Iran1398

مشکل نصب 2.5 بجای 1.7

24 پست در این موضوع

سلام

من یک هاست گرفتم روش جملا 1.7 نصب بود الان میخوام 1.7 پاک کنم و 2.5 روش نصب کنم. چطور اینکارو کنم . تو انجمن که دیدم فقط نصب لوکالش گفته بود رو سرور چطور؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

میتونید به 2.5 ارتقا بدهید

میتونید نسخه 2.5 را دریافت کنید و روی هاست آپلود و اکسترکت کنید

میتونید 1.7 را حذف و 2.5 را نصب کنید

هرکاری دوست دارید میتونید انجام بدهید

بهترین کار همینه، اگر به مطالب داخل جوملات که نسخه 1.7 هست نیاز نداری روت رو پاک کن و جوملا 2.5 رو آپلود کن، اینم راهنمای نصب 2.5:

http://docs.joomlafarsi.com/index.php?title=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4:_%D9%86%D8%B5%D8%A8_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_cPanel

بهترین کار همینه، اگر به مطالب داخل جوملات که نسخه 1.7 هست نیاز نداری روت رو پاک کن و جوملا 2.5 رو آپلود کن، اینم راهنمای نصب 2.5:

http://docs.joomlafarsi.com/index.php?title=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4:_%D9%86%D8%B5%D8%A8_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_cPanel

یک سوال

این جوملا که نصب کردم پر تبلیغات است و عکس های تبلیغاتیه مثلا همون اسلایدی که بالاش داره و ... چطور اونارو ویرایش کنم؟مثلا عکس خودم و لینک خودم تو اسلاید بزارم و...

سلام

شما از قسمت مدیریت ماژول ها، مدیریت مطالب ، و تبلیغات در قسمت کامپوننت ها میتونید تغییرات رو اعمال کنید اگر مشکل داشتید بگید.:4d564ad6::4d564ad6:

تشکر تشکر :)

2تا سوال دیگه

1- من هرجارو گشتم نتونستم اون هدر سایت تغییر بدم(همونی که روش بری آدرس سایتت میاد)

2-آیکن چطور تغییر بدم(همونی که تو تب مرورگرا میاد--الان شکل جوملاست)

اگر منظورت عنوان سایت هست باید از طریق منو اصلی و تب پیش فرض منو رو باز کنی و قسمت تنظیمات نمایش ویرایشش کنی.

آیکون هم باید یه عکس با فرمت icons بسازی و داخل پوشه قالب با عکس موجود جایگزین کنی.

عنوانش نه عکسی که نمایش میده.

تو فولدرش عکس پاک کنم ؟(کجاست)

--------------

یک سوا دیگه : من الان یک قالب دانلود کردم چطوری باید با قالب خودم جایگزین کنم؟

تو فولدرش عکس پاک کنم ؟(کجاست)

نه دوست عزیز عکس خودتو با همین سایز وبا همین فرمت که عکس داخل پوشه قالب هست میسازی بعد تو همون پوشه آپلود میکنی، سوال میپرسه که جایگزین بشه میزنی بله و تمام، اینجوری پاکش نکن.

من الان یک قالب دانلود کردم چطوری باید با قالب خودم جایگزین کنم؟

از قسمت مدیریت افزونه ها قالب خودتو انتخاب کن و نصب کن، بعد از قسمت مدیریت قالبها انتخابش کن به عنوان پیش فرض.

دوست عزیز برای آشنایی بیشتر می تونیداز این کتاب آموزشی استفاده کنید. این کتاب می تونه خیلی بهتون کمک کنه

آموزش جوملا 2.5 از مبتدی تا پیشرفته اختصاصی انجمن جوملای ایران و ماهنامه دیجیتال

دوست عزیز برای آشنایی بیشتر می تونیداز این کتاب آموزشی استفاده کنید. این کتاب می تونه خیلی بهتون کمک کنه

آموزش جوملا 2.5 از مبتدی تا پیشرفته اختصاصی انجمن جوملای ایران و ماهنامه دیجیتال

سلام

من الان میخوام عکس با یه فرمت دیگه بزارم چی کنم؟ نمیخوام همون فرمت باشه!!!

من قبلا اون لینک آموزش دیدم.

برای استفاده از یک فرمت دیگه باید کدش را هم توی قالب تغییر بدید.

اگه می تونید دمو بدید تا بهتون بگیم کجا را تغییر بدید

بله البته ممکنه توی html هم باشه ولی معمولان عکس ها را از css فراخونی می کنند.

عکس مرد نظر را پیدا کنید و تغییرش بدید

یک مشکل دیگه من اومدم یک قالب به حجم حدود 800 کبلو دان کردم اونو جایگذین فایل هام کردم ولی الان این ارور میده Restricted access

یک مشکل دیگه من اومدم یک قالب به حجم حدود 800 کبلو دان کردم اونو جایگذین فایل هام کردم ولی الان این ارور میده Restricted access

قالب جدید رو باید نصب کنید از قسمت نصب و حذف...نصب نکردید؟

نه من فقط با ftp تمام فولدراش و فایل هاشو ریختم تو سرور . نصب نکردم؟ تو جوملا باید برم نصب کنم؟گذینه دارد؟

حق با شما بود نصب کردم درست شد.

ولی الان قالبش درهم ورهم است.

بخاطر ماژول ها و پلاگینایی قبلیه؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری