عادل

بهم ریختن سایت

30 پست در این موضوع

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سایت با کروم مشکل داره بهتر هست از قالب دیگر استفاده کنید اگر آشنایی ندارید با هماهنگ سازی

بله سایت با کروم ، اپرا و سفری مشکل داره .

باید بررسی کنید توی قالبتون ببینید مشکلش از کجاست. از اول به این صورت بود یا اینکه بعد از ایجاد تغییراتی به این صورت شد؟

قالب را ویرایش کردید؟

kashkuul.ir

یکی از مدیرها گفت که در مرورگرخودش سایت من رو میاره ولی در مرور گر من نمیاره

با مرورگر من هم بالا نمیاد و کاملا بهم ریخته نشون میده. شما افزونه هایی که به تازگی نصب کردید غیر فعال کنید ببینید جواب میده.

اگر افزونه خاصی نصب کردید که این مشکل بوجود اومده و وارد مدیریت نمیشه از طریق جدول Extensions در دیتابیستون میتونید افزونه مورد نظر رو پیدا و غیر فعال کنید

از روی سی پنل افزونه مربوطه رو پاک کنید، از قسمت phpmy admin جدول مربوط به افزونه را حذف نمایید، اگر درست نشد بگید تا راهنمایی کنم

شما اگر دوس داشتید اطلاعات کنترل پنل رو بفرستید تا براتون درستش کنم.

موفق باشید

افزونه هایی رو که آخرین بار نصب کردید در جدول Extensions پیدا کنید و یکی یکی مقدار enabled رو برابر صفر قرار بدید ببینید از کدومشونه...

من دیشب تا حالا همه افزونه ها رو چک کردم، واقعا مشکل عجیبی بود ، مشکل از فایلhtacess بود، دوست عزیز عادل جان الان سایت بالا میاد ولی صب کن تا یه ارور ایجاد شده برات درستش کنم، همون اولش بهت گفتم یه جوملا اکسترکت کن رو همین اگر اینکارو کرده بودی مشکلت همون موقع حل میشد.

ویرایش شده در توسط Amin.Manager

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/kashkuul/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 383

این چیه

من یه بک آپ از بانک اطلاعاتیت گرفتم ، کل php myadmin اگر پاک کنی و بک آپ رو import کنی درس میشه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری