aboalfazl

دسترسی به فایل html قالب

6 پست در این موضوع

سلام

برای دسترسی به فایل html قالب باید کجا رفت؟(من به پوشهhtml/نام قالب/ templates هم رفتم ولی با دو تا پوشه روبرو شدم که هیچ کدام فایل html قالب را نداشتند)

باید دنبال html.index بگردم یا php.index?

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

فایل اصلی قالب شما index.php هستش که کدها داخل اون فراخوانی میشن...البته بستگی به فریم ورکهای مختلف هم داره که کدهاشون چه جوری و از کجا فراخوانی میشه

فایل اصلی قالب شما index.php هستش که کدها داخل اون فراخوانی میشن...البته بستگی به فریم ورکهای مختلف هم داره که کدهاشون چه جوری و از کجا فراخوانی میشه

سوالم را این طور مطرح می کنم که زمانی که افزونه فایرباگ را اجرا می کنم یه سری کدهای html بهم نشون می ده می خوام قسمتی از این کدها را تغییر بدم باید کجا برم؟(لطفا ساده توضیح بدید)

خب همونجایی که کد html را میبینی سمت راست اون فایلی را که مربوط به این کده را بهتون نمایش میده که معمولا داخل فایل های css هستند

خب همونجایی که کد html را میبینی سمت راست اون فایلی را که مربوط به این کده را بهتون نمایش میده که معمولا داخل فایل های css هستند

خوب برای این کار دست میگید اما میبینی جایی از اون html ها فارسی نوشته اونا رو چطور پیدا کنیم ؟ شرطه/

بستگی داره کجای قالب باشه. شاید از ماژول باشه ، شاید از خود کامپوننت باشه و خیلی شاید های دیگه ...

همونطور که دوست و همکار خوبم صابر جان گفتند بستگی به فریم ورک قالب هم داره که کد های html کجا پیکربندی بشن.

دموی آنلاین ( آدرس سایتتون ) رو قرار بدین و بگین کجاش رو میخواین تغییر بدین.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری