sattari

مشكل در كامپوننت جومسوشال

9 پست در این موضوع

سلام، من كامپوننت جومسوشال خودم رو به اين نسخه ارتقا دادم همه مواردو بخش ها تصاوير گروه ها بحث ها و... بروز رساني شد غير از ديوارنوشته ها يعني تمام ديوارنوشته ها انگار پاك شدن ؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوست عزیز بهتر بود جومسوشیال قبلی رو پاک می کردی حتی تیبیل های دیتا بیس رو.

والا تجربه من بهم ثابت کرده این افزونه حتی ورژن هاش یکی باشه و فقط تو تاریخ یا زبان با هم فرق بکنه باید عمل حذف رو کامل از مدیریت و دیتا بیس انجام بدی و بعد دوباره نصب کنی.

درسته اطلاعات کاربرانت پاک میشه ولی چاره ای نیست شاید بخاطر نال شده بودن اونه یا نمی دونم یه علت دیگه که هربار که رپلیس می کنی یا دوباره نصب می کنی بدون حذف قبلی ها یه جاش مشکل دار می شه یا تو قسمت مدیریت یا تو کاربری.

من پیشنهادم همونیه که تو خط اول گفتم چون من نزدیک به ده دوازده بار امتحان کردم روش های مختلف رو.

شاید اساتید راه حل بهتری داشته باشن

ارسال شده در (ویرایش شده)

اطلاعت 3000كاربر رو كه نميشه پاك كرد همه موارد بروز رساني شده فقط ديوارنوشته ها پاك شدن و در هاست همه ديوارنوشته ها سرجاشونن بايد يه راهي داشته باشه كه اين دورو به هم اتصال داد دوستان راه ديگه اي به نظرتون نميرسه؟

ویرایش شده در توسط sattari

ارسال شده در (ویرایش شده)

البته شاید من بد عنوان کردم اطلاعات کاربران پاک نمیشه چون کاربران از سیستم جوملا برای ثبت نام استفاده می کنند و این اطلاعات ربطی به کامپوننت نداره ولی اطلاعات پروفایلی که در جومسوشیال کامل کردن از بین می ره که البته این هم ضربه بزرگی به کاربران سایت شما وارد می کند من واقعا امیدوارم راه حل مناسبی اینجا ارائه بشه. ولی خوب باید در نظر داشته باشید جومسوشیال هم مثل خیلی از سیستم های دیگه خوبی و بدهی هایی داره و همانطور که گفتم شاید این بدی مربوط به نال بودن نسخه شماست و مشکلیه که وجود داره چون همانطور که عرض کردم بنده چندین بار این کامپوننت رو ریپلیس و یا دوباره نصب کردم و هر بار یه جاش می لنگید. و وقتی به صورت کلین نصب می کردم همه چیز درست بود .به هر حال من هم این تاپیک رو دنبال می کنم ببینم واقعا چه راه حلی وجود داره.

فقط یک سوال برسم شاید بشه علت رو حدس زد ... آیا قسمت رویداد های شما درست کار می کنه آیا رویدادی بوده که قبلا ثبت شده باشه و الان اون هم مثل دیوارنوشته ها پاک شده باشه؟

ویرایش شده در توسط senator

هيچ رويدادي پاك نشده كلا همه چيز سرجاشه غير از ديوار نوشته ها! در ضمن تا قبل از بروز رساني ديوارنوشته ها در جداول jos_community_wall قرارميگرفتند ولي بعد از بروز رساني در jos_community_activities قرار ميگيرند؟

دوست عزیز، پلاگین دیوار (wall ) رو یه بار حذف و دوباره نصب کنید (همین ورژن جدیدشو)

دوست عزیز از اول هم معلوم بود این روش جواب نمی ده چون شما دارید یک پلاگین رو دوباره اینستال می کنی و اینکا رو قبلا هم انجام دادی که جداول مربوطه خالی بوده ولی خوب باید همه روش ها رو امتحان کرد تا دیوار نوشته های کاربران شما برگرده این کار رو هم بکن خدا رو چه دیدی شاید جواب داد.

شما گفتید جداول jos_community_wall قبلا مربوط به ذخیره دیوار نوشته های شما بوده و الان در jos_community_activities قرار می گیرند با این وجود باید دیتای جداول قبلی موجود باشه ببین با یک export از اون و import تو جدول جدید مشکلت حل می شه.

اگر تییبل ها یکی باشه نباید مشکلی پیش بیاد.

خبرشو حتما همینجا اعلام کن تا بدونیم.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری