راهبران

  1. p30template

    p30template

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      7

    • تعداد ارسال ها

      177


  2. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      5

    • تعداد ارسال ها

      5,677


  3. امیر طالبی

    امیر طالبی

    مدیر کل


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      4

    • تعداد ارسال ها

      400


  4. levelup

    levelup

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      3

    • تعداد ارسال ها

      131



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 24/06/97 در تمام بخش ها

  1. 2 لایک
    سلام ازشون بخواید بک آپ برگردونن به زمانیکه مشکل نداشت / ممکن جداولتون مشکل پیدا کرده براساس تغییراتی که میگید انجام دادن
  2. 2 لایک
    سلام بک آپ گیری فول هاست ، از تمام اطلاعات شما مثل فایلها و ساب دامنه ها و تمام دیتابیس ها و ایمیل ها بک آپ میگیره بک آپ گیری اکیبا فقط از سایتی که بروی آن نصب شده فایلها و دیتابیس مرتبطش را بک آپ میگیره
  3. 1 لایک
    با سلام به چه صورت منتقل کردید به هاست ؟ با اکیبا بک آپ یا به صورت دستی فایلها و دیتابیس را منتقل کردید ؟ اگر به صورت دستی منتقل کردید احتمالا دیتابیس را اشتباه منتقل کردید ، فایل کانفیگ جوملا را چک کنید نام دیتابیس چی هست و مجدد منتقل کنید تغییر از طریق دیتابیس باید به صورت رمزنگاری باشد آموزش زیر را مطالعه کنید : https://www.p30template.com/learning-department/forgot-joomla-administrator-password مطمئنن اگر اطلاعات انجام یک موضوع را نداشته باشید کار با آن سخت خواهد بود و این موضوع به جوملا خلاصه نمیشود .
  4. 1 لایک
    با سلام برای جومشاپینگ افزونه مشخص و اختصاصی ای وجود نداره اما از راهکارهای دیگری میشه این کار رو انجام داد. اونم خروجی گرفتن بصورت csv و ایمورت به ووکامرس هست. https://www.shopping-cart-migration.com/possible-shopping-cart-migrations/37599-joomshopping-to-woocommerce-migration https://www.shopping-cart-migration.com/shopping-cart-migration-options/556568-csv-file-to-woocommerce-migration بررسی بفرمایید موفق باشید و سربلند
  5. 1 لایک
    باسلام اگر با وارد کردن اطلاعات صحیح مدیریت به پنل نمیتونید وارد بشید به خاطر این هستش که به دلیلی ؛ سطوح دسترسی در تیبل usergroupmap جوملاتون تغییر پیدا کرده .که میبایست این مورد بررسی و اصلاح بشه. اگر نسخه بکاپ سالمی دارید میتونید اون رو ریکاوری کنید در غیراینصورت میبایست همین مسئله با اصلاحاتی که در دیتابیس میبایست صورت بگیره؛ برطرف بشه موفق باشید و سربلند
  6. 1 لایک
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی وقتی از web developer برای پیدا کردن کدها استفاده می کنم، آدرس کدهای مربوط به فایل css رو با نام فایل و شماره خط دقیق نشون میده. اما ظاهرا برای کدهای مربوط به فایل php اینطور نیست! یا من نمیتونم پیدا کنم؟ به عنوان مثال وقتی میخوام فیلدهای یک مطلب رو از بالای مطلب به پایین انتقال بدم، آدرس کد مربوطه رو اونطور که web developer نشون میده، نمیتونم از هیچ فایلی پیدا کنم. یعنی web developer ظاهرا کدهای چند فایل رو ترکیبی نشون میده. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. (البته سوال اصلی این هست که چطور میشه مثل css، برای php هم آدرس فایل و شماره خط دقیق بدست آورد) با تشکر قبلی
  7. 1 لایک
    سلام اگر بخواین می تونم براتون بنویسم در صورت تمایل پیام خصوصی بدین
  8. 1 لایک
    با سلام و خسته نباشید سوال من اینه که میشه موقع ثبت نام بجای ایمیل، شماره موبایل وارد بشه و یک کد فعال سازی برای ثبت نام کننده ارسال و پس از وارد کردن کد، مرحله ثبت نام تکمیل بشه دقیقا مثل عضویت تلگرام آیا افزونه ای برای این کار وجود داره ؟
  9. 1 لایک
    سلام معمولا کدهای مربوط به چت آنلاین در بین <head> قرار می گیره . بهتره به داکیومنت سایتی که پشتیبانی انلاین ارائه می کنه مراجعه کنی
  10. 1 لایک
    با سلام فول بک آپ اگر از طریق هاست تهیه کردید ، مراحل نصب ندارد 1 - ابتدا فایلهای داخل پوشه Home را در پوشه پروژه خودتون بریزید 2 - یک دیتابیس ایجاد کنید و دیتابیس را از فول بک اپ داخل این دیتابیس ایمپورت کنید 3 - فایل کانفیگ جوملا را باز کنید و نام دیتابیس و رمز و نام کاربری دیتابیس که ساختید را تغییر بدید و ذخیره کنید
  11. 1 لایک
    با سلام این افزونه گزینه ی بسیار خوبی هست که امکانات زیادی رو شامل میشه اعم از بازدید روز/هفته/ماه/سال/مجموع/سیستم عامل کاربر/نمایش ساعت/ای پی و.... https://coalaweb.com/extensions/joomla-extensions/coalaweb-traffic موفق باشید و سربلند
  12. 1 لایک
    با سلام من نیاز به ماژول بازدیدکننده دارم که در صفحه اصلی قرار بدم که در آن بازدید روز ماه سال نمایش بده لطفا منو راهنمایی کنید
  13. 1 لایک
    سلام من میخوام وارد بحث طراحی ui/ux بشم. راهنمایی میخواستم از کسایی که توی این بحث هستن. این که از کجا شروع کنم. چه چیزایی یاد بگیرم. چه ابزار ها و نرم افزار هایی استفاده کنم و هرچیزی که واسه این بحث نیازه. ممنون
  14. 1 لایک
    با عرض سلام و اجازه از استاد محترم جناب آقای مهندس حجت مردانه زاده، من مدتی است از یک سایت برای طراحی UI/UX استفاده می کنم که البته بررسی و چک کردن آن توسط استاد و نظر ایشان می تواند بسیار مفید باشد. در زیر لینک را تقدیم می کنم: http://upskill1.manipalprolearn.com/certificate-program-in-user-experience-and-interface-design?utm_source=Vinaamtechtext-bra&utm_campaign=NR_IA&utm_medium=Textmailer متشکرم
  15. 1 لایک
    با سلام من سایتم با آدرس www.micronic-co.com را دو سال پیش آپلود کردم و تا یک ماه پیش مشکلی نداشت اما یک ماه پیش پارس دیتا تغییراتی در کنترل پنل ایجاد کرد که سایت بسته شد پشتیبانی سایت می گوید خطا مربوط به کم بودن یک جدول در سایت است اما من وقتی کل دیتابیسم را پاک کردم باز هم پیام خطا همین بود. جدول ueum3_viewlevels را جداگانه دانلود کردم و در دیتابیس گذاشتم اما پیام زیر نوشت: -- -- Table structure for table ueum3_viewlevels -- -- Creation: Jan 07, 2015 at 08:30 PM -- DROP TABLE IF EXISTS ueum3_viewlevels;# MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). CREATE TABLE IF NOT EXISTS ueum3_viewlevels ( id int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT COMMENT 'Primary Key', title varchar(100) NOT NULL DEFAULT '', ordering int(11) NOT NULL DEFAULT '0', rules varchar(5120) NOT NULL COMMENT 'JSON encoded access control.', PRIMARY KEY (id), UNIQUE KEY idx_assetgroup_title_lookup (title) ) ENGINE=InnoDB AUTO_INCREMENT=5 ;# MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). -- -- Dumping data for table ueum3_viewlevels -- INSERT INTO ueum3_viewlevels (id, title, ordering, rules) VALUES (1, 'Public', 0, '[1]'), (2, 'Registered', 1, '[6,2,8]'), (3, 'Special', 2, '[[...]
  16. 1 لایک
    هاست شما باید اتوماتیک بک آپ گیری داشته باشن ازشون سوال کنید این موضوع را اگر ندارن پیشنهاد میکنم حتما هاستتونو تغییر بدید از شرکتهایی تهیه کنید که بک آپ گیری دوره ای اتوماتیک دارن . اگر دیتابیس شما آسیب دیده باشه و بک آپ نداشته باشید به مشکل بر میخورید . کل سایتو بیارید روی لوکال هاست راه اندازی کنید جداولی که مشکل داره از یک جوملا خام بارگذاری کنید ببینید مشکل رفع میشه یا نه این موضوع ریسک از بین رفع اطلاعات شما را داره
  17. 1 لایک
    سلام می تونید تو خصوصی دسترسی بدین بررسی کنم؟
  18. 1 لایک
    سلام برو به این لینک توضیح داده که چطور کدی رو در بین تگ head قرار بدی http://docs.gantry.org/gantry5/configure/page-settings
  19. 1 لایک
    اول باید ابزار مربوطه را نصب کنید بعد اکسترکت ، این مطلب را بخوانید : https://www.tecmint.com/how-to-open-extract-and-create-rar-files-in-linux/ برای نسخه های دبیان و اوبونتو هست
  20. 1 لایک
    هاست را میتونید به پشتیبانی هاست بگید ریست کنن اما با اینکار کل اطلاعات شما پاک میشه بله باید دیتابیس بسازید و مراحل نصب را پیش برید یک آموزش بروی سایت داریم برای نصب بسته نصبی بروی هاست سی پنل. https://www.p30template.com/learning-department/how-to-make-a-website
  21. 1 لایک
    بله / بعد از نصب قالب جدا باید تنظیمات و چیدمان ها را دستی انجام بدید
  22. 1 لایک
    با سلام اگر منظور شما این است که بسته نصبی جدید را روی سایت فعال نصب کنید و قالب سایت شما تغییر کند ، امکان پذیر نیست . بروی سایت فعال فقط میتونید قالب جداگانه نصب کنید ، بسته نصبی برای سایت های تازه تاسیس هست
  23. 1 لایک
    راه حل بدست آمده جهت حل مشکل رو پیدا کردم امیدوارم مابقی دوستان هم بتونن استفاده کنن: برای حل این مشکل ابتدا به phpmyadmin بروید و تیبل ماژول _modules را پیدا کنید و داخل این تیبل گزینه mod_vmmenu را سرچ کنید و از قسمت published مقدار 1 را به 0 تغییر دهید موفق باشید
  24. 1 لایک
    سلام تو نسخه های اخیر حذف شده از لینک زیر برای نصب استفاده کنید https://extensions.joomla.org/category/official-extensions/ ولی قبل از اون پیشنهادم اینه که از سیستم منو ها برای ایجاد وب لینک استفاده کنید.
  25. 1 لایک
    باسلام این بخش جزو نکات مثبتی هست که در نسخه های جدید جوملا پیش بینی و اضافی شده و اگر افزونه بکاپ گیری در سایت موجود باشه قبل از هر گونه تغییری در هسته از مدیر میخاد که یک نسخه پشتیبان از سایت تهیه کنه. در هر حال اگر نمیخواهید که بکاپ بگیرید. از طریق مدیریت پلاگین ها دو پلاگین زیر رو غیرفعال کنید عنوان پلاگین : System - Akeeba Backup Update Check نوع : akeebaupdatecheck عنوان پلاگین : System - Backup on update نوع: backuponupdate اینجوری مشکل شما برطرف میشه... موفق باشید و سربلند
  26. 1 لایک
    باسلام ببنید دوست عزیز وارد شدن به این عرصه صرفاً وابسته به تخصص شما در برنامه نویسی اینترفیس هم نیست. بهتر بگم بهتون منظور این هستش که الزاماً افرادی که برنامه نویس های ماهر در زمینه Css و Html و Bootstrap و Material و... هستند نمیتونند افرادی باشند که کارهای تمیز و شیک از آب در بیارن. چون بخش اعظم کار مربوط به ذوق و سلیقه طراح هستش. همونطور که دوستمون گفتند برای اینکه این تجربه ذهنی و چشمی به دستتون بیاد میبایست . ببینید و ببنید و ببنید... انواع سبک های خارجی و ایرانی...در تمامی حوزه ها و موضوعات. در کنار این دیدن ها؛ درک معانی و مفاهیم هارمونی در گرافیک وب ؛ میتونید از نظر برنامه نویسی UI / UX هم پیش برید. ولی به نظرم بعد هنری و ذهن خلاق یک فرد بسیار میتونه در موفقیتش تاثیر گذار باشه. چون علم برنامه نویسی رو میشه یادگرفت و آموخت اما اگر کسی اساساً ذوق و سلیقه ای نداشته باشه, هیچکاریش دیگه نمیشه کرد...
  27. 1 لایک
    برای بحث ux . ui از سایتای خارجی استفاده کن برای آموزش یه سرچ انگلیسی تو گوگل بزنی کلی سایت میاد برات کلا خیلی باید ببینی . خیلی باید مقایسه کنی تا دستت بیاد تجربه خیلی مهمه مخصوصا تجربه حین کار
  28. 1 لایک
    سلام یکی از مشکلاتی که اکثر کاربران بعد از انتقال سایت خود از لوکال به هاست و یا از یک هاست به هاست دیگر با آن روبرو هستند خطای jfolder ، حلقه بی نهایت و ... هست که در هنگام نصب افزونه نمایش داده میشود . علت این خطا تغیر مسیر پوشه tmp و تفاوت در نوع آدرس دهی هاست ها میباشد. با توجه به تعداد کاربرانی که با این مشکل مواجه هستند لازم شد تا آموزش رفع این مشکل را به صورت کامل در این تاپیک قرار دهم. دو روش برای حل این مشکل وجود دارد و روش اول در اکثر مواقع جوابگو بوده و نیازی به روش دوم نیست . روش اول : همانطور که عرض شد ریشه این مشکل مسیر پوشه tmp است . پس لازم است در اولین قدم مسیر درست را پیدا کنیم . برای این کار فایل پیوست را در روت سایت خود آپلود کنید . سپس در آدرس بار مرورگر خود فایل را اجرا کنید . http:// yourdomain/test.php پس از اجرا ، مسیر صحیح پوشه tmp به شما نمایش داده خواهد . این مسیر را کپی کنید و در مدیریت جوملا – تنظیمات کلی – تب سرور آن paste نمایید. حالا در روت سایت خود در هاست کد زیر به فایل .htaccess اضافه کنید. php_value open_basedir NULL روش دوم : مسیر مدیریت جوملا – تنظیمات کلی – تب سرور را دنبال کنید مسیر tmp را به شکل زیر وارد نمایید. /tmp حالا در هاست خود این مسیر را دنبال کنید . libraries → joomla → filesystem → folder.php در فایل folder.php کد زیر پیدا کنید $obd = ini_get('open_basedir'); و با این کد جایگزین کنید //$obd = ini_get('open_basedir'); نکته آخر : هر مسیری برای tmp قرار دادید همان را برای logs بزارید و فقط به جای واژه tmp واژه logs را جایگزین کنید. همواره موفق باشید
  29. 1 لایک
    سلام خدمت همه شما دوستان عزیز حتما برای شما هم پیش اومده که بعد از انتقال یک سایت به سرور نیاز به تغییراتی در کدهای اون پیدا میکنید؛و برای تغییر کدها دو راه حل وجود داره: 1. کپی کدها به یک editor و تصحیح و نهایتا آپدیت مجدد فایل 2. استفاده از ادیتورهای کنترل پنل ها (سی پنل و دایرکت ادمین) که شاید خیلی editor های قوی نباشن در این آموزش نحوه ویرایش کدهای یک فایل بصورت آنلاین (موجود بروی یک سرور) مطرح شد؛یعنی از طریق نرم افزار Noetpad++ خیلی راحت کدها رو بصورت آنلاین ویرایش می کنید؛که مزایایی مانند syntax highlighting و کدنویسی استاندارد رو در بر خواهد داشت! جهت مشاهده ویدئو در آپارات کلیک کنید
  30. 1 لایک
    درود در ایتدای بحث تیم مدیریت جوملا فروم تشکر ویژه ای از اون دسته از دوستان عزیز داره که بدون هیچ چشم داشت و ادعایی پاسخ گوی کاربران تازه وارد هستند . این عزیزان بدونن که هیچ چیز از دید مدیران انجمن پوشیده نیست و منتظر فرصتی بودیم که بتونیم زحمات این دوستان عزیز رو جبران کنیم . خب الان همون زمانه :a2d3: سرتون رو درد نمیارم و میرم سر اصل مطلب : کلیات قضیه بدین صورته که تصمیم گرفته شده هر ماه از میان کاربران پر تلاش و فعال انجمن که بهترین جوابگویی رو به دیگران دارند و یا بهترین و کارامدترین تاپیک ها رو ایجاد می کنن , سطح کاربریشون به "کاربر ویژه" تغییر کنه و از بین این عزیزان با رای گیری مدیران انجمن یک نفر بعنوان کاربر ممتاز ماه معرفی و هدیه ای به رسم یاد بود به ایشان تعلق بگیره . این بحث طبیعتا یکسری شرایط و همچنین یکسری چهارجوب داره : انتخاب کاربر ممتاز بر اساس رای مدیران انجام میگیره . پاسخ گویی های تک خطی و تلگرافی مورد تائید نیست و در صورتی که پاسخ سوال رو می دونید باید شفاف و با توضیحات کامل عنوان بشه. پاسخ های اشتباه نمره منفی داشته و اسپم تلقی میشه . همانطور که همیشه تاکید شده پاسخ ها می بایست کاملا محترمانه و به دور از هرگونه توهین به کاربران درج بشه . تاپیک های مفید مثل ارائه افزونه ها و قالب های کارامد و یا آموزش های ویدئویی و تصویری هم مشمول انتخابات خواهند شد . افزونه ها و قالب های ارائه شده بصورت اوریجینال قابل قبول می باشد و افزونه های نال مشمول انتخابات نخواهد شد . آموزشهای تهیه شده توسط کاربران ( خصوصا آموزشهای ویدئویی ) امتیاز به مراتب بیشتری نسبت به آموزش های دیگه داره . رعایت کلیه قوانین انحمن مشمول امتیاز بیشتر می باشد . دوستان تهرانی هدیه خودشون رو با تشریف فرمایی در دفتر انجمن و گرفتن چند تا عکس یادگاری تحویل خواهند گرفت . البته عزیزان مستقر شهرستان ها هم در صورت تمایل می تونن حضوری تشریف بیارن انتخابات هر ماه برگزار و نتایج اعلام خواهد شد -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- قابل توجه کاربرانی که به سطح کاربری "ویژه"تغیر خواهند کرد : انتخاب مدیر بعدی انجمن از بین این عزیزان خواهد بود . تاپیک هایی مختص کاربران ویژه در انجمن هست که افزونه ها و قالب هایی به رسم یادبود تقدیم این عزیزان خواهد شد . تاپیک هایی که این عزیزان در قسمت تجاری انجمن ( بازارچه ) میزنن به رایگان برچسب "آگهی ویژه" خواهد خورد . در صورتی که کاربری به سطح کاربری "ویژه" منتسب ولی در انتخابات نهایی مشمول جایزه نشد در دور بعدی میتونه شرکت کنه و امتیاز دور اول هم برای ایشون در نظر گرفته میشه . به عبارتی یه پوئن مثبت -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- هدیه ماه اول یک دستگاه گوشی موبایل LG دو سیم کارت مدل L50 تعیین شده مشخصات هدیه : LG L50 - Full phone specifications امیدوارم با این کار تونسته باشیم زحمات کاربران فهیم و محترم انجمن رو تا حد بسیار کمی جبران کنیم و امیدوارم حمایت شما مثل همیشه از انجمن خودتون باعث دلگرمی مدیرا و پیشرفت جامعه وب ایران بشه سخن کوتاه میکنم و بدرود