drsmsco

حذف نشدن افزونه ها از مدیریت جوملا(پلاگین و ماژول)

11 پست در این موضوع

دوستان من چند تا از پلاگین ها و کامپونت هام بدلیل تغییر نام دامنه و ادو دامین مشکل پیدا کردن و نتونستم حذفشون کنم حتی دوباره نصب کردم ولی در نصب و حذف دوباره پیغام خطا میدن

پیشنهادتون چیه و آیا راه دیگه ای برای حذف این افزونه ها هست که بشه دوباره نصبشون کرد

دونوع پیغام خطا دارم :

1 : یک نوع پیغام خطای db ldni

2:پیدا نشدن فایل حذفی در مسیر پوشه نصب شده ؟؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای حذف از قسمت نصب و حذف اقدام کنید اگر باز موفق به حذف نشدید میتونید دستی فایلهاشون رو حذف کنید و بعد از دیتابیس هم جداولشون رو حذفشون کنید

سلام

آقا من میخوام پلاگین رو حذف کنم این ارور رو میده

do.php?imgf=joomlaforum.ir_13773292441.jpg

خوب صابر جان توضیح دادند که باید چکار کنید دیگه

میدونم فدات شم. همون دستی حذف کردن رو بلد نیستم دیگه

برای حذف دستی باید در روت سایتتون به پوشه plugins برید و بسته به نوع پلاگینتون داخل پوشه مورد نظر برید و پلاگین رو که پیدا کردید حذفش کنید

سپس به دیتابیس برید و داخل جدول extensions پلاگین رو پیدا کنید و حذف کنید ( دقت کنید دقیق همون پلاگین رو حذف کنید یه موقع اشتباهی چیز دیگه ای رو حذف نکنید )

برای حذف دستی باید در روت سایتتون به پوشه plugins برید و بسته به نوع پلاگینتون داخل پوشه مورد نظر برید و پلاگین رو که پیدا کردید حذفش کنید

سپس به دیتابیس برید و داخل جدول extensions پلاگین رو پیدا کنید و حذف کنید ( دقت کنید دقیق همون پلاگین رو حذف کنید یه موقع اشتباهی چیز دیگه ای رو حذف نکنید )

اولی رو انجام دادم ولی دومی رو پیدا نمیکنم. یه اسکرین شاتی قرار بدین لطفا

اولی رو انجام دادم ولی دومی رو پیدا نمیکنم. یه اسکرین شاتی قرار بدین لطفا

داخل جدول extensions هستش برید دیتابیستون جدول رو پیدا کنید ( اسم جدول با پیشوند جداول خودتون شروع میشه )

داخلش رو خوب بگردید چند صفحه هستش پلاگینها رو بدقت بگردید پیدا میکنید

داداشمی. پیدا کردم حذف کردم حل شد.

یه سئوال دیگه پیغام زیر یعنی مشکل از پلاگینه؟ یا نه؟

do.php?imgf=joomlaforum.ir_13774409301.jpg

اکثر وقت ها این ارور بر میگرده به پلاگین. در فایل ذکر شده یا درست آدرس داده نشده و یا اینکه کدی اشتباه هست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری