راهبران

  1. pourdaryaei

    pourdaryaei

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      8

    • تعداد ارسال ها

      309


  2. ابوالفضل طالبی

    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      8

    • تعداد ارسال ها

      7,220


  3. ManJo1

    ManJo1

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      3

    • تعداد ارسال ها

      175


  4. nekouy7nk

    nekouy7nk

    کاربران


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      3

    • تعداد ارسال ها

      34



Popular Content

نمایش پست های دارای بیشترین لایک از تاریخ 27/05/98 در تمام بخش ها

  1. 3 لایک
    بله ایندکس میشه مشکلی ایجاد نمیشه خیلی مواقع با این ترفند میشه منوهای بهتری ساخت و به دلیل کوتاه بودن لینک بهتر ایندکس میشه
  2. 2 لایک
    سلام عکس اولی رو خیلی راحت میشه بصورت HTML و CSS ساخت و توی یه ماژول سفارشی قرار داد. عکس دوم هم از ماژول RAXO و Wk Article Previewer با هم دیگه استفاده کرده.
  3. 2 لایک
    احتمالا مشکل روی لوکال شما و توابع فعال php هست روی هاست تست کنید فکر میکنم مشکلتون حل بشه
  4. 2 لایک
    خیلی ممنونم بابت پاسختون
  5. 1 لایک
    سلام خسته نباشید کسی میدونه این عکس منو و عکس ماژول تب ساز اسماشون چیه؟ و از چه ماژول هایی استفاده شده متشکرم
  6. 1 لایک
    آموزش خاصی سراغ ندارم ولی چیز خاصی هم نیست از لیست و انکر استفاده کنید به شکل زیر <ul class=""> <li id=""><a href="url">اسم منو</a></li> <li id=""><a href="url">اسم منو</a></li> <li id=""><a href="url">اسم منو</a></li> <li id=""><a href="url">اسم منو</a></li> <li id=""><a href="url">اسم منو</a></li> <li id=""><a href="url">اسم منو</a></li> </ul> این بالا از قسمت HTML و یه قسمت هم برای CSS میخاید. برای المنت هات میتونی کلاس و آی دی تعریف کنید، و استایلی که مد نظرت هست رو بنویسی از سودو کلاس هم برای تصاویرت استفاده کن و همینطور اون فلش هایی که به یک سمت هست. برای خطوط بین منوها میتونی از تگ <hr> اچ تی ام ال استفاده کنی یا اینکه با سی اس اس براشون خط بکشی. ساده ترین روش اینکه که همون قالب مدنظرتون رو از سایتی که عکسشو گذاشته دودره کنی
  7. 1 لایک
    برای اولی آموزشی سراغ ندارید معرفی کنید
  8. 1 لایک
    ممنونم استاد روی هاست امتحان میکنم ببینم مشکل حل میشه یا نه فعلا
  9. 1 لایک
    احتمالش هست روی قسمتی که باید تصویر نمایش بده با element مرورگر چک کنید ببینید چه url ای برای عکس ثبت میشه که نمایش داده نمیشه
  10. 1 لایک
    توی سایت خودتون فعالش کنید لینک سایتو بزارید قسمتی که عکس نمایش نمیده رو چک کنیم
  11. 1 لایک
    سلام وقت به خیر شاید یکمی سوالم عجیب باشه ولی برام سوال هست واقعا .. ببینید به عنوان مثال اگر من یک منو با آدرس ashpazi بسازم بعد یک ساب منو با ادرس kabab براش بسازم، آدرس این ساب منو اینطوری میشه : site.ir/ashpazi/kabab البته آدرس site.ir/ashpazi هم قاعدتا تشکیل میشه ... خب حالا اگر من بخام ساب منوی kabab زیر مجموعه ی ashpazi باشه ولی آدرسش به این شکل باشه site.ir/kabab ... اگر بخام اینطوری باشه باید برم داخل منو و یک منو با آدرس kabab بزنم ولی اونو زیر مجموعه ی ashpazi قرار ندم و اون رو هیدن و پنهان کنم که داخل منوی اصلی نمایش داده نشه .... بعد بیام یک منوی دیگه از نوع url بسازم و آدرس منوی kabab ( یعنی site.ir/kabab) رو داخلش وارد کنم و این منوی url رو زیر مجموعه ی ashpazi قرار بدم .... اینطوری در قسمت فرانت اند منوی کباب زیر منوی آشپزی دیده میشه ولی وقتی روش کلیک می کنن به ادرس کوتاه و مناسب site.ir/kabab هدایت میشن حالا سوالم در اصل این هست که اگر منویی رو از سایت هیدن و پنهان کنیم که داخل منو نمایش داده نشه و بعد خودمون دوباره از طریق منوی url بیارمیش داخل منوی سایت، این به سئوی سایت ضربه نمی زنه؟ سوال اصلیم اینه که این نوع منو که پنهانش کردیم و دوباره اوردیمش داخل منو، داخل گوگل ایندکس میشه؟ یا اگر این نوع لینک های خاص ایندکس نمیشن، راهی برای ایندکس کردنشون هست؟ با تشکر
  12. 1 لایک
    دو تا راه دارید: 1-باید بدید برای شما کدنویسی کنن و تغییرات لازم توی افزونه بدن 2- دسترسی به منوی آزمونو با افزونه ی RSMembership پولی کنید که این روش راحت تر هست. http://www.alefyar.com/joomla-learning/rsmembership-tutorial
  13. 1 لایک
    باسلام تو سایتم یه منو برای یه صفحه ی آزمون قرار دادم که با ariquiz هست، می خواستم ببینم میشه قبل از ورود به آزمون ،کاربر مبلغی رو پرداخت کنه یا نه؟ به اینصورت که مثلا با کلیک روی منوی آزمون به صفحه پرداخت بره و بعد از اتمام عملیات پرداخت به صفحه آزمون منتقل بشه!
  14. 1 لایک
    سلام این افزونه رو براتون خصوصی میفرستم میتونید ببینید بکارتون میاد یا خیر
  15. 1 لایک
    این چیزی که در انتهای آدرس سایت شما میاید، یعنی تعریف نشده، در هر زبان برنامه نویسی ، چیزی که تعریف نشده باشه یا اجرا نمیکنه یا با خطا روبرو میشه. شما الان به منویی اشاره میکنید که تعریف نشده ، برای همین هیچ کاری انجام نمیده . منوهای خودتون رو چک کنید درست باشه؛ از ماژول و قالب دیگه استفاده و تست بزنید
  16. 1 لایک
    سلام این ماژول قالب های مختلفی داره، تا حدودی هم میتونید خودتون با استفاده از CSS و کلاس های سفارشی تغییراتی توی اون بوجود بیارید. ولی اگر نیاز دارید که قالب php اون رو رونویسی کنید بایستی برای هربار انجام این کار، اسم ماژول رو تغییر بدید تا بتونید دوبار بصورت مجزا ماژول رو نصب کنید و در قسمت رونویسی هم با دو اسم متفاوت تغییرات رو اعمال کنید
  17. 1 لایک
    سلام من هیچوقت از Yootheme Pro استفاده نکردم، ولی فکر میکنم از اونجایی که این کمپانی UIKit رو هم توسعه میده، بجای بوتسرتپ اومده باشه از این فریم ورک استفاده کرده، اگر اینطور باشه میتونید با استفاده از کلاس uk-column-1-2 منو رو به دو ستون تقسیم کنید. که این کلاس رو باید توی منو خودتون استفاده کنید. https://getuikit.com/v2/docs/column.html
  18. 1 لایک
    سلام بسته رو براتون آماده کردم، فقط کافیه فایلهای داخل پوشه زبان رو ترجمه کنی و دوباره زیپش کنی. RAXO_All-mode_PRO_farsi.zip
  19. 1 لایک
    درود توی نسخه های قبلی جوملا همچین امکانی به صورت پیش فرض وجود داشت . برای انجام این کار باید از افزونه CW Multicategories استفاده کنید نکته : وردپرس این امکان رو به صورت پیش فرض داره
  20. 1 لایک
    درود اصلا نیاز به استفاده از هیچ افزونه ای نیست . شما زمان درج مطلب به تعداد دلخواه دسته بندی یا مجموعه رو انتخاب کن . یه مطلب منتشر میشه نه به تعداد انتخاب شما کپی بشه اون مطلب پس تاثیر منفی روی سئو نداره
  21. 1 لایک
    درود در این قسمت میخوام به نحوه نگه داری امن رمز عبور بپردازم در قسمت قبل نحوه ایجاد رمز عبور ایمن رو گفتم . خوب برای اینکه رمز عبور رو فراموش نکنیم یا باید همه رو حفظ کنیم یا اینکه یه جا نگه داریم که بدترین کار ممکن اینه که داخل یه فایل متنی بنویسیم و همینطوری ذخیره کنیم و یا روی کاغذ بنویسیم که خیلی ها تاکید میکنم خیلی ها یکی از این دو روش رو انجام مید که خیلی بده!! راه های متعددی برای نگه داری رمز امن عبور هست 1- استفاده از نرم افزار های password manager سوال: چرا باید از نرم افزار مدیریت رمز عبور استفاده کنیم؟ جواب: اگه بخوایم استاندارد انتخاب رمز عبور ایمن رو رعایت کنیم رمزمون میشه یک عبارت پیچیده همراه علائم ویژه که حفظ کردنش کار سختی نیست اما نکته اینه که اگه ما چندین رمز عبور پیچیده داشته باشیم حفظ کردنش یکم سخت میشه و همچنین هر سری بخوایم اونا رو وارد کنیم واقعا عذاب آوره فکر کنید مثلا من خودم ممکنه در طول روز 10 بار وارد سایتم بشم هر بارم بخوام یک عبارت 27 کاراکتری پیچیده و نامفهومو تایپ کنم :j58r36j3gcr4suxymup بجاش میام کل رمز هامو که مثلا 25 تا هست رو وارد یک نرم افزار میکنم و فقط رمز اونو حفظ میکنم به همین راحتی و در وقت هم صرفه جویی زیادی میشه و کارمونم راحت تر میشه چرا که یکی از علت های انتخاب رمز های عبور ساده توسط کاربران تنبلی اونا برای حفظ کردن و ترس از فراموش شدن اونا هست درسته؟؟:128fs318181: با استفاده از این نرم افزار ها میتونید همه رمز عبور هاتونو داخل این نرم افزار های بزارید و فقط رمز عبور خود نرم افزار رو حفظ باشید نه همه رو این یکی از بهترین راه کارهاست که من چند تا از بهترین هاو معرفی میکنم RoboForm Pro Sticky Password Kaspersky Password Manager SplashID Safe last pass 2- استفاده از online password manager اینم یک راهکار هست که من شخصا خیلی توصیه نمیکنم چون ممکنه سرور هک بشه یا خود سایت شیطونی کنه و یا بخواد حریم رو نقض کنه که چند بار هم از این اتفاقات افتاده!!!! اما خوب به عنوان یک راهکار معرفی میکنم تصمیم با خودتون http://lastpass.com passpack.com mitto.com RoboForm 3- encrypt کردن پسورد داخل یک فایل متنی اینم یک راه مناسب هست یعنی اطلاعات کلیه رمز عبور و پسورد هامونو داخل یک فایل متنی بزاریم و اونو بوسیله یک نرم افزار file encrypter هست که کسی نتونه محتوای اون فایل رو ببینه مثل نرم افزار Advanced Encryption Package Pro 4- یک راه ابتکاری اما ریسک پذیر اینکه بیاید کل رمز عبور و نام کاربریاتونو داخل یک فایل متنی بزارید و برای هر سایتتنون یک کد رمز مثل site a site b انتخاب کنید که فقط خودتون بدونید هر کدوم برای کدوم سایت هست و اون فایل رو داخل یک سایت آپلود مثل پرشین گیگ آپلود کنید و هر سری که میخواید رمز وارد کنید به آدرسی که فایل رو آپلود کردید رو بزنید اما چند نکته رو رعایت کنید وگرنه رمز ها رو هواست!!!!!! اول اینکه آدرس اکانتتونو به هیچ کسی ندید و عمومیش نکنید!!!!! چون با گوگل میشه ردشو زد در واقع نکته اساسی در امن بودن این روش ناشناس بودنشه و بعد اینکه داخل فایل متنی به هیچ وجه همراه رمز عبور و نام کاربریتون اسم سایت رو اصلا وارد نکنید چون اگه داخل گوگل سرچ کنه لو میره ولی اگه اسم هیچ سایتیو داخل فایل نزارید و به هر سایت یه کد بدید مثلاه site a حتی اگه فایل لو بره معلوم نیست مال کیه و برای کدوم سایت هست!! دوم اسم فایل متنیو بی ربط بزارید و بی معنی!! اسمشو نزارید passwords.txt !!!!!! سوم یک فولدر بی ربط بسازید و فایل رو داخل اون آپلود کنید چهارم فولدری که داخلش فایل متنیو آپلود کردید حتما حتما داخلش یک فایل خالی index.html ایجاد کنید که کسی نتونه با زدن آدرس فولدر محتویات فولدر رو ببینه که....!!!! پنجم اینکه هر چند وقت یکبار اسم فایل و فولدر رو عوض کنید یک مثال مثلا اسم فولدری که من داخلش فایل آپلود کردم هست fover114 و اسم فایل متنی هست sironomin478.txt و آدرس اکانت من در پرشین گیگ هست www.site.persiangig.com خوب من برای رویت فایل باید آدرس زیر رو در مرورگر وارد کنم www.fover114.persiangig.com/sironomin478.txt این روش رو من دو سال استفاده کردم و هک نشدم و خیلیم ازش راضی بودم رمز هاست و دامین و سایت و ایمیل و.... داخلش بود ولی بازم تاکید میکنم این روش همونطور که راحت و امن هست میتونه خطرناک و نا امن هم باشه ولی اگه موارد بالا رو رعایت کنید و از همه مهمتر فایلتون ناشناس باشه و هیچ اطلاعاتی از خودتون و سایت هایی که رمزشونو داخل فایل گزاشتید نباشه حتی در صورت لو رفتن هم بازم امن هست!!! پایدار و سربلند باشید :auizz3ffy9vla57584x
  22. 1 لایک
    درود در این آموزش قصد دارم نحوه انتخاب گذر واژه مناسب رو که از لحاظ امنیتی دارای رتبه خوبی باشه و براحتی هک نشه رو بتون اموزش بدم خوب اول میریم کاراکتر های روی کیبرد رو بررسی میکنیم عموما سه نوع کاراکتر هست: 1 - حروفی که شامل انگلیسی و فارسی میشه 2-عددی 3- علایم ویژه که شامل ! @ و... 4- که مخفی هست و خیلی هم کاربردی تشریف داره ترکیب کلید Alt با کلیدهای عددی قسمت number کیبورد هست (سمت راست کیبرد) معیارهای یک رمز عبور مناسب تعداد کاراکتر رمز عبور: معمولا کاربران و مدیران سایت ها برای راحتی کار خودشون میان از رمز های 6 رقمی یا نهایتا 8 رقمی استفاده میکنند که اصلا خوب نیست یک رمز خوب باید حد اقل 15 کاراکتر طول داشته باشه پس حتما اولین قدم انتخاب یک رمز عبور با طول حد اقل 15 رقمی هست ترکیب رمز عبور معمولا کاربرا ترکیبی از حرف و عدد رو برای رمز عبور انتخاب میکنند که کاری اشتباه هست و امنیت رمز عبورشونو به خطر میندازه یک رمز عبور باید ترکیبی از حروف بزرگ ، حروف کوچک، عدد، علایم ویژه و مخفی هست اونم حد اقل با طول 15 کاراکتر محتوای رمز عبور رمز انتخابی شما باید فقط برای شما معنی دار باشه در واقع از انتخاب رمز عبوری که برای همه معنی دار باشه جدا پرهیز کنید خیلیا میان از کلمات معروف استفاده میکنند مثل اسامی اشخاص ، مکان ها و رویداد های مختلف که حدسش برای هکر زیاد سخت نیست و یا توسط برنامه ها میشه پیداش کرد رمز عبور نباید شامل شماره موبایل و یا اطلاعات شخصی شما باشه که قابل حدس باشه نکته خیلی مهم: یه پیشنهاد خیلی خوب برای انتخاب رمز عبور سعی کنید از جملات معنی دا برای خودتون بای رمز انتخاب کنید و با اعداد و علائم ترکیبش کنید مثلا M!o◄vaFaghôHast┘am1990 ببینید حدس زدن این رمز برای هیچ کس قابل انجام نیست !!!!! چون بلحاظ تعداد و ترکیب و نوع عبارت حالت خاص داره و عمومی نیست!! کرک شدن پسورد: اگه پست قبلی منو کامل بخونید گفتم که رز های عبور در دیتا بیس هش (فشرده ) میشند و در حالت عادی تبدیل عبارت هش شده به عبارت اصلی غیر ممکن است ولی یه عده اومدن هر کلمه و یا عبارت که به ذهنشون رسیده رو داخل یک بانک اطلاعاتی ذخیره کردند و در واقع اومدن رمز عبور رو حدس زندند که یک مدیر چه رمز عبوری میتونه انتخاب کنه و اومدن معادل هش شدش رو داخل بانک اطلاعاتیشون گذاشتن که وقتی شما هش شده رو وارد میکنید در صورتی که عبارت داخل بانکشون باشه عبارت اصلی رو بهتون میده!! خوب حالا اگه شما رمز انتخابیتون مثال بالای من باشه و از اونجایی که رمز عبور در جوملا با الگوریتم md5 هش میشه ما میایم رمز عبور بالا رو با الگوریتم md5 هش میکنیم که مقدارش میشه e44aca3d13bebbc9c9c8a22d2e07daaf خوب الان میریم ضریب امنیتی این رمز رو با کرکهای آنلاین تست میکنیم نکته: اکثر کرکرهای آنلاین محدودیت تعداد رقم دارند مثلا 8 یا 12 رقمی!! یعنی حد اکثر بانشون شامل رمز های 8 یا 12 رقمی هست اما رمز ا 22 کاراکتر هست همین یعنی خیلیشون قادر به کرک کردن رمز ما نیستند!! اول سایت http://www.hash-cracker.com که یک سایت معروف هست برای کرک که جواب نداد!! حتی نتونست الگوریتم هش شده رو بدست بیاره سایت http://hashchecker.de که خیلی قوی هست و از 45 بانک اطلاعاتی مختلف کمک میگیره نتیجه تست: نتونست پیدا کنه http://www.hashchecker.de/e44aca3d13bebbc9c9c8a22d2e07daaf سایت http://md5crack.com که از الگوریتم گوگل کمک میگیره که قوی هست Sorry! Guess we couldn't find it. lمیتونید از هر کراکری که میخواید استفاده کنید اما احتمال پیدا کردن اصل عبارت این هش نزدیک به صفر هست چرا؟؟ چون به لحاظ طول کاراکتر 22 تا هست و کرکش خیلی سخت شده عبارتش معنی دار هست در سطح خصوصی نه عمومی پس حدسشم خیلی سخت شده ترکیب عباراتش رعایت شده حرف عدد حروف بزرگ و کوچیک علایم مخفی!! حالا بیاید یه رمز عبور ساده انتخاب کنیم و اونو هش کنیم مثلا iran2012 که هش شدش میشه 3c4c3c3912e9aabc2c459be790dccbba حالا اینو داخل سایت http://hashchecker.de میزاریم نتیجه http://www.hashchecker.de/3c4c3c3912e9aabc2c459be790dccbba میبینید که کرک کرد و معادلش رو داد پس الان دیگه دقیقا به اهمیت رمز عبور پی بردید عبارت بالا هم فقط یک مثال بود و میتونید از هر چیزی که فرمتش مثل اون باشه استفاده کنید استفاده از Password Generator یک راه دیگه استفاده از این ابزار های ساخت پسورد خودکا هست که خیلی توصیه نمیکنم چون به خاطر سپردنش خیلی سخته اما بهرحال یک راهکار هست نمونه http://strongpasswordgenerator.com/ نکات ریز 1- هرگز از رمز عبور یکسان برای سایت های مختلف استفاده نکنید در صورت هک شدن یکی نتیجه فاجعه آمیزی به بار میاد!!! 2-همیشه سعی کنید از جملات برای رمز عبور خود استفاده کنید نه کلمات!!! چون جملات بلند بیشترین امنیت را دارند 3-رمز عبور و نام کاربری یکسان نباشد!!! 4- رمز عبورتونو در اختیار کسی قرار ندید و اگر هم به کسی رمز رو دادید عوضش کنید 5- رمز عبورتونو بصورت دوره ای عوض کنید مثلا ماهی یکبار من سعی کردم اهمیت انتخاب یک رمز عبور و استاندارد های امنیتی اونو توضیح بدم قسمت بعد به مدیریت رمز عبور میپردازم موفق باشید :auizz3ffy9vla57584x