mohsensada

مشکل با فوکا گالری

8 پست در این موضوع

دوستان من فوکا رو نصب کردم چندتا تصویر هم اضافه کردم ولی نمی دونم چی شده الان هرچی میزارم اضافه نمیشم فک کنم مشکل تولید نکردن ریز تصویر باشه

لطفا کمکم کنید که بدجور گیر افتادم

آدرس سایت

فرش700 شانه ده رنگ - carpet700-10rang

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

وارد مدیریت تصاویر بشید توی قسمت توابع برای هر تصویر یک گزینه به اسم بازسازی ریز تصاویر وجود داره. اون را بزنید ببینید مشکلتون حل میشه؟

وارد مدیریت تصاویر بشید توی قسمت توابع برای هر تصویر یک گزینه به اسم بازسازی ریز تصاویر وجود داره. اون را بزنید ببینید مشکلتون حل میشه؟

مرسی از جوابت ولی زدم فایده نداشته

البته وقتی میزنم روی تولید ریز تصویر میزنه ایجاد شد ولی چیزی نشون نمیده و وقتی روی تصویر کلیک میکنم اینو نشون میده

[ATTACH=CONFIG]3660[/ATTACH]

در خصوص تصاویر:

• نام فایل تصاویر را فارسی نگذارید
  • در نام تصاویر حرفو بزرگ و کوچک رو ترکیب نکنید و ترجیحا فقط حروف کوچک استفاده کنید
  • در نام تصاویر فاصله نگذارید

نکته بعدی چک کنید که پوشه phocagallery در مسیر images شما دارای پرمیشن لازم باشه

در خصوص تصاویر:

• نام فایل تصاویر را فارسی نگذارید
  • در نام تصاویر حرفو بزرگ و کوچک رو ترکیب نکنید و ترجیحا فقط حروف کوچک استفاده کنید
  • در نام تصاویر فاصله نگذارید

نکته بعدی چک کنید که پوشه phocagallery در مسیر images شما دارای پرمیشن لازم باشه

از لحاظ اسم كه نيست ولي اين نكته رو نفهميدم يعني بايد چيكار كنم

ولي اين تصاوير رو كه اول كار گذاشتم كار ميكنه

گلیم - گلیم

امكانش هست براي حذف كردن كد تبليغات فوكاگالري از زير اين مشكل باشه يعني كد اضافه حذف كرده باشم

از لحاظ اسم كه نيست ولي اين نكته رو نفهميدم يعني بايد چيكار كنم

ولي اين تصاوير رو كه اول كار گذاشتم كار ميكنه

گلیم - گلیم

امكانش هست براي حذف كردن كد تبليغات فوكاگالري از زير اين مشكل باشه يعني كد اضافه حذف كرده باشم

منظور از پرمیشن اینه که برید داخل cpanel و فولدر مورد اشاره رو نگاه کنید سطح دسترسی 777 بدید و تست کنید

برداشتن فوتر هم ارتباطی به مشکل شما نداره

نه فرقی نکرد دسترسی 755 بود به 777 تغییر دادم ولی خوب نشد

منظورم این بود که نکنه کد اضافه حذف کرده باشم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری