ارسال شده در خرداد 92 (ویرایش شده) سلام و عرض خسته نباشید یه سایت شبیه این سایت و امکانات همین سایت میخوام اما میخوام قالب از طرح پیوست ساخته بشه. http://www.aariaboom.com/ هزینه میخوام خیلی پایین باشه لطفاً کسانی که توانایی انجامش رو دارن نظرسون رو پیغام خصوصی کنن [ATTACH=CONFIG]3767[/ATTACH] ویرایش شده در خرداد 92 توسط topoli_d Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 هزینه اش دور بر چند در بیادش ؟ Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 این قالبش رایگانه و با کمترین هزینه میشه راهش انداخت[ghelyion] Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 باید مشخص کنید برای سایت چه امکاناتی لازم دارین؟در تصویر مورد نظر فقط ظاهر مشخصه نه امکانات؟ شرایط وامکانات خودتون رو پیام خصوصی کنید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 100 تومان با امکاناتی نظیر اسلاید شو و نظر سنجی و سیستم امنیتی است و دارای آمار هم هست ظرف سه روز انجام می شود برای ثبت سفارش خود به من پ. خ بدید Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 دوستان سایت نمونه رو اضافه کردم. پست اول ویرایش شد. لطفاً قیمت پیشنهاد بدید با توجه به سایت نمونه Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 دوست عزیز باز هم 100 تومان چون کار اضافه خیلی دارد و بهترین پیشنهاد من همین است Share this post Link to post Share on other sites
ارسال شده در خرداد 92 توجه داشته باشید این سایت بر اساس جوملا 1.5 است که دارای امنیت ظعیفی هست و سایتی که من برای شما طراحی می کنم برای جوملا 2.5 است Share this post Link to post Share on other sites