mortaza_max

آموزش ریدایرکت کردن صفحه 404 به صفحه اصلی و یا یک صفحه خاص

9 پست در این موضوع

با سلام

مشکل اکثر کاربران جوملا صفحه خطای 404 میباشد و سعی در رفع آن و ارجاع ان یه صفحه ای دیگر دارند و این از لحاظ سئو از اهمیت بالایی برخوردار است. امروز قصد قرار دادن آموزشی رو دارم که با این روش کاربر درصورت عدم وجود یک صفحه در سایت شما به صفحه ای که میخواهید منتقل میشود. این روش بدون استفاده از هیچ افزونه ای و فقط با ایجاد یک فایل error.php در قسمت قالبی که دارین استفاده میکنید میباشد.

بعد از ایجاد این فایل کد زیر رو در داخل فایل قرار بدین.

<?php 
if (($this->error->getCode()) == '404') { 
header('Location: /index.php'); 
exit; 
} 
?>

در این کد تعیین شده که همه آدرسهای 404 به صفحه اصلی ارجاع شوند. و درصورتی که میخواهید به یک لینک دیگر ارجاع شود کافیست به جای index.php یک آدرس دیگر مانند index.php/forum را وارد کنید تا به ان ادرس هدایت شود.

برای مثال این آدرس یک صفحه از سایت منه: نمایشگاه خودرو - نمایشگاه خودرو

همینطور که میبینید با وارد شدن به این آدرس مستقیم وارد صفحه اصلی سایت میشود.

موفق باشید

با تشکر از آقای عباس افشار

1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites

داداش من متوجه نشدم که این کد رو دقیقا تو قالب سایت قرار بدم یا داخل فایل و آپلود کنم تو هاستم ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

یه فایل به نام eroor.php درست کن !

کد های دوستمون رو داخل این فایل قرار بده و داخل پوشه خود قالب آپلودش کن ( قالب فعال جوملاتون )

موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites

آیا این کار تاثیری در سئو داره و گوگل مشکلی نداره باهاش؟؟؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

چه جوری میشه بغیر از خطا های دیگه مثل 500 و 400 و .... رو هم بهش اضافه کرد ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

این مورد رو باید دوستان بر نامه هنویس و آشنا به php راهنمایی کنند ولی این کد رو امتحان کنید.

<?php 
if (($this->error->getCode()) == '404') { 
header('Location: /index.php'); 
exit; 
} 
?>

<?php 
if (($this->error->getCode()) == '500') { 
header('Location: /index.php'); 
exit; 
} 
?>

<?php 
if (($this->error->getCode()) == '400') { 
header('Location: /index.php'); 
exit; 
} 
?>

چند با از اون کد در همون فایل error.php استفاده کنید و فقط خطا رو تغییر بدید، امتحان کنید ببینید جواب میده یا نه. اگر جواب داد اعلام کنید تا دوستان هم استفاده نمایند

Share this post


Link to post
Share on other sites

با تشکر از mortaza_max

باید این مطلب را اضافه کنم که اکثر قالب های جدید این فایل (error) را دارند

و فقط کافیه کدی که داده شده را به انتهای کد های داخل این فایل اضافه بشه

Share this post


Link to post
Share on other sites
در در 9/25/2013 در 08:56، mortaza_max گفته است :

با سلام

مشکل اکثر کاربران جوملا صفحه خطای 404 میباشد و سعی در رفع آن و ارجاع ان یه صفحه ای دیگر دارند و این از لحاظ سئو از اهمیت بالایی برخوردار است. امروز قصد قرار دادن آموزشی رو دارم که با این روش کاربر درصورت عدم وجود یک صفحه در سایت شما به صفحه ای که میخواهید منتقل میشود. این روش بدون استفاده از هیچ افزونه ای و فقط با ایجاد یک فایل error.php در قسمت قالبی که دارین استفاده میکنید میباشد.

بعد از ایجاد این فایل کد زیر رو در داخل فایل قرار بدین.

 


<?php 
if (($this->error->getCode()) == '404') { 
header('Location: /index.php'); 
exit; 
} 
?>
 

 

در این کد تعیین شده که همه آدرسهای 404 به صفحه اصلی ارجاع شوند. و درصورتی که میخواهید به یک لینک دیگر ارجاع شود کافیست به جای index.php یک آدرس دیگر مانند index.php/forum را وارد کنید تا به ان ادرس هدایت شود.

برای مثال این آدرس یک صفحه از سایت منه: نمایشگاه خودرو - نمایشگاه خودرو

همینطور که میبینید با وارد شدن به این آدرس مستقیم وارد صفحه اصلی سایت میشود.

موفق باشید

با تشکر از آقای عباس افشار

سلام و عرض ادب و ممنون از مطلب مفیدتون. یه سوال داشتم. من قالبم خودش صفحه 404 اختصاصی داره و هر ارور 404 ای که داشته باشم به این صفحه ارجاع میشه. آیا بازم لازمه که کد بالا رو توی error.php قرار بدم؟ دوستان هر کس اطلاعی داره ممنون میشم بفرماد. فقط یه مورد دیگه ای هم که هست من میخوام کلا ارور 404 هام توی گوگل وبمستر دیده نشه یعنی بدون ارور نشون بده سایتو. الان حدود 2000 تا صفحه ارور نشون میده که اونم وقتی میزنی روشون میاد به این صفحه 404 اختصاصی.

 

ممنون از همگی عزیزان

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری