترس کاربران ( خارج از پوشه Public_html ) قرار دهید . توجه : کلماتی که با حروف بزرگ نوشته شده اند را باید متناسب با مشخصات هاست خود تغییر دهید . توجه : برای جلوگیری از مشکلات احتمالی قبل از تغییر ، یک کپی از فایل های defines.php تهیه کنید . مراحل انجام کار در cPanel در این هاست ، مسیر روت وبسایت شما بصورت پیشفرض به این شکل است ( USER_NAME نام کاربری هاست شماست ) Home/USER_NAME/public_html 1- یک کپی از فایل Configuration.php در مسیر Home/USER_NAME/ ایجاد کنید . 2- از مسیر اصلی جوملا ، پوشه includes را باز کنید . 3- فایل defines.php را برای ویرایش باز کنید ( ابزار Code Editor ) 4- خط زیر را پیدا کنید . define('JPATH_CONFIGURATION', JPATH_ROOT); 5- آن را با خط زیر جایگزین کرده و ذخیره کنید . define('JPATH_CONFIGURATION', '/home/USER_NAME'); 6- از مسیر اصلی جوملا ، پوشه administrator را باز کنید . 7- پوشه includes را باز کنید . 8- فایل defines.php را برای ویرایش باز کنید ( ابزار Code Editor ) 9- خط زیر را پیدا کنید define('JPATH_CONFIGURATION', JPATH_ROOT); 10- آن را با خط زیر جایگزین کرده و ذخیره کنید . define('JPATH_CONFIGURATION', '/home/USER_NAME'); 11- در صورتی که همه مراحل را به دستی انجام داده باشید صفحه اصلی و صفحه مدیریت وبسایت شما باید بدون مشکل باز شود . 12- فایل configuration.php اصلی را پاک کنید . ( این کار برای down نشدن سایت شما در حین انجام کار است . شما می توانید در همان مرحله 1 فایل را move کرده و از مرحله 12 صرف نظر کنید ) --------------------------------------------------------------------------------- مراحل انجام کار در دایرکت ادمین : در این هاست ، مسیر روت وبسایت شما بصورت پیشفرض به این شکل است ( USER_NAME نام کاربری هاست و DOMAIN نام دامنه شماست ) home/USER_NAME/domains/DOMAIN/public_html 1- یک کپی از فایل Configuration.php در مسیر home/USER_NAME/domains/DOMAIN/ ایجاد کنید . 2- از مسیر اصلی جوملا ، پوشه includes را باز کنید . 3- فایل defines.php را برای ویرایش باز کنید ( ابزار Code Editor ) 4- خط زیر را پیدا کنید . define('JPATH_CONFIGURATION', JPATH_ROOT); 5- آن را با خط زیر جایگزین کرده و ذخیره کنید . define('JPATH_CONFIGURATION', '/home/USER_NAME/domains/DOMAIN'); 6- از مسیر اصلی جوملا ، پوشه administrator را باز کنید . 7- پوشه includes را باز کنید . 8- فایل defines.php را برای ویرایش باز کنید ( ابزار Code Editor ) 9- خط زیر را پیدا کنید define('JPATH_CONFIGURATION', JPATH_ROOT); 10- آن را با خط زیر جایگزین کرده و ذخیره کنید . define('JPATH_CONFIGURATION', '/home/USER_NAME/domains/DOMAIN'); 11- در صورتی که همه مراحل را به دستی انجام داده باشید صفحه اصلی و صفحه مدیریت وبسایت شما باید بدون مشکل باز شود . 12- فایل configuration.php اصلی را پاک کنید . ( این کار برای down نشدن سایت شما در حین انجام کار است . شما می توانید در همان مرحله 1 فایل را move کرده و از مرحله 12 صرف نظر کنید )
  44. 1 لایک
    از ارسال اسپم در این تاپیک آموزشی خودداری کنید سوالات خود را در تاپیک دیگری مطرح کنید