راهبران

  1. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      12

    • تعداد ارسال ها

      232


  2. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      6

    • تعداد ارسال ها

      351


  3. امیر طالبی

    امیر طالبی

    مدیر کل


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      1

    • تعداد ارسال ها

      428


  4. sulduz

    sulduz

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      1

    • تعداد ارسال ها

      367



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 03/03/98 در تمام بخش ها

  1. 2 لایک
    خب میتونه چندتا دلیل داشته باشه این جدول دیتابیست وجود نداره این جدول دیتابیست خرابه این جدول دیتابیست خالیه کاربر مربوط به این دیتابیس مجوزهای کافی برای نوشتن/ خواندن نداره فایل configuration جوملا به یه دیتابیس دیگه متصله الان می تونید از phpMyAdmin به این دیتابیست دسترسی داشته باشید؟؟ اگه آره، این جدولت رو چک کن ببین مشکلش چیه. نمیدونم دقیقا این جدول برای چه افزونه ای هست، ولی احتمالا یه افزونه وبلاگ نویسی باشه، اگر جدولش وجود نداشت بایستی این افزونه رو دستی غیرفعال کنی و یا فولدرشو موقتا تغییر نام بدی ببینید بعدا چه مشکلی پیش میاره . برای بکاپ و ریکاوری از دیتابیس نباید به اون روش اقدام میکردید. آموزش : http://yon.ir/x6iL6
  2. 1 لایک
  3. 1 لایک
    سلام دقیقا چه باگی داره اونوقت ؟؟ اگه چیزی پیدا کردی میتونی گزارش بدی https://developer.joomla.org/joomlacode-archive/tracker-8103.html آموزش کامل چندزبانه کردن جوملا: http://yon.ir/nbbit آموزش روش های مختلف چندزبانه کردن جوملا: http://yon.ir/TPZld
  4. 1 لایک
    بسته زبان فارسی رو یکبار دیگه دانلود و نصب کنید احتمالا مشکلت برطرف بشه http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/21015/165135/fa-IR_joomla_lang_full_3.9.6v1.zip البته نصب از طریق وب هم میتونی بزنی و این لینک توش کپی و ایسنتال رو بزنی
  5. 1 لایک
    https://extensions.joomla.org/extension/template-assigner/
  6. 1 لایک
    سلام اگر تو سی پنل مشکل دارید از سمت هاست مشکله باید مدیرسرور چک کنه . اگر بک آپ برگدوندید مشکل خورده باید هاست و ریست کنن مجدد بارگذاری کنید
  7. 1 لایک
    سلام اول این مطلب رو مطالعه کن yon.ir/Z5Htc و ببین که مشکل از کدوم یکی از کش ها هست، چون جوملا چندین کش داره. در نهایت کش قالب سایتت رو هم از تنظیمات قالب چک کن احتمالا اگر از فریم ورک مثل هلیکس استفاده میکنید حتما بایستی اونجا هم کش چیزی فعال شده باشه. یا اینکه توی فایل htaccess
  8. 1 لایک
    سلام یه موردی رو تو کارهات متوجه شدم اینه که داری از بوت استراپ 4 در طراحی قالبت استفاده می کنی. به عنوان یکی که تجربه طراحی قالب جوملا با بوت استراپ 4 رو داره پیشنهاد می کنم این کار رو روی جوملا 3 انجام ندی و از نسخه 3 بوت استراپ برای طراحی قالب استفاده کنید. چرا که در بعضی سایت ها مخصوصا سایت های فروشگاهی که ذاتا از بوت استراپ 3 پشتیبانی می کنن با بوت استراپ 4 تداخل پیدا کنن. بنابراین قالبت رو با بوت استراپ 3 طراحی کن و صبر کن تا دی ماه که نسخه 4 جوملا منتشر شد اون وقت از بوت استراپ 4 استفاده کن.
  9. 1 لایک
    خب این کلاس تنها کاری که انجام میده، اینه که بیاد بگه max-width: 100% و height: auto ، حالا شما اگر میخاید تمام تگ های تصویر رسپانسیو بشن میتونی از استایل زیر استفاده کنی که البته پیشنهاد نمیشه. img { display: inline-block; height: auto; max-width: 100%; } تمام تصاویرتون کاملا رسپانسیو میشن. ولی خب پیشنهاد میکنم اگر این تصاویر از ادیتور استفاده میکنند، مستقیما اون کلاس رو بزارید توی تصاویرتون
  10. 1 لایک
    سلام نیازی نیست دونه دونه تصاویر رو از قالب مستقیما رسپانسیو کنی، میتونی یه کلاس بنویسی و به ماژول ها یا تصاویرت بدی تا رسپانسیو بشن. بعد برای اینکه بتونی راحت تر قالب بنویسی بهتره از فریم ورک ها استفاده کنی تا اینکه از صفر شروع کنی، البته مسلما عالیه که از صفر همه چی رو یاد بگیریم
  11. 1 لایک
    سلام مستندات کاملش رو میتونی از وبسایت Joomshaper مطالعه کنید. https://www.joomshaper.com/documentation/helix-framework/helixultimate#custom-code کافیه یه فایلی به نام custom.css توی فولدر استایل css بسازی و هر تغییراتی که لازم داری رو اونجا اعمال کنی، بعدش باید بدونی که هر تغییری توی این فایل انجام بدی کاملا بر روی قالب سایتت تاثیر گذاره و بر روی قالبت رونویسی میشه. توی بروزرسانی ها این فایل سرجاش میمونه و همراه قالبت به روز نمیشه ، برای همین تغییراتی که اعمال کردی عوض نمیشه. اون آپدیتی هم که احتمالا داری میبینی پلاگین فریم ورک هلیکس هست که پیش نیاز قالبه و بایستی به روز بشه، ضمنا سایتت رو همیشه به روز نگه دار، و قبل از هر بروزرسانی از سایت بکاپ بگیر...
  12. 1 لایک
    هلیکس خطا نمیده، ولی کدهای شما کامپایل میشن و هر کدی که توی SASS یا LESS نوشتی پاک میشه برای همینه که شما دسترسی ندارید توی المنت ها، شما بایستی یه فایل custom.css بسازید و تغییراتی که نیاز دارید رو اونجا بنویسید تا اینکه هنگام کامپایل فایل تغییرات شما حذف نشه، همینطور موقع بروزرسانی قالب به مشکل برنخوری، ضمنا بعد تغییرات کش سایت و مرورگر رو خالی کنید
  13. 1 لایک
    سلام بله هستش. راحت ترین راه استفاده از کلاس های سری -d. هست. فرمول کلی به این صورت هست: .d-{breakpoint}-{value} که breakpoint همون اندازه نمایشگر در سایز های SM و MD و LG و XL هست و value هم یکی از مقادیر صفت display شامل: none inline inline-block block table table-cell table-row flex inline-flex هست. برای مخفی کردن یک عنصر در سایز XS هم از d-none می تونی استفاده کنی. نحوه استفاده از این کلاس ها هم به این صورت هست که به عنوان مثال می خواید یک div در سایز موبایل یعنی XS مخفی و در سایز LG نمایش داده بشه. بنابراین اینطوری می نویسیش: <div class="d-none d-lg-block"> </div> توجه داشته باش وقتی از d-none استفاده می کنی دیگه لازم نیست برای تک تک brackpoint ها از کلاس های سری -d. استفاده کنی. وقتی کلاس d-none رو مینویسی عنصر div در تمام اندازه ها مخفی میشه و وقتی کلاس d-lg-block رو می نویسی به سایز های بعد از LG یعنی LG و XL هم اعمال میشه. ترکیب کلاس های -col با -d. خیلی کارت رو در نمایش محتوای سایت منعطف می کنه.
  14. 1 لایک
  15. 1 لایک
  16. 1 لایک
    سلام شما بایستی برای اینجور کارها وارد phpMyAdmin بشید و از SQL خروجی بگیرید تا بعدا بتونید درون ریزی کنید تا به مشکل بر نخورید. حالا که از زمپ نسخه پشتیبانی تهیه کردید، به مسیر زیر برید. Xampp > mysql > data لیستی از فولدرهایی باید داشته باشید ،مثل performance_schema ، mysql و sys که فولدرهای پیش فرض هستند، مابقی فولدرها، دیتابیس هایی هستند که شما ساختید. فایل های درون این پوشه ها دونه دونه جدول های دیتابیس به فرمت FRM و IBD هستند. از این فولدر باید بکاپ بگیرید، و به زمپ جدید منتقل کنید ببینید جواب میگیرید یا خیر، اگر جواب نگرفتید با جایگزین کردن دیتابیس بایستی اول جدول ها رو دوباره بسازی و این فایل ها رو جایگزین جدول های سابق بکنید.
  17. 1 لایک
    سلام فکر کنم CW News به کارت بیاد، با کمی ویرایش https://www.cwjoomla.com/extensions/cw-news
  18. 1 لایک
    سلام دقیقا همینطوره. کلاس های گرید سایت رو رسپانسیو می کنن. بقیه کلاس ها رنگ و لعاب سایت هستن که خود جوملا هندل می کنه
  19. 1 لایک
    رایگان که نداره ولی شاید از یه سری سایت های وطنی بتونی بخری
  20. 1 لایک
    ببخشید هر کاری که در انجمن آپلود نشد این رهم لینک دانلود MEGA