ارسال شده در بهمن 90 با سلام شبکه اجتماعی رو نصب کردم(همون جومسوشیال هست)یکی از بسته های نصبی جوم پک بوده است ولی نمی تونم مثل دموی او ن تنظیم کنم .هرچند که گفته شده بود بسته آسان نصب هست یعنی با تنظیمات اولیه ولی این طور نبود. دوستان اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایند چه طور میتونم صفحه اول سایت اینجوری باشه http://topjoomla.ir/social/ لطفا راهنمایی کنید .باتشکر Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در بهمن 90 با سلام.. دوست عزیز اون چیزی که داخل بسته ی جوم گک قرار داده شده، جامعه مجازی جومسوشیال هست .نه این دمویی که دادین!!! این دمو مربوط به کامپوننت FaceWall هست . شما باید این کامپوونت رو نصب کنید. موفق و سربلند و پایدار باشید یا حق Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در اسفند 90 باسلام درست متوجه منظورتون نمی شم چون وقتی وارد سایت می شوید می بینید که دقیقا جومسوشیال هست حالا شاید نحوه ثبت نام و صحفه اول که ظاهر می شود مربوط به کامپوننتی باشد که فرمودید ولی قرار بود بسته آسان نصب جوم پک هم همین طور و با همین تنظیمات باشد نه چیزی کمتر. من سعی کردم این کامپوننت رو پیدا کنم (فارسی رایگان)اما موفق نشدم حالا اگر راهنمایی هست که بتونیم ظاهر سایت را همین طوری که در لینک امده است در بیاورم لطفا راهنمایی کنید باتشکر Share this post Link to post Share on other sites