آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3

راهبران

  1. حجت مردانه زاده

    حجت مردانه زاده

    مدیر بازنشته


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      9

    • تعداد ارسال ها

      4,652


  2. Masood Ashoori

    Masood Ashoori

    مدیر


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      4

    • تعداد ارسال ها

      4,229


  3. aminweb

    aminweb

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      2

    • تعداد ارسال ها

      511


  4. behzadhoboubi

    behzadhoboubi

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      2

    • تعداد ارسال ها

      10



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 30/11/95 در تمام بخش ها

  1. 1 لایک
    باسلام بله .دقیقا وب سرویس کارش این هست که یه دیتایی رو به شما میده بصورت خودکار که متونید فارغ از اینکه سیستمتون چی باشه جوملا/وردپرس/دروپال یا هر زبان برنامه نویسی مثل php/asp و...از اون دیتا در ساختار سیستم خودش استفاده کنه. شما اول باید این منابعتون مشخص و معلوم باشه و بعد بشینید متناسب با اون سناریوی طراحی سیستم کامپوننت/ماژول و یا پلاگین رو ترتیب ببنید.
  2. 1 لایک
    ّاسلام برای اینکه اینکار رو انجام بدید. باید ببنید که دیتاتون مرجعی وجود داره براش که بتونید ازش استفاده کنید. منظور از مرجع مثلا یک وب سرویس /یا API که بتونید بطور خودکار سیستمتون رو بهش متصل کنید. بعدش باید به فکر راه اندازی سیستمش باشید. برای فاز اول فکری کردید؟
  3. 1 لایک
    با سلام تاپیک زیر رو مطالعه کنید باید مشکلتون برطرف بشه موفق باشید و سربلند
  4. 1 لایک
    در j2store نیازی نیست استایل سازی کنید چون همون ایتم مطالب شما هست که به عنوان محصول بحساب میاد.اما در هیکاشاپ باید برای لیست محصولات در صورت تمایل به استایل مدنظرتون باید استایل سازی انجام شود. من پیشنهاد می کنم از هیکاشاپ نسخه اصلی استفاده کنید.قدرت و امکاناتش به مراتب بیشتر از سایر افزونه ها می باشد.ممنون
  5. 1 لایک
    بله هر دو مورد رو از داخل کامپوننت میتوانید تنظیم کنید، چند روش پرداخت و ارسال بسته بصورت پیش فرض داره که در صورت عدم مشاهده حتما غیر فعال هستند با فعالسازی هر کدام که خواستید قابل مشاهده خواهند شد ؛ علاوه بر روشهای پرداخت پیش فرض افزونه های پرداخت ایرانی را نیز میتوانید نصب و استفاده بکنید. موفق باشید
  6. 1 لایک
    چه نوع محصولی دارید ؟ اگر دیجیتال است از MediaStore استفاده کنید
  7. 1 لایک
    با اوصافی که از وضیعت حاضر نمودید به نظر من بهترین گزینه برای شما j2store میباشد چون هم آموزش و تنظیمات پیچیده و آنچنانی نیاز ندارد و هم محصولات شما زیاد نیست و با هر قالبی میشه ازش استفاده کرد چون در اصل شما با مطالب کار میکنید و کارهای فروشگاه جزئی از تنظیمات مطالب است. موفق باشید.
  8. 1 لایک
    افزونه هایی که نام بردید می تونید به بهترین شکل راه اندازی کنید.اما من قطعا هیکاشاپ رو ترجیح می دم. اما اگر استایلسازی آیتم مطالبتون مناسب فروشگاه هست می تونید از خود j2store هم استفاده کنید. موفق باشید
  9. 1 لایک
    هاست قبلی شما ظاهرا دایرکت ادمین بوده ، همچنان تصاویر و فایل های استایل و ... از مسیر قبلیشون بارگزاری میشه به همین دلیل در نمایش مشکل داره و خطای ۴۰۴ زیادی دارید . کش رو از طریق جوملا خالی کردید یا محتوی پوشه کش رو دستی پاک کردید ؟ اگر در پوشه های سایت ، پوشه ای با نام شامل کلمه asset هست ، تغییر نام بدید، مثلا یک m به انتهای نام پوشه اضافه کنید ، با باز کردن سایت ، مجدد این پوشه ساخته میشه تا مسیر جدید جایگزین شه .
  10. 1 لایک
    باسلام اگر سایت در مبدا هم درست بوده پس کانفیگ سرورتون اوکی نیست با فریم ورک Zo2 . این حالت نمایشی از کش نیست عموماً قالبهایی که با فریم ورک Zo2 و YT هستند. کانفیگ PHP خیلی خاصی نیاز دارند. کانفیگ هاستتون رو ببنید چی بوده عینا همونها رو روی وی پی اس پیاده کنید. موفق باشید و سربلند
  11. 1 لایک
    خودتون ذکر کردید مشکل لوکال هست . بی دلیل که راهنمایی نمیکنم . خیلی هم خوب که مشکل پیدا و رفع شده
  12. 1 لایک
    باسلام شما در روتتون (پوشه joomla31 در لوکال هاست) یک فایل configuration.php دارید اون رو باز کنید و در مقابل فیلدهای روبروش (که اطلاعات دیتابیسی هست که در هاست واقعی ایجاد کرده بودید وجود داره مقادیرشون رو پاک کنید و مقادیری که در زیر هست رو براشون قرار بدید) public $password = 'خالی بگذارید'; public $db = 'نام دیتابیس ایجاد شده در لوکالتون' public $user = 'root';; و در نهایت سیوش کنید.اگر دیتابیستون رو ایمپورت کرده باشید دیگه باید سایتتون در لوکال بیاد بالا موفق باشید و سربلند
  13. 1 لایک
    باید تنظیمات مربوط به فایل کانفیگ رو هم روی لوکالتون درست کنید اطلاعات مربوط به دیتابیس و رمز رو اصلاح کنید. مسیر پوشه های log و tmp رو هم اصلاح کنید
  14. 1 لایک
    با سلام. سایت سازنده نسخه 3 رو منتشر کرده. لینک دانلود آخرین نسخه (رایگانِ) منتشر شده در سایت سازنده: https://www.hikashop.com/component/updateme/download/level-starter.html?ext=zip فایل زبان فارسی ای که در سایت سازنده منتشر شده هم پیوست شده که البته ترجمش کامل و مرتب نیست. انشاءالله نسخه کاملا فارسی شده (فارسی سازی کامل و مرتب) این نسخه رو تا یکی دو روز دیگه (برای دانلود رایگان) آماده می کنیم. www.torshizweb.ir---fa-IR.com_hikashop.zip
  15. 1 لایک
    یا هک شدید یا از افزونه ها و قالب غیر اصلی استفاده کردید که از هر نظر سایت شما در حال آسیب هست ، همچنین سئو
  16. 1 لایک
    باسلام لینک سایتون رو بفرستید چک کنیم
  17. 1 لایک
    سلام مجدد. خب پس میبایست ببنید کدوم مآژول هست و یا از کلاس هاش متوجه بشید در کجافراخونی شده. این کار در فایل php تعریف شده نه صرفاً یک فایل html .
  18. 1 لایک
    پوشه کش رو خالی کنید . فایل htaceess. رو هم پاک کنید در تنظیمات کلی قسمت سئو همه رو خاموش کنید اگر مشکل حل نشد دستی منتقل کنید مجدد ، ممکنه مشکلی در تهیه بک اپ اتفاق افتاده باشه
  19. 1 لایک
    مطالعه کنید https://www.google.com/search?q=افزایش+حجم+آپلود+در+phpmyadmin&oq=افزایش+حجم+آپلود+در+phpmyadmin&aqs=chrome..69i57j0.372j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8
  20. 1 لایک
    اگر منظورتون این هست که منوها کنار هم قرار بگیرن باید به تگ های li در css کد display:inline-block رو اضافه کنید نمونه .menu li{ display:inline-block; } به جای menu نام کلاس منوی خودتون رو جایگزین کنید
  21. 1 لایک
    باسلام اگر افزونه اون جایی برای وارد کردن Api اختصاصی داره برید توی گوگل مپ یه API اختصاصی بگیرید و اگر هم نداره میبایست سورس افزونه تون رو باز کنید هرجایی که داره از اسکریپت مستقل گوگل خونده میشه اون رو به این شکل دربیارید <script src="http://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=FrvaSyDQbMlfhpMYN6L92khbhl0T4wRGQNnM9Z8"></script> در اصل این میشه FrvaSyDQbMlfhpMYN6L92khbhl0T4wRGQNnM9Z8 یک APIاختصاصی شما که از گوگل مپ گرفتید. اگر هم نتونستید اینکار رو انجام بدید سورستون اتچ کنید اینجا براتون اوکی میکنم. موفق باشید و سربلند