joomlaforum

درخواست طراحی ماژول یا کامپوننت برای جوملا ؟؟

6 پست در این موضوع

سلام

من نیاز به یک ماژول یا کامپوننت برای جوملا دارم .

یک فرم معمولی که شامل یک اینپوت باکس برای دریافت ایمیل و یه textbox برای دریافت متن و یک لیست باکس باز شونده است .

که تنها تفاوتش با فرم های دیگه در لیست باکسشه .

این لیست باکس مثلا 10 تا گزینه داره از عدد 1 تا 10

می خوام کاربر اول که گزینه 1 رو مثلا انتخاب کرد و دکمه submit رو زد و اطلاعات رو وارد دیتابیس کنه و یه پیغام تشکر به کاربرنشون بده و اون گزینه انتخاب شده از لیست باکس حذف بشه و کاربر دوم که میخواد انتخاب کنه دیگه اون گزینه 1 رو نبینه و فقط بتونه از بین گزینه های 2 تا 10 انتخاب کنه .

همینطور تا وقتی که همه گزینه ها تموم بشه و وقتی تموم شد لیست باکسمون ریست بشه و همه گزینه ها رو دوباره داشته باشه . و یه کانتر هم داشته باشه که نشون بده چند بار این عمل انجام شده .

من خودم کمی برنامه نویسی بلدم ولی هر کاری کردم نتونستم این رو دربیارم ، تو فروم ها هم جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم .

اگر دوستان میتونن این کار رو انجام بدن اعلام کنن یا ایمیلشون رو بذارن تا دریاره جزییات کار و هزینه انجام کار با هم بیشتر صحبت کنیم . ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام دوست عزیز

ورود شما را به این انجمن تبریک عرض می کنم !!

این کاری که شما می خواهید بوسیله فرم ساز ها به راحتی قابل انجام هست . از بریزینگ فرم و آرت فرم و یا آر اس فرم استفاده نمایید .

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله عمومیت این کار با فرم ساز ها، قابل اجرا است. ولی اگر بخواهید به صورت customize و راهکار دقیق کارتون باشه، می تونین سفارش بدین طراحی بشه.

ویرایش شده در توسط novinfard

آقای سمیع عادل .

من با کامپوننت های فرم ساز کار کردم ولی نتونستم اون قسمت حذف گزینه انتخاب شده رو پیاده سازی کنم . اگر راهنمایی بیشتری کنید ممنون میشم .

آقای نوین فرد .

من جزییات رو برای شما به صورت پیغام خصوصی فرستادم ولی ارور داد که صندوق پیام شما پر شده و امکان ارسال پیام جدید به شما وجود نداره .

اگر امکان داره یه بررسی بکنید تا بتونم جزییات رو براتون بفرستم . با تشکر

آقای نوین فرد .

من جزییات رو برای شما به صورت پیغام خصوصی فرستادم ولی ارور داد که صندوق پیام شما پر شده و امکان ارسال پیام جدید به شما وجود نداره .

اگر امکان داره یه بررسی بکنید تا بتونم جزییات رو براتون بفرستم . با تشکر

خالی شد، می تونید بفرستید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری