ارسال شده در بهمن 90 مرکز آپلود انجمن جوملای ایران افتتاح شد. کاربران گرامی انجمن از این پس میتوانند فایلها و افزونه های خود را در این مرکز آپلود نموده و لینک های خود را در انجمن قرار دهند. http://jupload.ir Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 90 تبریک میگم،داریم میترکونیم:a2d3: :auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 90 منم تبريك ميگم :auizz3ffy9vla57584x:thanks::a2d3::1::4d564ad6:(يكي اينو از برق بكشه!!!) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 90 به تمام دوستان عزیز تبریک میگم. و یه پیشنهاد دارم. سایت های جانبی جوملا فارسی داره کم کم زیاد میشه ، شدیدا(!) توصیه میکنم به لینک های این سایت ها در صفحه اول فروم در هر جائی که به راحتی قابل دسترسی باشند قرار داده شوند. این کار مزیت های بسیاری خواهند داشت از قبیل بازدید و استفاده مداوم تر کاربران از آنهاست. به صورت دیگر هم می توان کار کرد که تمام میدیران سایت در امضای خود لینک این ساین ها رو در امضای خودشون قرار بدن با این کار کاربران سایت در تمام ارسال ها و گفتگو ها می توانند به سایت ها دسترسی داشته باشند. تا به حال اونهائی که من الان یادم میاد صفحه دانلود و آموزش و همین آپلود سنتر می باشد . در ضمن فکر کنم باید به فکر تکمیل همین صفحه دانلود و آموزش باشیم. تا مرجع کامل دانلود امکانات ارائه شده و تهیه شده توسط اعضای سایت باشد. الان مدتی است که قالب ها ، افزونه ها و امکانات بسیار خوبی در سایت ارائه می شود که بهتر است لینک های دانلود و معرفی آنها به صورت مجتمع در همین صفحه قرار داده شوند. همین جا اعلام میکنم که حاضرم در این مورد با مدیران همکاری کنم. اعتبار ما به بالا بودن پرچم ماست . :auizz3ffy9vla57584x:1: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 90 ما نیز تبریک می گویییییییم !!!! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 90 (يكي اينو از برق بكشه!!!) اینو خوب اومدی...! شدیداً وجودش احساس میشد. آپلودسنتر رو میگم مبارکه:cool: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 90 این اتفاق ارزشمند و به موقع رو به شما و همه ی کاربران انجمن جوملای ایران تبریک میگم. :auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x:thanks: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 90 واقعا دستتون درد نکنه ....................امید وارم حمل بر بی ادبی و پر رویی نباشه امکان داره که گزینه لینک مستقیمشو فعال کنید ؟ قالب جدید تری هم ازش هست که به راحتی میشه خیلی زیباش کرد. Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 90 بسیار عالی و مبارک برای همه عزیزان تیم جوملا ایران. ابوالفضل جان کارت بیسته.http://joomlaforum.ir/images/smilies/auizz3ffy9vla57584xq.gif Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 90 پیشنهاد ی قالب اختصاصی براش ردیف کنید خیلی بهتر می شه یا علی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 90 سلام به همه منم تبریک می گم یه پیشنهاد هم دارم : اگه میشه امکان آپلود از URL را هم فعال کنید موفق باشید:auizz3ffy9vla57584x Share this post Link to post Share on other sites