راهبران

  1. ابوالفضل طالبی

    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      31

    • تعداد ارسال ها

      7,246


  2. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      19

    • تعداد ارسال ها

      311


  3. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      13

    • تعداد ارسال ها

      402


  4. siib

    siib

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      8

    • تعداد ارسال ها

      7



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 25/05/98 در تمام بخش ها

  1. 4 لایک
    با عرض سلام و خسته نباشید بنده چندین عکس دارم که در قسمت تصاویر گوگل پیدا میشه و مربوط به شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک و... نیست. شخصی قرار داده. لطفا کمک کنید تا حذف کنم. چه عملی باید انجام بدم تا گوگل حذف کنه ؟
  2. 4 لایک
    چطوری نداره! اگه تو سایت xxx قرار گرفته باید از سایت xxx برداشته بشه
  3. 4 لایک
  4. 4 لایک
    تنها راهش اینه که هر جایی قرار داره باید حذف بشه. تا گوگل هم ایندکس نکنه
  5. 3 لایک
    بله ایندکس میشه مشکلی ایجاد نمیشه خیلی مواقع با این ترفند میشه منوهای بهتری ساخت و به دلیل کوتاه بودن لینک بهتر ایندکس میشه
  6. 3 لایک
    اگر که وبلاگ هست با مدیریت سرویس وبلاگ دهی تماس بگیرید و موضوع را شرح دهید و اگر وب سایت بر روی سرور شخصی است حتما با پلیس فتا در میان بگذارید
  7. 2 لایک
    در فایل jv_helper.php خط 208 تا 215 ساخت فیلدهای option یا همون yes/no انجام میشه که شامل کدهای زیر هست: $html = '<div class="controls"> <fieldset class="radio btn-group btn-group-yesno"> <input type="radio" id="'.$id_yes.'" value="'.$yes_value.'" name="'.$name.'" class="btn-group"'.($cur_value === $yes_value ? ' checked="checked"' : '').'> <label style="display: inline-block; margin: 0;" for="'.$id_yes.'">'.$label_yes.'</label> <input type="radio" id="'.$id_no.'" value="'.$no_value.'" name="'.$name.'" class="btn-group"'.($cur_value === $no_value ? ' checked="checked"' : '').'> <label style="display: inline-block; margin: 0;" for="'.$id_no.'">'.$label_no.'</label> </fieldset> </div>'; کلاسهایی که به تگ های fieldset و input داده شده و style مربوط به label ها تغییر داده شدند و مشکل رفع شد: $html = '<div class="controls"> <fieldset class="btn-group btn-group-yesno radio"> <input type="radio" id="'.$id_yes.'" value="'.$yes_value.'" name="'.$name.'" class=""'.($cur_value === $yes_value ? ' checked="checked"' : '').'> <label for="'.$id_yes.'">'.$label_yes.'</label> <input type="radio" id="'.$id_no.'" value="'.$no_value.'" name="'.$name.'" class=""'.($cur_value === $no_value ? ' checked="checked"' : '').'> <label for="'.$id_no.'">'.$label_no.'</label> </fieldset> </div>';
  8. 2 لایک
    مشکل شما از این کامپوننت هست که iframe درست کرده تو سایت شما: com_jinbound غیر فعالش کنید یا حذفش کنید
  9. 2 لایک
    سلام لیست زبان های موجود جوملا در لینک زیر هست ولی من چک کردم متاسفانه زبان کردی نبود، بایستی فایل زبان فارسی یا انگلیسی رو بگیرید و به زبان کردی ترجمه کنید. https://community.joomla.org/translations/joomla-3-translations.html
  10. 2 لایک
    مشاهده محصول کتاب آموزش گلچین مراحل سئوی وب سایت چاپ کتاب گلچین مراحل سئوی وب سایت - آموزش سئوی مقدماتی - آموزش سئوی پیشرفته - آموزش سئوی حرفه ای - آموزش سئوی تخصصی داتلود بخشی از کتاب به صورت PDF مشاهده ویدئوی معرفی کتاب فروشنده joompro انتشار 01/07/95 دسته سایر موارد  
  11. 2 لایک
    دانلود نمیشه لطفا راهنمایی کنید
  12. 2 لایک
    سلام عکس اولی رو خیلی راحت میشه بصورت HTML و CSS ساخت و توی یه ماژول سفارشی قرار داد. عکس دوم هم از ماژول RAXO و Wk Article Previewer با هم دیگه استفاده کرده.
  13. 2 لایک
    احتمالا مشکل روی لوکال شما و توابع فعال php هست روی هاست تست کنید فکر میکنم مشکلتون حل بشه
  14. 2 لایک
    خیلی ممنونم بابت پاسختون
  15. 2 لایک
    دو تا راه دارید: 1-باید بدید برای شما کدنویسی کنن و تغییرات لازم توی افزونه بدن 2- دسترسی به منوی آزمونو با افزونه ی RSMembership پولی کنید که این روش راحت تر هست. http://www.alefyar.com/joomla-learning/rsmembership-tutorial
  16. 2 لایک
    سلام من کتاب خریدم اما دانلو نمیشه خطا میده چچیکار باید بکنم ؟
  17. 1 لایک
    خطاهای 500 داخل فایل ذخیره میشه خطای 404 ذخیره نمیشه چون مربوط به عدم وجود لینک خاصی تو سایت هست خطای 503 هم مربوط به سرویس دهنده هاست هست که ممکنه سرویس خاصی روی هاست شما قطع و وصل میشه و احتمالا اینکه سرور هاستینگ از نظر تعداد اکانتهای روش شلوغ باشه هست
  18. 1 لایک
    سلام یه افزونه نیاز داری. به نظرم کسی بدهی های گذشته اش رو تا مجبور نباشه پرداخت نمی کنه. اگر تصمیم داری این رو برای دسترسی به محتوای خاصی تو سایت راه اندازی کنی به نظرم بدهی های پیشین رو رها کن و با افزونه rs Membership حق اشتراک بده.
  19. 1 لایک
    باید فایل error_log چک کنید . خطای مورد اشاره در اون فایل مشخص هست از کجاست ولی قطعا ارتباطی به blog نداره
  20. 1 لایک
    این نوع اسکریپت ها ریکوئست های زیادی سمت سرور ایجاد میکنند و ممکنه هاستینگ شما مسدود کنه شمارو و همینطور احتمال افزایش حجم شدید دیتابیس هم وجود داره در کنار اینها احتمال وجود باگهای امنیتی در اسکریپت و کاهش امنیت سایت شما هم هست
  21. 1 لایک
    این کدهایی که بالای هدر دیده میشه خطا نیست . در واقع خود کد هست و بجای اینکه اجرا بشن ، داره تو صفحه چاپ میشه حتما یه جایی هست که نمایش داده شده نکته بعدی اینکه توصیه نمیکنم از اسکریپت های چت آنلاین استفاده کنید برای هاست شما مشکل ساز میشه بهتره از سیستم های چت دیگه مثل smartsupp.com یا نمونه های ایرانی استفاده کنید
  22. 1 لایک
    با عرض معذرت من فایلو اشتباه پیوست کرده بودم.این یکی فایلو دانلود و تو همون مسیر جایگزین کنید jv_helper.zip
  23. 1 لایک
    من روی نسخه 3.9.11 نصب کردم تمام دکمه ها قابل انتخاب هست هم تو زبان فارسی و هم انگلیسی
  24. 1 لایک
    با notepad++ فایلهاشو سرچ کنید روی عبارت csv
  25. 1 لایک
    فایلی که پیوست کردم از زیپ خارج کنید و بعد در مسیر زیر جایگزین کنید: administrator\components\com_vikevents\helpers helper.zip
  26. 1 لایک
    ار اس فایروال با هر نسخه جدید که میده هش مربوطه را تنظیم میکنه نیاز به انجام بروزرسانی دستی نیست مگر اینکه فایروال شما نسخه غیر اورجینال و قدیمی باشد
  27. 1 لایک
    کامپوننت vik event بفرستید چک کنم روی لوکال
  28. 1 لایک
    اگر مشکل رفع نشده راه حل این هست که شما در vik events به دنبال متدی که عملیات ایجاد فایل csv رو انجام میده بگردید و پیدا کنید و از rsform همون متد رو پیدا کنید و جایگزین کنید
  29. 1 لایک
    بی نهایت ممنوننم از شما. فوق العاده اید استاد بزرگوار. مشکل حل شد. خیلی خیلی ممنون
  30. 1 لایک
    ممنونم فهمیدم مشکل کجاست .. توی منو باید در قسمت page display اون صفحاتی که میخام منو ترنسپرنت باشه کلاس transparent-header رو اضافه کنم ... خیلی لطف کردید راهنماییم کردید مشکل حل شد
  31. 1 لایک
    سلام در این قالب وقتی تو صفحه اول هستی داخل body یه کلاس به نام transparent-header اضافه میشه که با css رنگ منو رو کنترل می کنه. وقتی وارد صفحات دیگه میشه دیگه این کلاس وجود نداره و رنگ منو ثابت هست. احتمالا قالب یا هلیکس همچین امکانی داره. تو بسته نصب سریع اش تو تنظیمات منو یا داخل محتوای صفحه اول تو کامپپوننت پیج بیلدر دنبال عبارت transparent-header بگرد.
  32. 1 لایک
    دنبال فوت کوزه گری هستی هااااااااااااااااااااااا باید تو تگ extention فایل xml افزونه، صفت "method="upgrade رو اضافه کنی. البته باید توی نسخه فعلی هم که نصب هست وجود داشته باشه تا به نسخه جدید بروز رسانی بشه. مثل مثال زیر: <extension version="3.1" type="template" client="site" method="upgrade"> مستندات جوملا رو دقیق بخونی و عمل کنی همه اینها رو زده
  33. 1 لایک
    سلام خیلی بهتر شد. فقط دونکته. 1- به جای section از div استفاده کن. وقتی از section استفاده می کنی حتما باید یه تگ h1 تا h6 داشته باشی و این اصلا مورد تائید www نیست. ولی تو div نیازی نیست داشته باشی. پس از div استفاده کن. 2- کلاس های col رو از سایز کوچیک به بزرگ بنویس. یعنی مثلا اول برای سایز sm باشه و در آخر سایز xl که به نظر میاد اینمورد رو رعایت کردی 3- کلاس های col ای که تعداد ستون یکسان دارن رو تکرار نکن. مثلا الان یه جا همچین چیزی نوشتی <div id="block-center" class="col-12 col-sm-12 col-md-8 col-lg-7 col-xl-6"> با توجه به نکته 2 و 3 باید اینطوری بنویسی <div id="block-center" class="col-12 col-md-8 col-lg-7 col-xl-6"> چون تعداد ستون ها همیشه از سایز کوچیک به بزرگ ارث می رسه. یعنیوقتی جایی زدی col-12 ، این اندازه به سایز xl هم داده میشه و دیگه نیازی نیست بنویسی col-xl-12 4- یه جایی نوشتی <div id="block-right" class="col-lg-2 col-xl-2 hidden hidden-sm hidden-md "> کلس hidden رو برای دو تا سایز sm و md نوشتی. باتوجه به اینکه از سایز sm محتوا مخفی میشه، دیگه نیازی نیست دوباره برای سایز md هم تکرار بشه. پس کد بالا رو به این شکل ویرایش کن <div id="block-right" class="col-lg-2 col-xl-2 hidden hidden-sm "> ولی گر قراره محتوا در سایز sm مخفی باشه و در سایز مثلا lg دیده بشه باید این شکلی بنویسی <div id="block-right" class="col-lg-2 col-xl-2 hidden hidden-sm d-lg-block "> 5- نکته آخر اینکه یادت رفته کلاس clearfix رو به کدهات اضافه کنی. کلاس مهمیه. بروببین چکار می کنه تا درکش کنی
  34. 1 لایک
    برای ترجمه هم می تونی فایل نصبی زبان رو از خود سایت رسمی k2 دانلود و نصب کنی
  35. 1 لایک
    پس از خرید میتوانید دانلود کنید
  36. 1 لایک
    همان زمان که سایت آنلاین هست یک فایل جدید ایجاد کنید و آپلود را انجام دهید تست کنید
  37. 1 لایک
    باسلام تو سایتم یه منو برای یه صفحه ی آزمون قرار دادم که با ariquiz هست، می خواستم ببینم میشه قبل از ورود به آزمون ،کاربر مبلغی رو پرداخت کنه یا نه؟ به اینصورت که مثلا با کلیک روی منوی آزمون به صفحه پرداخت بره و بعد از اتمام عملیات پرداخت به صفحه آزمون منتقل بشه!
  38. 1 لایک
    به نظر میاد قالب رو با بوت استراپ 4 طراحی کردی. توصیه ام اینه که فعلا از بوت استراپ 4 توی قالب استفاده نکنی تا جوملا 4 منتشر بشه. چون جوملا و افزونه هاش ذاتا از بوت استراپ 3 پشتیبانی می کنن و بعضی افزونه ها با نسخه 4 بوت استراپ به مشکل می خورن همچنین از گرید های بوت استراپ 4 اصلا استاندارد و صحیح استفاده نکردی. یکبار دیگه مستندات layout بوت استراپ 3 رو بخون و مو به مو اجرا کن. اول container یا contianer-fluid هست. سپس داخلش row هست و در آخر کلاس های col داخل row قرار می گیره.
  39. 1 لایک
    سلام موقعیتی برای ماژولی که میخواین تومطلب قرار بدین در نظر نگیرید. در تب اختصاص به منو همه روی گزینه تمام صفحات باشه
  40. 1 لایک
    سلام خسته نباشید کسی میدونه این عکس منو و عکس ماژول تب ساز اسماشون چیه؟ و از چه ماژول هایی استفاده شده متشکرم
  41. 1 لایک
    احتمالش هست روی قسمتی که باید تصویر نمایش بده با element مرورگر چک کنید ببینید چه url ای برای عکس ثبت میشه که نمایش داده نمیشه
  42. 1 لایک
    توی سایت خودتون فعالش کنید لینک سایتو بزارید قسمتی که عکس نمایش نمیده رو چک کنیم
  43. 1 لایک
    سلام این افزونه رو براتون خصوصی میفرستم میتونید ببینید بکارتون میاد یا خیر
  44. 1 لایک
    این چیزی که در انتهای آدرس سایت شما میاید، یعنی تعریف نشده، در هر زبان برنامه نویسی ، چیزی که تعریف نشده باشه یا اجرا نمیکنه یا با خطا روبرو میشه. شما الان به منویی اشاره میکنید که تعریف نشده ، برای همین هیچ کاری انجام نمیده . منوهای خودتون رو چک کنید درست باشه؛ از ماژول و قالب دیگه استفاده و تست بزنید
  45. 1 لایک
    سلام این ماژول قالب های مختلفی داره، تا حدودی هم میتونید خودتون با استفاده از CSS و کلاس های سفارشی تغییراتی توی اون بوجود بیارید. ولی اگر نیاز دارید که قالب php اون رو رونویسی کنید بایستی برای هربار انجام این کار، اسم ماژول رو تغییر بدید تا بتونید دوبار بصورت مجزا ماژول رو نصب کنید و در قسمت رونویسی هم با دو اسم متفاوت تغییرات رو اعمال کنید
  46. 1 لایک
    سلام من هیچوقت از Yootheme Pro استفاده نکردم، ولی فکر میکنم از اونجایی که این کمپانی UIKit رو هم توسعه میده، بجای بوتسرتپ اومده باشه از این فریم ورک استفاده کرده، اگر اینطور باشه میتونید با استفاده از کلاس uk-column-1-2 منو رو به دو ستون تقسیم کنید. که این کلاس رو باید توی منو خودتون استفاده کنید. https://getuikit.com/v2/docs/column.html
  47. 1 لایک
    سلام بسته رو براتون آماده کردم، فقط کافیه فایلهای داخل پوشه زبان رو ترجمه کنی و دوباره زیپش کنی. RAXO_All-mode_PRO_farsi.zip
  48. 1 لایک
    درود اصلا نیاز به استفاده از هیچ افزونه ای نیست . شما زمان درج مطلب به تعداد دلخواه دسته بندی یا مجموعه رو انتخاب کن . یه مطلب منتشر میشه نه به تعداد انتخاب شما کپی بشه اون مطلب پس تاثیر منفی روی سئو نداره
  49. 1 لایک
    اگر شما افزونه رو خریداری کردید بهتره از پشتیبانی سایت اصلی درخواست کمک کنید، فکر میکنم کمتر از 24 ساعت جواب میدن
  50. 1 لایک
    سلام طی چند سال گذشته جستجوی خیلی زیادی در سایت های مختلف داشتم که مطالب مفید مطالعه کنم کم و بیش پیدا شد 200 فاکتور مهم رو تو یکی از سایت ها دیدم که اینجا لینک میزارم دوستان استفاده کنند پیشنهاد میکنم یه نگاه کنید http://www.novin.com/blog/google-ranking-factors/