ارسال شده در فروردین 92 با سلام کسی میتونه برای من یک سایت خرید گروهی مثل نت برگ طراحی کنه ؟ هزینه با کمترین امکانات و بیشترین امکاناتش رو بگید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 میتونید از کامپوونت enmass استفاده کنید برای سیستم خرید گروهی .. اگر مبتنی بر این سیستم + پرداخت آنلاین بخاید قابل انجام هست اگر از پایه بخاید طراحی بشه هزینه خیلی زیاد میشه که پیشنهاد من مورد قبلی است Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) اگه یک دمویی ازش بتونم ببینم بهتره اما بهرحال وقتی شما میفرمایید ینی درسته اما از اونجا که نمیخام هزینه زیادی بکنم درگاه پرداخت و سایر کاراشو خودم سعی میکنم خودم انجام بدم پس بیزحمت قیمت همین کامپوننت رو بفرمایید ویرایش شده در فروردین 92 توسط naseria_1364 Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 این هم دمو: 70% off Japanese Mabu Umbrella – Able to Resist Strong Wind + Offers Maximum Coverage + 6 Vibrant Colours to Choose From (Delivery Option Available) Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در فروردین 92 شما این افزونه رو دارید فارسی شده ش رو؟ چقد میشه هزینه طراحی سایت با همین افزونه حدودن؟ Share this post Link to post Share on other sites