omid

*مهم* قالب فوق حر فه ای آماریلیس برای جوملا 2.5 و 3.5

36 پست در این موضوع

amarylis.jpg

به جرات میتوان گفت اولین قالب جوملایی فلت و ریسپونسیو در این سبک به روز ایرانی هست. :128fs318181:

و میتونین برای اطلاعات بیشتر و دیدن دمو به سایت اصلی مراجعه کنین.

لینک سایت: قالب آماریلیس

ویژگی های اصلی قالب آماریلیس

- دارای 12 موقعیت ماژول .

- استفاده از فونت گرافیکی زیبا (فونت فیس)

- سرعت بسیار بالا در لود شدن صفحات .

- سادگی قالب در حین زیبایی خیره کننده

. - استفاده از CSS 3 و Html 5 .

- دارای 4 کلاس برای موقعیت بالا و پایین طرف راست قالب .

- استفاده از رنگ های فلت به کمک روانشناسی رنگ ها .

- بدون حتی یک خط کد بیهوده در CSS قالب .

- استفاده از 2 فونت گرافیکی زیبا

- ریسپانسیو بودن قالب

- سازگاربا مرورگر های قدیمی IE حتی IE 6

- و ...

دیدن آنلاین دموی صفحه اصلی قالب

لینک دانلود قالب برای جوملا 2.5 , 3.5

دانلود بسته نصب آسان قالب - روی جوملا 2.5.19

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلاااااااااااااام

خیلی خیلی ممنون .

عاااااااااااااااالیه :a2d3:

ممنونم دوست عزیز انشالله بهترین نحو استفاده بکنین ازش

Share this post


Link to post
Share on other sites

مثل همیشه عالی

هم انجمن هم مدیران و سرپرستانش و هم کاربران خوب و همدلش

آقای طالبی عزیز خدا امواتت رو بیامرزه که همچنین محیطی رو فراهم آوردی و ان شاءالله هر آن چه که از خداوند متعال میخواهی بهت بده

موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites

واقعا قشنگه

ممنون

دارای 4 کلاس برای موقعیت بالا و پایین طرف راست قالب :این کلاس های ماژول چی هست؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

پیداش کردم بلاخره

ولی خداییش بهتر نبود لوگو رو موقعیت میذاشتین و از تک عکس بهره میبردش؟؟؟

الان یه عکس میشه گفت کلی گذاشتین که بعد واسه هر بخش لازم داشتین مثل لوگو آدرس x , y دادین

کار رو واسه ویرایش سخت کردین

Share this post


Link to post
Share on other sites

اقا روی صفحه کلیک راست کن و تب resources رو کلیک کن--> سمت چپ دنبال images بگرد --> لوگو همون جاس

Share this post


Link to post
Share on other sites

پیداش کردم بلاخره

ولی خداییش بهتر نبود لوگو رو موقعیت میذاشتین و از تک عکس بهره میبردش؟؟؟

الان یه عکس میشه گفت کلی گذاشتین که بعد واسه هر بخش لازم داشتین مثل لوگو آدرس x , y دادین

کار رو واسه ویرایش سخت کردین

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام.

قالب خیلی خوبیه.

فقط یه سوا دارم اونم این که چرا به جای بعضی از آیکونهای استفاده شده توقالب ها یه کد میاد ؟ مثلا تو این قالب آیکون سمت راست قسمت "مطالب جدید امروز" نشون داده نمیشه

چندتا قالب دیگه هم قبلا دیده بودم که همین مشکلو داشتن

Share this post


Link to post
Share on other sites

والا دوست عزیز

این قالب برای آیکن ها ، لوگو و ... از یک عدد عکس بهره برده و برای قسمت هایی که لازم داشته با css آدرس دهی کرده به بخشی از عکس که لازم بوده

اینکار برای پایین آوردن حجم سایت و سریع لود شدنش کمک میکنه

ولی اگه یکی بخواد لوگو رو ویرایش بده مثلا باید خودش اینکاره باشه تا از پسش بر بیاد چون لوگو اونم در همون عکس جامع هست

به نظر من اگه حداقل لوگو که یه بخش مهم سایت هستش خودش یه پوزیشن بود بهتر بود

ولی در کل قالب سبک و خوبیه

Share this post


Link to post
Share on other sites

من سوالی دارم که امیدوارم یکی از اساتید بیاد و جواب بده

برای بخش های زیادی از این کد بهره برده

before {

content: "\f009";

که بخش که بولد و رنگی کردم متفاوته عددش

خب الان این کد میگه قبل از شروع اون بخش فلان چیز رو نمایش بده

حالا این فلان چیز که همون بخش بولد و رنگی شده هستش رو از کجا آورده و آدرس داده

آخه من میخوام تغییر بدمش

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

Share this post


Link to post
Share on other sites

البته یه اصلاح برای دوستان بزنم

این وب وکتور ها یا فونت ها رو در سی اس اس 3 ساپورت میشه

ولی من تا دیدم اسم دیدم واسش

که این کد استفاده کرده

که این کد ها رو بصورت کامل نمیدونم در کجا باید تماشا کردش

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوستان میشه ادرس بدین که لوگورو از کجا عو کنیم از مدیریت نمیشه مثل اینکه . من متوجه نشدم موقعیت لوگو کجاست ؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

در پوشه قالب >> پوشه ایمیج >> sprite.png

این عکس لوگو هستش که البته چون با پوزیشن لوگو مشخص شده

همونطور که در عکس مشاهده میکنید یسری عکس دیگه هم در پایین عکس موجود است

در نتیجه این عکس رو با دقت بسیار ویرایش کنید تا به مشکل نخورید

Share this post


Link to post
Share on other sites
مثل همیشه عالی

هم انجمن هم مدیران و سرپرستانش و هم کاربران خوب و همدلش

آقای طالبی عزیز خدا امواتت رو بیامرزه که همچنین محیطی رو فراهم آوردی و ان شاءالله هر آن چه که از خداوند متعال میخواهی بهت بده

موفق باشید

ممنون شما لطف دارین

Share this post


Link to post
Share on other sites
خسته نباشی

قالب خوبیه

ولی خداییش کپی زدی از سایت دانلودها :)

اگه کپی زده بودم که میشودش دانلود ها میشه گفت ایده گرفته شده از بعضی رنگ و موقعیتاش

Share this post


Link to post
Share on other sites
واقعا قشنگه

ممنون

دارای 4 کلاس برای موقعیت بالا و پایین طرف راست قالب :این کلاس های ماژول چی هست؟

ممنونم

موقعیت های ماژول های مربوطشه که با نصب بسته نصبی و دیدن ماژول هاش موقعیتاشو میتونین متوجه بشین

Share this post


Link to post
Share on other sites
پیداش کردم بلاخره

ولی خداییش بهتر نبود لوگو رو موقعیت میذاشتین و از تک عکس بهره میبردش؟؟؟

الان یه عکس میشه گفت کلی گذاشتین که بعد واسه هر بخش لازم داشتین مثل لوگو آدرس x , y دادین

کار رو واسه ویرایش سخت کردین

از تکنین سئو و سرعت لود شدن بالاش زییاد میشه اینجوری برای اون اینجور قرار داده شده و شما لوگوتونو دقیقا

اون قسمت عکسش بزارین و جایگزین کنین حل میشه

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام.

قالب خیلی خوبیه.

فقط یه سوا دارم اونم این که چرا به جای بعضی از آیکونهای استفاده شده توقالب ها یه کد میاد ؟ مثلا تو این قالب آیکون سمت راست قسمت "مطالب جدید امروز" نشون داده نمیشه

چندتا قالب دیگه هم قبلا دیده بودم که همین مشکلو داشتن

دوست عزیز چون از ایکون فونت استفاده میشه و مرورگز شمام حتما پشتیبانی نمیکنه کد نشون داده میشه مرورگزتو ابدیت کن نگاه کنی ایکون میادش

Share this post


Link to post
Share on other sites
من سوالی دارم که امیدوارم یکی از اساتید بیاد و جواب بده

برای بخش های زیادی از این کد بهره برده

before {

content: "\f009";

که بخش که بولد و رنگی کردم متفاوته عددش

خب الان این کد میگه قبل از شروع اون بخش فلان چیز رو نمایش بده

حالا این فلان چیز که همون بخش بولد و رنگی شده هستش رو از کجا آورده و آدرس داده

آخه من میخوام تغییر بدمش

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

دوست عیزز برین این سایت و هر ایکونی که میخوایین بهجای ایکونه قبلی قرار بگیره قرارا بدین

این ایکون ها یا به صورت اچ تی ام ال قرارا دادم یا به کمک جی کوئری که میتونین به جاش عوضش کنین

Share this post


Link to post
Share on other sites
دوستان میشه ادرس بدین که لوگورو از کجا عو کنیم از مدیریت نمیشه مثل اینکه . من متوجه نشدم موقعیت لوگو کجاست ؟

برای لوگو موقیت ماژولی قرار ندادم و به صورت مستقیم از خود قالب لوگوشو قرار دادم از این مسیر میتونی templates/amaryllis/images/sprite.png لوگو رو عوضش کنی چون سپریت هست و با سی اس اس موقیت بندی شده و بعضی قسمتا صدا زده شده برای کل قسمتا با دقت ویرایش کن

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری