ارسال شده در فروردین 92 دوستان عزیز جایزه بگیر...... اگر ههمگی مایلید قرارمون باشه شنبه ...... Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 بعد از عرض سلام و با تبریک نوروز از تمامی دوستان شرکت کننده تقدیر و تشکر می کنم و به دوستان عزیزی که جوایز رو برنده شدن تبریک عرض می کنم ضمنا از زحمات مدیران انجمن جوملافروم علی الخصوص آقا ابوالفضل طالبی عزیز قدردانی و تشکر می کنم امیدوارم موفق و پایدار و سالم و سربلند و سرافراز باشید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 ضمن تبریک مجدد دوستانی که برنده شدند و مستحق دریافت جوایز هستند فردا - شنبه عصر حدود ساعت 5 تا 6 هماهنگی با هم داشته باشیم برسیم خدمت آقای مهندس طالبی تو شرکتشون Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 من سعی می کنم بیام .... به کدام شماره زنگ بزنم هماهنگ کنیم ...؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 0911-925-5074 من سعی می کنم بیام .... به کدام شماره زنگ بزنم هماهنگ کنیم ...؟ Share this post Link to post Share on other sites