ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) سلام: دوستان درخواست طراحی سایتی رو دارم با محتویات: انجمن فروشگاه چت روم تبادل لینک فرم های مختلف اطلاعات کاربر صفحه 404 تبلیغات بنر در اندازه های قابل تعریف و یه سری امکانات دیگه ترجیحا (90%) طراح شیرازی باشه دوستان عزیز که در فکر سرویس های اماده و اسکریپتهای رایگان هستن زحمت بکشن تماس نگیرن سرویس هایی مثه وی بی و یا مای بی بی برای انجمن اسکریپتهای اماده چت مثه چت ایران و.... تمامی اسکریپتهای اماده تهیه شده اگه کسی میخواد بگه خودم بهش بدم ولی به خودم بر نگردونه راه تماس: ایدی یاهو: reza12322002 ایمیل: reza12322002@yahoo.com با تشکر ویرایش شده در فروردین 92 توسط Rezandy Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 اگر جوملا می خوای باشه خوب تا آماده هست چرا یکی بیاد بنویسه اگر خواستی من می تونم قالب اختصاصی برات طراحی کنم نمی دونم به کارت میاد یا نه؟؟؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 اگر بخای از سرویسهای اماده استفاده نکنید که هزینه شما سر به فلک میزنه از پایه بخاد نوشته بشه! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 در انجمن ها مای بی بی در انجمنها متن باز خوب است قالبهای زیادی برای این انجمن هست اگر بخواهید هزینه کنید قالبهای تجاری زیاد و زیبایی هست در پورتال های شرکتی جوملا و در فروشگاه های حرفه ای پرستا شاپ خوبه همه موارد بالا را هم میتوانید در یک قالب در جوملا داشته باشید Share this post Link to post Share on other sites