amirparvaneh

فروشگاه ساز فوق حرفه ای باران(نسخه ی ادیت شده)ویژه ی عید نوروز

139 پست در این موضوع

پس مسلما از لوکال سرور هست

ومپ یا زمپ رو روی قبلی رینستال کنید

از چه نسخه ای استفاده می کنید؟

توجه:قبلش از فایل های خود بک آپ داشته باشید

مرسی امیر خان از جوابت

ولی قبلا این کارو انجام دادم

از ومپ استفاده میکنم و روی انواع نسخه ها هم تست کردم (wamp 2.0 & wapm 2.2 & wamp 2.4)

php 5.3.0

php 5.3.15

php 5.4

ویرایش شده در توسط mr. lonely

Share this post


Link to post
Share on other sites
آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل سورس ربات مدیر گروه | ربات مدیر گروه

دوستان من روی wamp 2.5 هم تست کردم ولی همون خطا رو میده

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at admin@example.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Share this post


Link to post
Share on other sites
شما از تنظیمات گزینه mod_rewrite فعال کردید؟ اگر بله غیر فعال کنید

مرسی مهندس از جوابتون!

mod_rewrite غیر فعال بود، فعالش کردم درست شد!

واقعا مرسی! نزدیک به 2 هفتست دارم باهاش سرو کله میزنم!

میتونید بگید این ماژول برای چیه و چه استفاده ای میشه؟!

:4d564ad6: :4d564ad6: :4d564ad6:

Share this post


Link to post
Share on other sites

mod_rewrite ماژول جوملایی نیست بلکه مربوط به هاست میشه و قابلیت استفاده از htaccess و کوتاه کردن لینکها را برای شما فراهم میکنه

1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

من قالب رو نصب کردم و تغییراتی هم دادم،اما هرکاری کردم عنوان وبسایت عوض نمیشه!

اگر ممکنه کمک کنید این عبارت " به فروشگاه ساز قاصدک ...." رئ تغییر بدم!ممنون میشم بگید از کجا برش دارم

این هم آدرس قالب:

به فروشگاه ساز قاصدک خوش آمدید!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

من در حال حاضر با قسمت عضویت فروشگاه مشکل دارم!

بعد از تکمیل اطلاعات درخواستی وقتی روی ثبت کلیک میشه با ارور زیر امکان ثبت کاربر رو نمیده:

_jshop_regwarn_city

[ATTACH=CONFIG]6397[/ATTACH]

ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند مشکل رو برطرف کنم

این هم آدرس وبسایت:

دوکان الکترونیکی قشقایی

همچنین در قسمت دریافت سفارش نوشته ای با این عنوان وجود داره:

در حال حاضر روش پرداخت در محل فقط برای مشهدی ها امکانپذیر می باشد

[ATTACH=CONFIG]6396[/ATTACH]

چطور میشه تغییرش داد؟! توی خود تنظیمات کامپوننت که چیزی پیدا نکردم!!

ممنون

یا علی

ویرایش شده در توسط qashqaie

Share this post


Link to post
Share on other sites
ایراد مربوط به شهر است

شما در تنظیمات نمایش فیلد شهر را غیر فعال کردید

از قسمت مدیریت فروشگاه/پیکربندی/گزینه های ثبت نام بررسی کردم اما گزینه های شهر و استان و ... تیک خورده بود!!

حال چه کنیم!؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوستان من به مشکل خوردم

حدود 2 هفته میشه که من نصبش کردم اما تازه این خطا رو میده

وقتی که در صفحه اول روی دکمه خرید کلیک میکنم به صفحه 404 منتقل میشه

اینم از سایت

http://sanghayebeheshti.com/

ممنون میشم راهنماییم کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

دو تا مشکل قبلی که در صفحه 11 بود حل نشد،اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم!

و مشکل جدید هم اینکه،با وجود اینکه از قسمت تنظیمات/گزینه های ثبت نام تغییرات رو اعمال میکنم اما در فروشگاه اعمال نمی شوند!!

برای مثال من من از قسمت گزینه های ثبت نام همه گزینه هارو فعال میکنم اما در قسمت دریافت اطلاعات سفارش یا همون مرحله اول غیر از گزینه های زیر گزینه ی دیگه ای نمیاد...!

[ATTACH=CONFIG]6412[/ATTACH]

این حالت باعث میشه مشتری که بدون ثبت نام میخواد سفارش بده،بخاطر نبودن گزینه ایمیل نتونه سفارشش رو تکمیل کنه!

چیکار بایستی کنم!؟

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

دو تا مشکل قبلی که در صفحه 11 بود حل نشد،اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم!

و مشکل جدید هم اینکه،با وجود اینکه از قسمت تنظیمات/گزینه های ثبت نام تغییرات رو اعمال میکنم اما در فروشگاه اعمال نمی شوند!!

برای مثال من من از قسمت گزینه های ثبت نام همه گزینه هارو فعال میکنم اما در قسمت دریافت اطلاعات سفارش یا همون مرحله اول غیر از گزینه های زیر گزینه ی دیگه ای نمیاد...!

[ATTACH=CONFIG]6412[/ATTACH]

این حالت باعث میشه مشتری که بدون ثبت نام میخواد سفارش بده،بخاطر نبودن گزینه ایمیل نتونه سفارشش رو تکمیل کنه!

چیکار بایستی کنم!؟

از اساتید ارجمند کسی هست بتونه در مورد مشکلات ما کمکی کنه؟؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

منو رو چطور ارتفاعش رو کمتر بکنیم . کمتر میکنیم اما نام منو ها هنوز بزرگ هست. با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

دو تا مشکل قبلی که در صفحه 11 بود حل نشد،اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم!

و مشکل جدید هم اینکه،با وجود اینکه از قسمت تنظیمات/گزینه های ثبت نام تغییرات رو اعمال میکنم اما در فروشگاه اعمال نمی شوند!!

برای مثال من من از قسمت گزینه های ثبت نام همه گزینه هارو فعال میکنم اما در قسمت دریافت اطلاعات سفارش یا همون مرحله اول غیر از گزینه های زیر گزینه ی دیگه ای نمیاد...!

[ATTACH=CONFIG]6412[/ATTACH]

این حالت باعث میشه مشتری که بدون ثبت نام میخواد سفارش بده،بخاطر نبودن گزینه ایمیل نتونه سفارشش رو تکمیل کنه!

چیکار بایستی کنم!؟

اگر وافعا راه حلی براش نیست بگید تا دیگه منتظر نمونم،برم سراغ قالب دیگه ای!

الان یک هفته ای میشه که منتظر جوابم؟؟!؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

تو صفحه اصلی محصولاتو نشون نمیده!

افزونه اتصال به درگاه پرداخت داره؟

[ATTACH=CONFIG]6521[/ATTACH]

Share this post


Link to post
Share on other sites
تو صفحه اصلی محصولاتو نشون نمیده!

افزونه اتصال به درگاه پرداخت داره؟

[ATTACH=CONFIG]6521[/ATTACH]

کسی جواب نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز کمی تحمل داشته باشید.

بنده خیلی با این کامپوننت کار نکردم و نمیتونم پاسخ مناسبی به شما بدم.

پس صبر کنید تا دوستانی که پاسخ سوال شما رو میدونن بیان و بررسی کنند

در مورد درگاه هم یه سر به سایت p30joomla بزنید. مهندس طالبی درگاه های پرداخت برای joomshopping رو نوشتند

ویرایش شده در توسط Vahid Taheri

Share this post


Link to post
Share on other sites

در فروشگاه چکار کنیم با مرورگر کروم سازگاری پیدا بکنه

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا من قالب رو نصب کردم ارور میده مشکل از کجاست؟

روی زمپ نصب کردم و زمپ هم 3.2.1 است و ioncube هم روی زمپ نصبه

این ارور تو مدیریت کامپوننت است


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\administrator\components\com_jshopping\admin.jshopping.php on line 25

Strict Standards: Non-static method JSFactory::loadAdminLanguageFile() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\baran\administrator\components\com_jshopping\admin.jshopping.php on line 27

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\lib\factory.php on line 205

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\administrator\components\com_jshopping\admin.jshopping.php on line 30

Strict Standards: Non-static method JSFactory::getConfig() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\baran\administrator\components\com_jshopping\admin.jshopping.php on line 31

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\lib\factory.php on line 20

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\tables\config.php on line 25

Strict Standards: Non-static method JSFactory::getAllCurrency() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\tables\config.php on line 48

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\lib\factory.php on line 528

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\tables\currency.php on line 25

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\lib\factory.php on line 30

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\lib\factory.php on line 89

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\lib\functions.php on line 188

Strict Standards: Non-static method JSFactory::getConfig() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\lib\functions.php on line 189

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\lib\functions.php on line 190

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\lib\functions.php on line 164

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\administrator\components\com_jshopping\admin.jshopping.php on line 51

Strict Standards: Declaration of JshoppingControllerPanel::display() should be compatible with JController::display($cachable = false, $urlparams = false) in C:\xampp\htdocs\baran\administrator\components\com_jshopping\controllers\panel.php on line 13

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\administrator\components\com_jshopping\functions.php on line 117

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\administrator\components\com_jshopping\functions.php on line 119

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\administrator\components\com_jshopping\controllers\panel.php on line 16

Strict Standards: Non-static method JURI::getHost() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\baran\administrator\components\com_jshopping\views\panel\view.html.php on line 0

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\administrator\components\com_jshopping\functions.php on line 144

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\administrator\components\com_jshopping\functions.php on line 146

ارور قسمت صفحه اصلی سایت

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\modules\mod_ice_jshopping_cart\mod_ice_jshopping_cart.php on line 15

Strict Standards: Non-static method JSFactory::loadCssFiles() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\baran\modules\mod_ice_jshopping_cart\mod_ice_jshopping_cart.php on line 22

Strict Standards: Non-static method JSFactory::loadLanguageFile() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\baran\modules\mod_ice_jshopping_cart\mod_ice_jshopping_cart.php on line 23

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\lib\factory.php on line 183

Strict Standards: Non-static method JSFactory::getConfig() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\baran\modules\mod_ice_jshopping_cart\mod_ice_jshopping_cart.php on line 24

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\modules\mod_ice_jshopping_cart\mod_ice_jshopping_cart.php on line 26

Strict Standards: Non-static method JSFactory::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\models\cart.php on line 26

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\models\cart.php on line 29

Strict Standards: Non-static method JSFactory::getConfig() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jshopping\models\cart.php on line 62

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\baran\components\com_jsho

ویرایش شده در توسط shahinbufaluo

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام

آقای مهندس طالبی عزیز اگر امکان دارد به این سوال بنده پاسخ بدهید چون بنده این فرشگاه ساز را خریداری کرده ام اما یک مشکل دارد.

و اما مشکل این است که وقتی یک محصول را به سبد خرید اضافه میکنیم و بعد روی نمایش سبد خرید کلیک میکنیم با این خطای 404 مواجه میشویم

و اما نکته جالب این است که این خطا فقط بروی هاست لینوکس نمایان میشود نه در هاست ویندوز روی دو هاست لینوکسی به همین مشکل بر خوردم.

باتشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites
آقا من قالب رو نصب کردم ارور میده مشکل از کجاست؟

روی زمپ نصب کردم و زمپ هم 3.2.1 است و ioncube هم روی زمپ نصبه

این ارور تو مدیریت کامپوننت است

شما خطای Strict Standards دارید.

با تغییر در فایل php.ini مشکل شما رفع میشه.قبلا بارها در انجمن در خصوص Strict Standards صحبت شده

با سلام

آقای مهندس طالبی عزیز اگر امکان دارد به این سوال بنده پاسخ بدهید چون بنده این فرشگاه ساز را خریداری کرده ام اما یک مشکل دارد.

و اما مشکل این است که وقتی یک محصول را به سبد خرید اضافه میکنیم و بعد روی نمایش سبد خرید کلیک میکنیم با این خطای 404 مواجه میشویم

و اما نکته جالب این است که این خطا فقط بروی هاست لینوکس نمایان میشود نه در هاست ویندوز روی دو هاست لینوکسی به همین مشکل بر خوردم.

باتشکر

قبلا توضیح داده شده است!

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری