hoseyn007

برطرف کردن ایراد افزونه مدیریت تیکت com_rsticketspro

8 پست در این موضوع

سلام قبلا یک یاین افزونه رو برام فرستاده بود

منتها قسمت آپلود فایل از طریق کاربر غیر فعال نمیشه

کسی می تونه این مورد رو برطرف کنه

افزونه رو پیوست کردم

com_rsticketspro دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

مشکلی نداره از این بابت. به قسمت دپارتمان برید و دپارتمانی را که می خواهید اپلود فایل را غیر فعال کنید. انتخاب و فعال کردن آپلود فايل ها را کلیک و روی هیچ کدام بزارید.

تست کردم آپلود می کنه با وجود تنظیم همه اونا

و اینکه وقتی فایل مجاز رو زیپ می ذاری باز همه فایلارو انتخاب می کنه

آقای طالبی فایلی که گفتینو من دستکاری کردم ولی قاطی می کنه

می شه خودتون ایرادشو برطرف کنید

باور کنید خیلی واجبه

اینجا نصبش کردم

http://www.shop.online-managers.com/index.php/2013-04-03-22-41-12/%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D8%AA

default دانلود ● آپلود سنتر انجمن جوملای ایران

ویرایش شده در توسط hoseyn007

کامپونت شما شاید مشکل داره یک نسخه در پی سی جوملا منتشر شده از ان استفاده کنید در نهایت اگر باز هم نخواستید استفاده کنید در مسیر site\views\submit\tmpl و فایل default.php دنبال

<tr id="submit_file" <?php echo ($this->can_upload && !empty($this->data['department_id'])) ? '' : 'style="display: none"'; ?>>
	<td><label for="submit_files"><span class="hasTip" title="<?php echo JText::_('RST_TICKET_ATTACHMENTS_DESC'); ?>"><?php echo JText::_('RST_TICKET_ATTACHMENTS'); ?></span></label></td>
	<td>
		<div id="submit_file_message"></div>
		<input type="file" name="rst_files[]" value="" />
		<input type="button" class="button" value="<?php echo JText::_('RST_ADD_MORE_ATTACHMENTS'); ?>" onclick="rst_add_attachments();" />
		<div id="rst_files"></div>
	</td>
</tr>

و حذف کنید.

ببنید بهتره از کامپومنت سالم استفاده کنید چرا که احتمالا کامپونت شما نال شده بوده و مشکل داشته باشه

بله گفته های مهندس فتحی درست بود

برای توضیح دقیق تر باید بگم که:

به فایل components\com_rsticketspro\views\submit\tmpl\default.php برین و خط 105 تا 113 یعنی این اطلاعات رو حذف کنید:

<p id="submit_file" <?php echo ($this->can_upload && !empty($this->data['department_id'])) ? '' : 'style="display: none"'; ?>>
	<label for="submit_files"><span class="hasTip" title="<?php echo JText::_('RST_TICKET_ATTACHMENTS_DESC'); ?>"><?php echo JText::_('RST_TICKET_ATTACHMENTS'); ?></span></label>

<div id="submit_file_message"></div>
		<input type="file" name="rst_files[]" value="" />
<?php echo JHTML::image('components/com_rsticketspro/assets/images/ani/add.png', '' ,'onclick="rst_add_attachments();"'); ?>

<div id="rst_files"></div>

و مشکل حل میشه. ولی با کلام آخر مهندس فتحی درباره استفاده از نسخه کامل هم موافقم چون ممکنه با این نسخه باز با مشکل مواجه بشین

موفق باشید

1 کاربر پسند دیده است

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری