mitra1980

افزایش سرعت لود شدن قالب

17 پست در این موضوع

سلام

دوستان سایت من به خاطر عکس های زیادش دیر لود میشه

چطوری میتونم این مشکل رو رفع کنم؟

چطوری میتونم قالب رو آجاکس کنم؟

www.civila.ir

Share this post


Link to post
Share on other sites

دوستان سایت من به خاطر عکس های زیادش دیر لود میشه

چطوری میتونم این مشکل رو رفع کنم؟

www.civila.ir

عکسها رو با نرم افزار های ویرایش تصاویر فشرده سازی کنین برای مثال در فوتوشاپ برای ذخیره فایل .JPG مقدار quality در نظر گرفته شده از 0 تا 12 که میتونین با اون کیفیت رو کمی بیارین پایین در عوض حجم کمتر بشه و سریعتر لود بشه.یک پیشنهاد دیگه این که از عکسهای با سایز زیاد استفاده نکنین یا اگر نیازه سایزش درون سایت رو کم کنین و با وب جت کیت افکت زوم رو روش بزارین.

برای تست سرعت سایتتون هم میتونین از سایت زیر استفاده کنین:

http://gtmetrix.com/

موفق باشین

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام من این سایت رو چک کردم

Page Speed Grade:

(0%)

YSlow Grade:

(61%)

Page load time: 11.47s

Total page size: 1.35MB

Total number of requests: 165

ممکنه توضیح بدین که مفهوم اینا چیه

Share this post


Link to post
Share on other sites

Page Speed Grade:درجه سرعت لود سایت(خوب یا بد بودن یعنی هرچی بالاتر بهتر)

Page load time: 11.47s این یعنی زمانی که طول کشیده تا سایتتون لود بشه

Total page size: 1.35MB این یعنی حجم صفحه سایت شما

Total number of requests: 165 معنیش میشه تعداد بازدید از سایت

YSlow Grade: رو من چیزی ازش نمیدونم

لینک بررسی سایتتون هم بزارین خوب میشه

درپناه حق

Share this post


Link to post
Share on other sites

جوملا با آجاکسی کردن قالب ها کمی مشکل داره .

بهترین راه اینه که بتونی سرعت لود عکس رو کاهش بدی ... اما کیفیت پایین آوردن بهترین راه نیست ... آسونترین راهه ... شما میتونید 20% کیفیت هر عکس رو بیارید پایین و بعد با استفاده از پلاگین LazyLoader سرعت رو تا 70% کاهش بدید .

این پلاگین رو از سایت JED ( http://extensions.joomla.org ) دریافت کنید . بعد از این کار اگر کمتر شد بهم بگید تا یک کار دیگه هم انجام بدید تا سرعت بهینه تر بشه .

منتظر جواب کار هستم .

Share this post


Link to post
Share on other sites

ارسال شده در (ویرایش شده)

salam

nima jan nasb kardam

hamon tor ke gofti shod

ama fekr nemikonam ro soratesh tasir gozashte bashe

on rahe dige ro bego lotfan

ویرایش شده در توسط mitra1980

Share this post


Link to post
Share on other sites

اگر ممکنه یه نگاه کامل به سایت بندازید هرجاش که به نظرتون مشکل داره به من بگید تا درست کنم

مرسی

Share this post


Link to post
Share on other sites

سایت رو نگاه کردم . خوبه .. عکساش زیاده .. ولی خوب حتما نیازه که زیاده ...

این کار رو انجام بدید :

کدی که میدم رو توی قالب میذاری... پس باید قالب رو باز کنی و index.php رو توی ادیتورت بیاری بالا ... جایی که head تموم میشه ، قبل از اینکه body شروع بشه کد رو میذاری.. یعنی مثل کد زیر :

<head></head>
<?php flush(); ?>
<body></body>

انجام دادی بگو تا سرعت رو چک کنم .

اگر lazyloader کارت رو درست نکرد ، ادمین سایت رو برام پیام کن ( adminsitrator ) ، یک پلاگین دارم که نوشتم ، سرعت رو بالا میبره ... برات نصب میکنم و تنظیم میکنم ... اون حتما درستش میکنه .

Share this post


Link to post
Share on other sites
یک پلاگین دارم که نوشتم ، سرعت رو بالا میبره ... برات نصب میکنم و تنظیم میکنم ... اون حتما درستش میکنه .

به نظرت غیر از lazyloading بهترین پلاگین برای جوملا 1.5 و همینطور جوملا 2.5 چیه؟

نیما جان در صورتی که همچین پلاگینی داری برای ما هم بفرست یا اگه هزینه داره بگو تا بپردازیم.:yeah:

Share this post


Link to post
Share on other sites

محمد جان پلاگینی که نصب کردم براشون ، سرعت رو به 8 رسوند ... من پلاگین رو با توابع پلاگین ice_loader ساختم . یک سری مشکلات داشت که سعی کردم حل کنم و بهینه کردم .. هزینه نداره ... فقط هنوز توی تسته .. کمی بگذره میذارم برای دانلود

Share this post


Link to post
Share on other sites

با عرض سلام

اگر نظر منو بخاید بدونه اینکه افزونه ای نصب کنید میشه این کارو انجام داد ولی کمی باید برای این کار وقت بزارید.

1-اول از همه باید روی سیستمتون فتوشاپ داشته باشید تا بتونید عکس رو ویرایش کنید

2-وقتی عکسی رو میخاید بزارید روی سایتتون باید عکس رو برای ساختار وب تنظیم کنید یعنی اینکه جوری عکس رو تنظیم کنید که سرعت رو زیاد نگیره

برای اینکه این کار رو انجام بدید باید عکس رو با فتوشاپ باز کنید و بعد به منو =)فایل =)) سیو فور وب .:: رو انتخاب کنید و در پنجره باز شده پسوند jepg رو انتخاب و تصویر خودتون رو سیو کنید.البته این پسوند رو میتونید برای تصاویری که در داخل محتوا استفاده می کنید مورد استفاده قرار بدین و در صورتی که تصاویر برای قالب سایت هست باید حتما از پسوند png-8 استفاده کنید.

بعد از اینکه شما این کارهارو انجام دادید میتونید که ببینید چقدر سرعت سایتتون میره بالا.

درضمن این یکی از کارهائی هست که میشه انجام داد شاید بعد از این کار وب سایت شما هنوزم دارای مشکلاتی باشه که در سرعت شما تاثیر بزاره که بعد از این کاری که انجام میدید مشخص خواهد شد.

امیدوارم که این مطلب به شما کمک کنه .

Share this post


Link to post
Share on other sites

درود

گفته های دوستان تمام و کمال صحیح ولی برای بهتر متوجه شدن ضعف های خود می تونید این پیج رو ببینید

http://gtmetrix.com/reports/www.civila.ir/KPejIUlf

بعد اگر هم نیاز به توضیح بود که من بدم

ولی می دونم نیاز ینیست

بدرود

Share this post


Link to post
Share on other sites

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری