Amin.Manager

یه مشکل ابتدایی

12 پست در این موضوع

سلام

دوستان من یه مشکل جدیدا برام پیش اومده که تا حالا اصلا بهش فکرم نکرده بودم، من از یه کامپوننت استفاده میکنم که بخش های زیادی داره، اینکه چه کامپوننتی مهم نیست مشکل اینجاست که وقتی یه ماژول میزارم رو صفحه اول داخل صفحه های کامپوننت هم نمایش داده میشه، چجوری میشه تخصیص ماژول به کامپوننت رو کنترل کرد؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

منظورتون از این که توی صفحات کامپوننت هم نمایش داده میشه چیه؟؟

برای ماژول می تونید از مدیریت صفحات اون صفحه هایی که نمی خواید را حذف کنید تا اونجا نمایش داده نشه.

برای برخی کامپوننتها در قسمت تنظیم صفحات نمایش ماژول یه تب هم برای کامپوننت میاد مثلا مثل جومسوشیال که از اونجا میشه صفحات نمایش ماژول رو در صفحات کامپوننت کنترل کرد

حرفتون صحیح من همه ماژول ها رو فقط روی صفحه اصلی تنظیم کردم ستون سمت چپ، ولی تو صفحه های کامپوننت هم داخل ستون سمت چپ میان، برا تست کردن چند تا گزینه رو گذاشتم منو بالای سایت اونجا میشه کنترلشون کرد ولی منو سمت چپی نه!

اگر این قابلیت را نداره باید به منو ها اختصاصش بدین تا تنظیمات دلخواه را اعمال کنید

راهی که به ذهن خودم میرسه که هر صفحه از کامپوننت رو داخل یه مطلب ود کنم و اینجوری کنترلش کنم راه بهتری سراغ دارید؟

خود مطالب باید به یک منو مربوط باشه دیگه چرا منو را مستقیما به کامپوننت انتصاب نمی دین؟

هر کنترلی هم می تونید انجام بدین.

این کارو کردم برا منو بالا جواب میده، ولی منو سمت چپ جواب نمیده چون خود منو هم باهاش میاد منظورمو متوجه میشین؟ من میخوام وقتی رو منو سمت چپ کلید میشه خود منو باهاش نیاد، البته شاید بشه با لینک خارجی حلش کرد.

این کارو کردم برا منو بالا جواب میده، ولی منو سمت چپ جواب نمیده چون خود منو هم باهاش میاد منظورمو متوجه میشین؟ من میخوام وقتی رو منو سمت چپ کلید میشه خود منو باهاش نیاد، البته شاید بشه با لینک خارجی حلش کرد.

منظورتون اینه که وقتی روی گزینه منوی سمت چپ گلیک می کنید توی صفحه ای که کامپوننت باز می شه منو هم نمایش داده میشه؟

برای ماژول اون منو فقط صفحه اصلی را انتخاب کنید

درسته صفحه اصلی انتخاب میکنم، ولی بازم مشکل داره حالا مشکلم با همون روشی که گفتم حل شد یه عکس میگیرم تا منظورم متوجه بشید، به هر حال ممنون دوست عزیز

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری