reyhann

تاکید بر submenu

7 پست در این موضوع

آیا روشی هست که وقتی از top menu ما submenu را باز می*کنیم مطالب داخل صفحه اصلی فید یا کمرنگ شود و تا فقط submenu جلب توجه کند؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

آیا روشی هست که وقتی از top menu ما submenu را باز می*کنیم مطالب داخل صفحه اصلی فید یا کمرنگ شود و تا فقط submenu جلب توجه کند؟

یه چیزی شبیه لایت باکس ها میخواین ولی بصورت نباشه.

این کار سختی هست و باید از ترکیب چند زبان وب بدستش بیارین.فکر نمیکنم افزونه ای برای ان کار باشه.

یه نمونه این چنین منویی این هست ولی لینک دانلودی چیزی ندیدم توش.

پیشنهاد من اینه اگر میخواین منوی اختصاصی داشته باشید از ماژول هایی مثل maximenu استفاده کنید یا اینکه از کد هایی که این سایت ارائه میده در قالبتون برای منو استفاده کنید

موفق باشید

چه جالبه لینکی که واسم گذوشتین.

حالا ازش میشه بصورت ماژول استفاده کرد؟

چه جالبه لینکی که واسم گذوشتین.

حالا ازش میشه بصورت ماژول استفاده کرد؟

اینا بصورت فایلهای JQuery و html وcss هستند و برای استفاده در جوملا یا باید در قالب تعبیه بشن (باید به این سه زبان مسلط باشین) یا اینکه بدین براتون به ماژول تبدیلشون کنن

با html وcss تا حدی آشنا هستم ولی با JQuery نع!

آیا از این میشه در آرتیستیر موقع ساخت قالب استفاده کرد. یعنی جایی را برایش درست کنم مثلا یک swf و بعد وقتی فایل zip ساخته شد این کد را جای swf بگذارم؟

ممنون که وقت میگذارین.

با html وcss تا حدی آشنا هستم ولی با JQuery نع!

آیا از این میشه در آرتیستیر موقع ساخت قالب استفاده کرد. یعنی جایی را برایش درست کنم مثلا یک swf و بعد وقتی فایل zip ساخته شد این کد را جای swf بگذارم؟

ممنون که وقت میگذارین.

فکر نکنم بشه با swf کل صفحه رو در بر بگیره

اگر زیاد مشتاقین که منوتون اونطوری باشه با نیما حبیب خدا یا کسی که به jquery مسلط باشه تماس بگیرین تا براتون انجام بده

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری