ارسال شده در فروردین 92 با سلام من می خواستم تعدادی طراح وب مسلط به زبان انگلیسی تا حدودی و مسلط کامل به جوملا و طراحی قالب های ltr جوملا استخدام کنم دوستان می توانند در صورت هر گونه پرسشی یا ارسال روزمه ی خود به من پیام خصوصی بزنند Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 منتقل شد به انجمن نیازمندی ها .. دقت کنید کجا تاپیک میزنید! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 دوستان توجه داشته باشید نیاز به بودن در جایی نیست شما از طریق نت درست می کنید میفرستید و مبلغ را دریافت می کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 92 شرایط کاری رو شرح ندادین ؟ حقووق چقد ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در شهریور 92 سلام دوست عزیزم میتونیم باهاتون همکاری داشته باشیم ، ( گرافیک + وب سایت + کارهای چاپ و تبلیغات ) info{@}almaweb.ir Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در مهر 92 ببخشید،از یه طرف گفتید که مسلط به زبان از یه طرف گفتید که تا حدودی!!!بالاخره تسلط به زبان تا چه حدی براتون اهمیت داره؟من طراحی وب بلدم ولی تسلط زیادی به زبان ندارم. Share this post Link to post Share on other sites