xboby

راه اندازی و نصب فول بکاپ هاست فروم IPS در لوکال ؟

14 پست در این موضوع

 با عرض سلام ،

از هاست از فرومی که با IPS طراحی کردم یک فول بک آپ تهیه کردم و خواستم تا آنرا در لوکال 

راه اندازی کنم با تمامی محتویات آن که در حدود 4.5GB است و بترتیب زیر عمل کردم ؛

 

1-فایل بک آپ زیپ شده را  در لپ تاپ (لوکال ) ،اکسترکت کردم و

 

2-یک فولدر بنام ؛ ipstst1 در مسیر ؛  F:\wamp64\www\ipstst1 ایجاد کردم  و

 

3- در  phpmyadmin نیز یک دیتابیس به همان نام ؛ 

ipstst1  ساختم و

 

د-محتویات درون فولدر ؛ public_html از مسیر ؛ E:\myhostbackup\homedir\public_html را داخل

فولدر فوق الذکر ؛ ipstst1 ریختم و

 

4-در داخل ؛ E:\myhostbackup که اکسترکت شده فایل بک آپ زیپی است که از هاست گرفتم دو فایل ؛ SQL وجود دارد؛

 

یکی بنام ؛ mysql.sql و دیگری فایلی بنام ؛ mydatabasehost_name.sql  که داخل فولدری بنام ؛ mysql قرار دارد و نام

انتخابی دیتابیس فروم مذکور در هاست است و دارای حجم بالائی است:

 

برای امتحان یکبار فایل ؛ mysql.sql و نیز یکبار mydatabasehost_name.sql را جداگانه زیپ کردم  و

هریک را در؛ 

phpmyadmin ایمپورت (  import ) کردم و 

 

5-و فایل های ؛ htaccess. موجود در مسیر های ؛ F:\wamp64\www\ipstst1 و F:\wamp64\www\ipstst1/admin را به

؛

htaccess.txt تغییر دادم و 

 

6-دو فایل بنام های ؛ conf_global.dist.php و conf_global.php وجود دارند که محتوای فایل ؛ conf_global.dist.php خالی است و

محتوای فایل ؛  conf_global.php را که فقط شامل موارد زیر است،متناسب با لوکال تغییر دادم و ویرایش کردم ؛

<?php

$INFO = array (
  'sql_host' => 'localhost',
  'sql_database' => 'ipstst1',
  'sql_user' => 'root',
  'sql_pass' => '',
  'sql_port' => 3306,
  'sql_socket' => '',
  'sql_tbl_prefix' => '',
  'sql_utf8mb4' => true,
  'board_start' => 1512392085,
  'installed' => true,
  'base_url' => 'F:\wamp64\www\ipstst1',
  'guest_group' => 2,
  'member_group' => 3,
  'admin_group' => 4,
);

ولی با نوشتن ؛  localhost/ipstst1  در مرور گر ، خطای ضمیمه زیر (   ERROR 500 ) را دریافت می کنم ؛ 


( از ومپ سرور ؛ 3.1.7 و  PHP 7.3.1  و MYSQL  5.7.24  استفاده می کنم ).

لطفا برای رفع مشکل فوق راهنمائی بفرمائید.

             بسیار متشکرم

error500.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش html و css آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش سئو وردپرس آموزش امنیت وردپرس آموزش وردپرس آموزش فرم ساز RSform آموزش سئو جوملا آموزش فروشگاه ساز Hikashop آموزش فروشگاه ساز ویرچومارت آموزش طراحی سایت آگهی تبلیغاتی آموزش امنیت جوملا آموزش طراحی سایت فروش فایل آموزش طراحی قالب ریسپانسیو با Helix آموزش جوملا 3 آموزش ساخت ربات دکمه ی شیشه ای آموزش ساخت ربات همکاری در فروش آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات ضد اسپم آموزش ساخت ربات پیوست فایل سورس ربات مدیر گروه | ربات مدیر گروه

فایل error_log رو چک کنید توش چه خطایی وجود داره

به محیط admin میتونید لاگین بشید یا خیر؟

1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) در فایل error-log  خطای زیر تکرار شده ؛

[06-Aug-2018 15:12:09 UTC] PHP Fatal error:  Call to a member function language() on null in /home/artgru/public_html/system/Output/Output.php on line 538
[06-Aug-2018 15:12:12 UTC] PHP Fatal error:  Call to a member function language() on null in /home/artgru/public_html/system/Output/Output.php on line 538
[06-Aug-2018 15:12:12 UTC] PHP Fatal error:  Call to a member function language() on null in /home/artgru/public_html/system/Output/Output.php 

2) نمی توانم وارد محیط admin شوم و خطای ضمیمه زیر را دریافت می کنم ؛

 

        بسیار متشکرم

adminerror.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

وقتی بر روی آیکون سبز رنگ ومپ کلیک می کنم ، در زیر کادر آن علامت هشدار با پیغام ؛

Error F:/wamp64 or PHP in PATH !  نوشته شده که وقتی بر آن کلیک می کنم 

پنجره و کادر زیر را دریافت می کنم ؛

 

(البته همانطوریکه قبلا در  قسمت  " نظرات " از ؛ " آموزش جامع PHP , OOP - بخش نخست  " در سایت آموزشی الفیار فرموده بودید

تنظیمات زیر را انجام دادم؛

"    در تنظیمات path ویندوز طبق آموزش زیر برید و مسیر فایل php.exe را ست کنید:
https://www.forevolve.com/en/articles/2016/10/27/how-to-add-your-php-runtime-directory-to-your-windows-10-path-environment-variable  " )

 

                                   متشکرم

 

php path error.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

با عرض معذرت یادم رفت اضاف کنم که ؛

ولی با همه شرایط فوق ، براحتی و با موفقیت می توانم پروژه های IPS و

همچنین پروژه های جوملائی و وردپرسی را که از ابتدا در لوکال بصورت خام نصب کرده ام،

ایجاد و باز کنم.

Share this post


Link to post
Share on other sites

اگر ورژن ips بک آپ شما با ورژن ips جدیدی که نصب میکنید یکی هست پس مشکل از ورژن php نمیتونه باشه ، در غیر اینصورت نسخه ی php مشکل ساز شده

تغییر نسخه ی php و آموزشی که لینکشو ارسال کردید ارتباطی به هم ندارند

برای تغییر نسخه ی php روی ومپ کلیک کنید بعد روی منوی php برید گزینه ی version رو میبینید از اونجا با یک کلیک تغییر میکنه.البته اگه ومپ شما قدیمی باشه این آیتمو نداره باید ومپ جدید نصب کنید

1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites

 تمامی نسخه های php موجوى در ومپ 3.1.7 یعنی ؛

( 5.6.40 و 7.0.33 و  7.1.26 و 7.2.14 و 7.3.1 ) را تست کردم ولی،

مشکل مذکور در بالا هنوز وجود دارد.

      متشکرم

Share this post


Link to post
Share on other sites

آخرین راه حلی که به نظر میرسه اینه که یک نسخه ips نصب کنید

بعد از جدولی که مربوط به تنظیمات ips هست اکسپورت بگیرید

توی ips ای که مشکل داره در جدول تنظیمات ایمپورت کنید و تست کنید

احتمال داره مشکل به دلیل زبان باشه و اینطوری رفع بشه

1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites

 در صورت امکان لطفا توضیح بیشتری بفرمائید؛ متوجه نشدم که

دقیقا چه کاری بایستی انجام دهم ؟ ؛ جدول تنظیمات در phpmyadmin هستند ؟

و در چه مسیری ؟

      بسیار متشکرم

Share this post


Link to post
Share on other sites

اون جداولی که ابتدای نامشون core_sys_ دارند از ips ای که سالمه اکسپورت بگیرید و جایگزین ips ای که مشکل داره کنید

1 کاربر پسند دیده است

Share this post


Link to post
Share on other sites

 با عرض سلام مجدد،

همانطوریکه فرموده بودید ؛

در در 10/28/2019 در 09:22، ابوالفضل طالبی گفته است :

اون جداولی که ابتدای نامشون core_sys_ دارند از ips ای که سالمه اکسپورت بگیرید و جایگزین ips ای که مشکل داره کنید

اقدام کردم ولی متاسفانه هنوز مشکل مذکور وجود دارد.

                 متشکرم

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری