آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3

راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      40

    • تعداد ارسال ها

      4,652


  2. Masood Ashoori

    Masood Ashoori

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      14

    • تعداد ارسال ها

      4,229


  3. saber

    saber

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      4

    • تعداد ارسال ها

      7,854


  4. aminweb

    aminweb

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      3

    • تعداد ارسال ها

      511



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 06/11/95 در تمام بخش ها

  1. 2 لایک
    باسلام البته با تمام توضیحاتی که دوستان در بالا دادند یک نکته رو میبایست مورد توجه قرار بدید .در زمانی که حجم دیتابیس و فایلهای سایتتون زیاد شدند؛ بکاپگیری بصورت دستی چندان معقول و عملیاتی نیست. به چند دلیل: برای Generate کردن فایل ها در File Manager کنترل پنلتون و همچنین ایجاد فایل sql در phpmyadmin متناسب با تایم لود صفحه ای که هاستینگ تعریف کرده برای شما(session) همچنین ماکزیمم حجم دیتا؛ محدود هستید. همچنین اگر در حالت برعکسش بخواهید همین دیتای حجیم هم دیتابیس و هم فایل ها و فولدرها؛ رو روی سایتتون آپلود کنید و به فرض آپلود هم کرده باشید بخواهید آنزیپش کنید. باز هم همون داستان بالا وجود داره... بهترین حالت در زمانی که حجم دیتا زیاد هست. این هست که از کنترل پنلتون بذارید تا بکاپ گرفته بشه(چون متناسب با تنظیمات سایت و بسته به حجم چیزی که میخواهید بکاپ بگیرید یک تایمی رو بصورت معقول و بدون خطا طی میکنه) و اگر هم نیازی به ریکاوری بکاپ داشتید .فقط کافیه فایل فول بکاپتون رو در جایی آپلود کنید و بعدش در اختیار مدیر هاستینگتون قرار بدید.... موفق باشید و س ربلند
  2. 1 لایک
    باسلام بله .دقیقا وب سرویس کارش این هست که یه دیتایی رو به شما میده بصورت خودکار که متونید فارغ از اینکه سیستمتون چی باشه جوملا/وردپرس/دروپال یا هر زبان برنامه نویسی مثل php/asp و...از اون دیتا در ساختار سیستم خودش استفاده کنه. شما اول باید این منابعتون مشخص و معلوم باشه و بعد بشینید متناسب با اون سناریوی طراحی سیستم کامپوننت/ماژول و یا پلاگین رو ترتیب ببنید.
  3. 1 لایک
    ّاسلام برای اینکه اینکار رو انجام بدید. باید ببنید که دیتاتون مرجعی وجود داره براش که بتونید ازش استفاده کنید. منظور از مرجع مثلا یک وب سرویس /یا API که بتونید بطور خودکار سیستمتون رو بهش متصل کنید. بعدش باید به فکر راه اندازی سیستمش باشید. برای فاز اول فکری کردید؟
  4. 1 لایک
    با سلام تاپیک زیر رو مطالعه کنید باید مشکلتون برطرف بشه موفق باشید و سربلند
  5. 1 لایک
    بله هر دو مورد رو از داخل کامپوننت میتوانید تنظیم کنید، چند روش پرداخت و ارسال بسته بصورت پیش فرض داره که در صورت عدم مشاهده حتما غیر فعال هستند با فعالسازی هر کدام که خواستید قابل مشاهده خواهند شد ؛ علاوه بر روشهای پرداخت پیش فرض افزونه های پرداخت ایرانی را نیز میتوانید نصب و استفاده بکنید. موفق باشید
  6. 1 لایک
    با اوصافی که از وضیعت حاضر نمودید به نظر من بهترین گزینه برای شما j2store میباشد چون هم آموزش و تنظیمات پیچیده و آنچنانی نیاز ندارد و هم محصولات شما زیاد نیست و با هر قالبی میشه ازش استفاده کرد چون در اصل شما با مطالب کار میکنید و کارهای فروشگاه جزئی از تنظیمات مطالب است. موفق باشید.
  7. 1 لایک
    افزونه هایی که نام بردید می تونید به بهترین شکل راه اندازی کنید.اما من قطعا هیکاشاپ رو ترجیح می دم. اما اگر استایلسازی آیتم مطالبتون مناسب فروشگاه هست می تونید از خود j2store هم استفاده کنید. موفق باشید
  8. 1 لایک
    هاست قبلی شما ظاهرا دایرکت ادمین بوده ، همچنان تصاویر و فایل های استایل و ... از مسیر قبلیشون بارگزاری میشه به همین دلیل در نمایش مشکل داره و خطای ۴۰۴ زیادی دارید . کش رو از طریق جوملا خالی کردید یا محتوی پوشه کش رو دستی پاک کردید ؟ اگر در پوشه های سایت ، پوشه ای با نام شامل کلمه asset هست ، تغییر نام بدید، مثلا یک m به انتهای نام پوشه اضافه کنید ، با باز کردن سایت ، مجدد این پوشه ساخته میشه تا مسیر جدید جایگزین شه .
  9. 1 لایک
    باید تنظیمات مربوط به فایل کانفیگ رو هم روی لوکالتون درست کنید اطلاعات مربوط به دیتابیس و رمز رو اصلاح کنید. مسیر پوشه های log و tmp رو هم اصلاح کنید
  10. 1 لایک
    با سلام. سایت سازنده نسخه 3 رو منتشر کرده. لینک دانلود آخرین نسخه (رایگانِ) منتشر شده در سایت سازنده: https://www.hikashop.com/component/updateme/download/level-starter.html?ext=zip فایل زبان فارسی ای که در سایت سازنده منتشر شده هم پیوست شده که البته ترجمش کامل و مرتب نیست. انشاءالله نسخه کاملا فارسی شده (فارسی سازی کامل و مرتب) این نسخه رو تا یکی دو روز دیگه (برای دانلود رایگان) آماده می کنیم. www.torshizweb.ir---fa-IR.com_hikashop.zip
  11. 1 لایک
    یا هک شدید یا از افزونه ها و قالب غیر اصلی استفاده کردید که از هر نظر سایت شما در حال آسیب هست ، همچنین سئو
  12. 1 لایک
    سلام مجدد. خب پس میبایست ببنید کدوم مآژول هست و یا از کلاس هاش متوجه بشید در کجافراخونی شده. این کار در فایل php تعریف شده نه صرفاً یک فایل html .
  13. 1 لایک
    پوشه کش رو خالی کنید . فایل htaceess. رو هم پاک کنید در تنظیمات کلی قسمت سئو همه رو خاموش کنید اگر مشکل حل نشد دستی منتقل کنید مجدد ، ممکنه مشکلی در تهیه بک اپ اتفاق افتاده باشه
  14. 1 لایک
    مطالعه کنید https://www.google.com/search?q=افزایش+حجم+آپلود+در+phpmyadmin&oq=افزایش+حجم+آپلود+در+phpmyadmin&aqs=chrome..69i57j0.372j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8
  15. 1 لایک
    با سلام این بخش رو توضیح بدید.یعنی چی قبلا روی لوکال طراحی کرده بودید و اطلاعاتش رو نشون نداده؟ منظورتون از اطلاعات خوده سایته یا دیتابیس رو میگید؟
  16. 1 لایک
    باسلام خدمتتون عرض شد شما میبایست از طریق لی اوت در بخش مدیریت جوملا اینکار رو انجام بدید نیازی به دستکاری سورس نیست. موفق باشید و سربلند
  17. 1 لایک
    با سلام برای مشکلاتی از این دست راهکارهای متعدد و خوبی وجود داره و یکی از اونها سوق دادن وبسایت و استفاده از سرویسهایی هست که بصورک Cloud بستر پردازش و کوئری گرفتن های نرم افزار ها در بسترشون اجرایی میشه... اخیرا یکی از این سورسها مشغول فعالیت و کار هستیم که بسیار هم گزینه خوبی برای سایتهای با تعداد آیتم و مطالب بالاست.... سورس این افزونه فوق العاده کاربردی در صورت نیاز از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید.... موفق باشید و سربلند
  18. 1 لایک
    با سلام شما در هیکا دو حالت میتونید داشته باشید یکی ایجاد کاستوم فیلدهاست که از منوی view و فیلدهای سفارشی قابل دسترسی هست و بعدی ایجاد خصوصیت ها و ویژگیهاست که از منوی مprodutcs قابل دسترسی هست. در بخش اول شما فیلدهای محصولاتتون مثلا سایز صفحه،میزان رم،هارد و.... ازین دست پارامترها رو ایجاد میکنید.در حالت دوم خصوصیاتی که جز تنوع جنسی شما هسند مثل رنگهای شما مثلا سه رنگ مختلف دارید که کاربر در زمان سفارش اونها رو یکیشونو انتخاب میکنه اگر اینها رو ایجاد خودشون بصورت خودکار در صفحه مقایسه تون نمایش داده میشن موفق و سربلند باشید
  19. 1 لایک
    با سلام اگر منظورتون عبادات هست بله شما تمامی اجزای جوملا رو میتونید تغییر بدید. برای تغییر عناوین متن(یعنی زبان جوملا) به پوشه ی languages در بخش کاربری و مدیریت جوملا برید و تکستی که میخواهید رو ادیت کنید موفق و سربلند باشید
  20. 1 لایک
  21. 1 لایک
    باسلام سرچ پایین رو ملاضحه کنید: https://www.google.com/search?q=bulk+remove+links+in+google+webmaster&oq=bulk+remove+links+in+google+webmaster&aqs=chrome..69i57.498j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 گوگل یگ دستور العمل چند مرحله ای داده: Usage Create a list of urls to be removed and store them in a file. ... Go to Google's webmaster tools. Click on Optimization -> Remove URLs. You should now see a new drop-down with several removal options, along with a "Choose File" button. Click on the Choose File button. Select the file you created in step 3. تست کنید نتیجه رو هم اینجا اعلام کنید. شاید به درد دوستان بخوره موفق و سربلند باشید
  22. 1 لایک
    درود نیازی به k2 نیست! فقط کافیه مجموعه هاتون رو ایجاد کنید و برای هر مجموعه تصویر قرار بدید.همین!
  23. 1 لایک
    باسلام دوست عزیز برای ایجاد پوزیشن جدید صرفاً یک فایل کار رو راه نمیندازه. پوزیشن جدید هم میباییست در فایل index.php و هم TemplatesDetails.xml تعریف بشه. همچین استایلش در فایلهای Css هم تعریف بشه. همچنین گاهی اوقات متناسب با فریم ورکهای مختلف طراحی قالب ممکنه از بخشهای دیگر هم کنترل بشه. بطور مثال در قالب های اسمارت علاوه بر اصلاح دو فایل بالا میبایست به پوشه layouts قالب برید و از درون اون همون view ای میخواهید در اون حالت پوزیشن بهش اضافی کنید. اینجام باید دستکاری ای داشته باشید. مطالعه کنید http://www.smartaddons.com/documentation/step-to-add-a-new-position-in-sj-template/ https://www.smartaddons.com/joomla-templates/yt-framework/339-tag-position موفق باشید و سربلند
  24. 1 لایک
    با سلام سایت من یک سری مشکلات داره که میخواستم اونها را رفع بشه.(جوملا.هیکاشاپ).لطفا شماره تماس خودتون را ارسال کنید یا با شماره تماس 09139128817 تماس بگیرید. ممنون از لطفتون
  25. 1 لایک
    باسلام. چون اساساً قابلیت تعریف سرور دیگر برای آپلود فایل و اتصال سیستمی به هیکاشاپ وجود نداره. و فقط میتونید از طریق لینک به کامپوننت معرفی کنید. https://www.hikashop.com/forum/2-general-talk-about-hikashop/862533-remote-ftp-for-digital-goods.html موفق باشید و سربلند
  26. 1 لایک
    به شکل زیر قرار بدید 'receiver_number' =>array($phone),
  27. 1 لایک
    باسلام به به آپشن های کاتو برید (در صفحه k2 دکمه Options رو کلیک کنید) اجازه ثبت نام ها رو بروی خیر تنظیم کنید. قابلیت درج نظر برای میهمان رو غیرفعال کنید. یا کلاً غیرفعالش کنید کامنت دهی رو. کپچا رو در سایتتون فعال کنید. به phpmyadmin برید و تیبلهای users و k2_comments رو خالی کنید. البته اگر حجم زیادی رو اشغال کرده باشند که احتمالا هم همینطوره. در هنگام خالی کردن؛ یوزر خودتون رو حذف نکنید!! قبل از انجام هرگونه تغییر در دیتابیس؛ قبلش یک بکاپ ازش تهیه کنید و بعد تغییراتتون رو اعمال کنید. موفق باشید و سربلند
  28. 1 لایک
    باسلام مطالعه کنید: موفق باشید و سربلند
  29. 1 لایک
    باسلام زمانی که خطای 500داشتید همیشه اولین نکته این باشه که برید فایل htacess رو چک کنید که آیا در هاستتون و در روت public_html موجود هست یا خیر. اگر موجود هست با چه نامی ؟ به این شکل htacess.txt یا به این شکل htacess. اگر تنظیمات سئوی جوملاتون همگی فعال هست میبایست نام فایل htacess. باشه(نقطه در ابتدا) و اگر تنظیمات سئو غیرفعال هستند میبایست فایلتون به شکل عتمومی خودش یعنی htacess.txt باشه. موفق باشید و سربلند
  30. 1 لایک
    باسلام اگر قالب یا سورس جوملا دستکاری نشده باشه و صد در صد همون چیزی باشه که سازنده ارائه کرده باشه(یعنی اصل /بی نقص و اورجینال باشه) این وجود احتمال خطاها در آپدیت مستقیم به حداقل میرسه. اما باز هم باید از فارسی ساز یا سازنده ی قالب جویا بشید این مسئله رو که تضمین میکنند(یعنی دستکاری کردند سورس اصلی رو یا خیر) ولی در کل بهترین راه آپدیت هسته جوملا ؛ آپدیت از طریق بسته های آپدیتی هست که جوملای جهانی بطور مجزا منتشر میکنه. هرگز از طریق آپدیتر جوملا آپدیت نکنید. هسته تون رو... موفق باشید و سربلند
  31. 1 لایک
    سلام واقعا قالب عالیه. اما یک سوال داشتم بنده سایتم الان قالبی با فریم ورک ورتکس داره و میخوام الان این قالب رو نصب کنم. چکار کنم که بدون دردسر این قالب رو مثل دمو نصب کنم؟ لطفا راهنمایی کنید بسیار این قالب رو دوست دارم
  32. 1 لایک
    باسلام خدمت شما قدیمیترین افزونه نظرات جوملا jComment هست. و در کارایی و امکانات هم بسیار کاربردی و ساده و سبک عمل میکنه. کومنتو هم افزونه بسیار خوبی هست اما به نسبت سنگینتره. اما اگر دنبال یه چیز ساده و جمع و جور میگردید جی کامنت مناسب ترین گزینه ست. موفق باشید و سربلند
  33. 1 لایک
    از افزونه زیر برای کنترل نمایش ماژول در صفحات مختلف میتونید استفاده کنید https://www.regularlabs.com/extensions/advancedmodulemanager
  34. 1 لایک
    افزونه Xmap نمی دونم ترجمه این افزونه در انجمن بود یا نه؟؟؟ من نسخه اصلی این افزونه رو در انجمن پیدا کردم ترجمه این افزونه توسط تیم ایران به روز به شما تقدیم می شود دانلود : [ATTACH]3580[/ATTACH]
  35. 1 لایک
    باسلام اگر افزونه اون جایی برای وارد کردن Api اختصاصی داره برید توی گوگل مپ یه API اختصاصی بگیرید و اگر هم نداره میبایست سورس افزونه تون رو باز کنید هرجایی که داره از اسکریپت مستقل گوگل خونده میشه اون رو به این شکل دربیارید <script src="http://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=FrvaSyDQbMlfhpMYN6L92khbhl0T4wRGQNnM9Z8"></script> در اصل این میشه FrvaSyDQbMlfhpMYN6L92khbhl0T4wRGQNnM9Z8 یک APIاختصاصی شما که از گوگل مپ گرفتید. اگر هم نتونستید اینکار رو انجام بدید سورستون اتچ کنید اینجا براتون اوکی میکنم. موفق باشید و سربلند
  36. 1 لایک
    درود برای یه همچین صورت مسئله ساده ای این روشی که شما در پیش گرفتید که پیچیده تر لط قبل میشه . !! دو پنل مدیریت کار رو براتون دشوار میکنه . الان به اون جوملا چه نیازی هست این وسط ؟ بیشتر توضیح بدید توصیه ای که میکنم اینه که از cms های فروشگاهی استفاده کنید مثل اپن کارت و پرستاشاپ و .. این cms ها امکانات یک فروشگاه قدرتمند رو به شما میدن ضمن اینکه امکانات پایه ای شبیه جوملا هم در اختیارتون میذارن . مثل سیستم عضو گیری و مدیریت مطالب و ..... به نظرم روی لوکال یه بار مثلا اپن کارت رو نصب کنید و تست کنید و از روش آزمون و خطا به نتیجه برسید که اگه به دردتون میخوره به اون سمت مهاجرت کنید ضمن اینکه همون کاری که میخواید انجام بدید و اسکریپت رو در ساب دامنه نصب کنید میتونید از همین cms های فروشگاهی در ساب دامنه استفاده کنید . حداقل فردا سایتتون خدایی نکرده به مشکل خورد اپن کارت یا پرستا شاپ رو 4 نفر کار کردن بتونن کمکتون کنن . در خصوص اسکریپت ها یه مقدار کار سخت میشه . و یک مورد دیگه اگه سایتتون از قبل با جوملا طراحی شده و زحمت زیادی براش کشیدید و الان براتون امکان تغییر هسته وجود نداره یه مقدار وقت بذارید و همون هیکا رو کار کنید . هیکا توی افزونه های جوملایی پیچیدگی کمتری داره و قابلیت های خوبی هم داره . تصمیم با شما موفق باشید
  37. 1 لایک
    کل پوشه ها و فایل های روت، میشه از پوشه های کش، لاگ و تمپ صرف نظر کرد ولی اگر حجم زیادی ندارند توصیه میشود همه فایل ها را لحاظ کنید. از دیتابیس سایت هم باید اکسپورت بگیرید .
  38. 1 لایک
    سایت رو غیر فعال کردید امکان بررسی نیست. خطای ۴۰۴ مربوط به مشکلات منوی پیشفرض سایت هست ، بررسی کنید به کجا وصله و مشکلی نداشته باشه. نکته. هر ۲۴ ساعت یکبار میتونید تاپیک رو آپ کنید . متشکرم.
  39. 1 لایک
    درود ساده ترین روش همان روش دستی هست که شما از پوشه اصلی که محتویات جوملاتون قرار داده یک فایل فشرده تهیه میکنید و از پایگاه داده هم خروجی میگیرید در روش بعدی که استفاده از آکیبا هست هم دقیقا همین کار رو بصورت خودکار انجام میده و از پایگاه داده هم بکاپ میگیره اینکه حجم فایل ها با پیشرفت پروژه شما افزایش پیدا میکنه تفاوتی در نحوه بکاپ گرفته شما نداره . چه بصورت دستی چه با استفاده از آکیبا بکاپ رو تهیه کنید حجم پکیج افزایش پیدا میکنه . اگه تسلط به روش دستی دارید نیازی به نصب افزونه اضافی مثل آکیبا نیست دیگه . موفق باشید
  40. 1 لایک
    نمیشه اینکارو کنید اگه فرمول پیچیده است باید کدنویسی اختصاصی بشه و فرم اختصاصی براش طراحی بشه
  41. 1 لایک
    نسخه جدید کامپوننت محبوب k2 یعنی 2.7.1 اخیرا منتشر شده بود که طبق روال نسخه های قبلی که با موفقیت کامل کار شمسی سازی تقویم کامپوننت را انجام داده بودیم اینبار هم در افزونه نویسی ارس جوملا نسخه نهایی این کامپوننت را کاملا شمسی سازی کردیم و برای استفاده دوستان عزیز برای دانلود قرار داده ایم. در نسخه جدید تغییرات و اصلاحات تقریبا زیادی صورت گرفته که لیست این تغییرات را در وبسایت رسمی شرکت سازنده k2 به این لینک میتونید مشاهده کنید. در لیست آپدیتهای انجام شده در نسخه 2.7.1 رفع مشکل امنیتی هم وجود دارد و یکی از مسایل امنیتی روی این نسخه رفع شده است لذا به دوستان عزیز توصیه میکنیم نسخه های قبلی را که استفاده میکنند به نسخه جدید ارتقا بدن برای دریافت نسخه نهایی و شمسی کامپوننت k2 به این لینک میتوانید مراجعه کنید.
  42. 1 لایک
    باسلام به مسیر زیر برید http://www.faridbike.ir/components/com_k2/css/k2.css فایل رو باز کنید و در خط 255 عبارت float:left; به float:right; تغییر بدید . همچنین این عبارت رو هم اضافی کنید : direction:rtl; موفق باشید و سربلند
  43. 1 لایک
    خود آرس فرم محاسبه گر خودش رو داره و فقط از چهار عمل اصلی پشتیبانی میکنه. باید همه محاسبات رو به چهار عمل اصلی، تبدیل و با پرانتز گذاری فرمول رو درست کنید
  44. 1 لایک
    باسلام تصور نمیکنم (ندیدم این مورد رو)چنین افزونه ای وجود داشته باشه.درصورت نیاز میبایست بصورت اختصاصی سفارش طراحی چنین پلاگینی رو بدید... این استایل رو نگاه کنید .تجاری هست میبایست خریداری بشه https://extensions.joomla.org/extensions/extension/search-a-indexing/tags-a-clouds/tag-transform/ موفق باشید و سربلند
  45. 1 لایک

    Version 1.0.0

    افزونه ای که امشب منتشر می کنیم بدون شک برای تمامی طراحان جوملایی و مدیران سایت ها کاربردی است. حتما بارها برای شما پیش آمده که بعد از نصب یک افزونه در سایتتان صدها مشکل برایتان پیش آمده یا سایتتان با صفحه سفید و مشکلات متعدد روبرو شده یا اینکه اشتباها پلاگینی را غیر فعال یا فعال کردید یا به کل حذف کردید و با مشکلات زیادی روبرو شدید.اما چاره اینکار چیست؟ شاید تا به امروز فکر میکردید تنها چاره گرفتن بکاپ قبل از تغییر است که این مورد درست ولی بسیار وقت گیر می باشد. اما با راهی که امشب به شما معرفی میکنیم می توانید با خیال راحت و بدون نگرانی از مشکل پیدا کردن سایتتان هرچیزی که خواستید روی آن نصب کنید یا هر تغییری که خواستید انجام دهید.

    20٬000 ریال

  46. 1 لایک

    Version 2.0.2

    افزونه تجاری RSForm Profile - Plugin -محصولی از شرکت VDM است که برای قرار دادن فرم های rsform pro در صفحه پروفایل جوملا مورد استفاده قرار می گیرد. همانطور که می دانید در امکانات پیشفرض جوملا برای پروفایل کاربران یک سری فیلدهای از پیش تعریف شده وجود دارد که تنها امکان نمایش یا عدم نمایش این فیلدها برای کابران سایت فراهم است و مدیران سایت نمی توانند فیلدهای سفارشی و جدیدی را برای پروفایل کاربران ایجاد و تعیین نمایند ، بنابراین با اتصال افزونه قدرتمند و بسیار محبوب آر اس فرم به قسمت پروفایل جوملا امکان ایجاد تعداد نامحدود و متنوعی از فیلدهای سفارشی برای پروفایل کاربران جوملا فراهم می شود. ویژگی ها: سازگار با جوملا 3 سازگار با آر اس فرم نسخه تجاری و حرفه ای کد باز بدون محدودیت نصب

    20٬000 ریال

  47. 1 لایک
    با سلام خدمت دوستان از اونجایی که تاپیکهایی زیادی در این مورد زده شده و خیلی از دوستان هنوز جواب نگرفتن امروز میخام آموزش بدم که چطور میشه بدون هیچ افزونه ای فیلم رو از آپارات مستقیم توی مطلب پخش کرد امیدوارم از این فیلم آموزشی لذت ببرید. دانلود از اپلود سنتر انجمن موید باشید.
  48. 1 لایک
    قالب شرکتی جوملا فارسی با نام themeorg کاری از گروه جوم شیپر که توسط مازندوب به صورت فارسی و rtl با فونت های زیبا و کارآمد ترجمه شده است آماده راه اندازی وب سایت شما با موضوع تجارت و بیزنس می باشد.موقعیت ها و ماژول های به کار گرفته شده در آنها به گونه ای می باشد که جهت نمایش محصولات شرکتی کاملا مناسب است.این قالب که به صورت بسته نصبی به همراه الحاقات و فایل لایه باز آن موجود می باشد بر روی آخرین نسخه سیستم عامل جوملا یعنی ۳٫۳ طراحی و بهینه سازی شده است. نمونه نمایشی : دانلود قالب به صورت بسته آسان نصب : http://dl.mazandweb.com/d/4268259/1240102282/themeorg.zip http://jupload.ir/uploads/joomlaforum.ir_14625155111.png
  49. 1 لایک
    هیکا دو نوع مشخصه داره. نوع اول چیزایی که به واسطه تغییر اونها، قیمت محصول تغییر میکنه. مثلا رم لپ تاپ، حافظه داخلی موبایل نوع دوم چیزایی که به واسطه اون، قیمت تغییر نمیکنه، مثل سایز و رنگ لباس. این نوع خصوصیت هارو به همراه گزینه هاش باید جدا تعریف کنید. بعد هنگام تعریف کالا، گزینه مناسب رو قرار بدید اینطوری در لیست مقایسه، این گزینه ها نمایش داده میشه.چیزی که شما دارید مینویسید توضیحات نوشتاری کالا هست که به این منظور نیست
  50. 1 لایک
    دانلود قالب حرفه ای شرکتی جوملا 2.5 و جوملا 3 رایگان Ju premart مروری بر ویژگی های کلیدی : سرعت بارگذاری قالب خوب قالب RTL و واکنشگرا جوملا 2.5 قالب جوملا 3.0 قالب جوملا 3.1 قالب برای ادامه توضیحات به ادامه مطلب مراجعه کنید هدر با کم رنگ شدن و یا تصاویر اسلاید بارگذاری میشود همه موقعیت ماژول به طور کامل تاشو 3 ستون قالب، 2 ستون پر سمت چپ، 2 ستون کامل راست، 1، ستون (بدنه اصلی) 30 موقعیت ماژول منو Suckerfish انتخاب رنگ برای تمام قسمت های قالب عرض الگو در انتخاب شما صفحه خطا سفارشی XHTML 1.0 انتقالی تمامی مرورگرها پشتیبانی میکنند Mozilla/Firefox/IE/Safari/Camino/Opera Friendly برای منوی بالا در پسوند - مدیریت ماژول برای منو شما به انتخاب منوی اصلی موقعیت وجود دارد و در گزینه های پیشرفته برای ماژول پسوند کلاس ارسال _menu flatmenu. اطمینان حاصل کنید که برای قرار دادن "نمایش گزینه های زیر منو = بله". برای این ماژول قرار داده است "عنوان نمایش =` مخفی " فایل های به روز شده در نسخه 1.0.2 می باشد اضافه کردن به مسیر، EN-GB.tpl_ju_premart.ini قالب مشاهده دمو قالب joomla 2.5 template دانلود قالب از سایت لینک مستقیم http://goo.gl/mWpSR7 دانلود قالب از آپلودسنتر انجمن http://jupload.ir/do.php?filename=joomlaforum.ir_13916114891.zip منبع: seonq | seo , web design ،طراحی سایت، طراحی وب، سئو و بهینه سازی سایت و انجمن جوملا ایران