sajad_salehi

مشکل با پلاگین Load Modules

8 پست در این موضوع

دوستان من از این پلاگین برای درج ماژول در مطالبم استفاده کردم. ولی بعضی از ماژول ها رو نمایش نمی ده. یعنی صفحه سفید لود میشه. باید چکار کنم؟؟[jojo]

مثلا ماژول Latest News + رو نمایش نمی ده

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
چقد اسپم کنم آخه .... بگین دیگه دوستان :78::78::78::78::ooofe::ooofe::ooofe::ooofe:

خودتون میدونید اما بازم اسپم می فرستید.

دوستان تاپیک را می بینند و اگه چیزی به نظرشون برسه راهنماییتون می کنند.

تنظیمات ماژول Latest News را بررسی کنید و ببینید مشکلی نداشته باشه. دمو هم قرار بدید.

احتمالا صفحه رو برای نمایش انتخاب نکردید

یعنی گزینه همه صفحات

ماژولی که خالی نمایش داده میشه تو یه موقعیت دیگه لود کنید بیبنید درست کار میکنه یا خیر؟ برای lates news باید یه عدد بدید که چند تا خبر رو لیست کنه ...

این پلاگین مشکلی نداره

خودتون میدونید اما بازم اسپم می فرستید.

دوستان تاپیک را می بینند و اگه چیزی به نظرشون برسه راهنماییتون می کنند.

تنظیمات ماژول Latest News را بررسی کنید و ببینید مشکلی نداشته باشه. دمو هم قرار بدید.

شما می بخشید ولی بزرگوار توجه کنید که اگه یه موضوعی از آخرین ارسال های انجمن خارج بشه، عملا به تاریخ پیوسته، مخصوصا اگه سوال باشه و نه آموزش. با این وجود ممنون

احتمالا صفحه رو برای نمایش انتخاب نکردید

یعنی گزینه همه صفحات

ممنون دوست عزیز، ولی لازم نیست حتما همه صفحات رو انتخاب کرد و روی هیچ هم میشه.

ماژولی که خالی نمایش داده میشه تو یه موقعیت دیگه لود کنید بیبنید درست کار میکنه یا خیر؟ برای lates news باید یه عدد بدید که چند تا خبر رو لیست کنه ...

این پلاگین مشکلی نداره

ممنون مشکلم حل شد! توی همه موقعیت ها اوکی بوده ولی وقتی از طریق پلاگین لود می کردم صفحه سفید لود می شد. حالا فقط مجموعش رو عوض کردم درست شد. ولی خودم هنوز نفهمیدم مشکل چی بود!! :13::13:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری