sasanbaneh

مشکلات و سوالات عمومی پیرامون قالب های وارپ ( یوتم )

181 پست در این موضوع

من میخوام ی قالب خریداری شده با فریم ورک وارپ رو ادیت کنم.

ولی میخوام بدونم که این فریم ورک محیط کاربری و مدیریت داره ؟؟

یا اینکه باید کد ها رو از داخل فایل ها ادیت کرد؟؟؟

بستگی داره به اینکه چه تغییراتی بخواید بدید یه سری از تغییرات رو از طریق مدیریت قالبتون میتونید بدید

Share this post


Link to post
Share on other sites

متاسفانه در حال حاضر روی لوکال کار میکنم خانم مالکی عزیز.

من میخوام منوی سایتم رو تغییر بدم رنگ منو رو ولی هر چی میگردم تو فایلهاش نمیتونم پیداش کنم.

و اینکه میتونم ب جای منوی پیش فرض قالب از منوی maximenu استفاده کنم؟

اگه میشه چطوری باید این کارو انجام بدم.

ممنون میشم راهنماییم کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

خب برای maximenu، ماژول های منو رو در مدیریت ماژول سایتتون غیرفعال کنید. توی Warp، منوها بصورت ماژول در موقعیتی با نام menu لود می شن(اغلب)

بعد maxi menu رو نصب کنید و در موقعیت menu فعال کنید یا هر موقعیتی که خودتون میخواین

برای پیدا کردن رنگ منو از فایرباگ استفاده کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

با تشکر از پاسختون خانم مالکی

ولی من وقتی منوی maximenu رو تو موقعیت ماژول منو فعال میکنم نمیدونم چرا منو رو به صورت عمودی نشون میده؟

مشکل از کجاست؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

باید یه موقعیت دیگه غیر از منو قرار دهید . در موقعیت منو Maximenu را به عنوان یک ماژول لود میکنه و عمودی نشان می دهد

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

من میخوام یه موقعیت جدید در قالبم ایجاد کنم

ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من میخوام یه موقعیت جدید در قالبم ایجاد کنم

ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

در وارپ 6 در فایل layouts/template.php و در وارپ 7 در فایل layouts/theme.php ، طرح بندی صفحات قالب قرار داره. حالا اگر بخواین موقعیت اضافه کنید، میگردید و مکان مناسب برای موقعیت رو پیدا میکنید و کد زیر رو قرار میدهید :

<?php echo $this['modules']->render('[color="#808080"]نام موقعیت[/color]'); ?>

اگر هم نیاز به کد های شرطی بود، کدهای شرطی هم به شکل زیر هست :

<?php if ($this['modules']->count('[color="#808080"]نام موقعیت[/color]')) : ?>
[color="#808080"]کد تعریف موقعیت[/color]
<?php endif; ?>

نکته : در وارپ 7 چه در کد تعریف و چه در کد های شرطی به جای modules از widgets استفاده میشه.

سپس لازمه که نام موقعیت رو در فایل templateDetails.xml در کنار نام موقعیت های دیگه در پوشش تگ <position> قرار بدین.

موفق باشید.

ویرایش شده در توسط Vahid Taheri

Share this post


Link to post
Share on other sites

من این کارو انجام دادم ولی نمیدونم چرا خطا میده

ارور و خطای 500

JHtml: :jquery پشتیبانی نشده. فایل پیدا نشد.

تورو خدا راهنماییم کنید دوستان.

Share this post


Link to post
Share on other sites
من این کارو انجام دادم ولی نمیدونم چرا خطا میده

ارور و خطای 500

JHtml: :jquery پشتیبانی نشده. فایل پیدا نشد.

تورو خدا راهنماییم کنید دوستان.

شما قبلا مشکل تداخل جی کوئری داشتید؟ کد خاصی رو از maximenu حذف نکردید ؟؟

پیشنهاد میشه آخرین نسخه maximenu ck رو دانلود کنید و دوباره نصبش کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

اون مشکل برای ی قالب دیگه بود که ب لطف شما و دوستان حل شد آقای طاهری.

من الان از قالب آماده یو تم استفاده میکنم که میخوام به جای منوی پیش فرض خودش از منوی maximenu استفاده کنم وقتی منوی پیش فرض رو حذف میکنم،و ماکسی منو رو فعال میکنم خطای 500 میده

نمیدونم مشکل از کجاست.

Share this post


Link to post
Share on other sites
اون مشکل برای ی قالب دیگه بود که ب لطف شما و دوستان حل شد آقای طاهری.

من الان از قالب آماده یو تم استفاده میکنم که میخوام به جای منوی پیش فرض خودش از منوی maximenu استفاده کنم وقتی منوی پیش فرض رو حذف میکنم،و ماکسی منو رو فعال میکنم خطای 500 میده

نمیدونم مشکل از کجاست.

کاری به سایت دیگه نداشتم. اصلا بخش اول رو در نظر نگیرید.

کد خاصی رو از maximenu حذف نکردید ؟؟

پیشنهاد میشه آخرین نسخه maximenu ck رو دانلود کنید و دوباره نصبش کنید .

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام مجدد

بعداز گذاشتم کد ایجاد موقعیت و اضافه کردن به پوزیشن ها خطا زیر در باز کردن سایت ایجاد میشه

Fatal error: Uncaught exception 'InvalidArgumentException' with message 'Identifier "modules" is not defined.' in /home/topwarei/public_html/templates/yoo_square/warp/src/Warp/Warp.php:68 Stack trace: #0 /home/topwarei/public_html/templates/yoo_square/warp/src/Warp/Helper/AbstractHelper.php(37): Warp\Warp->offsetGet('modules') #1 /home/topwarei/public_html/templates/yoo_square/layouts/theme.php(38): Warp\Helper\AbstractHelper->offsetGet('modules') #2 /home/topwarei/public_html/templates/yoo_square/warp/src/Warp/Helper/TemplateHelper.php(49): include('/home/topwarei/...') #3 /home/topwarei/public_html/templates/yoo_square/index.php(16): Warp\Helper\TemplateHelper->render('theme') #4 /home/topwarei/public_html/libraries/joomla/document/html/html.php(531): require('/home/topwarei/...') #5 /home/topwarei/public_html/libraries/joomla/document/html/html.php(588): JDocumentHTML->_loadTemplate('/home/topwarei/...', 'index.php') #6 /home/topwarei/public_html/libraries/joomla/document/html/html.php(414): JDocumentHTML->_fetchTempla in /home/topwarei/public_html/templates/yoo_square/warp/src/Warp/Warp.php on line 68

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام مجدد

بعداز گذاشتم کد ایجاد موقعیت و اضافه کردن به پوزیشن ها خطا زیر در باز کردن سایت ایجاد میشه

Fatal error: Uncaught exception 'InvalidArgumentException' with message 'Identifier "modules" is not defined.' in /home/topwarei/public_html/templates/yoo_square/warp/src/Warp/Warp.php:68 Stack trace: #0 /home/topwarei/public_html/templates/yoo_square/warp/src/Warp/Helper/AbstractHelper.php(37): Warp\Warp->offsetGet('modules') #1 /home/topwarei/public_html/templates/yoo_square/layouts/theme.php(38): Warp\Helper\AbstractHelper->offsetGet('modules') #2 /home/topwarei/public_html/templates/yoo_square/warp/src/Warp/Helper/TemplateHelper.php(49): include('/home/topwarei/...') #3 /home/topwarei/public_html/templates/yoo_square/index.php(16): Warp\Helper\TemplateHelper->render('theme') #4 /home/topwarei/public_html/libraries/joomla/document/html/html.php(531): require('/home/topwarei/...') #5 /home/topwarei/public_html/libraries/joomla/document/html/html.php(588): JDocumentHTML->_loadTemplate('/home/topwarei/...', 'index.php') #6 /home/topwarei/public_html/libraries/joomla/document/html/html.php(414): JDocumentHTML->_fetchTempla in /home/topwarei/public_html/templates/yoo_square/warp/src/Warp/Warp.php on line 68

عذرخواهی میکنم یه نکته ای رو یادم رفت بود توی اون پست بگم که اضافه کردم. ( در وارپ 7 به جای modules از widgets استفاده میکنیم )

موفق باشید

ویرایش شده در توسط Vahid Taheri

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

عذرخواهی میکنم یه نکته ای رو یادم رفت بود توی اون پست بگم که اضافه کردم. ( در وارپ 7 به جای modules از widgets استفاده میکنیم )

موفق باشید

سلام و عرض ادب

جوملا من 2.5 هستش

و اینکه دسترسی ها رو ارسال کردم واستون

ممنون میشم یه نگاه بندازین

حق یارتان

ویرایش شده در توسط Vahid Taheri

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام مجدد

باید عرض کنم درست شد و رفع خطا شد

فقط میشه بفرمایید مشکل از کجا بودش؟؟

ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام مجدد

باید عرض کنم درست شد و رفع خطا شد

فقط میشه بفرمایید مشکل از کجا بودش؟؟

ممنون

در وارپ 7 چه در کد تعریف و چه در کد های شرطی به جای modules از widgets استفاده میشه.

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام و خسته نباشید به همگی

من این رو میدونم که تو فریم ورک وارپ 7 نمیشه مثل فریم ورک های دیگه با inspact element مرورگر و firebug موقعیت کدی رو که روی قالب میخوای ویرایش کنی پیدا کنی چون همه رو پیش فرض less میکنه

اما همین موضوع الان برام شده یه مشکل ... میخوام بدونم واقعا نمیشه کاریش کرد ؟؟ قالب من effortless هستش و توی document خود قالب این موضوع رو نوشته بود و یه اشاره ای هم به firebug داشت

ممنون میشم که بگید آیا امکانش هست یا نه

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود

فشرده سازی gzip رو از مدیریت جوملا و مدیریت قالبتون خاموش کنید . بعدش محل درست کد ه رو می بینید

Share this post


Link to post
Share on other sites

با عرض سلام مجدد

[ATTACH=CONFIG]6662[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6663[/ATTACH]

دو تا تصویر بالا مربوط به تنظیمات قالب هستش که فکر می کنم درست تنظیم شده

در ضمن gzip هم غیر فعاله ... لطفا دوستانی که با فریمورک warp 7 کار کردن بگن که چرا نمیشه منبع کد رو دید . کلا کد ها مثل تصویر زیر ظاهر میشن

[ATTACH=CONFIG]6664[/ATTACH]

ممنون میشم که بفرمائید آیا راهی هست که از حالت less *خارجشون کنیم تا بهتر بتونیم کدها رو ویرایش کنیم

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام ممنون از آموزشتون

من ایم مسیر templates\Your-Yootheme-Template\styles رو پیدا نمی کنم که بخوام فولدری به نام mini در اون ایجاد کنم . یعنی پیدا ردم ولی مثل عکس شما نیست و بدین صورت هست که تو عکس ضمیمه کردم

ممنون میشم راهنمایی کنید . warp6 رو هم نصب کردم

این سوالم مربوط به تاپیک آموزشی لینک زیر هست.پست دوم

لبنک

ممنون

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام ممنون از آموزشتون

من ایم مسیر templates\Your-Yootheme-Template\styles رو پیدا نمی کنم که بخوام فولدری به نام mini در اون ایجاد کنم . یعنی پیدا ردم ولی مثل عکس شما نیست و بدین صورت هست که تو عکس ضمیمه کردم

ممنون میشم راهنمایی کنید . warp6 رو هم نصب کردم

این سوالم مربوط به تاپیک آموزشی لینک زیر هست.پست دوم

لبنک

ممنون

سوال شما درباره ی نحوه ی افزودن فونت به قالب های واپ هست که مهندس ملکی زحمتش رو کشیدند.

خوب در اون آموزش مهندس ملکی استایل رو به یکی از قالب های آماده یوتم ( فکر میکنم Inspire ) اضافه کردند .شما میخواهید استایل رو به قالبی که خودتون با فریم ورک وارپ ساختید ، اضافه کنید . طبیعتا در پوشه styles فریم ورک واپ ( قالب مستر ) به جز فایل index.html هیچ فایل و پوشه ی دیگه ای نیست. پس مشکلی پیش نمیاد و بقیه ی آموزش (ساخت پوشه و ... ) رو انجام بدین.

موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites
با عرض سلام مجدد

[ATTACH=CONFIG]6662[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6663[/ATTACH]

دو تا تصویر بالا مربوط به تنظیمات قالب هستش که فکر می کنم درست تنظیم شده

در ضمن gzip هم غیر فعاله ... لطفا دوستانی که با فریمورک warp 7 کار کردن بگن که چرا نمیشه منبع کد رو دید . کلا کد ها مثل تصویر زیر ظاهر میشن

[ATTACH=CONFIG]6664[/ATTACH]

ممنون میشم که بفرمائید آیا راهی هست که از حالت less *خارجشون کنیم تا بهتر بتونیم کدها رو ویرایش کنیم

بخاطر تکنولوژی less هست که در فریم ورک وارپ 7 استفاده شده.

فکر میکنم با برداشتن تیک allow styles ... در بخش development مسیر رو نمایش بده ولی در کل برای استفاده بهتر از وارپ 7 لازمه بیشتر با فریم ورک آشنا بشید و بتونید بفهمید که کد مربوط به کدوم بخش و کدوم فایل هست. (مشخص هست)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

سوال شما درباره ی نحوه ی افزودن فونت به قالب های واپ هست که مهندس ملکی زحمتش رو کشیدند.

خوب در اون آموزش مهندس ملکی استایل رو به یکی از قالب های آماده یوتم ( فکر میکنم Inspire ) اضافه کردند .شما میخواهید استایل رو به قالبی که خودتون با فریم ورک وارپ ساختید ، اضافه کنید . طبیعتا در پوشه styles فریم ورک واپ ( قالب مستر ) به جز فایل index.html هیچ فایل و پوشه ی دیگه ای نیست. پس مشکلی پیش نمیاد و بقیه ی آموزش (ساخت پوشه و ... ) رو انجام بدین.

موفق باشید

خیلی ممنون جناب طاهری . اما مشکلی که باز دارم این هست که mini رو انتخاب می کنم و ذخیره که می کنم باز تنظیمات رو defult بر می گرده !

و دیگه اینکه این آموزش خیلی خوبه ولی کامل نیست . و من مبتدی هنوز برام همه چی گنگه .آموزش دیگه ای وجود نداره که بتونه بیشتر بهم کمک کنه؟

ویرایش شده در توسط niloofar_taieban

Share this post


Link to post
Share on other sites
خیلی ممنون جناب طاهری . اما مشکلی که باز دارم این هست که mini رو انتخاب می کنم و ذخیره که می کنم باز تنظیمات رو defult بر می گرده !

و دیگه اینکه این آموزش خیلی خوبه ولی کامل نیست . و من مبتدی هنوز برام همه چی گنگه .آموزش دیگه ای وجود نداره که بتونه بیشتر بهم کمک کنه؟

این آموزش بهتون خیلی کمک میکنه :

Create a new style - Warp 6 Documentation

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری