xboby

مشکل در نصب نرم افزار vcredist_x86 برای نصب Wampserver ...

18 پست در این موضوع

سلام،

وقتی که می خواهم نرم افزار vcredist_x86 را برای نصب Wampserver نصب

کنم،هنگام نصب ،پیغام خطای؛

Setup has detected that this computer does not meet the requirements

to install this software. The following blocking issues must be resolved

before you can install Microsoft Visual C++ 2010 x86 Redistributable Setup

.software package

:Please resolve the following

A newer version of Microsoft Visual C++ 2010 x86 Redistributable has been

.detected on the machine

در حالیکه در لپ تاپ ام در؛

Control Panel > Programs and Features

فایل های زیر را دارم:

Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable – x64 9.0.3….

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable – x64 9.0.3….

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable – x64 9.0.3….

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable – x86 9.0.3….

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable – x86 9.0.3….

Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable – x86 9.0.3….

Microsoft Visual C++ 2010 x64 Redistributable – 10.0….

Microsoft Visual C++ 2010 x86 Redistributable - 10.0….

Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable (x64) - 11.0….

Microsoft Visual C++ 2012 Redistributable (x86) - 11.0….

لطفا راهنمائی ام کنید تا خطای فوق الذکر را برطرف و بتوانم ومپ سرور را نصب کنم.

چرا در نصب نرم افزار vcredist_x86 خطای فوق داده میشود؟

و اصلا نرم افزار vcredist_x86 چیست؟

( درضمن،لپ تاپ ام 64 بیتی است و از ویندوز x.8 استفاده می کنم.).

بسیار متشکرم

Share this post


Link to post
Share on other sites

شما دارید ورژن 32 بیتی نصب میکنید.

64 بیتی دانلود و نصب کنید. این که چیه رو بیخیال ! :)

از پیش نیاز های نصب زمپ و ومپ و ... هست. مثل دات نت .

Share this post


Link to post
Share on other sites

با تشکر،

من نسخه Microsoft Visual C++ Redistributable x64 2015 را نصب کردم ولی

وقتی آخرین نسخه Wampserver یعنی ؛ Wampserver3_x64_apache2.4.17_mysl5.7.9_php5.6.16_php7.0.0.exe را

که از سایت Wampserver دانلود کر ده ام ،می خواهم نصب کنم باز هم پس از نصب ،آیکن Wampserver سبز رنگ نمی شود!!!???

البته،در ابتدا توصیه می کند که حتما نرم افزار های زیر باید برای نصب Wampserver 3_x64 قبلا نصب شده باشد:

VC9 Packages (Visual C++ 2008 SP1) &

VC10 Packages (Visual C++ 2010 SP1) &

VC11 Packages (Visual C++ 2012 Update 4):

/download Vcredist_x86 & Vcredist_x64 both of them. &

VC13 Packages (Visual C++ 2013):

/download Vcredist_x86 & Vcredist_x64 both of them. &

VC14 Packages (Visual C++ 2015):

/download Vcredist_x86 & Vcredist_x64 both of them.

که من تمام نسخه های VC بالا را نصب کردم ولی باز هم آیکن

Wampserver سبز رنگ نمی شود!!!؟؟؟

لطفا برای عیب یابی و رفع آن راهنما ئی ام کنید.

متشکرم

Share this post


Link to post
Share on other sites

به نظرم اگر مشکل از این برنامه کمکی باشه اصلا ومپ نصب نمیشه و خطا میده. مشکل شما باید چیز دیگه باشه. الان ومپ رو استارت میکنید چه خطایی میده? میتونید لاگ نرم افزار رو ببینید..

و پیشنهاد آخر..ومپ رو حذف و زمپ نصب کنید. همون کار رو انجام میده.

Share this post


Link to post
Share on other sites

وقتی ومپ رو استارت می کنم ا تفاقی نمی افته و خطا ئی هم نمی دهد و جالب اینکه

وقتی نسخه قبلی ومپ رو نصب می کنم یعنی نسخه:

....Wampserver2.5_x64_apache2.4.9_mysl5.6

را نصب می کنم،براحتی ومپ نصب می شود،اشکال کجا می تواند باشد؟

متشکرم

Share this post


Link to post
Share on other sites

همون اشکال از این برنامه هست. از لینکی که مهندس صدیقی ارسال کردند دانلود و نصب کنید. یا با زمپ کار کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites
همون اشکال از این برنامه هست. از لینکی که مهندس صدیقی ارسال کردند دانلود و نصب کنید. یا با زمپ کار کنید

سلام،

از لینکی که آقای مهندس صدیقی محبت کردند، دانلود و نصب کردم ولی بازهم ومپ نسخه 3 نصب نشد!!!؟؟؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

اگه بازم ومپ سرور سبز رنگ نمیشه احتمال تداخل هم هست . ومپ با یه سری نرم افزارها مثل Skype یا iis خود ویندوز تداخل پورت داره . این مورد رو هم بررسی کنید . در بی نهایت اگه دیدید خیلی داره اذیتتون میکنه و وقت زیادی دارید برای رفع ایراد صرف میکنید همون زمپ رو نصب کنید . موفق باشید

Share this post


Link to post
Share on other sites
اگه بازم ومپ سرور سبز رنگ نمیشه احتمال تداخل هم هست . ومپ با یه سری نرم افزارها مثل Skype یا iis خود ویندوز تداخل پورت داره . این مورد رو هم بررسی کنید . در بی نهایت اگه دیدید خیلی داره اذیتتون میکنه و وقت زیادی دارید برای رفع ایراد صرف میکنید همون زمپ رو نصب کنید . موفق باشید

باسلام و تشکر بسیار از آقای amir_seddighi،

اشکال دقیقا همانطوریکه عیب را حدس زده بودید اشکال از تداخل با نرم افزار Skype است که قبلا نصب کردم.

لطفا راهنما ئی ام کنید برای رفع این تداخل ونصب ومپ،چه کاری باید انجام دهم؟

Share this post


Link to post
Share on other sites

توی نرم افزار اسکایپ به مسیر tools / options / advanced / conections برید و پورت استفاده شده رو تغییر بدید ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام،

من در مسیری که اسکایپ را نصب کردم یعنی؛

skype <(x86)program files>c تنها فایل های ؛

Browser , Phone ,Toolbars ,Update را دارم و در آنها و حتی دز Toolbars

فایل های tools / options / advanced / conections را ندارم!!؟؟

لطفا راهنما ئی ام کنید.

متشکرم

Share this post


Link to post
Share on other sites

نرم افزار اسکایپ رو که باز میکنید بالاش منوی tools رو میبینید ؟ داخل منوی تولز گزینه option . تو گزینه option گزینه advanced و بعد conections

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام،

بله.الان متوجه شدم:شماره پورت جاری 80 و 443 است و تیک خورده است و انتخاب شده و در بالای آن کادری است که نوشته است:

use ... port for incoming connection.حال باید تیک پائین مربوط به 80 و 443 را بردارم و بجای آن چه چیزی و چه پورتی باید بنویسم

تا با Wamp 3 تداخل نکند؟

متشکرم

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام،

من اصلا skype را حذف کردم ولی بازهم نسخه Wampserver

یعنی ؛ Wampserver3_x64_apache2.4.17_mysl5.7.9_php5.6.16_p hp7.0.0.exe نصب نشد و

حالا تنها علتی که می ماند همانطوریکه اشاره فرمودید، تداخل iis با پورت ویندوز است، دراین مورد

چه کار باید مشکل را رفع کنم؟

متشکرم

Share this post


Link to post
Share on other sites

به این مسیر برید c:\wamp\bin\apache\apache2.x.x\conf فایل httpd.conf رو باز کنید یه جا نوشته listen : 80 و یه جا نوشته ServerName Localhost : 80 این دو تا 80 رو به 8080 تغییر بدید ومپ رو ریستارت کنید انشالا که حله . اگه هم از IIS استفاده نمی کنید میتنونید از کنترل پنل قسمت programs and features قسمت turn windows features on/off برنامه iis رو پیدا کنین و غیر فعالش کنید

Share this post


Link to post
Share on other sites

با سلام و تشکر،

من از این مسیر c:\wamp\bin\apache\apache2.x.x\conf فایل httpd.conf رو باز کردم و

listen : 80 و ServerName Localhost : 80 را به 8080 تغییر دادم و ومپ رو ریستارت کردم

ولی مشکل نصب حل نشد.

چطور می توانم متوجه شوم که IIS در برنامه ای در کامپیوتر م استفاده نشده و

غیر فعال کردن IIS مشکلی برای کامپیوتر و برنامه هایم ایجاد نمی کند؟

متشکرم

Share this post


Link to post
Share on other sites
با سلام و تشکر،

من از این مسیر c:\wamp\bin\apache\apache2.x.x\conf فایل httpd.conf رو باز کردم و

listen : 80 و ServerName Localhost : 80 را به 8080 تغییر دادم و ومپ رو ریستارت کردم

ولی مشکل نصب حل نشد.

چطور می توانم متوجه شوم که IIS در برنامه ای در کامپیوتر م استفاده نشده و

غیر فعال کردن IIS مشکلی برای کامپیوتر و برنامه هایم ایجاد نمی کند؟

متشکرم

اگر از نرم افزارهایی مثل VisualStudio جهت ران کردن پروژه های asp استفاده نکنید خیر مشکلی ایجاد نمیشه در قسمت

uninstall or change program

در سمت چپ پنل

turn windows feature on or off

رو بزنید اونجا اگه iis تیکت خورده باشه یعنی iis نصب هستش

از طریق آموزش زیر میتونید پورت رو تغییر بدید:

How to change port number for apache in WAMP - Stack Overflow

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری