ارسال شده در فروردین 92 با سلام دوستان من به دنبال یک کار هستم متاسفانه برنامه نویسی بلد نیستم ولی با مدیریت جوملا آشنایی کامل دارم و میتونم مطالب رو به صورت کاملا سئو شده در سایت قرار بدم. اگر کسی برای مدیریت سایت جوملایی اش و اضافه کردن مطالب و افزونه ها یا سایر کارهای نرم افزاری کسی رو نیاز داشت به من خبر بده لطفا مرسی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 لطفاً سریع با من تماس بگیر ۰۹۱۰۹۰۸۰۷۲۲ شاهرخی Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 دوست من ، نا امید نشو ، بگرد انشاالله بهترین جا مشغول میشیgift Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 داش بهرام یه کاری هم واسه ما جور کن ... خوب سایت میزنم هاااا ... :ad54ad: Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 فقط امید داریم ولی میترسم پیر بشم و این امید به جایی نرسه مرسی آقا محسن Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 93 با سلامدوستان من به دنبال یک کار هستم متاسفانه برنامه نویسی بلد نیستم ولی با مدیریت جوملا آشنایی کامل دارم و میتونم مطالب رو به صورت کاملا سئو شده در سایت قرار بدم. اگر کسی برای مدیریت سایت جوملایی اش و اضافه کردن مطالب و افزونه ها یا سایر کارهای نرم افزاری کسی رو نیاز داشت به من خبر بده لطفا مرسی به يك نفر مسلط به جوملا جهت ارتقاء ، به روز رساني و نگهداري وب سايت خود به صورت پاره وقت نياز دارد . لطفاً سوابق و نمونه كارهاي خود را از طريق ايميل iransdp3@yahoo.com ارسال نماييد . همراه 09122253093 غرب تهران گيشا Share this post Link to post Share on other sites