modir_yar

عدم نصب بک آپ در لوکال

4 پست در این موضوع

سلام
من یه سایت فعال دارم که گواهی ssl هم نصبه و با https باز میشه
با افزونه اکیبا یه بک آپ کامل گرفتم و در لوکال میخاستم نصب کنم ولی مشکلی که وجود داره اینه که وقتی آدرس localhost/site رو در مرورگر وارد میکنم آدرس به صورت https://localhost/site در میاد و عملیات نصب انجام نمیشه

در ضمن در فایل configuration هم دستور public $force_ssl = '2';  به صورت public $force_ssl = '0';  تغییر دادم

همچنین نسخه php در هاست 7.1 و در ومپ نسخه 7.0.4 می باشد

لطفا دوستان راهنمایی کنن که چطوری بسته بک آپ رو در لوکال نصب کنم

با تشکر

Share this post


Link to post
Share on other sites

اگر با Akeeba از وبسایتت نسخه پشتیبان تهیه کردید در مراحل بازیابی سایت یه قسمتش هست می تونی https رو غیرفعال کنید.

اگر با WAMP مشکل داشتی می تونی با Laragon هر نسخه دلخواه از php رو به سادگی کپی کردن php تو فولدرش بالا بیاری ، باز هم اگر با SSL مشکل داشتی می تونی https رو روی لاراگن فعال کنی.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

من با akeeba فول بک آپ گرفتم ولی در مرورگر وقتی آدرس رو به صورت localhost/site  وارد میکنم به https://localhost/site  تبدیل میشه و خطای  problem loading page در مرورگر داده میشه و مرحله نصب جلو نمیره که بخام  https را غیرفعال کنم

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری