teymoorei

مشکل در چند زبانه کردن

14 پست در این موضوع

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

واقعا که چقدر فعاله این سایت ، همیشه جواب سوالام رو اینجا میگیرم :mad:

دوست عزیز پلاگینی که تو پیغام خطا بهش اشاره شده، فعاله؟

از چی برای دو زبانه کردن استفاده کردید؟

دوست عزیز باید این پلاگین فعال باشه تا بتونم از قابلیت چند زبانه بودن استفاده کنم

دوست عزیز بهتر بود از جوملا 2.5 استفاده می کردی ولی مشخص پلاگین شما چون با قلب جوملا در تماس و مشکل هم از اونجاست باید خطای پلاگین و بر طرف کنید در دیتابیس پلاگین خود را در حالت unpublish یا صفر قرار دهید ببینید درست می شه ؟:cool:

میشه بیشتر تو ضیح بدید .

من می دونم مشکل از پلاگین هستش اما نمی دونم کجاش .

لطفا راهنمایی کنید .

دوست عزیز اول ببینید پلاگین از چه نوعی هست system یا content یا ... سپس برید تو دیتابیس قسمت پلاگین از اونجا سرچ کنید و پلاگین مربوطه را disable کنید

فایلی که در پلاگین بهش اشاره شده رو با notepad++ باز کنید و فرمتش رو روی unicode-without BOM قرار بدید و مجدد ذخیره کنید .. اگر مشکل برطرف شد که هیچ در عیر اینصورت طبق راهنمایی اقای شمیمی پلاگین رو غیر فعال کنید چون مشکل داره

ممنونم دوستان

اگه پلاگین غیر فعال بشه که دیگه چند زبانه نمیشه ، من می خوام جوملام رو چند زبانه کنم .

احتمال خیلی زیاد میدم که شما سایتتون رو ارتقا دادید، اما ساختار دیتابیستون تغییر نکرده. برید اینجا و این فایل در phpmyadmin و پایگاه داده مربوطه اجرا کنید:

/installation/sql/mysql/joomla_update_172to173.sql

اگه جواب نگرفتید(که بعید می دونم با روش بالا نتیجه نگیرید) به آخرین نسخه جوملا 2.5.1 از طریق این بسته ارتقا بدید:

http://downloads.joomlacode.org/frsrelease/7/2/0/72042/Joomla_2.5.1-Stable-Update_Package.zip

سلام

دوستان همه ی این کار ها رو انجام دادم اما فایده ای نداره .

می خوام از جوملا 1.5 استفاده کنم .

اما کار با جومفیش رو بلد نیستم لطفا راهنمایی کنید .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری