yaserjafarzadeh

مشکل ایجاد و تغییر موقعیت از طریق css

14 پست در این موضوع

با سلام

دوستان خسته نباشید

قالب آسمان که با css هستش بالاش یک اسلایدر داره که من نمی تونم مشخصاتش رو تو فایلها(css-index) پیدا کنم...

تو طریقه افزودن یک موقعیت ذکر میشه که تو مثلا فایل index.php همه موقعیت ها هستش ولی این نداره همه صفحات رو گشتم...کلا مثل اینکه با css هستش

میخوام اون اسلایدر رو دو تکه اش کنم

فایل قالب رو هم پیوست کردم...

خواهشا دوستان کمک کنن

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

الان دقیق مشکل شما چیه؟ میخواین یه موقعیت بشه دو موقعیت یا میخواین موقعیت اسلایدر کوچک تر بشه؟

آدرس سایتتون رو هم قرار بدین بهتر میشه راهنمایی کرد

فشرده سازی GZIP رو غیرفعال کنید تا دقیق تر بتونیم آدرس بدیم

ضمنا در قالب jp-aseman یه سری از موقعیت ها درون پوشه blocks و دو فایل header و footer موجوده که اگر باشه در فایل header موقعیت اسلایدر هست

فشرده سازی رو غیرفعال کردم...

تو اون فایل هدر مشخصات لوگو و غیره هستش...برای موقعیت های logo - maxtop-searh هستش

من موقعیت content mass top رو میخوام

موقعیت در این فایل ها تعریف شده:

jp-aseman-template\core\etc\layouts\default.xml

core\etc\layouts\main-left-right.xml

core\etc\layouts\right-left-main.xml

local\etc\layouts\default.xml

البته احتمال اولی و آخری بیشتره

برای تغیرات استایل و اندازه هم فایل CSS زیر خط 559:

css\template.css

موفق باشید

جناب طاهری در باب اون فایل default.xml که فقط اون رو دارم نمیشه چیزی تعریف کرد توش یعنی بعد اینکه من تعریف موقعیت کردم اطلاعات اون موقعیت تو فایل templateDetails.xml قرار داده میشه...کجا تعریف کنم هنوز نیافتم

در مورد css هم که زیر خط 559 اطلاعات لوگو هستش نه اسلایدر اینم کدش

/* Logo Text ---*/

div.logo-text h1 {

font-size: 200%;

font-family: tahoma, sans-serif;

font-weight: bold;

}

div.logo-text h1 a {

text-decoration: none;

}

p.site-slogan {

color: #ccc;

display: block;

font-size: 85%;

margin: 3px 0 0;

padding: 0 10px;

text-transform: uppercase;

}

اینا رو گفتم که هر کجا اشتباه دارم بهم بگید.......؟؟؟؟؟!!!!!!

بی نهایت ممنون.

بله.من از روی قالبی که در سیستمم داشت بهتون گفتم که گویا اون با این فرق میکنه(حالا نمیدونم ورژن بندی داره یا چیز دیگه) ولی شما این فایل رو دارید: etc\layouts\default.xml خط 14 این فایل مربوط به تعریف موقعیته چون دیگه جایی فکر نکنم باشه.

اگر این فایل نبود فایل قالبتون رو در سیستم اجرا کنید با notepad++ در منوی search گزینه find in files رو بزنید و مسیر پوشه رو در directory بزنید.در قسمت find what مشخصات موقعیت مثلا نام دقیق(با -) موقعیت یا شناسه و کلاسش رو بزنید و در پوشه برای اون کلمه سرچ کنید.فایل هایی که باید ویرایش کنید لیست میشن

مهندس طاهری عزیز ببخشید شما رو هم اذیت می کنیم...

فایل دیفالت رو که تغییر میدی سایت خطا میده...

با اینکه قبلا خودم دونه دونه فایل هارو گشته بودم ولی بازم با نوت پد پلاس دوباره گشتم ولی چیز با ربطی پیدا نشد...

این قالب واقعا کمر به عذاب من بسته....یعنی واقعا یه موقعیت ایجاد کردن این همه بدبختی داره

جناب طاهری اگه وقت داشتین بگین تا ادمین رو بدم بهتون یه نگاه هم از اونجا بندازین شاید یه راه چاره یافته شد...

فدای معرفتتون.

خواهش میکنم. چه خطایی میده؟

قالب های جومپلیت این چنین مشکلات و یه سری مشکلات مثل سازگاری با یه سری ورژن های جوملا متاسفانه خوراکشه

در قالب های دیگه افزودن.حذف.ویرایش موقعیت آسونه ولی توی این قالب ها نه

حالا اصلا یه کار دیگه. این لینک آموزش ویرایش فریم ورک t3 (همون فریم ورکی که قالب باهاش ساخته شده) هست که توش ویرایش و یا ساخت موقعیت هم اشاره شده.یه سری بهش بزنید فکر کنم جواب بده.

ویرایش شده در توسط Vahid Taheri

سلام بر مهندس طاهری عزیز

آقا ما به لطف شما که این فریم ورک رو سرنخ دادی بهمون بعد چند بار خوندن بالاخریه موقعیت رو ایجاد کردیم ولی الان باز مشکل سر المنتهای css این موقعیت هستش

اگه تو دمو نگاه کنید یه موقعیت چپ و یکی راست هستش ....تو فایرباق میشه درستش کرد ولی همون مختصات رو من نمی تونم تو css پیدا کردم

این مورد اخر رو هم یه چند تا سرنخ بدی دستمون راه افتادیم ها....

خوب ما خودمون انقدر بالا پایین کردیم بالاخره یافتیم...

ولی دوستانی که از فریم ورک T3 استفاده کردن یا بهش برخوردن بدونن که خیلی از تنظیمان قالب رو این فریم ورک تو پوشه خودش نگه میداره ( plugins>system>jat3>base-themes>default) یعنی اطلاعات ویرایشی قالب و پوزیشن ها... نرین بیخودی تو پوشه قالب بگردین...

موفق و پیروز باشید و ممنون از مهندس طاهری.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری