sokoti

قالب انجمن پیش فرض

16 پست در این موضوع

خب من اگه بخوام قالب انجم خودمو ببینم بازم باید کلیک کنم روی نمایش سایت؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

میشه واضح بگین یعنی چیمنظورتون چیه؟انجمن چی؟سایت کی؟

با کیونا دارم ی انجمن طراحی میکنم. خب الان نمیدونم باید چه گزینه ایی رو بزنم که نمایش انجمن رو بهم نشون بده من همون نمایش سایت رو میزنم اما قبلی رو نشون میده نه قالب انجمن رو

اول به نکات زیر توجه کنید

1. هنگام ایجاد تاپیک سوالتون رو کامل مطرح کنید تا دوستان متوجه منظور شما بشن
  2. تاپیک رو در بخش مربوط به سوالتون ایحاد کنید سوال شما مربوط به جوملا 2.5 هست ولی در انجمن جوملا 1.5 تاپیک زدید

جواب سوالتون هم اینکه برای مشاهده انجمن باید به قسمت مدیریت منوها برید و یک منو برای انجمنتون ایجاد کنید و در سایت با کلیک روی اون منو وارد انجمن بشید...

این تاپیکتونم به انجمن جوملا 2.5 منتقل شد...

هی وای من بازم اشتباه کردم؟؟؟:14: ببخشی ....

راستی من نمیخوام از طریق منو باشه میخوام صفحه یاول سایت باشه یعنی فوروم صفحه ی اول باشه نه اینکه ی منو داشته باشه که از طریق منو واردش بشیم. انجوری میشه؟؟ یا نمیشه؟

یک منو درست کنید و اون را پیش فرض صفحه اصلی قرار بدید تا در صفحه اصلی نمایش داده بشه

یک منو درست کنید و اون را پیش فرض صفحه اصلی قرار بدید تا در صفحه اصلی نمایش داده بشه

ممنون

یعنی اگه این کار رو انجام بدم دیگه نیازی نیست روی منوی انجمن کلیک کنم؟میخوام وقتی مثلا آدرس انجمن رو میزنم خود صفحه ی انجمن بالا بیاد نه اینکه سایت بالا بیاد و روی منو کلیک کنم و وارد انجمن بشه.

میخوام مث همین جوملا باشه(البته میدونم اینجا با جوملاو کیوننا ساخته نشده)اما مخوام وقتی مثلا میزنم sokoti.ir وارد صفحه انجمن بشم به طور مستقیم.

بازم ممنونم از راهنماییتون

نوع آیتم منوی اصلی رو هم میتونید تغییر بدید و روی انجمن تنظیم کنید تا صفحه اصلی شما فقط انجمن باشه...

نوع آیتم منوی اصلی رو هم میتونید تغییر بدید و روی انجمن تنظیم کنید تا صفحه اصلی شما فقط انجمن باشه...

ببینید درست انجام دادم

[ATTACH=CONFIG]3705[/ATTACH]

ولی بازم ی منو ی انجمن دارم که باید کلیک کنم روش و وارد انجمن بشم.

[ATTACH=CONFIG]3706[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3707[/ATTACH]

ببینید اشتباه انجام دادید.

شما کاری به ماژولش نداشته باشید.

فقط منوی خانتون را نوعش را عوض کنید و از نوع کیوننا قرار بدید.

اگر نتونستید مشخصات را بدید تا براتون انجام بدم

ببینید اشتباه انجام دادید.

شما کاری به ماژولش نداشته باشید.

فقط منوی خانتون را نوعش را عوض کنید و از نوع کیوننا قرار بدید.

اگر نتونستید مشخصات را بدید تا براتون انجام بدم

منظورت اینجوریه؟

[ATTACH=CONFIG]3708[/ATTACH]

من رو هاست که ارسالش نکردم انوقت یوزر و پسوردمو بدم شما میتونید دسترسی داشته ئباشید؟>>:auau:

دوست عزیز کاری به منو خانه نداشته باشید یک منو جدید بسازید از نوع انجمن کیونا واون رو بعد از ساختن پیشفرض قرار بدین

دوست عزیز کاری به منو خانه نداشته باشید یک منو جدید بسازید از نوع انجمن کیونا واون رو بعد از ساختن پیشفرض قرار بدین

چرا هر کی ی چیز میگه خب قاطی کردم:oom:

عملکرد منوی شما بستگی به این داره که نوع آیتم منوی شما چی باشه شما این رو متوجه بشید بقیه کار رو راحت انجام میدید

الان شما یک منوی جدید بسازید و نوع آیتم منو رو از کیوننا انتخاب کنید و سپس اون منو رو به عنوان منوی پیشفرض انتخاب کنید

و یا همون اول نوع آیتم منوی خانه خودتون رو به کیوننا تغییر بدید در عملکرد هیچ فرقی ندارن در هر دو یه نتیجه رو میگیرید

فقط تغییر نوع آیتم منوی خانه سریعتر بود همین...

عملکرد منوی شما بستگی به این داره که نوع آیتم منوی شما چی باشه شما این رو متوجه بشید بقیه کار رو راحت انجام میدید

الان شما یک منوی جدید بسازید و نوع آیتم منو رو از کیوننا انتخاب کنید و سپس اون منو رو به عنوان منوی پیشفرض انتخاب کنید

و یا همون اول نوع آیتم منوی خانه خودتون رو به کیوننا تغییر بدید در عملکرد هیچ فرقی ندارن در هر دو یه نتیجه رو میگیرید

فقط تغییر نوع آیتم منوی خانه سریعتر بود همین...

یعنی اون کاری که انجام دادم درست بود؟

الان یکی دیگه منو درست کردم اینجوری کردم ببینید درسته؟[ATTACH=CONFIG]3709[/ATTACH]

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری