راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      40

    • تعداد ارسال ها

      5,028


  2. Mahboobe.Maleki

    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      8

    • تعداد ارسال ها

      2,072


  3. Masood Ashoori

    Masood Ashoori

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      8

    • تعداد ارسال ها

      4,292


  4. alirezazare

    alirezazare

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      6

    • تعداد ارسال ها

      1,340



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 04/02/96 در تمام بخش ها

  1. 5 لایک
    با سلام در بعضی از بسته های جوملا بعد از بروز رسانی آنها به نسخه 3.7 فایل زبان مدیریت فراخوان نشده و موجب بهم ریختگی در صفحه مدیریت می شود برای رفع این مشکل در محل نصب جوملا مسیر زیر را دنبال کنید libraries/joomla/language/language.php در خط 834 کدهای زیر را وارد کنید $contents = file_get_contents($filename); $contents = str_replace('_QQ_', '"\""', $contents); $strings = @parse_ini_string($contents); فایل را ذخیره و صفحه مدیریت را رفرش نمائید.
  2. 2 لایک
    سلام علیکم چیزی که مشخص و واضح هست. در سایت سازنده اگر دمو رو ملاحضه بفرمایید. هیچ مشکلی در این بخش وجود نداره http://demo.smartaddons.com/templates/joomla3/sj-hexagon/ پس یا بخاطر دستکاری شدن سورس هست که خب ترجیحا اگر سورستون تجاری و خریداری شده باشه این موارد بعید به نظر میرسه توش وجود داشته باشه. و مورد دوم روی سایتتون JCH نصب کردید. اونو غیرفعال کنید و این بخش رو تست کنید این افزونه عموما به دلیل پردازشهایی که بروی کتابخونه های مختلف بکار گرفته شده در قالب و افزونه ها انجام میده؛ بیشتر اوقات عملکردشون رو تحت تاثیر قرار میده. اون غیرفعال کنید و کش های مرورگر و جوملا رو کلاً حذف کنید. صفحه تون هم با CTRL+F5 رفرش کنید. نتیجه رو اعلام کنید موفق باشید و سربلند
  3. 2 لایک
    در کامپوننت k2 به مسیر زیر برید components/com_k2/templates/default/item.php و کد زیر رو پیدا کنید <?php echo JHTML::_('date', $this->item->created , JText::_('K2_DATE_FORMAT_LC2')); ?> بعد به شکل زیر تغییر بدید <?php echo JHTML::_('date', $this->item->created , 'Y-m-d'); ?>
  4. 2 لایک
    با سلام خدمت دوستان عزیز... احتراماً به اطلاع میرساند جوملای 3.7 قدرتمند با تغییرات هسته ای بسیار زیادی منتشر شد. جوملای 3.7 در چند سرفصل کلی مورد اصلاح و بهینه سازی و ارتقا صورت گرفته هست. به تفسیر بخشهای زیر اعم از: قابلیت مدیریت و افزودن فیلدهای سفارشی برای کامپوننت محتوای جوملا ساختار لینک بندی و مستقیم سازی لینکها و حذف لینک ها و شناسه های آیتمها در لینک (Router) قابلیت تعریف سیستم منوی مستقل برای بخش مدیریت سایت افزایش بهینه سازی در ایجاد و مدیریت زبان های اضافی در جوملا و ارتقا قابلیت چندزبانگی افزایش انتساب انواع سطوح دسترسی برای کاربران و ارتقاء ACL در هسته ی جوملا افزایش تجربه ی کاربری در مدیریت و بخشهای کاربری امکان ورود همزمان به مدیریت جوملا و بخش کاربری سایت ایجاد ماژول منوی مدیریت در بخش کاربری و مدیریت سایت بهینه سازی کامل ادیتور TinyMCE و بسیاری تغییرات دیگر در عملکرد هسته برای دانلود آخرین ورژن جوملای پایدار 3.7 از لینک زیر اقدام کنید: https://downloads.joomla.org/cms/joomla3/3-7-0/joomla_3-7-0-stable-full_package-zip?format=zip برای دانلود آخرین سورس های آپدیت به جوملای 3.7 از طریق لینک زیر اقدام کنید: https://downloads.joomla.org/cms/joomla3/3-7-0 برای دانلود آخرین بسته های فارسی ساز هسته ی جوملا بروی لینک زیر کلیک کنید: http://joomlacode.org/gf/project/jtranslation3_x/frs/?action=FrsReleaseBrowse&frs_package_id=6435 برای مشاهده دموی آنلاین آخرین ورژن جوملا بروی لینک زیر کلیک کنید: https://demo.joomla.org/ امیدوارم که به کار دوستان عزیز آمده باشد... با احترام حجت مردانه زاده
  5. 1 لایک
    باسلام با مگامنوی هلیکس هم میتونید به این سبک و سیاق ایجاد کنید اما به صورت آپشنال و دارای تنظیم خاصی که در فریم ورک وجود داشته و بصورت گزینه ای قابل فعالسازی یا ...کانفیگ باشه نیست. میبایست کمی به کدنویسی آشنایی داشته باشید و تغییراتی بتونید داخلش بدید. هم css و هم php مخصوصا!
  6. 1 لایک
    محتمل ترین تابعی که میبایست فعال باشه تابع GD روی سرور هست. میبایست هم فعال باشه و هم Run بشه روی سرور... موفق باشید و سربلند
  7. 1 لایک
    باسلام مجدد لینک زیر رو مطالعه کنید راهنمای کاملی برای کلیه ی بخشهای سیستم تهیه و تنظیم شده موفق و سربلند باشید
  8. 1 لایک
    با سلام دوست عزیز اونجا که ایمیل نمونه نوشته شده میتونید هر ایمیلی رو تعریف کنید چه ایمیلهای عمومی و چه ایمیل اختصاصی وبسایتتون رو... براینکه هم مقادیر فیلدهای فرمتون در ایمیل کاربر ارسال بشه میبایست اون فیلدها رو در بخش پیام ارسالی فرم تنظیم کنید. الان به دلیل این بصورت کدهای ثابت هستند چون این فیلدها جزو فیلدهای اولیه و پیشفرص آراس فرم هسند و وقتی فرمتون رو ساخته باشید می بایست نام های اون فیلدها رو بهش معرفی کنید.... موفق باشید و سربلند
  9. 1 لایک
    در تنظیمات فرم ، ایمیلی با آدرس youradminemail@email.com ثبت شده که به علت عدم وجود خارجی ایمیل ، خطا دریافت میکنید ، همه قسمت ها رو چک کنید
  10. 1 لایک
    باسلام بهترین حالت این هستش که چون دارید از نرم افزار وب سرور استفاده میکنید با همون نرم افزار آپدیتون رو انجام بدید. چرا که سورسهای کتاخونه ش آخرین ورژن php در ساختار وبمپتون وجود داره... پیشنهاد میکنم یک نرم افزار دیگه مثل زمپ را ورژن دیگری رو روی یکی دیگه از درایوهاتون نصب کنید... موفق باشید و سربلند
  11. 1 لایک
    سلام، در قالب ها و بسته های نصبی که خریداری می کنیم تعدادی افزونه وجود دارد: 1-آیا امکان استخراج آنها و استفاده مجدد از آنها در پروژه های دیگر وجود دادرد و چگونه؟ 2-آیا استخراج مذکور در بالا، قانونی و مجاز است؟ متشکرم
  12. 1 لایک
    سلام مجدد اگر میبنید همچنان خطا برقرار هست بله؛ تست کنید کلیه تیبل ها رو پاک کنید.و در نهایت اگر باز هم بعد از نصب با مشکلمواجه بودید ؛ احیانا سورسی که در حال نصبش هستید دارای مشکلاتی هست... موفق باشید و سربلند
  13. 1 لایک
    اگر جوملا رو با متد معرفی شده از طرف خود جوملا جهانی به ۳ ارتقا بدید ، مشکلی بابت سئو ندارید ، اما در مورد قالب و افزونه ها باید دستی اقدام کنید . با توجه به اهمیت موضوع سئو ، تچصیه می شود اینطور عمل کنید
  14. 1 لایک
    سلام خدمت همه شما دوستان عزیز حتما برای شما هم پیش اومده که بعد از انتقال یک سایت به سرور نیاز به تغییراتی در کدهای اون پیدا میکنید؛و برای تغییر کدها دو راه حل وجود داره: 1. کپی کدها به یک editor و تصحیح و نهایتا آپدیت مجدد فایل 2. استفاده از ادیتورهای کنترل پنل ها (سی پنل و دایرکت ادمین) که شاید خیلی editor های قوی نباشن در این آموزش نحوه ویرایش کدهای یک فایل بصورت آنلاین (موجود بروی یک سرور) مطرح شد؛یعنی از طریق نرم افزار Noetpad++ خیلی راحت کدها رو بصورت آنلاین ویرایش می کنید؛که مزایایی مانند syntax highlighting و کدنویسی استاندارد رو در بر خواهد داشت! جهت مشاهده ویدئو در آپارات کلیک کنید
  15. 1 لایک
    باعرض سلام خدمت کلیه دوستان عزیز در این ویدئو نحوه درج ویدئو آپارات در جوملا آموزش داده شده البته این آموزش قابل استفاده برای سایر شبکه های اشتراک گذاری ویدئو مثل یوتیوب یا vimo هم هست نکته ای که بایست عرض کنم این هست که مزایای زیادی داره درج ویدئوها در آپارات و نهایتا درج در وب سایت که از اونها میتونیم به موارد زیر اشاره کنیم: افزایش مستقیم سئو کاهش استفاده از پهنای باند وب سایت سرعت اجرای مناسب البته این کار بسیار ساده هست اما چون دیدم بعضی از دوستان با این موضوع مشکل داشتند این آموزش رو منتشر کردم امیدوارم مفید واقع بشه جهت نمایش و دانلود ویدئو (در آپارات) کلیک کنید! موفق باشید
  16. 1 لایک
    باسلام برای ایجاد سر تیتر و رو تیتر جناب صابر عزیز پلاگین کاربردی ای برای آن پیاده سازی کرده اند. این راهی که شما در پیش گرفتید راه حل صحیحی نیست به نظرم. چون اساس فیلدها و با چیزی که نیازمندش هستید متفاوته با ایشون در ارتباط باشید http://joomlaforum.ir/profile/1089-saber/ موفق باشید و سربلند
  17. 1 لایک
    با سلام به نظرم همه چیزش مشخص و واضح هستش نصبش کنید خودش بطور کامل پیاده سازی میشه با چند انجمن پیشفرض مابقی هم کار با پنل هست و فارسی هم که بطور کامل انجام شده و زبانش توی سابت اصلی موجوده دانلود و نصبش کنید با تمام این تفسیر آموزشهای زیر هم میتونه مفید باشه https://www.youtube.com/watch?v=m93v44lgseQ https://www.templatemonster.com/help/joomla-3-x-how-to-work-with-kunena-forum.html موقق باشید و سربلند
  18. 1 لایک
    باسلام لینک سایتتون رو بفرستید. چک کنیم.جوملای جهانی هم گزارشی از این مشکل ندیدم. من هم روی چندسایتی که به 3.7 آپدیت کردم با این مسئله مواجه نشدم.
  19. 1 لایک
    باسلام دو نکته رو خواستم بگم مورد اول اینکه بنده در پست اول اشتباه خوندم و تصور کردم شما فرم نوشتید و الان که دقت کردم دیدم فروم نوشتین و به همین خاطر ار اس فرم رو بهتون پیشنهاد کردم! (پوزش از این بابت) مورد دوم اینکه اگر انجمن سازی که مدنظرتون هستبخواهید در ساختار سایت جوملایی شما باشه؛ مواردی که مهندس صدیقی عزیز اعلام کردند به خودی خود قابلیت اتصال رو ندارند. اما میشه دیتابیس یوزرهای سایت جوملاییتون رو به این سیستم ها متصل کنید. اما سیستمی که اساساً در ساختار جوملا کار کنه. همون کیوننا هستش. موفق باشید و سربلند
  20. 1 لایک
    باسلام خدمت شما از چی دارید استفاده میکنید؟ مدیریت مطالبتون از هسته ی جوملاس یا افزونه هایی مثل k2 و ایزی بلاگ و....هست؟
  21. 1 لایک
    باسلام اگر همینجوری عددی وارد کرده باشین و عملیات ثبت و بروزرسانی فاکتور رو انجام نداده باشین خب طبیعیه که اصلا نباید اینجوری که میخواهید بشه اتفاق بیفته! صرفاً وارد کردن عدد مثلا 20و 30 و 100 و... ملاک نیست. بلکه میبایست ذخیره کنید عدد موردنظرتون رو...و صورتحسابتون رو آپدیت کنید.. موفق باشید و سربلند
  22. 1 لایک
    باسلام دوست عزیز در فرم ساز کاربرتون میبایست فرم رو ثبت کرده باشه و کدرهگیری رو دریافت کرده باشه تا بتونه مثلا توسط این ماژول آیتمش رو جستجو کنه.اما چیزی که شما مدنظرتون هست با فرم ساز قابل اجرا نیست بطور 100% بلکه میبایست از سیستم پیگیری استفاده کنید. افزونه ی پیشنهادی در این زمینه JB Tracking هست. توی این افزونه شما میتونید هر تعدادی از محصولاتتون رو که مایل هستید چه بصورت یک به یک و چه بصورت فایل اکسل در سیستم ایمپورت کنید و بعد کدهایی که مدنظرتون هستش رو در اختیار کاربرانتون قرار بدید. کاربر با درج و پیگیری اون کد براحتی میتونه اطلاعاتی که براش درنظر گرفتید تحت ساز و کاری در سایتتون رد بخش کاربری مشاهده کنه در صورت نیاز به سورس تجاری از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید موفق و سربلند باشید
  23. 1 لایک
    اگه منظورتون از آیکن ها، آیکن های مطلب مثل تعداد بازدید و نویسنده و غیره هست، علت تفاوت این دو منو اینه که در یکی از اونها از کامپوننت k2 استفاده کردید و در دیگری خیر و این تنظیمات مربوط به k2 هست و شما در منوی فروشگاه از این کامپوننت من ندیدم استفاده کنید.مشکل مهمی نیست و راحت میتونید حلش کنید اگر من درست مطلب رو متوجه شده باشم.
  24. 1 لایک
    سلام.برای راه اندازی ادوب کانکت شما لازمه که بتونید یک سرور ویندوزی داشته باشید و روی اون راه اندازی کنید.رم 2 الی 4 گیگ و سی پی یو هم من دو هسته از 2.4 سرور رو دادم و داره کار میکنه.البته تعداد افراد آنلاین همزمان بره بالا بیشتر میخاد.هم رم و هم سی پی یو... کاربرها باید مرورگرشون فلش پلیر داشته باشه و اگه بخان با اندروید ببینن یک مشکلاتی مثل نصب اپلیکیشن مربوطه ممکنه شامل حالشون بشه... 3 اینکه کدوم گزینه خوب هست یا نه بستگی به تصمیم خودتون داره.من خودم راه انداختم و برای من این نیاز بود اما ممکنه شما کمتر بخاید دردسر بکشید و از آماده استفاده کنید.البته این هزینه یکم به نظرم زیاد هست. اگه دوستانتون هم داشته باشن میتونید بهشون بگید بخشی رو در اختیار استفاده شما قرار بدن.ضمنا ادوب کانکت افزونه مرتبط با جوملا هنوز نداره...به همین دلیل شاید بهترین راه ممکن برای استفاده ازش ، ایجاد منوی iframe جوملا باشه...این کلیات صحبت هایی بود که به ذهنم میرسید...بازم سوالی بود بپرسید...فکر نمیکنم تو زمینه آموزش مجازی این مدلی، سوالی رو نتونم بهتون پاسخ بدم.
  25. 1 لایک
    یه بار بسته ی کامل جوملا رو روی فایلهاتون آپلود و اکسترکت کنید بعد ابتدا پوشه installation رو حذف کنید و سایت رو مجدد چک کنید
  26. 1 لایک
    باسلام بعد از آپدیت کش های جوملا رو کشهای سیستم رو حذف کردید؟ از تنظیمات جوملا کلیه کش ها رو حذف و بعد پاکسازی کنید. دیتابیس رو از طریق بخش مدیریت افزونه ها>نصب/حذف> دیتابیس> فیکس کنید. تا ساختار جداول هم آپدیت بشه. مرور رو هم کش هاش رو پاک کنید و با CRTL+F5 رفرش کنید. با یک مرورگر دیگه هم تست کنید. موفق باشید وسربلند
  27. 1 لایک
    من ارور هایی داشتم تو قسمت مدیریت بعد از این اتفاق رفتم فایل اپدیت جوملا ۳.۷ رو گرفتم و از قسمت بروزرسانی تو جوملا فایل رو اپلود کردم و مشکل قسمت مدیریت حل شد اما افزونه هام چون تطابق نداشتن با این نسخه بک آپ رو استفاده کردم که مال هفت روز پیش بود
  28. 1 لایک
    پوشه ادمین و پوشه زبان برید Adinistrator/languages فایل اصلی رو بازکنید en-GB fa-IR
  29. 1 لایک
    باسلام ادیت کردن فایلهای css گانتری اگر جندان باهاش آشنا نباشید کمی اذیت کننده هست. از طریق تظنیمات گزینه Less رو هم غیرفعال کنید تا بتونید مسیرها رو زودتر پیداکنید و بعد از اینکه کارتون تموم شد میتونید فعالش کنید. پسندیدم شدنش میشه اما خب چون این فریم ورک از لس پشتیبانی میکنه وقتی شما صرفاً برید فایل template.css رو اصلاح کنید یه تغییری که بدید کلاً همه چیز برمیگرده به حالت اول. فایل custom رو داخل پوشه css همونجایی که template.css هست ایجاد کنید. ضمنا لینک های زیر رو مطالعه بفرمایین: http://docs.gantry.org/gantry4/tutorials/adding-a-custom-stylesheet youtube.com/watch?v=vC3wLmZ6x20 youtube.com/watch?v=IXnlVl0z6z0 موفق باشید و سربلند
  30. 1 لایک
    گانتری ورژن ۴ و ۵ داره ، ببینید سایتتون کدوم ورژن هست ، در داکیومنت این فریم ورک ، آموزش اضافه کردن custom.css داده شده ، داخل این فایل میتونید به راحتی دستورات خودتون رو اضافه کنید .
  31. 1 لایک
    مشکلتون رو بفرمایید ؟ لزوما همه قالب ها و فریم ورک ها مانند هم نیستند . آدرس سایتتون رو هم در سوالتون ذکر کنید
  32. 1 لایک
    سلام. برای این کار افزونه های متنوعی هست که میتونه کمکتون کنه. سرچ کنید به نتیجه میرسید
  33. 1 لایک
    سلام اینو به قالبت اضافه کن .menu-block .gf-menu .dropdown li.active > .item .menu-item-bg { color: #000; }
  34. 1 لایک
    باید منتظر باشید تا نسحه مناسب 3.7 افزونه فایروال منتشر بشه . ساختار های قسمت های جوملا تغییر کرده که امکان اسکن آن با این نسخه شما نیست .
  35. 1 لایک
    سلام علیکم خدمت شما اینکه ورژن هاست پایین هست میبایست هاستتون بگید و درخواست کنید که برای اجرای بهینه ی سیستمتون ورژن فعلی php رو ارتقا بدند. چون راهی برای این موضوع نیست. طبیعتاً ماژولهای خاص و دارای کتابخونه ی سنگین هم به دلیل اینکه این ورژن از جوملا به روزگذشته منتشر شده یه چند روزی رو میبایست صبرکنید تا توسعه دهندگان و سازندگان اون ماژول ها نسخه هماهنگ و متناسب با جوملای 3.7 رو ارائه بدند. حالا مشکلاتشون رو بگید شاید بتونیم راهنمایی کنیم موفق و سربلند باشید
  36. 1 لایک
    wamp server وب سرور مناسبی برای راه اندازی لوکال سرور روی PC هاست و کاربری ساده ای هم داره. همیشه در کار با وب سرورهای لوکال، مشکلات تکراری و خسته کننده ای مثل اشغال شدن پورت 80، آفلاین شدن mysql، ران نشدن php و ... دیگه ای روی میده که اکثرا به سادگی قابل رفع هستن و اطلاعات لوکال هاست هم از بین نمیرن. در این تاپیک قصد دارم این مشکلات شایع رو بررسی کنم و راه حل های اونا رو براتون بذارم. لطفا اگه سوال یا آموزشی دارید همین جا و با درج عنوان جداگانه بپرسید.
  37. 1 لایک
    جوملاتون رو به آخرین ورژن آپدیت کنید. و بعد تست کنید. اگر از مدیریت جوملا نتونستید فعالش کنید به phpmyadmin برید و از اونجا جدول _extensions رو پیدا کنید. اونجا دنبال پلاگین captcha باشید . اگر غیرفعال باشه در فیلد published مقدار"0" رو داره و برای فعالسازیش کافیه مقدار "1" رو بهش بدید. اینجوری میتونید توی مدیریت بیاد و تنظیماتش رو براش وارد کنید. منظور کلید خصوصی و عمومی گوگل برای اتصال به وب سرویس کپچای گوگل هست. موفق باشید و سربلند
  38. 1 لایک
    باسلام الان کلا بالای سایتتون خطای پلاگین Captcha یا تنظیم نشده یا پیدا نشده است. لطفا با مدیر ارشد سایت تماس بگیرید داده میشه.حذفش کردید کپچا رو ؟ که جوملاتون نمیتونه پیداش کنه؟
  39. 1 لایک
    باسلام اساساً خودِ ویرتومارت این قابلیت رو بطور هسته ای داخلش کدنویسی شده نیست و اگر چنین موردی مدنظرتون باشه باید بصورت دستی در سورس دستکاری کنید. روشهای زیر رو تست کنید http://stackoverflow.com/questions/32785533/virtuemart-3-0-10-disable-double-confirmation-on-checkout https://www.templatemonster.com/help/virtuemart-3-x-how-to-disable-shipping.html#gref اما اگر بخواهید سیستمتون رو تغییر بدید هیکاشاپ کلاً یه Mode داره که میتونید بواسطه ی اون فروشگاهتون رو به حالت فروش مجازی تنظیم کنید و همچنین میتونید مراحل فروشتون رو خودتون ایجاد و ترتیبشون رو هم عوض کنید و از همه مهمتر بتونید در یک مرحله قرار بدید. افزونه Media Store هم افزونه بسیار خوب و مناسبی برای فروش فایلهای مجازی است... موفق باشید و سربلند
  40. 1 لایک
    باسلام خدمت شما اگر واقعا به دنبال یک هاست یا وی پی اس و. یا هر چیز دیگری ؛ با نام خوب و مناسب و استاندارد هستید ؛ میشه گفت که تعرفه ها عموماً یکسان و با تفاوت بسیار جزئی ای هست. دقت کنید که اصلا کاری به اون سایتهایی نداریم که قیمت های بی معنی و بسیار بسیار پایینتر از عرف میدن و بعد میگن اون شرکتهایی که سرویس استاندارد و با قیمت معقول دارن ارائه میدن, پول الکی میگیرن و دزد هستند! در واقع به نظر من اینایی که دارن ارزون فروشی میکنن و چون اصلا هیچ پیش زمینه ای براش ندارن و هیچ پشتیبانی و رفع مشکلات در زمان بروز مشکل برای سرویسشون ارائه نمیدن , به معنی کامل دارن به شما ضرر میرسونن. وگرنه اونی که پولشو گرفته عموماً(اینم نه همیشه) سرویسش رو هم خوب میده. با تمام این تفاسیر پیشنهاد میکنم توی webhostingtalk.ir رو بررسی کنید اونجا بهتر و بیشتر به نتیجه میرسید. موفق باشید و سربلند
  41. 1 لایک
    خوب روشی برای اینکار وجود داره که گفتم اینجا بنویسم شاید به کار کس دیگری هم بیاد. جوملا از بوت استرپ استفاده میکنه و میشه به راحتی با کد های بوت استرپ اینکار رو انجام دارد. صفحه رو دوازده قسمت در نظر بگیرید. col-sm-1 یعنی ستون با اندازه 1/12 صفحه و col-sm-4 یعنی 1/4 صفحه. روش استفاده اینکه وارد قسمت کد نویسی ادیتور میشین. Toggle editor بعد کد زیر رو در قسمتی که میخواهید ستون ها رو اضافه کنید قرار میدین. فرض کنید میخواهیم سه ستون داشته باشیم به اندازه مساوی <div class="row"> <div class="col-sm-4">مطلب یا عکس یا جدول در ستون اول </div> <div class="col-sm-4">مطلب یا عکس یا جدول در ستون دوم </div> <div class="col-sm-4">مطلب یا عکس یا جدول در ستون سوم </div> </div> وقتی توی موبایل باز میکنید ستون ها میاد زیر هم ولی به هم میچسبه. برای جلوگیری از اینکار میتونین یه مارجین هم بدین. <div class="row"> <div class="col-sm-4" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون اول </div> <div class="col-sm-4" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون دوم </div> <div class="col-sm-4" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون سوم </div> </div> مطابق با ستون و سلیقه خودتون میتونین دو تا مثلا col-sm-1 بدون مطلب دو طرف بزارین و سایز ستون های وسطی رو کمتر کنین که ستون ها وسط باشه. <div class="row"> <div class="col-sm-1" style="margin-top: 8px;"> </div> <div class="col-sm-3" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون اول </div> <div class="col-sm-4" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون دوم </div> <div class="col-sm-3" style="margin-top: 8px;"> مطلب یا عکس یا جدول در ستون سوم </div> <div class="col-sm-1" style="margin-top: 8px;"> </div> </div> این کد ها رو عینا بدون تغییر وارد و سیو کنید میتونین در سایت ببینید چه شکل و شمایلی داره و بعد با سلیقه خودتون ادیت کنید.
  42. 1 لایک
    3 سال سابقه کار با جوملا و فتوشاپ (البته فتوشاپ تسلطم یه کم، کمه)، آماده همکاری بصورت دورکاری در زمینه: طراحی انواع سایت با جوملا (و سایر CMS ها) ترجمه افزونه جوملا طراحی و فارسی سازی قالب
  43. 1 لایک

    Version 1.0.0

    ماژول فارسی سازی شده شمارش معکوس (OT Event Countdown) توسط این ماژول میتوانید در هر قسمت سایت شمارنده ای برای شماره معکوس اتمام پروژه،زمان اجرا و ... استفاده نمایید دموی انگلیسی محصول: دموی انگلیسی

    20٬000 ریال

  44. 1 لایک
    سلام یه ماژول میخوام شبیه به تصویری که در زیر میبینید. یعنی متن رو بندازه روی تصویر و اونو در صفحه اول نشون بده. در واقع یه چیزی مثل global news ولی متن رو بندازه روی صفحه [ATTACH]9233[/ATTACH] ممنون.
  45. 1 لایک
    این خطایی بود که امروز خودم بهش برخورد کردم به این صورت که ومپ آیکونش سبز بود و لوکال هاست هم بالا میومد ولی وقتی میخواستم وارد localhost/phpmyadmin بشم، پیغام خطای زیر رو دریافت می کردم: “Forbidden You don't have permission to access /phpmyadmin/ on this server.” رفع پیغام خطا: به C:\wamp\alias برید و فایل phpmyadmin.conf رو با یه ادیتور باز کنید. این خطوط رو پیدا کنید: <Directory "c:/wamp/apps/phpmyadmin3.5.1/"> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride all Order Deny,Allow Deny from all Allow from 127.0.0.1 </Directory> و همه رو انتخاب و حذف کنید و بجاش خطوط زیر رو قرار بدید: <Directory "c:/wamp/apps/phpmyadmin3.5.1/"> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride all Order Allow,Deny Allow from all </Directory> در واقع Deny from all رو حذفش کردیم کلا!
  46. 1 لایک
    برید به c:\wamp\alias\phpmyadmin.conf و فایل رو با یه ادیتور متنی باز کنید (مثل نوت پد) Directory "c:/wamp/apps/phpmyadmin3.4.5/"> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride all Order Deny,Allow Deny from all Allow from 127.0.0.1 </Directory> این کد بالا رو ببینید باید گزینه ی Deny from all تغییر پیدا کنه. میشه مثل زیر: <Directory "c:/wamp/apps/phpmyadmin3.4.5/"> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride all Order Deny,Allow Allow from all </Directory> حالا ومپ رو یه بار ری استارت کنید (اگه با ری استارت حل نشد، یه بار ازش خارج بشید و دوباره بازش کنید)
  47. 1 لایک
    شما نباید هر چی توی www ای که بکاپ گرفتید replace کنید تو ومپ جدید که. فقط فولدرها این پیغام خطای شما مال اینه که فایل index.php پیش فرضی که توی روت ومپ هست (wamp/www) با قدیمی جایگزین شده برای رفع مشکل دوباره به روش های گفته شده این ومپ جدیده رو حذفش کنید و دوباره نصب کنید. وقتی تست کردید و لوکال هاست بدون مشکل اومد بالا، حالا دقت کنید فقط پوشه های سایت ها تون رو کپی کنید توی روت نه فایل های بیرونش رو
  48. 1 لایک
    در wampserver نسخه های جدید مشکل بالا نیامدن localhost و phpmyadmin وجود داره که ارور 403 مشاهده می شود که برای از بین برد باید تغییرات زیر در فایل های wamp اعمال بشوند برای ازبین بردن ارور local host : شما باید در فایل httpd.conf تغیرات زیر رو انجام بدین # onlineoffline tag - don't remove Order Deny,Allow Deny from all Allow from 127.0.0.1 Change them to to # onlineoffline tag - don't remove Order Deny,Allow Allow from all Allow from 127.0.0.1 برای رفع ارور phpmyadmin : ّرای رفع این مشکل شما باید به محل نصب wamp برین برای مثل درایو c ،خب مسیر زیر را دنبال کنید C:\wamp\alias و phpmyadmin.php را اجرا کنید و کد جیر رو تغییر بدین Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride all Order Deny,Allow Deny from all Allow from 127.0.0.1 تبدیل شود به کد زیر : Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride all Order Deny,Allow Allow from all Allow from 127.0.0.1
  49. 1 لایک
    خطا مربوط به این ddl زمانی رخ میده که شما visual studio رو نصب نکرده باشید ، موقع نصب ویندوز فایل کپی نشده باشه و ... برای رفع این خطا که در ورژن های 5.3 و 5.4 رخ میده شما باید فایل زیر رو دانلود و در آدرس های زیر کپی کنید : C:\Windows\System (Windows 95/98/Me) C:\WINNT\System32 (Windows NT/2000) C:\Windows\System32 (Windows XP, Vista, 7). و سپس سیستم رو یکبار Restart کنید
  50. 1 لایک
    یکی دیگه از علل زرد شدن آیکون wamp، متوقف بودن سرویس mysql هست. در این حالت localhost بالا میاد ولی اگه روی یک سایت کلیک کنید پیغام زیر رو دریافت می کنید: (پورت 80 در اختیار Apache هست و مشکلی هم در اجرای PHP نیست. با کلیک کردن روی mysql/service/start هم my sql اجرا نمی شود . روش دیگه برای فهمیدن مشکل mysql، اینه که به مسیر به Control Panel/Administrative tools/Services برید و در پنجره ی Services، وضعیت سرویس wampmysql رو چک کنید. ) Database connection error (2): Could not connect to MySQL. برای فهمیدن علت مشکل، روی آیکون برنامه کلیک کرده و به mysql برید . در اونجا روی MySQL Log کلی کنید تا پنجره ی log باز بشه. داخل فایل دنبال یکی از خطوط خطای زیر بگردید: 111008 16:11:10 [Note] Plugin 'FEDERATED' is disabled. 111008 16:11:10 InnoDB: The InnoDB memory heap is disabled 111008 16:11:10 InnoDB: Mutexes and rw_locks use Windows interlocked functions 111008 16:11:12 [ERROR] Can't start server: Bind on TCP/IP port: No such file or directory 111008 16:11:12 [ERROR] Do you already have another mysqld server running on port: 3306 ? 111008 16:11:12 [ERROR] Aborting 111008 16:11:13 InnoDB: Starting shutdown... 111008 16:11:13 InnoDB: Shutdown completed; log sequence number 1595675 111008 16:11:13 [Note] wampmysqld: Shutdown complete وجود این خطاها به معنی اینه که برنامه ی دیگه ای پورت 3306 رو اشغال کرده و mysql نمیتونه ازش استفاده کنه. برای حل مشکل، چندتا راه هست. اولین کار متوقف کردن برنامه ای هست که داره از پورت 3306 استفاده میکنه. (و اگه مشکل حل نشد یه بار حذف و نصب برنامه به روش پست قبلی) یه راه دیگه تغییر دادن پورتی هست که mysql داره استفاده میکنه یعنی تغییر پورت 3306 به یه پورت دیگه. برای این کار در درایوC خودتون دنبال فایل my.ini بگردید (تنظیمات mysql داخل این فایله و معمولا در مسیر C:\wamp\bin\mysql\mysql5.5.20 هست و راه ساده تر کلیک روی آیکون برنامه و رفتن به Mysql هست) بعد فایل رو با یک ویرایشگر متنی مثل notepad باز کنید. عبارت # The MySQL server رو جستجو کنید. # The MySQL server [wampmysqld] port = 3306 # # [mysqld] port=3306 اینجا پورت 3306 معرفی شده. هر دو جا رو به مثلا 3307 تغییر بدید. بعد از انجام این کار سرویس Mysql رو بصورت دستی از Control Panel/Administrative Tools/services ری استارت کنید. حالا روی آیکون Wamp کلیک کنید و گزینه ی restart all services رو کلیک کنید. امیدوارم مشکل حل شده باشه.