راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      39

    • تعداد ارسال ها

      5,056


  2. Mahboobe.Maleki

    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      8

    • تعداد ارسال ها

      2,072


  3. Masood Ashoori

    Masood Ashoori

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      8

    • تعداد ارسال ها

      4,292


  4. alirezazare

    alirezazare

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      5

    • تعداد ارسال ها

      1,342



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 08/02/96 در تمام بخش ها

  1. 5 لایک
    با سلام در بعضی از بسته های جوملا بعد از بروز رسانی آنها به نسخه 3.7 فایل زبان مدیریت فراخوان نشده و موجب بهم ریختگی در صفحه مدیریت می شود برای رفع این مشکل در محل نصب جوملا مسیر زیر را دنبال کنید libraries/joomla/language/language.php در خط 834 کدهای زیر را وارد کنید $contents = file_get_contents($filename); $contents = str_replace('_QQ_', '"\""', $contents); $strings = @parse_ini_string($contents); فایل را ذخیره و صفحه مدیریت را رفرش نمائید.
  2. 2 لایک
    باسلام برای حذف بخش سوم: باید به مدیریت کاربران و " آپشن ها/انتخاب ها" برید . اونجا گزینه " پارامترهای کاربری در سایت " رو بروی خیر تنظیم کنید. بخش دوم: اگر صرفاً عبارت نمایشی باشه که خب بله از زبان تغییر میکنه اما مسئله صرفاً زبانش نیس اون فیلد شما هم میبایست فیلدی با نوع ورودی مناسب ایمیل باشه. چون اگر فیلد ورودی ایمیل نباشه و وریفای نشه؛ اول اینکه چندین و چند حالت ورود بصورت اسپم پیش میاد و هم از طرف دیگه هم ایمیل یکتا نمیتونید ثبت کنید. این ورود هم ماله همین سایته که ریجسترش رو با آر اس فرم زدید؟ بخش اول: توی توضیحاتش که نوشتین دیگه چه لزومیه که داخل فیلد هم عبارت پیشفرض قرار دادین؟ توضیحات که دارید مقادیر پیشفرض فیلدها رو حذف کنید. موفق باشید و سربلند
  3. 2 لایک
    سلام علیکم چیزی که مشخص و واضح هست. در سایت سازنده اگر دمو رو ملاحضه بفرمایید. هیچ مشکلی در این بخش وجود نداره http://demo.smartaddons.com/templates/joomla3/sj-hexagon/ پس یا بخاطر دستکاری شدن سورس هست که خب ترجیحا اگر سورستون تجاری و خریداری شده باشه این موارد بعید به نظر میرسه توش وجود داشته باشه. و مورد دوم روی سایتتون JCH نصب کردید. اونو غیرفعال کنید و این بخش رو تست کنید این افزونه عموما به دلیل پردازشهایی که بروی کتابخونه های مختلف بکار گرفته شده در قالب و افزونه ها انجام میده؛ بیشتر اوقات عملکردشون رو تحت تاثیر قرار میده. اون غیرفعال کنید و کش های مرورگر و جوملا رو کلاً حذف کنید. صفحه تون هم با CTRL+F5 رفرش کنید. نتیجه رو اعلام کنید موفق باشید و سربلند
  4. 2 لایک
    در کامپوننت k2 به مسیر زیر برید components/com_k2/templates/default/item.php و کد زیر رو پیدا کنید <?php echo JHTML::_('date', $this->item->created , JText::_('K2_DATE_FORMAT_LC2')); ?> بعد به شکل زیر تغییر بدید <?php echo JHTML::_('date', $this->item->created , 'Y-m-d'); ?>
  5. 1 لایک
    باسلام بنده متوجه متن تون و ارتباطشون نشدم اما اگر میخواهید یک لیست کشویی با فیلدهای مرتبط داشته باشید میتونید از روش زیر استفاده کنید https://www.rsjoomla.com/support/documentation/rsform-pro/frequently-asked-questions/dynamic-drop-down-change-form-example-.html همچنین میتونید فرم نمونه این بخش رو دانلود و روی فرمتون ایمپورت کنید. بعدش صرفاً فیلدها رو باز کنید و مقادیرش رو به مقادیری که مدنظرتونه تغییر و ویرایش کنید. دانلود فرم نمونه: https://www.rsjoomla.com/presentation/dynamic-drop-down-example.zip موفق باشید و سربلند
  6. 1 لایک
    با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان برای ثبت نام ازrs form استفاده کرده ام برای راهنمایی بهتر کاربر داخل جداول نام نام خانوادگی ، و پست الکترونیک مطالب کوتاهی نوشته شده مشکل اینجاست که وقتی کاربر رو اینها کلیک میکنه باید فرم خالی بشه ولی در یکی ما کاربر باید داخل فرم رو پاک کنه بعد اقدام به پر کردن کنه جسارتا از کدام قسمت فرم می تونم این قابلیت رو بهش بدم 2-در فرم ورود جو ملا می خوام نام کاربری رو به نام کاربری (ایمیل): تغییر بدم فکر کنم از فایل زبان باید این کار انجام بشه اگه درسته ؟من مسیرش رو پیدا نکردم لطف می فرمایید که مسیرش رو راهنمایی بفرمایید . 3-در پروفایل ، قسمت وسط رو میخوام حذف کنم در پلاگین مشخصات کاربر هم اینها نبود که بتونم حذف کنم لطف می فرمایید راهنمایی کنین ؟ قبلا از محبتتون دنیا دنیا سپاسگذارم.
  7. 1 لایک
    باسلام چجوری انتقال دادید؟ اگر انتقالتون بصورت بکاپ کامل باشه اصلا این موارد ممکن نیست که اتفاق بیفته.پیشنهاد میکنم یک فول بک از سایت بروی سرور اولیه بگیرید بعد اون رو منتقل کنین روی هاست جدید. در صورت نیاز لینک سایت رو هم ارسال کنید تا بررسی کنیم موفق باشید و سربلند
  8. 1 لایک
    باسلام تصور نمیکنم چون اساساً آر اس فرم و کلاً کلیه سیستمهایی که قابلیت ایجاد فیلد رو دارند؛ برای ذخیره شدن اطلاعات در دیتابیس الزاماً میبایست که زبان فیلدها در حالت انگلیسی باشه و لاغیر! میتونید خروجی بگیرید بعد توی اکسل عناوین رو فارسی کنید موفق باشید و سربلند
  9. 1 لایک
    با سلام بنده سایتتون رو دیدم. توضیحاتتون رو هم خوندم (2 بار) اما اصلا متوجه منظورتون و سوالتون نشدم! لینک ارسالی تون هم اینقدر درهم و شلوغ هست اصلا نمیشه متوجه شد که داستان چیه! لطفاً شفاف تر توضیح بدید یا با عکس مشخص کنید دقیقا کدوم بخش ها منظورتون هستش. موفق باشید و سربلند
  10. 1 لایک
    باسلام اصلاح شد... موفق باشید و سربلند
  11. 1 لایک
  12. 1 لایک
    باسلام با مگامنوی هلیکس هم میتونید به این سبک و سیاق ایجاد کنید اما به صورت آپشنال و دارای تنظیم خاصی که در فریم ورک وجود داشته و بصورت گزینه ای قابل فعالسازی یا ...کانفیگ باشه نیست. میبایست کمی به کدنویسی آشنایی داشته باشید و تغییراتی بتونید داخلش بدید. هم css و هم php مخصوصا!
  13. 1 لایک
    باسلام مجدد توی مدیریت قالب و قالب موردنظربرید توی همون صفحه اول فریم ورک مشخص هست که از چه ورژنی استفاده شده . برای استفاده از آخرین ورژن هم میتونید سورس نال و غیرمطمئن رو از سطح نت پیدا و دانلود و کار کنید. و یا میتونید سورس بهینه ش رو بصورت تجاری و اورجینال خریداری کنید. اساساً آخرین ورژن این قالب توسط همون گانتری 4 پیاده سازی شده در لینک زیر قابل مشاهده است http://www.rockettheme.com/joomla/templates/voxel و طبق توضیحاتی که سازنده ارائه کرده هماهنگی کامل با حالت موبایلی داره. There are two versions of Voxel, the original, 960px fixed version, with a separate mobile layout for iPhone and Android; and a responsive version, that adapts automatically such as for desktop, mobile and tablet. It also has 960 and 1200px fixed layout options. در صورت نیاز به سورس تجاری و اورجینال از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید. موفق و سربلند باشید
  14. 1 لایک
    بنده به شکل زیر دارم سایتتون رو...
  15. 1 لایک
    در تنظیمات فرم ، ایمیلی با آدرس youradminemail@email.com ثبت شده که به علت عدم وجود خارجی ایمیل ، خطا دریافت میکنید ، همه قسمت ها رو چک کنید
  16. 1 لایک
    سلام دوست عزیز -جوملاتون رو به آخرین نسخه 3.7.1 بروز کنید -با مرورگر دیگه تست کنید
  17. 1 لایک
    باسلام بهترین حالت این هستش که چون دارید از نرم افزار وب سرور استفاده میکنید با همون نرم افزار آپدیتون رو انجام بدید. چرا که سورسهای کتاخونه ش آخرین ورژن php در ساختار وبمپتون وجود داره... پیشنهاد میکنم یک نرم افزار دیگه مثل زمپ را ورژن دیگری رو روی یکی دیگه از درایوهاتون نصب کنید... موفق باشید و سربلند
  18. 1 لایک
    سلام، در قالب ها و بسته های نصبی که خریداری می کنیم تعدادی افزونه وجود دارد: 1-آیا امکان استخراج آنها و استفاده مجدد از آنها در پروژه های دیگر وجود دادرد و چگونه؟ 2-آیا استخراج مذکور در بالا، قانونی و مجاز است؟ متشکرم
  19. 1 لایک
    سلام مجدد اگر میبنید همچنان خطا برقرار هست بله؛ تست کنید کلیه تیبل ها رو پاک کنید.و در نهایت اگر باز هم بعد از نصب با مشکلمواجه بودید ؛ احیانا سورسی که در حال نصبش هستید دارای مشکلاتی هست... موفق باشید و سربلند
  20. 1 لایک
    سلام خدمت همه شما دوستان عزیز حتما برای شما هم پیش اومده که بعد از انتقال یک سایت به سرور نیاز به تغییراتی در کدهای اون پیدا میکنید؛و برای تغییر کدها دو راه حل وجود داره: 1. کپی کدها به یک editor و تصحیح و نهایتا آپدیت مجدد فایل 2. استفاده از ادیتورهای کنترل پنل ها (سی پنل و دایرکت ادمین) که شاید خیلی editor های قوی نباشن در این آموزش نحوه ویرایش کدهای یک فایل بصورت آنلاین (موجود بروی یک سرور) مطرح شد؛یعنی از طریق نرم افزار Noetpad++ خیلی راحت کدها رو بصورت آنلاین ویرایش می کنید؛که مزایایی مانند syntax highlighting و کدنویسی استاندارد رو در بر خواهد داشت! جهت مشاهده ویدئو در آپارات کلیک کنید
  21. 1 لایک
    با سلام به نظرم همه چیزش مشخص و واضح هستش نصبش کنید خودش بطور کامل پیاده سازی میشه با چند انجمن پیشفرض مابقی هم کار با پنل هست و فارسی هم که بطور کامل انجام شده و زبانش توی سابت اصلی موجوده دانلود و نصبش کنید با تمام این تفسیر آموزشهای زیر هم میتونه مفید باشه https://www.youtube.com/watch?v=m93v44lgseQ https://www.templatemonster.com/help/joomla-3-x-how-to-work-with-kunena-forum.html موقق باشید و سربلند
  22. 1 لایک
    باسلام خدمت شما از چی دارید استفاده میکنید؟ مدیریت مطالبتون از هسته ی جوملاس یا افزونه هایی مثل k2 و ایزی بلاگ و....هست؟
  23. 1 لایک
    باسلام اگر همینجوری عددی وارد کرده باشین و عملیات ثبت و بروزرسانی فاکتور رو انجام نداده باشین خب طبیعیه که اصلا نباید اینجوری که میخواهید بشه اتفاق بیفته! صرفاً وارد کردن عدد مثلا 20و 30 و 100 و... ملاک نیست. بلکه میبایست ذخیره کنید عدد موردنظرتون رو...و صورتحسابتون رو آپدیت کنید.. موفق باشید و سربلند
  24. 1 لایک
    باسلام خدمت شما تصور میکنم اگر نگیم محبوب ترین افزونه های این دسته RS Form و Kunena هستند دروغ باشه...! موفق باشید و سربلند
  25. 1 لایک
    باسلام اگه صرفا ثبت نام باشه میتونید با اراس فرم ؛ فرم ثبت نام دلخواهتون رو ایجاد کنید. و بعد از طریق پلاگین اتصال به سیستم ریجستر جوملاش ؛ اونو به ریجستر جوملا متصل کنید. در بین فیلدهایی که برای فرم در نظر گرفتید یک فیلد tracking داخلش ایجاد کنید تا بعد از انجام فرآیند ریجستر یک کد رهگیری یکتا بصورت کاملا خودکار برای کاربرتون به نمایش بگذاره... موفق باشید و سربلند
  26. 1 لایک
    باسلام دوست عزیز در فرم ساز کاربرتون میبایست فرم رو ثبت کرده باشه و کدرهگیری رو دریافت کرده باشه تا بتونه مثلا توسط این ماژول آیتمش رو جستجو کنه.اما چیزی که شما مدنظرتون هست با فرم ساز قابل اجرا نیست بطور 100% بلکه میبایست از سیستم پیگیری استفاده کنید. افزونه ی پیشنهادی در این زمینه JB Tracking هست. توی این افزونه شما میتونید هر تعدادی از محصولاتتون رو که مایل هستید چه بصورت یک به یک و چه بصورت فایل اکسل در سیستم ایمپورت کنید و بعد کدهایی که مدنظرتون هستش رو در اختیار کاربرانتون قرار بدید. کاربر با درج و پیگیری اون کد براحتی میتونه اطلاعاتی که براش درنظر گرفتید تحت ساز و کاری در سایتتون رد بخش کاربری مشاهده کنه در صورت نیاز به سورس تجاری از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید موفق و سربلند باشید
  27. 1 لایک
    با سلام برای آپدیت هسته ی جوملا و سورسهای جانبی ؛ آخرین ورژن نصبی شون رو از سایت سازنده دانلود و بروی جوملاتون نصب کنید. اینجوری خودش فایلهای کتابخونه ایش رو جایگزین میکنه... البته قبل از هرگونه آپدیت و تغییر در هسته بکاپ فراموش نشه. موفق باشید و سربلند
  28. 1 لایک
    سلام.برای راه اندازی ادوب کانکت شما لازمه که بتونید یک سرور ویندوزی داشته باشید و روی اون راه اندازی کنید.رم 2 الی 4 گیگ و سی پی یو هم من دو هسته از 2.4 سرور رو دادم و داره کار میکنه.البته تعداد افراد آنلاین همزمان بره بالا بیشتر میخاد.هم رم و هم سی پی یو... کاربرها باید مرورگرشون فلش پلیر داشته باشه و اگه بخان با اندروید ببینن یک مشکلاتی مثل نصب اپلیکیشن مربوطه ممکنه شامل حالشون بشه... 3 اینکه کدوم گزینه خوب هست یا نه بستگی به تصمیم خودتون داره.من خودم راه انداختم و برای من این نیاز بود اما ممکنه شما کمتر بخاید دردسر بکشید و از آماده استفاده کنید.البته این هزینه یکم به نظرم زیاد هست. اگه دوستانتون هم داشته باشن میتونید بهشون بگید بخشی رو در اختیار استفاده شما قرار بدن.ضمنا ادوب کانکت افزونه مرتبط با جوملا هنوز نداره...به همین دلیل شاید بهترین راه ممکن برای استفاده ازش ، ایجاد منوی iframe جوملا باشه...این کلیات صحبت هایی بود که به ذهنم میرسید...بازم سوالی بود بپرسید...فکر نمیکنم تو زمینه آموزش مجازی این مدلی، سوالی رو نتونم بهتون پاسخ بدم.
  29. 1 لایک
    یه بار بسته ی کامل جوملا رو روی فایلهاتون آپلود و اکسترکت کنید بعد ابتدا پوشه installation رو حذف کنید و سایت رو مجدد چک کنید
  30. 1 لایک
    باسلام بعد از آپدیت کش های جوملا رو کشهای سیستم رو حذف کردید؟ از تنظیمات جوملا کلیه کش ها رو حذف و بعد پاکسازی کنید. دیتابیس رو از طریق بخش مدیریت افزونه ها>نصب/حذف> دیتابیس> فیکس کنید. تا ساختار جداول هم آپدیت بشه. مرور رو هم کش هاش رو پاک کنید و با CRTL+F5 رفرش کنید. با یک مرورگر دیگه هم تست کنید. موفق باشید وسربلند
  31. 1 لایک
    من ارور هایی داشتم تو قسمت مدیریت بعد از این اتفاق رفتم فایل اپدیت جوملا ۳.۷ رو گرفتم و از قسمت بروزرسانی تو جوملا فایل رو اپلود کردم و مشکل قسمت مدیریت حل شد اما افزونه هام چون تطابق نداشتن با این نسخه بک آپ رو استفاده کردم که مال هفت روز پیش بود
  32. 1 لایک
    نه نیاز به مغازه چند صد میلیونی دارید و نه نیاز به سرمایه ی میلیونی! بدون هیچگونه هزینه ای میتوانید ربات تلگرامی فروشگاهی خود را ایجاد کنید ، محصولات خود را تعریف کنید ، بازاریاب جذب کنید و بفروشید. به همین سادگی ! کافیست ثبت نام کنید و ربات فروشگاهی خود را ایجاد کنید.محصولات فیزیکی و یا مجازی فرقی نمیکند ، هر نوع محصولی که دارید را میتوانید به سادگی برای فروش عرضه نمایید. بات مارکت سیستم فروشگاه ساز تلگرامی تمام کارها را برای شما به صورت اتوماتیک انجام میدهد. کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام: http://botmarket.ir کانال تلگرام: http://t.me/botmarket_ir
  33. 1 لایک
    باسلام ادیت کردن فایلهای css گانتری اگر جندان باهاش آشنا نباشید کمی اذیت کننده هست. از طریق تظنیمات گزینه Less رو هم غیرفعال کنید تا بتونید مسیرها رو زودتر پیداکنید و بعد از اینکه کارتون تموم شد میتونید فعالش کنید. پسندیدم شدنش میشه اما خب چون این فریم ورک از لس پشتیبانی میکنه وقتی شما صرفاً برید فایل template.css رو اصلاح کنید یه تغییری که بدید کلاً همه چیز برمیگرده به حالت اول. فایل custom رو داخل پوشه css همونجایی که template.css هست ایجاد کنید. ضمنا لینک های زیر رو مطالعه بفرمایین: http://docs.gantry.org/gantry4/tutorials/adding-a-custom-stylesheet youtube.com/watch?v=vC3wLmZ6x20 youtube.com/watch?v=IXnlVl0z6z0 موفق باشید و سربلند
  34. 1 لایک
    گانتری ورژن ۴ و ۵ داره ، ببینید سایتتون کدوم ورژن هست ، در داکیومنت این فریم ورک ، آموزش اضافه کردن custom.css داده شده ، داخل این فایل میتونید به راحتی دستورات خودتون رو اضافه کنید .
  35. 1 لایک
    مشکلتون رو بفرمایید ؟ لزوما همه قالب ها و فریم ورک ها مانند هم نیستند . آدرس سایتتون رو هم در سوالتون ذکر کنید
  36. 1 لایک
    باسلام و احترام خدمت همگی. امروز واستون 600 پروژه ی php رو آماده کردم که واقعا به کارتون میاد. امیدوارم استفاده کنید:a2d3:
  37. 1 لایک
    اولین فروشگاه مون رو با این افزونه آنلاین کردیم. واقعا قدرتمنده و امکانات خوبی داره . گاهی حس می کنم از ویرچومارت بهتره. اگر تنبلی ام نیاد یه آموزش کامل براش می ذارم. تو تاپیک پشتیبانی هم ممی تونید نسخه 3 که جدید هست رو دانلود کنید. با تشکر از فروشنده محترم
  38. 1 لایک

    Version 1.0.0

    ماژول فارسی سازی شده شمارش معکوس (OT Event Countdown) توسط این ماژول میتوانید در هر قسمت سایت شمارنده ای برای شماره معکوس اتمام پروژه،زمان اجرا و ... استفاده نمایید دموی انگلیسی محصول: دموی انگلیسی

    20٬000 ریال

  39. 1 لایک
    نسخه جدید کامپوننت محبوب k2 یعنی 2.7.1 اخیرا منتشر شده بود که طبق روال نسخه های قبلی که با موفقیت کامل کار شمسی سازی تقویم کامپوننت را انجام داده بودیم اینبار هم در افزونه نویسی ارس جوملا نسخه نهایی این کامپوننت را کاملا شمسی سازی کردیم و برای استفاده دوستان عزیز برای دانلود قرار داده ایم. در نسخه جدید تغییرات و اصلاحات تقریبا زیادی صورت گرفته که لیست این تغییرات را در وبسایت رسمی شرکت سازنده k2 به این لینک میتونید مشاهده کنید. در لیست آپدیتهای انجام شده در نسخه 2.7.1 رفع مشکل امنیتی هم وجود دارد و یکی از مسایل امنیتی روی این نسخه رفع شده است لذا به دوستان عزیز توصیه میکنیم نسخه های قبلی را که استفاده میکنند به نسخه جدید ارتقا بدن برای دریافت نسخه نهایی و شمسی کامپوننت k2 به این لینک میتوانید مراجعه کنید.
  40. 1 لایک
    کامل ترین ماژول منویی که برای جوملا دیده ام maximenu ck بوده که با نصب پلاگین تجاریش ، قدرت خاصی بهش داده میشه و خیلی کارا میشه باهاش کرد. من قبلا منویی شبیه دیجی کالا رو باهاش پیاده سازی کردم ولی متاسفانه سایتش الان بالا نیست که دمو بدم اما با بسته نصبی که میگین کار نکردم ، اگر راهنمایی بیشتر میخواین تصویر مدیریت منوش رو قرار بدید و بیشتر توضیح بدید که مشکل کجاست !
  41. 1 لایک
    سلام یه ماژول میخوام شبیه به تصویری که در زیر میبینید. یعنی متن رو بندازه روی تصویر و اونو در صفحه اول نشون بده. در واقع یه چیزی مثل global news ولی متن رو بندازه روی صفحه [ATTACH]9233[/ATTACH] ممنون.
  42. 1 لایک
    پورت خودت رو تغییر بده کافی هست که فایل httpd.conf رو باز کنی و پورت از 80 به مثلا 8080 تغییر بدی
  43. 1 لایک
    test port 80میگه که پورت 80ام توسط iis 7.5 اشغال شده هرکاری میکنم که iis 7.5 رو غیر فعال کنم نمیشه هزار بار اونو غیر فعال کردم ولی بازم مشکلم حل نمیشه تورو خدا کمک کنید بهم ایمیل بزنید
  44. 1 لایک
    این خطایی بود که امروز خودم بهش برخورد کردم به این صورت که ومپ آیکونش سبز بود و لوکال هاست هم بالا میومد ولی وقتی میخواستم وارد localhost/phpmyadmin بشم، پیغام خطای زیر رو دریافت می کردم: “Forbidden You don't have permission to access /phpmyadmin/ on this server.” رفع پیغام خطا: به C:\wamp\alias برید و فایل phpmyadmin.conf رو با یه ادیتور باز کنید. این خطوط رو پیدا کنید: <Directory "c:/wamp/apps/phpmyadmin3.5.1/"> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride all Order Deny,Allow Deny from all Allow from 127.0.0.1 </Directory> و همه رو انتخاب و حذف کنید و بجاش خطوط زیر رو قرار بدید: <Directory "c:/wamp/apps/phpmyadmin3.5.1/"> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride all Order Allow,Deny Allow from all </Directory> در واقع Deny from all رو حذفش کردیم کلا!
  45. 1 لایک
    برید به c:\wamp\alias\phpmyadmin.conf و فایل رو با یه ادیتور متنی باز کنید (مثل نوت پد) Directory "c:/wamp/apps/phpmyadmin3.4.5/"> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride all Order Deny,Allow Deny from all Allow from 127.0.0.1 </Directory> این کد بالا رو ببینید باید گزینه ی Deny from all تغییر پیدا کنه. میشه مثل زیر: <Directory "c:/wamp/apps/phpmyadmin3.4.5/"> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride all Order Deny,Allow Allow from all </Directory> حالا ومپ رو یه بار ری استارت کنید (اگه با ری استارت حل نشد، یه بار ازش خارج بشید و دوباره بازش کنید)
  46. 1 لایک
    شما نباید هر چی توی www ای که بکاپ گرفتید replace کنید تو ومپ جدید که. فقط فولدرها این پیغام خطای شما مال اینه که فایل index.php پیش فرضی که توی روت ومپ هست (wamp/www) با قدیمی جایگزین شده برای رفع مشکل دوباره به روش های گفته شده این ومپ جدیده رو حذفش کنید و دوباره نصب کنید. وقتی تست کردید و لوکال هاست بدون مشکل اومد بالا، حالا دقت کنید فقط پوشه های سایت ها تون رو کپی کنید توی روت نه فایل های بیرونش رو
  47. 1 لایک
    نه نیازی به نصب دوباره نیست با برگردوندن پوشه محتویات و دیتابیس سایت بدون مشکل آپ میشه مسیر c:\wamp\www درست است. کافیه درایوی که نرم افزار wamp را نصب کردین باز کنید و بعد هم پوشه wampو بعد www
  48. 1 لایک
    ببخشید2 سوال و درخواست داشتم آیا لازم هست دوباره تو ویندوز جدید همون سیستم محتوا رو نصب کنیم ؟ یا همون اطلاعات قبلی رو بدون نصب به c:\www\wamp انتقال بدیم کافی هست؟ آیا مسیرc:\wamp\wwwدرست هست یا c:\www\wamp ؟ لطفا و خواهشا آموزش تصویری اینو بذارید واقعا به مشکل بزرگی برخورد کردم
  49. 1 لایک
    داده های حیاتی ما در لوکال هاستی که با wamp راه اندازی شده شامل دو بخش هستند: 1- فولدر سایت ها و پروژه ها در مسیر c:\wamp\www 2- دیتابیس ها مواقعی که Wamp مشکل پیدا کرده و نیاز به حذف و نصب دوباره ی اون هست یا وقتی که به هر دلیلی نیاز به تعویض ویندوز وجود داره، اولین نکته تهیه بکاپ از داده های حساس ما در لوکال هاسته. ساده ترین روش اینه که از 2 فولدر زیر در wamp یک کپی روی یکی دیگه از درایوهای خودتون تهیه کنید: c:\www\wamp (فایلهای پروژه ها و سایت ها) C:\wamp\bin\mysql\mysql5.5.20\data (دیتابیس ها. دقت کنید که mysql5.5.20 میتونه در نسخه های مختلف متفاوت باشه) بعد از این کار و هنگام نصب مجدد Wamp، به سادگی فایلها و فولدرهاتون رو در مسیر c:\www\wamp کپی کنید و تمام فولدرهای (و نه فایل هایی مشابه mysql-bin.000026 ) دیتابیس تون رو به مسیر C:\wamp\bin\mysql\mysql5.5.20\data کپی کنید. دقت کنید که فقط فولدرهای دیتابیسهای قبلی رو کپی کنید و اگر پیغامی مبنی بر replace کردن چیزی دریافت کردید، صرف نظر کنید. کپی کردن فایل های مشابه mysql-bin.0000 باعث میشه که wamp server شما از کار بیفته و سرویس mysql استارت نشه.
  50. 1 لایک
    در این حالت که آیکون برنامه زرد رنگ شده یکی از سرویس های mysql، apache متوقفه یا بخوبی کار نمیکنه یا پورت 80 توسط برنامه دیگه ای اشغال شده یا مشکلی در اجرای php وجود داره یا ... بعد از تست راه حل تکراری و البته مفید restart کردن تمام سرویس های wamp، خارج شدن از برنامه و اجرای مجدد آن، reset کردن ویندوز و اجرای برنامه، در صورت باقی ماندن مشکل، به روش زیر عمل کنید: 1- از Wamp خارج بشید. 2- برنامه رو uninstall کنید (البته قبلش از فولدر c:\wamp\www خودتون یه کپی تهیه کنید که اطلاعات از دست نره) 3- حالا به مسیر C:\Windows\System32\drivers\etc برید و فایل hosts رو با برنامه ای مثل notepad باز کنید. انتهای فایل خطی مشابه خط زیر وجود داشته باشه. اگه نیست، اضافه کنید: "# 127.0.0.1 localhost" 4- آنتی ویروستون رو موقتا غیرفعال کنید مخصوصا اگه Avira هست. 5- نسخه ی مناسب wamp برای ویندوزتون (64 یا 32 بیتی) رو نصب کنید. سعی کنید از آخرین نسخه ها استفاده کنید. 6- حالا Wamp server رو اجرا کنید. اگه آیکون برنامه به رنگ سبز در اومده و میتونید از طریق یک مرورگر به localhost خودتون دسترسی داشته باشید، مشکل حل شده و کار تمومه. اگه هنوزم آیکون برنامه زرد هست ادامه ی آموزش رو ببینید: 7- اگر هنوز wampغیرفعاله ، روی آیکون برنامه در taskbar ویندوز (کنار ساعت) کلیک کنید (نه راست کلیک!) و در مسیر Apache=>Services ، روی گزینه Test Post 80 کلیک کنید. پنجره ای باز میشه که داخل نوشته این پورت توسط چه برنامه ای اشغاله . اگه اسم هر برنامه ای غیر از خود Apache رو دیدید، مشکل از اون برنامه است(مثلا Skype, anti viruses,PHPeasy). و باید اون برنامه رو موقتا غیر فعال کنید یا سرویسش رو stop کنید یا اگه واقعا بهش نیازی ندارید، حذفش کنید. اگر پیغامی شبیه "Your port 80 is not actually used", That is your port 80 is not using by any program. این دریافت کردید، پورت 80 آزاده ولی apache هم ازش استفاده نمیکنه. دوباره روی آیکون برنامه در taskbar کلیک کنید و در مسیر Apache=>Service، گزینه ی Install Service رو انتخاب کنید. حالا در پنجره ای که باز میشه باید پیغامی شبیه این ببینید: Your port 80 is available, install will proceed. Press Enter to continue.. " که نشون میده سرویس apache نصب و آماده ی استفاده از پورت 80 هست. با فشردن کلید اینتر از این پنجره خارج بشید. حالا دوباره روی آیکون برنامه کلیک کنید و در مسیر Apache=>Service ، روی Start/Resume Service کلیک کنید. آیکون برنامه دوباره سبز شده و این علامت خوبیه. این آموزش ترجمه ی آزاد از منبع http://www.infolet.org با لینک دقیق Wamp Server is offline always: Make online(Active) [icon not Turning to Green] است.