ابوالفضل طالبی

افزونه کامل پرداخت بانک ملت نسخه رایگان (کامپونت,ماژول بانک ملت برای جوملا)P30 Mellat

201 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

p30mellat-188.png

درود به همه کاربران انجمن جوملای ایران

از آنجایی که هدف انجمن جوملای ایران فقط و فقط خدمت به جوملای ایران است و رشد و توسعه آن در گرو همکاری همه عزیزان است لذا به عنوان یک عضو کوچک از این خانواده بزرگ تلاش خود را انجام میدهیم تا خدمتی صادقانه به شما عزیزان ارائه دهیم.

به عنوان یکی دیگر از هدایای انجمن جوملای ایران ، پکیج کامل پرداخت اتصال جوملا به بانک ملت را برای شما آماده و در اختیار شما عزیزان قرار گرفت. توجه نمایید که در حال حاضر کاملترین پکیج رایگان منتشر شده در ایران همین پکیج است که نسخه ای رایگان از افزونه P30 Mellat می باشد.

از امکانات این افزونه :

شامل کامپوننت و ماژول بانک ملت برای جوملا

امکان مدیریت پرداختها

متصل به وب سرویس بانک ملت

امکان ارسال ایمیل پس از ثبت خرید موفق به مدیر و مشتری

امکان ارسال پیامک پس از ثبت خرید موفق به مدیر و مشتری

مشاهده پرداختهای وصول شده و تائید شده

نصب آسان

دارای ماژول چند کاره ( فروش مستقیم - لیست فروش)

و..

توجه 1: بدلیل جلوگیری از سو استفاده از افزونه پی سی ملت توسط برخی افراد سودجو ، افزونه به صورت کد شده منتشر شده است لذا برای استفاده از آن از نصب بودن ioncube بر روی هاست خود مطمئن شوید. در صورتی که قصد استفاده بر روی لوکال هاست را دارید میتوانید از طریق این آموزش روش نصب ioncube را بر روی xampp دنبال کنید.

توجه 2: یکی از قابلیتهای مهم افزونه های پرداخت پی سی دکتر امکان اتصال آنها به تقریبا 99 درصد افزونه های منتشر شده جوملا میباشد!! یعنی شما می توانید امکان پرداخت آنلاین را در اکثر افزونه ای دیگر فراهم نموده و آنها را به افزونه های پرداخت پی سی دکتر متصل نمایید.بزودی یک تاپیک با عنوان "آزمایشگاه افزونه های پرداخت پی سی دکتر" باز میشود که در آن روشهای اتصال افزونه های پرداخت پی سی دکتر را به سایر افزونه های جوملا به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

پیروز و سربلند باشید.

:25::1::auizz3ffy9vla57584x

ستل اتوماتیک در این افزونه انجام میشود

توجه: امکان ستل مجدد در این افزونه وجود ندارد

ویرایش شده در توسط tarantino
بروزرسانی کامپوننت ملت
1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites

:1:خیلی عالی بود استاد منتظر این ماژول بودم مال جومینا رو نصب کردم ولی اصلا جواب نمیداد.. اینو نصب کنم ببینم چی میشه:1::25:

Share this post


Link to post
Share on other sites

بابا آدم دلش نمیاد فقط تشکر کنه

این طوری باید بگم دمت گرم

-*

ی توضیح درمورد افزونه جومینا

اونو هر پی اچ پی کاری می نه ردیفش کنه ، چون فقط اتصال برقرار می کنه و یک جواب ذخیره می نه

اینو بپچسبو بگو

پرچم باالاست

Share this post


Link to post
Share on other sites

من کامپوننت رو نصب کردم- فروشگاه من با ویرچومارت کار میکنه- ولی داخل کامپوننت یا ویرچومارت نمی تونم کاری کنم تا به ویرچو وصل بشه و زیر محصولات نشون بده

لطفا راهنمایی کنید-مرسی

Share this post


Link to post
Share on other sites
من کامپوننت رو نصب کردم- فروشگاه من با ویرچومارت کار میکنه- ولی داخل کامپوننت یا ویرچومارت نمی تونم کاری کنم تا به ویرچو وصل بشه و زیر محصولات نشون بده

لطفا راهنمایی کنید-مرسی

برای این جور موارد منتظر تاپیک "آزمایشگاه افزونه های پرداخت پی سی دکتر" باشید

1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites

کلا پرداخت های آنلاین بهتریه هدیه ای بود که میشد به کاربران جوملا فارسی داد :)

+

حاجی شنبه شدا!

منتظریم...

Share this post


Link to post
Share on other sites

نصب کردم بدون مشکل وصل میشه به بانک ملت حتی گزینه تست خرید هم داره چون وقتی از بانک ملت به شما درگاه میدن اول میگن باید تست خرید بزنید که گذاشتن این گزینه تست خرید کار رو راحت کرده

Share this post


Link to post
Share on other sites

واقعا با تشکیل این انجمن در بعضی از انجمنهای دیگر که سر میزنم می بینم در این مدت کم خوب جا افتاده ، از مدیران و کلیه دست اندرکاران لازم است تشکری نماییم به امید روزی که تمام رقبا کنار زده شوند .

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای من این ارور رو می دهد

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/+++/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/+++/public_html:/tmp:/logs) in /home/+++/public_html/modules/mod_p30mellat/mod_p30mellat.php on line 2

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/+++/public_html:/tmp:/logs) in /home/+++/public_html/modules/mod_p30mellat/mod_p30mellat.php on line 2

Site error: the file /home/+++/public_html/modules/mod_p30mellat/mod_p30mellat.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.

Share this post


Link to post
Share on other sites

من درخواست دادم و گفتند که این 2 تا فعال هستند

لطفا راهنمایی کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

من بهشون متن ارور رو دادم

می کن فعال است

اطلاعات هاست هم فرستادن داخلش فعال بود

کمک کنید لطفا

Share this post


Link to post
Share on other sites
من بهشون متن ارور رو دادم

می کن فعال است

اطلاعات هاست هم فرستادن داخلش فعال بود

کمک کنید لطفا

این مشکل فقط از طرف سرور هست . در اسکریپت ها و سایت هایی که نیاز به پرداخت آنلاین دارند باید Ion_cube فعال باشه . این یک پلاگیم هست که سرور باید فعال کنه . بعضی سرور ها به بهانه اینکه امنیتشون به خطر میفته ، فعال نمیکنن .

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه این قابلیت در هاست من فعال است و مشکل از جای دیگری است

این هم اطلاعاتش :

This program makes use of the Zend Scripting Language Engine:

Zend Engine v2.2.0, Copyright © 1998-2010 Zend Technologies

with the ionCube PHP Loader v4.0.9, Copyright © 2002-2011, by ionCube Ltd., and

with Zend Optimizer v3.3.9, Copyright © 1998-2009, by Zend Technologies

with Suhosin v0.9.32.1, Copyright © 2007-2010, by SektionEins GmbH

ویرایش شده در توسط noshijan

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام

من ماژول بانك ملت رو نصب كردم بعد براي پرداخت اضافه نشد در قسمت پرداخت هاي آنلاين اضافه نشد بايد كار خاصي انجام بدم؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام و خدا قوت به آقای طالبی که به نظر من عزیز جوملای ایران میباشند.

من از این افزونه استفاده کردم و بدون مشکل کار کرد و برای قدر دانی از ایشان تو دو دوره از کلاس های آموزشی ثبت نام کردم تا هم سطح دانشم بالا برود و هم حماتی از ایشان بشود.

دوستانی که از این افزونه استفاده کردند و بسیاری تشکر کردند و بسیاری پست نوشتن که خیلی خوبه و چه و چه٬ برای اینکه ثابت کنند که قدر دان هستند به نظر من باید دید که حاظر هستن مبلغی را به عنوان هدیه یا دونیت به ایشان بدهند یا نه فقط از اینجور افرادی هستند که فکر میکنند همه چی باید مفت بدست بیاد و بعد همه چیز رو فراموش میکنند٬ البته هر فردی در حد و توان خودش.

دوستان اگر با این نظر موافق هستین لطفاٌ برای این پست" علاقه مندی" بگذارید تا آقای طالبی در مورد این مسله نظر خودشون رو بدن .

با سپاس از دوستانی که با نظر من موافق هستند.

Share this post


Link to post
Share on other sites
برای من این ارور رو می دهد

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/+++/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/+++/public_html:/tmp:/logs) in /home/+++/public_html/modules/mod_p30mellat/mod_p30mellat.php on line 2

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/+++/public_html:/tmp:/logs) in /home/+++/public_html/modules/mod_p30mellat/mod_p30mellat.php on line 2

Site error: the file /home/+++/public_html/modules/mod_p30mellat/mod_p30mellat.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator

مدیر سرور شما به درستی IonCube را مسیر دهی نکرده و تابع open_basedir اجازه دسترسی به IonCube رو نمیده و خطای ظاهر شده به همین خاطر است.رفع مشکل شما در دست مدیر سرور است ولاغیر.

با سلام و خدا قوت به آقای طالبی که به نظر من عزیز جوملای ایران میباشند.

من از این افزونه استفاده کردم و بدون مشکل کار کرد و برای قدر دانی از ایشان تو دو دوره از کلاس های آموزشی ثبت نام کردم تا هم سطح دانشم بالا برود و هم حماتی از ایشان بشود.

دوستانی که از این افزونه استفاده کردند و بسیاری تشکر کردند و بسیاری پست نوشتن که خیلی خوبه و چه و چه٬ برای اینکه ثابت کنند که قدر دان هستند به نظر من باید دید که حاظر هستن مبلغی را به عنوان هدیه یا دونیت به ایشان بدهند یا نه فقط از اینجور افرادی هستند که فکر میکنند همه چی باید مفت بدست بیاد و بعد همه چیز رو فراموش میکنند٬ البته هر فردی در حد و توان خودش.

دوستان اگر با این نظر موافق هستین لطفاٌ برای این پست" علاقه مندی" بگذارید تا آقای طالبی در مورد این مسله نظر خودشون رو بدن .

با سپاس از دوستانی که با نظر من موافق هستند.

ممنونم از لطف شما جناب پاپازیان امیدوارم که افزونه های منتشر شده گره ای از مشکلات همه کاربران جوملا رفع کند ولی ولی انتشار این افزونه صرفا در جهت رشد و توسعه جوملای ایران است و هیچ قصد تجاری و کمک و .. وجود ندارد و صرفا رضایت کاربران کافی هست تا انگیزه کار بیشتر و تلاش بیشتر برای مدیران انجمن جوملای ایران فراهم شود.

پیروز باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites
سلام

من ماژول بانك ملت رو نصب كردم بعد براي پرداخت اضافه نشد در قسمت پرداخت هاي آنلاين اضافه نشد بايد كار خاصي انجام بدم؟

با سلام

واضحتر بگید بهتر میشه کمک کرد

ولی بعد از نصب به مدیریت ماژول ها رفته فعال کنید و موقعیت بهش بدید و ذخیره و در سایت نمایش داده میشود

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام

لطفا در صورت امکان پلاگین اتصال بانک ملت در کامپوننت rsmembership رو هم قرار بدید. و یک توضیحی هم در مورد این کامپوننت و ماژول بفرمائید . ممنون میشم

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری