ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام به همه دوستان به همکاری یک فلش کار متبحر برای طراحی چند بنر تبلیغاتی نیاز دارم برای من کیفیت نمونه کارها خیلی مهم هست و هزینه ی کار خوب، هر چقدر باشه منطقیه به همکاری طولانی مدت نیاز دارم لطفا اگر نمونه کاری هم دارید برای من لینکش رو پ خ کنید. (نمیدونم در این تاپیک مجازه لینک بذارید یا خیر) نمونه هایی که توذهن من هست مثل سایت http://digikala.com/ و بنرهای ستون سمت راست که فلش هستن. یا سایت نارنجی من بنر رو برای اطلاع رسانی آموزشی نیاز دارم Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام سرکارخانم ملکی بنده طراح فلش - گرافیک کار- طراح لوگو - بنر و .............................................. هستم نمونه کارهای من در سایت های معتبر مانند banki.ir - e-estekhdam.com- e-nkh.com- estekhtam.com - irantalent..com و.................................... کار زدم و موجوده سبک کار رو هم میتونم اجرا کنم هزینه رو هم توافقی!!! از جمله کارهای منم در دانلود سنتر فروم موجوده! Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام لطفا یه پ خ به من بزنید در مورد فلش و ایملیتون رو هم بدید لطفا Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 سلام خانم ملکی اگر مایل بودید ما طراح داریم متاسفانه آرشومون فعلا در دسترس نیس وگرنه نمونه کار میزاشتم طراحی های ما حرفه ای و به علاقه طراحمون واکنشگراست اگر مایل بودید با قیمت توافقی با رضایت شما میتونیم همکاری رو شروع کنیم اینم سایت و ایمیل و یا هو ای دی. Asiandesign.ir info@asiandesign.ir Fstarlike Share this post Link to post Share on other sites